پاسخ به:اتاق چت راسخون
ازوقتیکه عموفنی دسترسی موبایل روحذفیدن بااین سرعت کم اینترنت عصرهانتونستم وارداتاق بشم حاج آقامی خواستم صبح بارایانه بیام بالا یادم می رفت
سلام به فرشون عزیز...کلا ایترنت شما داری اغتشاش شده...چون قبل اغتشاش ازدواج کردی...مبارکتون باشه...
سلام به همگی
ممنون با من میشوند 5 نفر...
آره امیرعلی جان،زندگی متاهلی خوش میگذره
به امیر علی خوش نمیگذره.؟؟..از خودت بگو خوش میگذره...
آجی فاطمه سلام...
چیکار میکنی با درس و مشق بچه ها:-)
دختره گلت خوبه؟
سلام اجی
خوبین؟
ما خوبیم الهی شکر، ترنم خیییییلی شیطون شده، بعضی وقتا نمیدونم دیگه باید چیکار کنم 😵💫
شاگردا هم بد نیستن، زرنگ و ضعیف حرص میدن 😎 امروز کارنامه دو ماهه دادم
سلامتی همه ی معلمین بزرگوار اتاق چت صلوات بفرست...
باسلام به همگی
رفته بودیم حرم امام رضابه یادهمگی بودم نائب الزیارتون چی تلگرافی حرفیدم،خخخ
خیلی التماس دعا...
وقت و ایامتون به خیر. خوبین؟
اومدم بپرسم اگم انقلاب بشه اتاق چت آنلاین میشه یا کلا راسخون کن فیکن میشه؟
اگه با انقلاب اتاق چت آنلاین میشه منم به صف معترضین و انقلابیون بپیوندم.
سلام به شما خواهر بزرگوار...خوشامد گویی چند ماهه به مدیر اتاق چت .
سلام آجی برخوار و آجی فاطمه سادات
سلام حاج آقا و آقای اشرفی و آقای علیاری و دیگر بزرگوارانی که محسوس و نامحسوس به اتاق چت سر میزنن. ممنون از احوالپرسی هایی که نبودم جواب بدم
ان شالله هر جا هستید در پناه خدا و ائمه سلامت باشید.
سلامی به سر سبزی گیلان....محضر گیلانی های بزرگوار...ان شالله که همیشه سلامت باشید....بیشتر سر بزنید...خیلی دیر به دیر تشریف میارید..
منم مشغولم با تایپ و درس و مدرسه محمد.
چند باری بی موقع یاد اتاق چت افتادم از خیر پست زدن گذشتم. دیگه امروز توفیق شد یکی دو پست بزنم
ان شالله رزق و روزی شما بیشتر......ممنون که بیاد بچه ها و اتاق چت هستید...در سجاده نماز هم دوستان را از دعای خیرتون بی نصیب نفرمائید..
سلام آقای علیاری...یعنی هر وخ میاین و از هوای بارونی و ابری شهرتون میگین....تو دلم میگم خوش به حالتون:-)
گل پسرتون خوبن؟
سلامی ویژه خدمت حاج خانم برخواربزرگوار خدا خودش کمک حالمون باشه و از این بحران خشکسالی تموم بشیم والله آذربایجان باید هر روز بارون و برف بباره اونی که من میگم خیلی کم هست کلا بارندگی کم شده ولی دیروز کلا از صبح بارون میبارید تا شب که خیلی تند شده بود و و الان هم من کارگاه رو تعطیل کردم گفتم برید بگردین خخخخ نم نم بارندگی داریم الان
علیسان جان هم خدا روشکر داره بزرگ میشه کلی با هم عشق میکنیم خدا خودش حفظش بکنه الان دقیقا 9 ماهشه
احسنت به علیاری عزیز....خوب هستید...
سلام بر اقا فرزاد گل و گلاب خوب هستی؟نیستی آقا راستشو بگو کجا رفته بودی ؟؟
گل و گلاب چقدر خوب هستید...
یه تبریک ویژه بابت برد تیم ملی فوتبال کشور عزیزمون واقعا گل کاشتند و یه تبریک ویژه بابت هفته بسیج
تبریک به حضورشون در جام...نتایج رضایت کننده نبود...اون بنده خدای قبلی هم که میرفت همین می شد...فقط پولو از اون قبلی گرفتن دادن به کی روش....ولی جنگ روانی را خوب اداره کردن و تاثیر هم گذاشت.
به به به زیارتت قبول باشه برای من ویژه دعا میکردی
التماس دعا از شمال تا غرب...
با سلام خدمت همه عزیان با صفای اتاق چت از برادر تا خواهر از سید تا حاجی
خوب هستین ؟ خانواده محترم خوب هستن ؟ چند روز قبل میشه گوشیم خراب شده بود داده بودم تعمیر بکنن یه روز کامل آف بودم
اخ که دلم خنک شد 3 تا خورد امریکا نوش جونش باشه گوارای حذفش و باختش حیف که به دلیل اجتماعی بودن نمیتونم هر چیزی رو اینجا بنویسم به قول جناب خان خوب بافته شدن
سلام
🍉یلدای قشنگی داشته باشید🍉