بورشبرگ و پیکارد دو خلبان هواپیمای خورشیدی سولار ایمپالس ۲ بودند که پس از ترک ناگویا و ۵ شبانه روز پرواز مستمر بر فراز اقیانوس آرام موفق شدند در غرب هونولولو واقع در جزیره هاوایی فرود آیند. آنها در این مدت برای تأمین خواب مورد نیاز بدنشان تنها چرتهای ۵ تا ۲۰ دقیقه ای می زدند!
تمام انرژی مورد نیاز این هواپیما برای پرواز به دور زمین از طریق سلولهای خورشیدی نصب شده بر روی آن تأمین می شود. در این بخش از پرواز که هشتمین مرحله از سفر هواپیما به دور زمین محسوب می شد مسافتی درحدود ۷ هزار و ۲۰۹ کیلومتر طی گردید.
سولار ایمپالس ۲ توانست رکورد ۱۱۷ ساعت و ۵۲ دقیقه پرواز مستمر را تنها با تکیه بر انرژی خورشیدی به ثبت برساند. این هواپیما همچنین تا ارتفاع ۸ هزار و ۶۳۴ متری نیز اوج گرفته و به حداکثر سرعت ۶۱.۱۹ کیلومتر بر ساعت هم رسید.
این هواپیمای خورشیدی با پهنای بال ۴۲ متری از بوئنیگ ۷۴۷ نیز پهن تر بوده اما تنها ۲۳۰۰ کیلوگرم وزن دارد. بخش قابل توجهی از بدنه سولار ایمپالس ۲ از فیبر کربنی تولید شده و جالب اینکه ۱۷ هزار و ۲۴۸ سلول خورشیدی نصب شده در آن که تنها ۱۳۵ میکرون ضخامت دارند، انرژی لازم برای فعالیت ۴ موتور برقی آن را تأمین می کنند.