پاسخ به:اتاق چت راسخون
دوستان من دندان درد گرفتم
چیزی که دردش را ساکت کند سراغ دارید؟
اگه اینموقع شب گل میخک پیدا میکنین خوبه واسه دندون درد!
گل میخک ،از کوجا بجورم .خخخ
اتفاقا دیروز رفتم معاینه که نوبت بگیرم دندان هایم را تعمیر کنم .خخخخ:900هزار تومن خرج دوتا دندونه ،عصب کشی می خواد .خخخ
اتفاقا استان مرکزی به اصفهان نزدیکه تا میمه دوساعت راه هست تا استان مرکزی هم یکساعت :فردا میام می گیرم .خخخخخ
**بسم الله القاصم الجبارین**
بسم الله..........
سلاااااااااااااااام به همگی.
سلام ویِژه به آجیهای طرح قدیم.
یه سلام دیگه هم به آجیای طرح جدید.
در وا شد و گل اومد.. سوسن و سنبل اومد . آجی برخوار جون خوش اومد. سلاااااام آجی برخوار عزیز. طاعات و عبادات قبول. خوش اومدین
واااااااااای آجی خجالت ندین.نگوووو.ممنون. بهمچنین.چه خبرا؟چیکار میکنی؟انگار صدساله ندیدمت.
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش
ممنون از همگی.
عجبی نیس.کم سعادتیم.
خدا وکیلی .آجی کودتا به من میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود
"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"
فکرکنم داروخونه پودر و قطره شو داشته باشه،البته شاید هم بشه گلو دم کرد گذاشت رو دندون
آره احتمالا فردا باید برم بگیرم دیگه نمیشه تحمل کرد
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
به به آبجی برخوارگل.بالاخره چشم من یکی به جمال شما روشن شد.خوبین آجی؟نماز و روزتون قبول باشه.
ممنون آجی. کم سعادتیم.شما نیستی آجی جون.!!!!چیکار میکنی؟؟امتحانات تموم شد؟؟؟به همچنین.
فدات آجی.
انگار صد ساله ندیدمت.خوبی؟ چه خبررا؟آجی یاس نمیاد؟؟آجی طهمورس کجاس؟؟آجی زهرا؟؟آجی شایسته.
خداروشکر خوبم شما خوب هستین؟حسین کوچولو خوبه ؟اجی طهمورس الاناست که بیان و اجی یاسم با تاخیر اضافه میشن
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
ممنون آجی ها. فکر کنم ما محاصره شدیم. ماشاءالله غیر از من و حسین اصلا داداش اینجا نیست. باید من و حسین بگیم أین الداداشیون؟
این الخدایی
این المنتظمی
این الفرشون
خخخخخ
آره آجی شنیدم تمامی پی ریزی کودتا را شما انجام می دین .خخخخخ
این قرصایی که من گفتم رو بخورن خوب میشن
بله دآخه ما اومدیم یکماه پیش رفتیم غار نخجیر بعدا از این قرار بود که میمه برای صبحانه ایستادیم نیم ساعت ،نیم ساعتم دنباله آدرس محلات می گشتیم ماله همینه گم شدیم ساعت افزایش پیدا کرد .خخخخخ
اینم از موهاتون!!!
آهان این بهتر شد آجی عالی شد .خخخخ
کفشاتونو لنگه به لنگه پوشیدین!خخخخ
هر صبح پلک هایت فصل جدیدی را از زندگی ورق میزند
سطر اول همیشه این است:خدا همیشه با ماست
پس بخوانش با لبخند
با تاخیر میان