0

سوالات تالار وسایل نقلیه در ماه مبارک رمضان 1394

saeidfarajpour
saeidfarajpour
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2734
یک شنبه 7 تیر 1394  2:20 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 ravabet_rasekhoon alirezaHmzezadh lovermohamad
alirezaHmzezadh
alirezaHmzezadh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2471

پاسخ به:سوالات تالار وسایل نقلیه در ماه مبارک رمضان 1394

ج: اگر روزه براى آنها ضرر داشته باشد، جایز است که با نوشیدن آب افطار نمایند و قضاى آن را به جا آورند و در این حالت کفاره بر آنها واجب نیست.

پاسخ آیة الله هادوی تهرانی(دامت برکاته) نسبت به این سۆال نیز، چنین است:

1ـ کسی که شغلش در سفر است مثل مهماندار هوایی، در تمام سفرهای شغلی وی نماز کامل و روزه واجب است.

2ـ اگر روزه برای کسی ضرر قابل توجهی داشته باشد یا احتمال عقلایی چنین ضرری باشد روزه واجب نیست.

خداوندا من در کلبه حقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرشه کبریایی خود نداری! من خدایی چون تو دارم و تو چون خودی نداری!

تالار های اسلام شناسی وشیعه شناسی

یک شنبه 14 تیر 1394  10:10 AM
تشکرات از این پست
saeidfarajpour lovermohamad
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

بنام خدا

پاسخ سوال اول : در مورد مسافرت با قایق و کشتی:

مسافر فقط با شرایط خاص می تواند روزه بگیرد و اگر فردی آن شرایط را رعایت کرد و به مسافرت رفت و روزه بود چنانچه عمدا قی یا استفراغ کند روزه اش باطل میشود اما اگر عمدی نباشد (حتی اگر به دلخواه با قایق و کشتی به سفر رفته) روزه اش باطل نمی شود.(بنابر فتوای اکثر مراجع)

پنج شنبه 18 تیر 1394  12:55 AM
تشکرات از این پست
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

بنام خدا

آیا روزه مهماندار و خلبان هواپیما که دائما در حال مسافرت می باشند صحیح است؟

‏(استفتائات روزه بر اساس فتوای مقام معظم رهبری)

احکام سفر
س111. نماز و روزه خلبانان هواپیماهای جنگی که بیشتر روزها از پایگاه‌‏های هوایی‏‌شان اقدام به پرواز کرده و مسافتی بسیار بیشتر از مسافت شرعی را می‏‌پیمایند و مرتب این عمل را تکرار می‏‌کنند، چه حکمی دارد؟
ج) حکم آنان همان حکم ساير رانندگان و ملوانان و خلبانان هواپيماهاست، يعنی نماز آن‌ها در سفر تمام و روزه ‏شان صحيح است.
سوال :اگر هواپیما در ارتفاع بالا و مسیر طولانی در حال پرواز باشد و پرواز حدود دو ساعت و نیم تا سه ساعت طول بکشد، مهماندار و خلبان هواپیما برای حفظ تعادل خود هر بیست دقیقه احتیاج به نوشیدن آب دارند، در این صورت آیا در ماه مبارک رمضان، کفّاره و قضای روزه بر آنها واجب می‏شود؟

ج: اگر روزه برای آنها ضرر داشته باشد، جایز است که با نوشیدن آب افطار نمایند و قضای آن را بجا آورند و در این حالت کفّاره بر آنها واجب نیست.

پنج شنبه 18 تیر 1394  1:06 AM
تشکرات از این پست
lovermohamad
lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

باتشکر از دوست گلم ... در جواب سوال اول شما باید بگم چون قی یا استفراغ عمدی نباشد مشکلی ندارد وچون در حالت عادی این کار بخاطر دریازدگی میباشد وخود فرد به عمد این کار را نمیکند مشکلی ندارد
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
جمعه 19 تیر 1394  9:26 AM
تشکرات از این پست
saeidfarajpour
lovermohamad
lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

در مورد سفر وشرایط سفر روزه دارهم احکام ما کامل است ودر صورتی گه روزه گرفتن برای مهمانداران وخلبانان ضرری نداشته باشد وانها هم با توجه به شرایط سفر اگر توانایی گرفتن روزه را دارند فکر نکنم روزه گرفتن برایشان مشکلی داشته باشد...
البته بگم روزه بر زمینیان واجبه اوناییی که که تو هوا هستند میتونند روزه نگیریند ووولااا...(شوخی)
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
جمعه 19 تیر 1394  9:32 AM
تشکرات از این پست
saeidfarajpour
دسترسی سریع به انجمن ها