0

سوالات تالار سرباز در ماه مبارک رمضان 1394

saeidfarajpour
saeidfarajpour
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2734
یک شنبه 7 تیر 1394  2:05 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 ravabet_rasekhoon alirezaHmzezadh lovermohamad shirdel2 hosinsaeidi
alirezaHmzezadh
alirezaHmzezadh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2471

پاسخ به:سوالات تالار سرباز در ماه مبارک رمضان 1394

اگر روزه براي انها ضرر داشته باشد يا باعث شود كه با ضعف در ماموريت خود با مشكل مواجه شوند و ماموريت آنان به خوبي انجام نشود روزه بر انان واجب نيست

خداوندا من در کلبه حقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرشه کبریایی خود نداری! من خدایی چون تو دارم و تو چون خودی نداری!

تالار های اسلام شناسی وشیعه شناسی

یک شنبه 14 تیر 1394  10:15 AM
تشکرات از این پست
saeidfarajpour lovermohamad shirdel2
lovermohamad
lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

روزه در سفر احکام مشخصی دارد که همه مراجع تقلید هم فتوایشان نزدیک به هم هست... برای سربازها ومامورین که در حال خدمت وظیفه برای حفظ حریم کشور هستند هم در شرایطی که عذری نداشته باشند برای روزه گرفتن مشکلی ندارند مگر اینکه روزه گرفتن موحب این شود که نتوانند وظایف محوله را به نحو احسن انجام دهند که در انصورت باید قضای روزه خود را در موقعی که در حال خدمت نیستند بجا اورند
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
جمعه 19 تیر 1394  9:37 AM
تشکرات از این پست
saeidfarajpour shirdel2
lovermohamad
lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

روزه نگرفتن یا انجام هر واجبی که به گردن ماهست بخاطر وسوسه شیطان هست ما همه انسانها در هرصورت سرباز شیطان هستیم (البته بجز پیغمبران ومعصومین وبعضی افراد وعلما وبزرگان خاص دینی)حالا بعضی اوقات این وسطها از خدمت فرار میکنیم به خدا پناه میبریم ولی باز به محل خدمتمون برمیگردیم ... ووولااا....ما سربازای خوبی هستیم ....
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
جمعه 19 تیر 1394  9:41 AM
تشکرات از این پست
saeidfarajpour shirdel2
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

بنام خدا

در مورد سوال اول که پرسیده اید نظر شما در مورد روزه سربازان و نیروهای نظامی که حسب ماموریت موظفند دائم در سفر باشند چگونه است؟

با عرض معذرت باید بگویم بنده مجتهد نیستم و پاسخ این سوالات را باید یک مجتهد بدهد اما بر حسب وظیفه نظر یکی از مجتهدین را بیان میکنم:

سربازان و نيروهاى مسلح

پاسخ از آیت الله گلپایگانی

س 1 ـ سربازى هستم كه در غير وطن خودم مشغول خدمت هستم و در طول خدمت وظيفه ام رانندگى است هم رانندگى داخل شهر را انجام مى دهم و هم مأموريتى كه پيش بيايد خارج از شهر بيش از حد ترخص رانندگى مى كنم حالا وظيفه من در طول خدمت نسبت به نماز و روزه ام چگونه است؟

ج ـ اگر خدمت به نحو مذكور حداقل تا چهارماه ادامه دارد و طورى است كه ده روز پشت سرهم در شهر نمى مانيد نماز تمام و روزه صحيح است. والله العالم.

س 2 ـ اگر شغلى در داخل پادگان داشته باشم و هر چند روز يك بار بيشتر از 4 كيلومتر از آن محل دور شويم و بعدازظهر و يا مدت طولانى (چند ساعت) به پادگان برگردم نماز را چگونه به جاى آورم آيا مى توان با توجه به اينكه مطمئن هستم كه بيش از 10 روز به اين طريق در پادگان هستم نماز را تمام بخوانم و اگر در مدت اقامت بيش از ده روز در پادگان هر چند روز يك بار بيشتر از 23 كيلومتر از آن محل دور شده و بعد از چند ساعت به پادگان برگردم. از خداوند متعال براى شما و تمامى خدمتگزاران واقعى به اسلام طول عمر و سلامتى روزافزون خواهانم.

ج ـ چنانچه راننده پادگان شويد و بنحو مذكور در سؤال در شهرها رفت و آمد نماييد و معلوم باشد كه حد اقل تا چهار ماه اين شغل ادامه دارد نماز تمام و روزه صحيح است و اگر شغل شما در داخل پادگان باشد در صورتيكه مطمئن باشيد ده روز متوالى در آنجا مى مانيد و با اين اطمينان يك نماز چهار ركعتى بخوانيد بعد از آن، دور شدن از پادگان به مقدار كمتر از مسافت شرعى ضرر ندارد و نماز تمام است و اگر مسافرت به 23 كيلومتر و بيشتر در هر چند روز حداقل تا چهار ماه ادامه داشته باشد در اينصورت هم نماز تمام است بشرط اينكه ده روز پى در پى، در پادگان نمانيد انشاء اللّه تعالى موفق به انجام فرايض و تكاليف دينى باشيد تعهد شما به احكام دين و وظايف مذهبى مورد تقدير است انشاء اللّه تعالى شما و سائر برادرانى كه در پادگان انجام وظيفه مى نمايند در ظل عنايات حضرت بقية اللّه ارواح العالمين له الفداء موفق و سعادتمند باشيد والسلام عليكم ورحمة اللّه وبركاته. واللّه العالم.

س 3 ـ اينجانب پاسدار هستم در نيروى دريايى سپاه، محلّ كار من تا وطنم بيش از چهار فرسخ است و كار من طورى است كه حالت شيفتى دارد به اين معنى كه هفت روز يا ده روز در محلّ كار هستم و در بين اين چند روز ممكن است يا حتماً مأموريت دريايى براى من پيش بيايد كه بيشتر از چهار فرسخ در دريا بايد بروم و بعداً به همين مقدار هفت يا ده روز در حال استراحت هستم در اين صورت نماز و روزه من چگونه است؟

ج ـ در فرض سؤال اگر هميشه 7 روز در محل كار و 7 روز در وطن مى مانيد نماز تمام و روزه صحيح است و اگر هميشه ده روز مى مانيد نماز در محل كار شكسته است و روزه صحيح نيست مگر اينكه قصد اقامت ده روز داشته باشيد. والله العالم.

س 4 ـ پرسنل يكى از يگانهاى نظامى از نيروهاى هوائى ارتش جمهورى اسلامى ايران هفته اى يك بار جهت خريد از حدّ ترخص خارج مى شوند تكليف نماز و روزه آنان چيست؟

ج ـ در فرض سؤال كه جهت خريد از حدّ ترخص خارج مى شوند چنانچه جزء خدمت و شغل آنها باشد نمازشان تمام و روزه شان صحيح است و اگر براى احتياجات شخصى خود هر هفته خارج مى شوند نمازشان قصر است و روزه هم صحيح نيست. والله العالم.

جمعه 19 تیر 1394  10:43 PM
تشکرات از این پست
saeidfarajpour
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1

بنام خدا

به نظر شما آیا سربازان میتوانند در میدان جنگ روزه نگیرند؟

این سوال را هم معمولا باید مراجع پاسخگو باشند اما تا آنجائیکه بنده اطلاع دارم چون سرباز در میادین جنگ حکم مسافر را دارند و نماز را شکسته میخوانند روزه نمی توانند بگیرند مگر اینکه بعنوان پدافند مطمئن باشند که مدت زیادی در یکجا مستقر هستند و در این صورت اگر نمازشان کامل باشد روزه هم باید بگیرند.البته رزمندگان ما بدلیل خودسازی اکثرا روزه می گرفتند.

ضمنا نظر آیت الله سیستانی در مورد رزمندگان فعلی در میادین جنگ با داعش بشرح زیر است:

متن کامل پرسش مطرح شده و پاسخ حضرت آیت الله عظمی سیستانی به این پرسش، به این شرح است:

پرسش: در مورد برادران مجاهد ما در ارتش عراق که در این روزها باید در گرمای شدید به همراه فعالیت سخت و زیاد روزه داشته باشند، با توجه به اینکه آیه‌ای در قرآن کریم آمده که می فرماید «فمن کان منکم مریضا أو على سفر فعدة من أیام أُخر...» (از شما هر کسی که بیمار و یا در سفر بود می تواند روزه نگیرد و در عوض در أیام دیگری روزه را بجا آورد...) اکنون این پرسش مطرح می شود که آیا با این شرایط که عطش شدید بر سربازان ارتش عراق غلبه می شود، روزه گرفتن بر آنان واجب است؟!

پاسخ: بسمه تعالى .. شرایط برای آنها با دیگران تفاوتی ندارد یعنی فقط اگر در سفر بودند می‌توانند روزه نگیرند و اگر عطش شدید بر آنها غلبه کرد به گونه‌ای که ضعیف شدند و دیگر ادامه دادن روزه برایشان غیر ممکن شد، می توانند افطار کنند البته در حد ضرورت و پس از آن باید قضای روزه را بگیرند.

جمعه 19 تیر 1394  11:23 PM
تشکرات از این پست
saeidfarajpour
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1

بنام خدا

روزه نگرفتن بدون عذر شرعی سربازی شیطان نیست؟

طبق نظر مراجع افرادی که بدون داشتن عذر شرعی روزه واجب خود را نگیرند علاوه بر اینکه گناه کبیره انجام میدهند و باید روزه خود را قضا کنند  کفاره روزه های افطار شده  هم بر او واجب می شود.

( اگر افطار روزه ماه رمضان عمدی و اختیاری و بدون عذر شرعی بوده، کفّاره هم بر شما واجب است).(نظر مقام معظم رهبری)

اما اینکه آیا میتوان گفت این افراد سرباز شیطان هستند یانه؟ باید گفت هر فردی که احکام خدا و دستورات دینی واجب خود را انچام ندهد یعنی از حکم خدا سرپیچی کند ،از حکم شیطان که  وسوسه انجام ندادن دستورات خدا را صادر میکند پیروی کرده است.لذا میتواند سرباز شیطان هم باشد.

جمعه 19 تیر 1394  11:46 PM
تشکرات از این پست
saeidfarajpour
hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 23615

سربازان نگهبانان بی ادعای کشورند که با جان و دل در همه حال حافظ و نگهبان مرزها و امنیت کشورند . خداوند حافظ و نگهدارشان

شنبه 4 خرداد 1398  12:08 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها