آموزش طرز تهیه ترشی لبو و ترب
برای خوشمزه تر شدن ترشی لبو و ترب، یک قاشق سس سویا به آن اضافه کنید
مواد لازم : برای ۱۶ نفر
لبو بزرگ |
۴ عدد |
ترب سفید بزرگ |
۲ عدد |
نمک |
۴ قاشق چایخوری |
سرکه سیب |
به میزان لازم |
ادویه ترشی |
به میزان لازم |
طرز تهیه ترشی لبو و ترب :
ابتدا لبو را شسته و پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. ترب را هم شسته و پوست بگیرید و به همین شکل خرد کنید. لبو و ترب را داخل مخلوط کن یا میکسر بریزید و خوب یک دست کنید.
شیشه تمیزی را آماده کنید و یک لایه از مواد تهیه شده بریزید و روی آنها مقداری ادویه ترشی و مقداری نمک بریزید و باز مخلوط لبو ترب را اضافه کنید و به همین شکل تا انتها ادامه بدهید. سرکه سیب را روی مواد بریزین تا کاملا سطح آنها را بپوشاند. درب ظرف را خوب محکم کنید و آن را به مدت ۴۸ ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد برای مصرف آماده کنید.
نکات:
بهتر است یک قاشق سس سویا هم به ترشی اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.
اگر سرکه سیب نداشتید از سرکه معمولی استفاده کنید و ۱قاشق شکر به آن اضافه کنید.
توجه داشته باشید زیاد از حد سرکه نریزید ، مقداری سرکه اضافه کنید و اگر مواد خوب مخلوط نشدند مجدد مقدار دیگری اضافه کنید. در صورت تمایل مقداری سبزی معطر تازه هم به ترشی اضافه کنید.