0

طرز تهیه چیز کیک با طعم توت فرنگی

 
forooghi73
forooghi73
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : خرداد 1393 
تعداد پست ها : 212

طرز تهیه چیز کیک با طعم توت فرنگی

 
طرز تهیه چیز کیک با طعم توت فرنگی



واد لازم :
بیسکوئیت ساقه طلائی : 1 بسته
پنیر خامه ای : 200 گرم
شکر : 1 لیوان
ماست : 1 لیوان
خامه : 150 گرم
کره آب شده : 50 گرم
تخم مرغ : 2 عدد
وانیل : 1/2 قاشق چایخوری
توت فرنگی برای تزئین
طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی :
- بیسكويت ها را در میکسر ريخته تا خوب خرد و نرم شود و یک پودر یکدستی بدست آید.
- کره را به بیسکویت ها اضافه كرده و با هم مخلوطشان می کنیم.
- بیسکویت را در قالب مخصوص چیز کیک که آن را با کاغذ روغنی پوشانده ایم ریخته و آن را کف قالب پخش کرده و خوب فشار می دهیم تا پرس شود و با قاشق روی آن را صاف می کنیم. بیسکویت باید در تمام سطح قالب بطور یکنواخت ریخته شود
- قالب را به مدت 10 دقیقه درون فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم.
- پنیر خامه ای، خامه و شکر را در کاسه ای ریخته و با همزن برقی خوب هم می زنیم.
- تخم مرغ، ماست و وانیل را به خامه آماده شده، اضافه کرده و با هم مخلوطشان می کنیم تا مایه چیز کیک آماده شود.
- مایه چیز کیک آماده شده را به آرامی روی بیسکوئیت ها می ریزیم و خوب پخش می کنیم. سپس آن را به مدت 45-30 دقیقه درون فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم.
- چیز کیک پخته شده را به مدت 2 ساعت اجازه می دهیم داخل فر خاموش بماند.
- چیز کیک را از فر خارج کرده، حدود 4 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا کاملاً خنک شود.
- روی چیز کیک را می توانیم با ژله توت فرنگی یا مارمالاد توت فرنگی پوشانده و با مقداری توت فرنگی خرد شده یا درسته تزئین کنیم.


طرز تهیه چیز کیک با طعم توت فرنگی
مواد لازم برای تهیه دسر چیزکیک دو رنگ بدون فر:

بیسکوئیت یک بسته ۲۰۰ گرمی

کره ۷۵ تا ۱۰۰ گرم

پودر ژله الونه ورا یک بسته

آب جوش یک دوم پیمانه معادل ۸ قاشق سوپخوری

پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم

خامه صبحانه ۲۰۰ گرم

شکر یک دوم پیمانه

وانیل یک قاشق چایخوری

پودر کاکائو یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه دسر چیز کیک دو رنگ بدون فر:
اول اب جوش رو به پودر ژله اضافه میکنیم و یا به روش ماکروفر و یا بن ماری ژله روکاملا در آب حل میکنیم.
من ژله رو به روش بن ماری حل کردم
بعد از اینکه ژله کاملا حل شده اون رو کنار میذاریم تا دماش پایین بیاد.
بیسکوئیت رو پودر میکنیم و با کره ذوب شده مخلوط میکنیم.
مخلوط بیسکوئیت رو کف قالب کمربندی به قطری ۲۰ سانت کاملا پرس میکنیم و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه داخل فریزر میذاریم
من کف قالب رو کاغذ روغنی گذاشتم تا بعدا راحت به ظرف سرو منتقل کنم.
پنیر خامه ای , شکر و وانیل رو با همزن برقی هم میزنیم تا باهم مخلوط بشن .بعد خامه رو اضافه میکنیم و دوباره مخلوط میکنیم.محلول پودر ژله رو اضافه میکنیم و خوب با همزن برقی هم میرنیم تا ژله کاملا با مخلوط ترکیب بشه مایه اماده شده رو به دو قسمت تقسیم میکنیم و داخل یه قسمت پودر کاکائو رو الک میکنیم.و مخلوط میکنیم.قالب رو از فریزر میاریم و یه ملاقه از مخلوط سفید رو در قسمت مرکز میریزیم.بعد یه ملاقه از قسمت کاکائویی رو دوباره در مرکز و روی قسمت سفید میریزیم.در واقع قسمت کاکائویی رو در مرکز قسمت سفید میریزیم.به همین ترتیب یکی در میون از مایه سفید و قهوه ای میریزیم تا کل مایه تموم شه.
دسر چیز کیک رو تا زمانی که کاملا ببنده داخل یخچال میذاریم.وقتی چیز کیک بست اون رو بیرون میاریم و کمربند قالب رو باز میکنیم و کاغذ رو غنی رو به راحتی جدا میکنیم و چیزکیک رو به ظرف سرو منتقل میکنیم.
چیز کیک یا کیک پنیر یکی از محبوب ترین دسرهای دنیاست و در واقع یک نوع شیرینی است که از دو لایه تشکیل شده است. لایه رویی، معمولا ضخیم تر ولی نرم تر بوده و از یک لایه پنیر تازه، تخم مرغ و شکر تشکیل شده است. لایه زیرین آن نیز معمولا از یک نوع بیسکویت ترد مانند دایجستیو یا کیک تشکیل می شود. تفاوت عمده کیک پنیرهای دنیا در نوع پنیری است که استفاده می کنند. مثلا در آمریکا و کانادا بیشتر از پنیر خامه ای برای طبخ کیک پنیر استفاده می شود اما ایتالیایی ها پنیر توفو را به کار می برند و آلمانی و هلندی ها پنیری که از شیر بز به دست می آید استفاده می کنند. هنر یک شیرینی پز در تهیه کیک پنیر هنگامی مشخص می شود که در زمان بریدن و سرو کیک، فرم مثلثی یک برش کیک حفظ شود و به هم نخورد. چیز کیک معمولا با شکر شیرین می شود و با موادی همچون میوه، خامه، انواع مغزها و سیروپ شکلاتی می توان آنها را طعم دار نمود.
نکته بسیار مهم در مورد چیز کیک ها انواع روش پخت آنهاست که به دو صورت است. یک روش به فرم پخته شده در فر است و فرم دیگر آن بصورت پخته نشده بوده و در یخچال تهیه می شود، بدین صورت که فقط چند ساعت در یخچال قرار داده می شوند تا خودشان را بگیرند.
طرز تهیه چیز کیک با طعم توت فرنگی

 

یک شنبه 14 تیر 1394  1:59 PM
تشکرات از این پست
nargesza
littlebluelove
littlebluelove
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : تیر 1394 
تعداد پست ها : 16

پاسخ به:طرز تهیه چیز کیک با طعم توت فرنگی

چیز کیک شکلاتی بدون نیاز به فر

 

مواد لازم:
بیسکویت سبوس دار: 200 گرم
کره نرم: 125 گرم
ورق ژلاتین: 3 عدد
خامه: 200 میلی لیتر
شکلات تلخ: 130 گرم
پنیر خامه ای: 220 گرم
پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
پودر شکر: نصف پیمانه

 

طرز تهیه

 

پنیر خامه ای را چند ساعت در آب بگذارید تا مزه نمک آن از بین برود. بیسکویت سبوس دار، کره نرم و پودر کاکائو یا دارچین را مخلوط کرده به صورت پودر درآورده. کف قالب یا ظرف مورد نظر را چرب کنید و یا با کاغذ روغنی یا پلاستیک بپوشانید تا زمان برگرداندن کیک به راحتی از قالب خارج شود. خمیر بیسکویتی را کف قالب پهن کنید. و با انگشتان یا ته لیوان بهم فشرده کنید و در یخچال قراردهید . پنیر خامه ای و پودر شکر را با دور کند همزن، هم زنید. خامه را روی حرارت ملایم قرارداده سپس تکه های شکلات را در آن بریزید. شکلات که در خامه حل شد کمی صبر کنید تا از گرمای آن کاسته شود سپس به پنیر اضافه کنید. ورق ژلاتین یا پودر ژلاتین را به روش بن ماری ذوب کنید و به آن اضافه کرده و خوب هم زنید تا ژلاتین کاملا با مواد مخلوط شود. سپس روی بیسکویت بریزید به مدت چند ساعت در یخچال قرارداده تا سفت شود.سپس از قالب درآورید. روی آن شابلون دلخواه را بگذارید و با پودر قند یا شکر رنگین آن را تزیین کنید.

رعایت این نکته ها به بهتر شدن چیز کیک تهیه شده کمک می کند:

 

-          بیسکویت را کاملا پودر کرده کف قالب بهم فشرده کنید تا زمان برش کیک بیسکویت منسجم و تمیز برش بخورد.

-          پنیر و کره را قبل از شروع کار بیرون از یخچال قرارداده تا به دمای محیط رسیده و نرم شود.

-          شکر را پودر کرده تا به راحتی با پنیر مخلوط شود.

-          از قالب کمربندی سایز 25 سانتی متر استفاده کنید.

-          می توانید از خامه فرم گرفته هم استفاده کنید در این صورت خامه را در آخر به مواد اضافه کنید. اول پنیر و شکر- شکلات ذوب شده سپس ژلاتین ذوب شده و در آخر خامه فرم گرفته را با لیسک به آرامی به آن اضافه کرده و سریع هم بزنید. زمان مخلوط کردن مواد، خامه و پنیر نباید سرد باشند زیرا موقع اضافه کردن ژلاتین در اثر سرما سریع بسته می شود. ژلاتین با تمام خامه مخلوط نمی شود.

-          میزان شیرینی دسر را می توانید تغییر دهید. اگر از شکلات شیری استفاده می کنید به پودر شکر کمتری نیاز دارد چون شکلات شیری، شیرین است. اگر از شکلات تلخ استفاده می کنید، شکر بیشتری نیاز دارد. کمی از آن بچشید و شیرینی آن را به دلخواه تنظیم کنید.

 

برای خارج کردن کیک ابتدا با نوک انگشت یا یک چاقو لبه چیز کیک را از قالب جدا کرده سپس قفل قالب کمربندی را باز کرده و به آرامی از کیک جدا کنید. سپس یک کاردک یا کفگیر زیر چیز کیک قرادهید پلاستیک و یا سلفون را کم کم از کیک جدا کرده و کیک را با کمک دست بلند کرده با دو دست به سرعت در ظرف مورد نظر قرار دهید. و یا اینکه دیس گردی را روی قالب قرار دهید و به آرامی قالب را برگردانید پلاستیک را جدا کرده و دوباره در ظرف مورد نظر قراردهید . مراقب باشید به آرامی این کار انجام بگیرد تا لایه بیسکویتی شکسته نشود.

 

دوشنبه 29 تیر 1394  1:44 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها