ليموي تازه : نيم کيلو گرم * فلفل تند قرمز : سه عدد* زردچوبه : يک قاشق غذاخوري* نمک : يکقاشق غذاخوري* فلفل دلمه رنگي : يک عدد
ابتدا ليموها را مي شوييم .بعد از اين که آبش کاملا خشک شد ،خرد مي کنيم . هر ليمو را شش قسمت مي کنيم وتخم هاي آن را در مي آوريم.اگر هسته ليمو داخل آن بماند، ترشي را تلخ مي کند.تکه هاي ليمو را داخل ظرف مورد نظر مي ريزيم و فلفل قرمز ، زردچوبه و نمک را روي آن مي ريزيم و مخلوط مي کنيم و يک پارچه روي ظرف مي کشيم و چند روز بيرون از يخچال مي گذاريم . گاهي مواد را با قاشق يا هر وسيله خشک ديگر هم مي زنيم. دقت کنيد قاشقي که مواد را با آن هم مي زنيم بايد حتماً خشک باشد . بعد از 3 روز که مواد را خوب هم زده ايم و آب غليظي در آن ايجاد شده است داخل ظرف مورد نظر مي ريزيم و در آن را محکم مي بنديم .اين ترشي سرکه ندارد و براي کساني که سرماخوردگي دارند و نمي توانند ترشي ديگر مصرف کنند،خيلي مناسب است. تندي ترشي را مي توان کم يا زياد کرد. مي توان فلفل سبز تازه يا فلفل دلمه نيز خرد و به آن اضافه کرد که تاثيري در طعم آن ندارد و فقط براي ظاهر آن است.ترشي ليمو با خوراک ماهي، مرغ، لوبيا پلو و غذاهايي که ناني نباشد لذيذ است.