0

اتاق چت راسخون

aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

پاسخ به:اتاق چت راسخون

نقل قول amirali123
نقل قول aftabm
نقل قول borkhar

سلام وقت بخییر:

بله درسته حرفتون درسته...مخاطب صاحب سخن را بر سر ذوق آورد....وجود بچه ها هرزگاهی آنلاین باعث انگیزه بیشتر هست...

بله ...دقیقا....ا ن شاالله بتونن مثل قبل بیشتر بیاند...حالا که از وجود واتساپ راحت شدیم:-))

سلام وقت بخیر..

گزینه ای بنام پیام رسان بله را نصب کنید عالییه...

حاج آقادقت نمیفرمایین ها گزینه نه بنویسین برنامه ای  پاسخ به:اتاق چت راسخون پاسخ به:اتاق چت راسخون پاسخ به:اتاق چت راسخون

بله آلزایمر شبکه های احتماعی به منم سرایت کرده...چکنم چی بگم...زن زندگی آزادی.....مرگ بر دانشجوی بی غیرت

ما همه با هم هستیم...آنترسین...نترسین..

سه شنبه 10 آبان 1401  8:57 AM
تشکرات از این پست
amirali123
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

نقل قول amirali123
نقل قول aftabm
نقل قول borkhar

سلام وقت بخییر:

بله درسته حرفتون درسته...مخاطب صاحب سخن را بر سر ذوق آورد....وجود بچه ها هرزگاهی آنلاین باعث انگیزه بیشتر هست...

بله ...دقیقا....ا ن شاالله بتونن مثل قبل بیشتر بیاند...حالا که از وجود واتساپ راحت شدیم:-))

سلام وقت بخیر..

گزینه ای بنام پیام رسان بله را نصب کنید عالییه...

حاج آقادقت نمیفرمایین ها گزینه نه بنویسین برنامه ای  پاسخ به:اتاق چت راسخون پاسخ به:اتاق چت راسخون پاسخ به:اتاق چت راسخون

سه شنبه 10 آبان 1401  8:57 AM
تشکرات از این پست
amirali123
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

نقل قول amirali123

سلام ویژه دارم خدمت تمامی دوستان بعداز پاسخ گو بودن نقل قول ها

سلامم رااز هوای ابری ونم نم بارون ازداخل کانکس نظارت جلو کرسی بخاری برقی پذیراباشین جاتون خالی ناهار رو بهقول بر و بچ زدیم به بدن حالا منتظریم یکمی بگذره چایی باطعم چهلی اتو ( آویشن) رو بزنیم به .... دیگه کم کم برم به کارهام برسم وقت استراحت دیگه تمومه پاسخ به:اتاق چت راسخون

خداقوت نوش جان...

سه شنبه 10 آبان 1401  9:17 AM
تشکرات از این پست
amirali123
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

نقل قول amirali123
نقل قول aftabm

نتیجه روز های اتاق چت چت...امان از بی کسی...

حاجی ازشما بعیده عکس های مورد دارمیفرستی ها کلا یه مقوله زیادی داره ها زندگی با زن آزادی هست یا زندگی منهای زن آزادی هست یا زندگی با زن بدون مرد آزادی هست یا زندگی با زن آزادی غیر اسلامی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کلا غمی نیست...وقتی دانشکاهی شعار هنجار شکن میده..اونم از نوع رکیکترین الفاظ...که جدا آدم شرم میکنه....اونوقت دخترای دانشجو با تمام لذت اسم ناموس مردها را میارن ...بعد پسرها هم با کمال وقاحت اسم ناموس زن را میارن...بعد هم دست میزنن و پایگوبی می کنن...بعد هم که هیچ منظقی و هیچ جوابی و هیچ دلیلی ندارن از روی نفهمی .هرکسی را میگیرن..میگن ..لختش کنید...لحتش کنید...و بعد هم مثله کردن اعضا بدن....این بهترین آزادی و تفریح دختران و پسران دانشجو شده.....آرمان طلبه 21 ساله به چه جرمی باید  مثله بشه....فقط به جرم زن زندگی آزادی....کسیکه این شعار رو ...رو زبونها انداخت

و هشتک جهانی براش درست کردن بنام مهسا... روز قیامت چه جوابی داره؟؟؟؟اصلا به نظرتون قیامتی وجود داره؟

روح همه ی شهدای امنیت...شاه چراغ ..بسیجیان پلیس .....مردم بیگناه .مظلوم .....نیروی انتظامی...و همه ی مدافعین این مرز بوم...با سید الشهدا محشور باد ان شالله...

سه شنبه 10 آبان 1401  9:19 AM
تشکرات از این پست
amirali123
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

نقل قول amirali123
نقل قول aftabm

به دنیای اتاق چت که  ایده ی عزیزانی  در13 سال پیش بود وش آمدید..و برگردید و برگردید. و برگردید...یادتان گرامی هرکجا هستید...

نمیدونستیم یکروز گرد و خاک پیام رسان های اجنبی..زندگی را مختل می کنند...

از یه جهت هم خوب شده خخخخ همه درگیر گوشیو .......... نیستن من خودم خیلی کم استفاده میکردم جهت پشتیبانی کارهای کارگاهی و ساختمانی از واتساب برایارسال فایل استفاده میکردم الان ازروبیکا و سروش استفاده میکنم اونم خیلی کم ولی بازی کلش رو هر روزیه سرمیزنم و یه اتک میزنم حالا وقت نمیشه توی برنامه گذاشتم تو لپ تاب بازی رزیدنت رو دوباره به یاد دوران نوجوانی نصب کنم و بازی کنم و دلبر جانم نگاه بکنه خیلی کیف میده حالا اگر تنها بشه و .....

دمتون گرم..ایول خدا به شما سلامتی عنایت کند...سرحالی...سرکیف...شاد قبراق...غبراق...قبراغ...غبراغ ...باشیدوووما هم لذت با شما بودن را می بریم.

سه شنبه 10 آبان 1401  9:19 AM
تشکرات از این پست
amirali123
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

نقل قول aftabm
نقل قول amirali123
نقل قول aftabm
نقل قول borkhar
نقل قول aftabm
نقل قول borkhar
نقل قول aftabm
نقل قول borkhar

چقدر دلم میخواد باز قدیمی های راسخون دور هم جمع بشن و اتاق چت و...

به یاد گذشته ها :-)

.البته آجی سلما و فاطمه هم نیستند...شما به اونها ملحق شدید...

اطلاع دارید که دور هم جمع شدن محال شده/ بهتر است در اتاق چت در هفته یکبار هم شده یک چند تا پست در پاسخ به پست های  همدیگه زده می شد...به شرطی که همه تشریف داشتند...که نیستند.

ممنون از حضور همه ی عزیزان.

چشم.حتمن.....

بازم چشم...احسنت اتاق چت امیدوار شد..

حاج آقا جملتون خیلی سنگین بود:-)

من الان تیکه ی اول جمله رو بگیرم :-) یا تیکه ی دومش رو:-))؟؟

کلمه سنگین جالب بود...

سلام.نه اصلا اینطور نیست قدیمی های سایت نور چشم سایت هستند...چه باشند جه نباشند......

این دو مورد را  از کلمات چندین باره سال های کرونا و مابعدش گفتم......چون: هم تشریف میارید....هم امیدوار می فرمایید...اعضا را...

فعلا هم شما و امیر علی و فرزاد بیشتر از همه انگیزه ورود به اتاق چت را برای دیگر عزیزان فراهم می کنید....اینکه دیگه عین واقعیت هست.

خیلی ممنونم حاجی ازاینکه ما رو یاد کردی دمت گرم مخلتصم به مولا پاسخ به:اتاق چت راسخون پاسخ به:اتاق چت راسخون پاسخ به:اتاق چت راسخون پاسخ به:اتاق چت راسخون

سلام به مر کارزار ...خدا قوت خسته نباشید...من موندم تنهای تنها...چه کنم...

سپاسگذاری میکنم ان شاالله که دلتون شاد و جیبتون پر پول باشه به ما هم یه جوایزی رو ارسال بکنید ما خوشحال تر بشیم پاسخ به:اتاق چت راسخون پاسخ به:اتاق چت راسخون پاسخ به:اتاق چت راسخون پاسخ به:اتاق چت راسخون پاسخ به:اتاق چت راسخون

سه شنبه 10 آبان 1401  9:45 AM
تشکرات از این پست
aftabm
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1

نقل قول aftabm
نقل قول amirali123
نقل قول aftabm

به دنیای اتاق چت که  ایده ی عزیزانی  در13 سال پیش بود وش آمدید..و برگردید و برگردید. و برگردید...یادتان گرامی هرکجا هستید...

نمیدونستیم یکروز گرد و خاک پیام رسان های اجنبی..زندگی را مختل می کنند...

از یه جهت هم خوب شده خخخخ همه درگیر گوشیو .......... نیستن من خودم خیلی کم استفاده میکردم جهت پشتیبانی کارهای کارگاهی و ساختمانی از واتساب برایارسال فایل استفاده میکردم الان ازروبیکا و سروش استفاده میکنم اونم خیلی کم ولی بازی کلش رو هر روزیه سرمیزنم و یه اتک میزنم حالا وقت نمیشه توی برنامه گذاشتم تو لپ تاب بازی رزیدنت رو دوباره به یاد دوران نوجوانی نصب کنم و بازی کنم و دلبر جانم نگاه بکنه خیلی کیف میده حالا اگر تنها بشه و .....

دمتون گرم..ایول خدا به شما سلامتی عنایت کند...سرحالی...سرکیف...شاد قبراق...غبراق...قبراغ...غبراغ ...باشیدوووما هم لذت با شما بودن را می بریم.

سلامت و پاینده باشین

سه شنبه 10 آبان 1401  9:50 AM
تشکرات از این پست
aftabm
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1

سلام عرض کنم خدمت اقا فرزاد گل و گلاب

برادر نیستی کم پیدایی ؟ چه خبرا زندگی متاهلی خوش میگذره ؟

سه شنبه 10 آبان 1401  9:51 AM
تشکرات از این پست
aftabm farshon
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319
پنج شنبه 12 آبان 1401  3:02 PM
تشکرات از این پست
amirali123 aftabm
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

حاضر و غایب...فعال و نیمه فعال...

پنج شنبه 12 آبان 1401  3:04 PM
تشکرات از این پست
amirali123 aftabm
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

حاج آقا اینا رو که آدم شرمش میشه بهشون بگه دانشجو...دانشجو نیستن....مملکت رو کیا میخوان بسازن...وای بر ما

پنج شنبه 12 آبان 1401  3:06 PM
تشکرات از این پست
amirali123 aftabm
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

گزارش هواشناسی...هوا ابری از دیروز تا حالا خدا رو شکر بارون میاد...

پنج شنبه 12 آبان 1401  3:07 PM
تشکرات از این پست
amirali123 aftabm
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

حاج آقا یه دورهمی بزارید...به حرف شما گوش میدن کاربرای قدیمی...

چقدر دلم خواست یه بار دیگه دور هم جمع بشیم...الحمدالله فعالیت تو واتساپ و اینستا هم کم شده بهتر میتونن بیاند.

پنج شنبه 12 آبان 1401  3:11 PM
تشکرات از این پست
amirali123 aftabm
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar

سلام به همگی

علیک سلام خدمت حاج خانم برخوار غایب یا نیمه فعال پاسخ به:اتاق چت راسخون

خدا قوت

شنبه 14 آبان 1401  10:18 AM
تشکرات از این پست
aftabm
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1

سلام عرض کنم خدمت همه غایببن از حاج خانم سلما بگو تا خود حاج آقا و اقا فرزاد و خانم فاطمه

نیستن کجایند یکمی نگران شدم تو اغتشاشات نگرفته باشنشون پاسخ به:اتاق چت راسخون پاسخ به:اتاق چت راسخون پاسخ به:اتاق چت راسخون

شنبه 14 آبان 1401  10:25 AM
تشکرات از این پست
aftabm salma57
دسترسی سریع به انجمن ها