0

اتاق چت راسخون

aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

پاسخ به:اتاق چت راسخون

نقل قول amirali123

یادی بکنم از داداش خدایی و داداش حسین

کلا دیگه نمیان

ازاقا فرزاد هم خبری نیست کم پیدا شده

یادشون بخیر تمام برادران و خواهرانی که در انجمن ودند...

چهارشنبه 20 مهر 1401  10:33 AM
تشکرات از این پست
borkhar sayyed13737373
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar
نقل قول aftabm
نقل قول borkhar

سلام به همگی...

ا ن شاالله همگی خوب باشید.

سلام به شما بزرگوار...خوب هستید..شما سه تا خواهر هم اعتصاب کردید.

سلام حاج آقا.

اعتصاب چی؟؟

اینکه چرخ روزگار نمی زاره چرخ این اتاق چت بچرخه...یعنی دیگه مجالی برای اناق قدیمی چت وجود نداره...چرا چون حوصله اومدن به راسخون و اتاق چت وجود نداره...

چهارشنبه 20 مهر 1401  10:55 AM
تشکرات از این پست
borkhar sayyed13737373 amirali123
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar
نقل قول aftabm
نقل قول borkhar

چقدر دلم میخواد باز قدیمی های راسخون دور هم جمع بشن و اتاق چت و...

به یاد گذشته ها :-)

.البته آجی سلما و فاطمه هم نیستند...شما به اونها ملحق شدید...

اطلاع دارید که دور هم جمع شدن محال شده/ بهتر است در اتاق چت در هفته یکبار هم شده یک چند تا پست در پاسخ به پست های  همدیگه زده می شد...به شرطی که همه تشریف داشتند...که نیستند.

ممنون از حضور همه ی عزیزان.

چشم.حتمن.....

بازم چشم...احسنت اتاق چت امیدوار شد..

چهارشنبه 20 مهر 1401  10:57 AM
تشکرات از این پست
borkhar sayyed13737373 amirali123
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

واتساپ باشد یا نباشد؟

اثرات اجتماعی:

من میگم باشد ولی به چه قیمتی باشد...درسته من یا شما استفاده درست میکنیم....ولی آیا جامعه فقط من و شما هستیم....جواب خیییر.

پس بهتره نباشه چرا؟چون همهی جامعه سوار بر یک کشتی هستن...اگه عده ای بخواهن زیر پای خودشون را سوراخ کنن باید همه غرق بشیم...پس اگر واتساپ و امثالها باعث بشن جامعه به ناکجا آباد بره قاعدتا من هم باید از خوبی واتساپ گذشت کنم...والا منم ناخواسته غرق میشم....

اثرات مخرب خانوادگی:

شاید بهترین روزهای زندگی برای عده ای همینه که دیگه واتساپی به صورت قبل فعال نیست..

جدا این واتساپ زندگی عده ای را هم نابود کرد.....چشم هم چشم های خانوادگی که متاسفانه باعث ناراحتی های زیادی شد ومن به عینه شاهد بودم که خیلی ها شکایت میکردن از واتساپ و وضعیت هایی که برا رو کم کنی همدیگه می زاشتن...انصافا چندش آور بود..وقتی حتی برادر و خواهر بخاطر واتساپ با هم قهر کردند...

نمونش را بگم:

طرف غذا هم که میخورد برای دیگران به نمایش می گذاشت(کباب درست میکنه میذاره تو وضعیت...این چقدر زشته...قدیم ها میگفتن اگه خرید کردی طوری این را ببرید تو خونه که اگه دیگران ندارن نبینند.......

یا مثلاخریدی کرده...یا رفته جشن عروسی...خوب اشکال نداره همه میفهمن که  رفتی خرید...زیارت....عروسی...مسافرت...اما چه لزومی داره ریزکارهای این موارد را به نمایش می زارید...

..درحقیقت خیلی از چیزهای عادی در زندگی شخصی جز خصوصیات عادی برای همون خانواده شده ...ولی  نباید اینها را در معرض نمایش قرار بده...خوب کی چی....یعنی میخای چی را ثابت بکنی...

وقتی تو فامیل عده ای هستن ندارن و نمی تون برن چه لزومی داره اینقدر از ریز موقعیت زندگی خودت برا دیگران نمایش ریا کاری بذارید...و دیگران را حسرت و حرص  ..بدی...

فقط یک علت داره....ضعف ایمان و اعتقادات.

چهارشنبه 20 مهر 1401  11:04 AM
تشکرات از این پست
borkhar amirali123
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

نقل قول aftabm
نقل قول borkhar
نقل قول aftabm
نقل قول borkhar

سلام به همگی...

سلام حاج آقا.

اعتصاب چی؟؟

اینکه چرخ روزگار نمی زاره چرخ این اتاق چت بچرخه...یعنی دیگه مجالی برای اناق قدیمی چت وجود نداره...چرا چون حوصله اومدن به راسخون و اتاق چت وجود نداره...

چرا حاج آقا حوصله هست....انگیزه نیست...

من خودم اگه بدونم قدیمی ها هستن حتمن سر میزنم...

چهارشنبه 20 مهر 1401  11:04 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon amirali123
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

نقل قول aftabm
نقل قول borkhar
نقل قول aftabm
نقل قول borkhar

اطلاع دارید که دور هم جمع شدن محال شده/ بهتر است در اتاق چت در هفته یکبار هم شده یک چند تا پست در پاسخ به پست های  همدیگه زده می شد...به شرطی که همه تشریف داشتند...که نیستند.

چشم.حتمن.....

حاج آقا جملتون خیلی سنگین بود:-)

من الان تیکه ی اول جمله رو بگیرم :-) یا تیکه ی دومش رو:-))؟؟

چهارشنبه 20 مهر 1401  11:06 PM
تشکرات از این پست
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

نقل قول aftabm

واتساپ باشد یا نباشد؟

اثرات اجتماعی:

من میگم باشد ولی به چه قیمتی باشد...درسته من یا شما استفاده درست میکنیم....ولی آیا جامعه فقط من و شما هستیم....جواب خیییر.

پس بهتره نباشه چرا؟چون همهی جامعه سوار بر یک کشتی هستن...اگه عده ای بخواهن زیر پای خودشون را سوراخ کنن باید همه غرق بشیم...پس اگر واتساپ و امثالها باعث بشن جامعه به ناکجا آباد بره قاعدتا من هم باید از خوبی واتساپ گذشت کنم...والا منم ناخواسته غرق میشم....

اثرات مخرب خانوادگی:

شاید بهترین روزهای زندگی برای عده ای همینه که دیگه واتساپی به صورت قبل فعال نیست..

جدا این واتساپ زندگی عده ای را هم نابود کرد.....چشم هم چشم های خانوادگی که متاسفانه باعث ناراحتی های زیادی شد ومن به عینه شاهد بودم که خیلی ها شکایت میکردن از واتساپ و وضعیت هایی که برا رو کم کنی همدیگه می زاشتن...انصافا چندش آور بود..وقتی حتی برادر و خواهر بخاطر واتساپ با هم قهر کردند...

نمونش را بگم:

طرف غذا هم که میخورد برای دیگران به نمایش می گذاشت(کباب درست میکنه میذاره تو وضعیت...این چقدر زشته...قدیم ها میگفتن اگه خرید کردی طوری این را ببرید تو خونه که اگه دیگران ندارن نبینند.......

یا مثلاخریدی کرده...یا رفته جشن عروسی...خوب اشکال نداره همه میفهمن که  رفتی خرید...زیارت....عروسی...مسافرت...اما چه لزومی داره ریزکارهای این موارد را به نمایش می زارید...

..درحقیقت خیلی از چیزهای عادی در زندگی شخصی جز خصوصیات عادی برای همون خانواده شده ...ولی  نباید اینها را در معرض نمایش قرار بده...خوب کی چی....یعنی میخای چی را ثابت بکنی...

وقتی تو فامیل عده ای هستن ندارن و نمی تون برن چه لزومی داره اینقدر از ریز موقعیت زندگی خودت برا دیگران نمایش ریا کاری بذارید...و دیگران را حسرت و حرص  ..بدی...

فقط یک علت داره....ضعف ایمان و اعتقادات.

همش دردسر بود...با اینکه بیشتر گروه هایی که داشتم تو واتساپ بود ولی الان به نبودش دیگه عادت کردم...و هم خوشحال میشم کلن نباشه....وقتی بودنش اینهمه ضرر می‌رسونه به جامعه....

چهارشنبه 20 مهر 1401  11:10 PM
تشکرات از این پست
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar
نقل قول aftabm
نقل قول borkhar
نقل قول aftabm
نقل قول borkhar

سلام به همگی...

سلام حاج آقا.

اعتصاب چی؟؟

سلام وقت بخییر:

بله درسته حرفتون درسته...مخاطب صاحب سخن را بر سر ذوق آورد....وجود بچه ها هرزگاهی آنلاین باعث انگیزه بیشتر هست...

پنج شنبه 21 مهر 1401  11:55 AM
تشکرات از این پست
amirali123
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar
نقل قول aftabm
نقل قول borkhar
نقل قول aftabm
نقل قول borkhar

چشم.حتمن.....

کلمه سنگین جالب بود...

سلام.نه اصلا اینطور نیست قدیمی های سایت نور چشم سایت هستند...چه باشند جه نباشند......

این دو مورد را  از کلمات چندین باره سال های کرونا و مابعدش گفتم......چون: هم تشریف میارید....هم امیدوار می فرمایید...اعضا را...

فعلا هم شما و امیر علی و فرزاد بیشتر از همه انگیزه ورود به اتاق چت را برای دیگر عزیزان فراهم می کنید....اینکه دیگه عین واقعیت هست.

پنج شنبه 21 مهر 1401  11:57 AM
تشکرات از این پست
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar

همش دردسر بود...با اینکه بیشتر گروه هایی که داشتم تو واتساپ بود ولی الان به نبودش دیگه عادت کردم...و هم خوشحال میشم کلن نباشه....وقتی بودنش اینهمه ضرر می‌رسونه به جامعه....

دقیقا..البته من واقعا دوست دارم باشه...ولی به ضرر جامعه که نگاه مکنم از خیرش صرف نظر میکنم....خیلی به درد من میخورد...متاسفانه عده ای از خدا بی خبر نمیذارن مردم راحت باشن...نبودش به صرفه تره برا جامعه...الان اینترنت لاک پشتی داریم...بخاطر همین خرا بکاریها...

پنج شنبه 21 مهر 1401  12:02 PM
تشکرات از این پست
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

نقل قول aftabm
نقل قول borkhar
نقل قول aftabm
نقل قول borkhar
نقل قول aftabm
نقل قول borkhar

سلام به همگی...

سلام حاج آقا.

اعتصاب چی؟؟

سلام وقت بخییر:

بله درسته حرفتون درسته...مخاطب صاحب سخن را بر سر ذوق آورد....وجود بچه ها هرزگاهی آنلاین باعث انگیزه بیشتر هست...

بله ...دقیقا....ا ن شاالله بتونن مثل قبل بیشتر بیاند...حالا که از وجود واتساپ راحت شدیم:-))

پنج شنبه 21 مهر 1401  12:34 PM
تشکرات از این پست
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

نقل قول aftabm
نقل قول borkhar
نقل قول aftabm
نقل قول borkhar
نقل قول aftabm
نقل قول borkhar

چشم.حتمن.....

کلمه سنگین جالب بود...

سلام.نه اصلا اینطور نیست قدیمی های سایت نور چشم سایت هستند...چه باشند جه نباشند......

این دو مورد را  از کلمات چندین باره سال های کرونا و مابعدش گفتم......چون: هم تشریف میارید....هم امیدوار می فرمایید...اعضا را...

فعلا هم شما و امیر علی و فرزاد بیشتر از همه انگیزه ورود به اتاق چت را برای دیگر عزیزان فراهم می کنید....اینکه دیگه عین واقعیت هست.

لطف دارید شما حاج آقا...

ا ن شاالله بیشتر میایم....

البته من خیلی وقت پیش به آجی سلما هم گفتم بریم اتاق چت...بعد تو شروع مدارس افتاد فکر کنم هر دو فراموش کردیم:-)

پنج شنبه 21 مهر 1401  12:36 PM
تشکرات از این پست
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1

نقل قول aftabm
نقل قول borkhar

دقیقا..البته من واقعا دوست دارم باشه...ولی به ضرر جامعه که نگاه مکنم از خیرش صرف نظر میکنم....خیلی به درد من میخورد...متاسفانه عده ای از خدا بی خبر نمیذارن مردم راحت باشن...نبودش به صرفه تره برا جامعه...الان اینترنت لاک پشتی داریم...بخاطر همین خرا بکاریها...

بله دقیقا...ما که نقل مکان کردیم به روبیکا ...بیشتر گروهامون رو بردیم اونجا و ایتا

خدا لعنتشون کنه...ا ن شاالله همه شون به سزای اعمالشون برسن.

پنج شنبه 21 مهر 1401  12:39 PM
تشکرات از این پست
amirali123
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar

سلام وقت بخییر:

بله ...دقیقا....ا ن شاالله بتونن مثل قبل بیشتر بیاند...حالا که از وجود واتساپ راحت شدیم:-))

سلام وقت بخیر..

گزینه ای بنام پیام رسان بله را نصب کنید عالییه...

چهارشنبه 27 مهر 1401  2:37 PM
تشکرات از این پست
amirali123
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar

لطف دارید شما حاج آقا...

ا ن شاالله بیشتر میایم....

البته من خیلی وقت پیش به آجی سلما هم گفتم بریم اتاق چت...بعد تو شروع مدارس افتاد فکر کنم هر دو فراموش کردیم:-)

جهت تشویق اجی سلما....ما همه با هم هستیم ..نترسید نترسید.....لطفا به اتاق چت سر بزنید...ممنون 

چهارشنبه 27 مهر 1401  2:38 PM
تشکرات از این پست
amirali123 salma57
دسترسی سریع به انجمن ها