0

با همه بازیکنان اتمام حجت کرده ام/علی دایی:مطمئن باشید پرسپولیس امسال یک جام می گیرد

 
bardia_m
bardia_m
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : آذر 1389 
تعداد پست ها : 6374

با همه بازیکنان اتمام حجت کرده ام/علی دایی:مطمئن باشید پرسپولیس امسال یک جام می گیرد

بازگشت دوباره به پرسپولیس،پیروزی مقابل سایپا و تزریق روحیه به پیکره تیم باعث شد تا علی دایی در کنفرانس مطبوعاتی اش بگوید:«مطمئن باشید در پایان این فصل یک جام قهرمانی می‌گیریم.»

 

او این را گفت و ادامه داد:«امروز بازیکنان همه با هم بودند، خوب جنگیدند و دعوا کردند و خدا را شکر می‌کنم که توانستیم سه امتیاز بازی را بگیریم. از تیم سایپا هم تشکر می‌کنم که مردانه بازی کرد.»

دایی اشاره به تشویقش از سوی هواداران می کند و می گوید:« دستشان درد نکند، من عاشق این مردم هستم و به عشق این‌ها بازی کرده و می‌کنم. ماندم که به آنها کمک کنم. من باز هم باید از هواداران پرسپولیس دوباره عذرخواهی کنم، ما در هفته‌های اخیر آنها را اذیت کردیم اما صبر کردند و ما را حمایت کردند و من هم قول می‌دهم که جبران کنیم.من کاری به لیدرها ندارم، برای من مردم و هواداران مهم هستند. من آن روز که استعفا دادم گفتم دست مردم را می‌بوسم، برای مردم علی دایی و فلان مربی فرقی نمی‌کند، آنها پرسپولیس را دوست دارند و این به من و بازیکنان روحیه می‌دهد که بهتر کار کنیم. پرسپولیس با این هواداران پرسپولیس شده است .»

سرمربی پرسپولیس درپاسخ به این سوال که شما گفته بودید که چهار بازیکن دلشان با پرسپولیس نیست؟ می گوید:« روزی که بازیکنان به خانه من آمدند آن روز تولد دوباره ما بود. تازه می‌خواهیم تیمی را تشکیل بدهیم و گذشته را فراموش کرده‌ایم. ما از بزرگترهای خود یاد گرفته‌ایم که گذشت کنیم و من این کار را کردم اما این مرتبه آخر است. من با همه بازیکنان روزی که به خانه‌ام آمدند اتمام حجت کردم. متاسفانه برخی یکسری حرف‌ها زدند و گفتند فلانی در بازی با پرتغال دستش را روی قرآن نگذاشته و با این حرف‌ها خط داده شد. چه کسی می‌تواند این ادعا را داشته باشد که من دلم با کشورم نیست. من برای تیم ملی کشورم بیش از 200 بخیه خورده‌ام چطور می‌توانم دلم با تیم ملی نباشد. برخی برای ماندن و شیرین شدن این حرف‌ها را می‌زنند. من نقطه ضعف زیاد دارم اما تک تک سلول‌های بدنم به عشق این وطن است. به خاطر این وطن دوست دارم بمانم و کار کنم، باید آن مسایل را فراموش کنیم چرا که ما همه تیم هستیم و با هم می‌توانیم پرسپولیس را درست کنیم.»

وی درپاسخ به این سوال که آیا کنارگذاشتن شیث رضایی به این معنی است که او یکی از 4 بازیکنی است که شما گفتید دلشان با تیم نیست که دایی گفت:« من تعداد نیاوردم اما شیث تنها به خاطر مسایل فنی در این بازی حضور نداشت. بازی با صبا را آنالیز کردم و به خاطر مسایل فنی شیث را کنار گذاشتم. برای من گذشته‌ها گذشته و از این پس ملاک برای من شخصیت، رفتار، آمادگی و هم صدا بودن با تیم است. در این میان اگر کسی بخواهد همکاری کند و سرعت قطار را بگیرد کنار گذاشته خواهد شد. نمی‌خواهم دیگر خودم را قربانی کنم و می‌خواهم کمی حرفه‌ای باشم.»

سرمربی پرسپولیس درباره اتفاقاتی که بر سر بازوبند کاپیتانی پرسپولیس به وجود آمد هم گفت:« در اردوی ترکیه این مسئله را حل خواهیم کرد. من دوست دارم در تیمم دموکراسی وجود داشته باشد و این بازیکنان باشند که کاپیتان را انتنخاب کنند. کاپیتان باید کسی باشد که بتواند در زمین از حق بازیکنان دفاع کند و رابط خوبی بین من و بازیکنان باشد و از شخصیت خوبی هم برخوردار باشد.»

دایی درباره حمایت علی کریمی از خود گفت: «ما فوتبالی‌ها باید پشت هم باشیم. جوانی‌مان را کنار هم بودیم و نمی‌توانیم آن روزها را فراموش کنیم. اگر شما پای حرف‌های بزرگ‌های فوتبال بنشینید آنها با عشق و علاقه درباره جوانی‌شان صحبت می‌کنند، ضمن این که شما هیچ گاه به یاد ندارید که من حتی یک بار علیه کریمی حرف بدی بزنم. برای همه بازیکنان به ویژه علی کریمی احترام زیادی قائلم چرا که او برای این کشور افتخارآفرینی کرده و الان هم کریمی جزو بهترین ‌هاست. »


پنج شنبه 2 دی 1389  8:00 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها