0

اتاق چت راسخون

amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

پاسخ به:اتاق چت راسخون

نقل قول aftabm
نقل قول amirali123
نقل قول aftabm
نقل قول amirali123
نقل قول farshon
نقل قول fatemeh74

اینقدر تو نرم افزار ها ویس فرستادیم به جای پیام،  این همه نوشتن سخت شده برام😅 گزینه ارسال صدا اگه میداشتیم خوب میشد،  تند تند درد و دل میکردیم😃

سلام

خوبین شما

واسه راسخون؟

خیلی خوب میشه صدا هم زودترکارادم رو راه میندازه هم تایپ کردن نداریم هم اینکه داداش میتونیم اهنگ بفرستیم پاسخ به:اتاق چت راسخون

منتظر باش شک نکن برا اتاق چت پیشرفته حتما بزودی چندین ساله اوکی میشه رفیق چی فکر کردی...

؟؟

منتظربودن عیب نیست اینکه کلا اتفاق نیافته و بگن میافته و منتظرباش زشته پاسخ به:اتاق چت راسخون حالا کدوم میشه؟ البته تو متن بالا متضاد به کاررفته معلوم میکنه که نمیشه یا باید بیشتر (چند ده هزار سال ) منتظرباشیم ؟؟ عایا میشود ؟ یا نمیشود 

شک نکن نمی شود----ححححح

اوت حاج آقا و اینجاست که میگه جناب خان

جناب خان میام برات آ آ آ - عکس ویسگون

پنج شنبه 31 شهریور 1401  11:17 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1

نقل قول aftabm
نقل قول amirali123
نقل قول aftabm
نقل قول farshon

نقل قول aftabm

نقل قول farshon

باسلام

شنیده هاحاکی ازآنست که حاج آقامنتظمی درکربلا توسط همشهریانشون دیده شده اند این خبرروطی تماسی که باجناب بمانی داشتم متوجه شدم

سلام وقت بخیر

معلوم شد همه ی پست های قبلی منو مطالعه نفرمودید.

جدی میگید..جالب هست اگه ما را دیده خودشونو نشون ندادند...کلا هرکجا میرم ایشون منو می بینه...تواصفهان هم هر هئیتی میرم...میگه من اونجا دیدمتون....اما کربلا عجیبه که بوق هم نزده...مممنونم از لطف شما

به بمانی عزیز هم قبول باشی عرض می کنم ان شالله همیشه کربلا باشند...

باسلام،نه حاج آقاخودآقابمانی ندیدن فرمودن ازهمشهریانتون به ایشون اطلاع دادن که شمارودیدن

خوب حالا شد..کاش بدونم کدوم همشهریم بوده؟...براش دارم؟...فکنم بوق نداشته کربلا هم شلوغ بوده...البته میدونی که سیستم راهنمایی رانندگی در عراق فقط بوق هست همین...

کاراگاه گجت برس به داد این دل ناتوان خخخخخ حالا بگرد دزد پرتغال فروش رو

آحه یه همشهری اونم تو کربلا ترا ببینه بال و پر درمیاره...ولی اینکه آهسته رد بشی...خیلی جالبه....بعد هم بگی من دیدمت ها...احتمالا تو صف آشپزخونه سید الشهدا بوده...چه کباب هم میدادن به زوار....حداقل روزی 500ملیون هزینه میکرد این مضیف خانه

کربلایی حاج آقا میگم چیزه میخوردین شما از کباب هاشون البته بهتره بگم مزاجتون با دستپخت عراقی ها سازگاره یا فقط دستپخت  مال ایرانی ها رو میخوردین ؟؟؟

پنج شنبه 31 شهریور 1401  11:19 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1

سلام عرض میکنم خدمت همه بزرگواران الخصوص حاج خانم برخوار و خانم فاطمه

سلام من رو از محل کارگاه جلوی پنجره باز رو به طبیعت درختان در حالی که بارش باران داره تند تر میشه و صدای پرنده های رهگذر که شنیده میشن و یک دستم تایپ کردن هست ویک دستم فنجان داغ چایی با طعم هل اصل ایرانی خخخخ می شنوید البته هوا یکم سرد شده زود پنجره بستم

بوی ماه مهر بوی بازیهای راه مدرسه به مشامم میرسد

پنج شنبه 31 شهریور 1401  11:28 AM
تشکرات از این پست
farshon ravabet_rasekhoon
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1

نقل قول aftabm
نقل قول amirali123
نقل قول aftabm
نقل قول amirali123
نقل قول farshon
نقل قول fatemeh74

اینقدر تو نرم افزار ها ویس فرستادیم به جای پیام،  این همه نوشتن سخت شده برام😅 گزینه ارسال صدا اگه میداشتیم خوب میشد،  تند تند درد و دل میکردیم😃

سلام

خوبین شما

واسه راسخون؟

خیلی خوب میشه صدا هم زودترکارادم رو راه میندازه هم تایپ کردن نداریم هم اینکه داداش میتونیم اهنگ بفرستیم پاسخ به:اتاق چت راسخون

منتظر باش شک نکن برا اتاق چت پیشرفته حتما بزودی چندین ساله اوکی میشه رفیق چی فکر کردی...

؟؟

منتظربودن عیب نیست اینکه کلا اتفاق نیافته و بگن میافته و منتظرباش زشته پاسخ به:اتاق چت راسخون حالا کدوم میشه؟ البته تو متن بالا متضاد به کاررفته معلوم میکنه که نمیشه یا باید بیشتر (چند ده هزار سال ) منتظرباشیم ؟؟ عایا میشود ؟ یا نمیشود 

شک نکن نمی شود----ححححح

میگم حاج آقا مهر و تسبیح و عطر من رو نگهدارین وقتی اومدم اونطرف ازتون بگیرم ممنونم که برام نگه داشتین پاسخ به:اتاق چت راسخون پاسخ به:اتاق چت راسخون پاسخ به:اتاق چت راسخون پاسخ به:اتاق چت راسخون 

پنج شنبه 31 شهریور 1401  11:29 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1

حاج آقا به بچه های بالا میسپردین که اتاق چت ما رو نمیبستن دیگه اینجا همه اهل دلن بیگانه نیست من شب نتونستم وارد اتاق بشم صبح زود هم نمیتونستم تا همین یه چند دقیقه پیش

پنج شنبه 31 شهریور 1401  11:33 AM
تشکرات از این پست
farshon ravabet_rasekhoon
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نقل قول amirali123

حاج آقا به بچه های بالا میسپردین که اتاق چت ما رو نمیبستن دیگه اینجا همه اهل دلن بیگانه نیست من شب نتونستم وارد اتاق بشم صبح زود هم نمیتونستم تا همین یه چند دقیقه پیش

سلام

احتمالااختلال اینترنت روی سایتهای داخلی هم تاثیرگذاشته

جمعه 1 مهر 1401  7:51 AM
تشکرات از این پست
amirali123 ravabet_rasekhoon
farshon
farshon
کاربر طلایی1

عصرآدینتون بخیر

جمعه 1 مهر 1401  4:25 PM
تشکرات از این پست
amirali123
farshon
farshon
کاربر طلایی1

باسلام وصبحتون به شادی

شنبه 2 مهر 1401  5:22 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

نقل قول farshon
نقل قول fatemeh74

ممنونم اجی برخوار

خوب هستین؟ 

ما دوشنبه با همکاران مدرسه جلسه داشتیم 

ان شاءالله از شنبه شروع به کار کنیم،  هر چند که هفته اول زیاد حالت رسمی نداره

سلام آجی،احتمالاهفته اول تعطیل باشه واسه حتی معلمان یکشنبه که رحلت پیامبراکرم است سه شنبه هم 48امه پنجشنبه هم که مدرسه هاتعطیله اگرم بریدمدرسه روزای زوج بایستی برین

سلام وقت بخییر ...به امید بهترین روزها برای کشور و برای تمام معلمین گرامی....

شنبه 2 مهر 1401  8:58 AM
تشکرات از این پست
amirali123 farshon
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

نقل قول amirali123
نقل قول aftabm
نقل قول amirali123
نقل قول aftabm
نقل قول amirali123
نقل قول farshon
نقل قول fatemeh74

سلام

خوبین شما

واسه راسخون؟

؟؟

شک نکن نمی شود----ححححح

اوت حاج آقا و اینجاست که میگه جناب خان

امیر علی و حس بچگی دورانی که هیچ وقت نخواهد گذشت....به امیر و علیسان راسخون همیشه باید افتحار کرد... جناب خان میام برات آ آ آ - عکس ویسگون

شنبه 2 مهر 1401  9:00 AM
تشکرات از این پست
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

نقل قول farshon
نقل قول fatemeh74

ممنونم اجی برخوار

خوب هستین؟ 

ما دوشنبه با همکاران مدرسه جلسه داشتیم 

ان شاءالله از شنبه شروع به کار کنیم،  هر چند که هفته اول زیاد حالت رسمی نداره

سلام آجی،احتمالاهفته اول تعطیل باشه واسه حتی معلمان یکشنبه که رحلت پیامبراکرم است سه شنبه هم 48امه پنجشنبه هم که مدرسه هاتعطیله اگرم بریدمدرسه روزای زوج بایستی برین

سلام وقت بخییر ...به امید بهترین روزها برای کشور و برای تمام معلمین گرامی....

شنبه 2 مهر 1401  9:02 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

نقل قول amirali123
نقل قول aftabm
نقل قول amirali123
نقل قول aftabm
نقل قول farshon

نقل قول aftabm

نقل قول farshon

باسلام

شنیده هاحاکی ازآنست که حاج آقامنتظمی درکربلا توسط همشهریانشون دیده شده اند این خبرروطی تماسی که باجناب بمانی داشتم متوجه شدم

سلام وقت بخیر

معلوم شد همه ی پست های قبلی منو مطالعه نفرمودید.

جدی میگید..جالب هست اگه ما را دیده خودشونو نشون ندادند...کلا هرکجا میرم ایشون منو می بینه...تواصفهان هم هر هئیتی میرم...میگه من اونجا دیدمتون....اما کربلا عجیبه که بوق هم نزده...مممنونم از لطف شما

به بمانی عزیز هم قبول باشی عرض می کنم ان شالله همیشه کربلا باشند...

باسلام،نه حاج آقاخودآقابمانی ندیدن فرمودن ازهمشهریانتون به ایشون اطلاع دادن که شمارودیدن

خوب حالا شد..کاش بدونم کدوم همشهریم بوده؟...براش دارم؟...فکنم بوق نداشته کربلا هم شلوغ بوده...البته میدونی که سیستم راهنمایی رانندگی در عراق فقط بوق هست همین...

کاراگاه گجت برس به داد این دل ناتوان خخخخخ حالا بگرد دزد پرتغال فروش رو

آحه یه همشهری اونم تو کربلا ترا ببینه بال و پر درمیاره...ولی اینکه آهسته رد بشی...خیلی جالبه....بعد هم بگی من دیدمت ها...احتمالا تو صف آشپزخونه سید الشهدا بوده...چه کباب هم میدادن به زوار....حداقل روزی 500ملیون هزینه میکرد این مضیف خانه

کربلایی حاج آقا میگم چیزه میخوردین شما از کباب هاشون البته بهتره بگم مزاجتون با دستپخت عراقی ها سازگاره یا فقط دستپخت  مال ایرانی ها رو میخوردین ؟؟؟

غذاها اصلی اونها مثل کبای یا خورشت تا حدودی مثل ایرانی هاست...بعضی از غذاهای محلی اونها با مزاج ما سازگار نیست..ولی ایرانی ها تبرکا همه را میخورن...

شنبه 2 مهر 1401  9:05 AM
تشکرات از این پست
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

نقل قول amirali123

سلام عرض میکنم خدمت همه بزرگواران الخصوص حاج خانم برخوار و خانم فاطمه

سلام من رو از محل کارگاه جلوی پنجره باز رو به طبیعت درختان در حالی که بارش باران داره تند تر میشه و صدای پرنده های رهگذر که شنیده میشن و یک دستم تایپ کردن هست ویک دستم فنجان داغ چایی با طعم هل اصل ایرانی خخخخ می شنوید البته هوا یکم سرد شده زود پنجره بستم

بوی ماه مهر بوی بازیهای راه مدرسه به مشامم میرسد

این دست قلم امیر علی جوری حقایق را رویایی میکنه که فکر میکنی تمام رو یاها حقیقت داره....

شنبه 2 مهر 1401  9:06 AM
تشکرات از این پست
amirali123 farshon ravabet_rasekhoon
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

نقل قول amirali123
نقل قول aftabm
نقل قول amirali123
نقل قول aftabm
نقل قول amirali123
نقل قول farshon
نقل قول fatemeh74

سلام

خوبین شما

واسه راسخون؟

؟؟

شک نکن نمی شود----ححححح

میگم حاج آقا مهر و تسبیح و عطر من رو نگهدارین وقتی اومدم اونطرف ازتون بگیرم ممنونم که برام نگه داشتین پاسخ به:اتاق چت راسخون پاسخ به:اتاق چت راسخون پاسخ به:اتاق چت راسخون پاسخ به:اتاق چت راسخون 

تقریبا از دو سال قبل کرونا دیگه خرید را بیخیال شدم...البته قبلش چرا میخریدم...ولی الات تو عراق دیگه حوصله خرید ندارم...البته تو حرم حضرت ابوالفضل حین نماز کفشام غیب شد...مجبور شدم برم کفش بخرم...ولی کلا دریغ ازخرید  یک تسبیح////حالا که دیگه خرید  اختصاصا مربوط به زن هاست..

شنبه 2 مهر 1401  9:10 AM
تشکرات از این پست
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

نقل قول amirali123

من چون از اینترنت مخابرات /2020/ استفاده می کنم قاعدتا قطعی نداشتم.این واتساپ حال همه را گرفته...همه برگشتن به ماقبل تاریخ ..ریکاوری زندگی چقدر خوبه...

شنبه 2 مهر 1401  9:12 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها