پاسخ به:اتاق چت راسخون
سلام به داداش محسن گل و آجی سلما و آجی نازنین و دو تا آجی فاطمه. نماز و روزتون قبول باشه.
سلام آقای خداپرست.از شما هم قبول باشه ان شاءالله
دوستان من دندان درد گرفتم
چیزی که دردش را ساکت کند سراغ دارید؟
اگه اینموقع شب گل میخک پیدا میکنین خوبه واسه دندون درد!
گل میخک ،از کوجا بجورم .خخخ
اتفاقا دیروز رفتم معاینه که نوبت بگیرم دندان هایم را تعمیر کنم .خخخخ:900هزار تومن خرج دوتا دندونه ،عصب کشی می خواد .خخخ
**بسم الله القاصم الجبارین**
بسم الله..........
سلاااااااااااااااام به همگی.
سلام ویِژه به آجیهای طرح قدیم.
یه سلام دیگه هم به آجیای طرح جدید.
سلام. چه عجب.
خوش آمدید.
نماز و روزتون قبول باشه.
اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)
اتفاقا استان مرکزی به اصفهان نزدیکه تا میمه دوساعت راه هست تا استان مرکزی هم یکساعت :فردا میام می گیرم .خخخخخ
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
نه، اوضاع امن و امونه.
خب خدارا شکر ،از شایعه راه انداختن معذورم .خخخ
بلههه
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش
نه یه دندونام توش حفره دارد اون چیزه سردوگرم می خورم درد می گیرد ولی این یکی نمی دونم جاییش خراب نیست فقط لثه دورش باد کردودرد می کند ،فکر کنم پایه اش هم شل شده ،دکتر گفت اینم عصب کشی می خواد گفت این از لثه خراب شده
من چهار سال پیش یه دندونام خراب شد وبعداز چهارسال دوباره دوتا دندونام خراب شده
باید دارو بخورین . اموکسی سیلین و مترونیدازول هر هشت ساعت یه بار و یه مسکن هم بخورین مثل نوافن.ان شاءالله زودتر خوب بشه
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست
سلام بر سلطان کودتا آجی برخوار .خخخخخ
به به آبجی برخوارگل.بالاخره چشم من یکی به جمال شما روشن شد.خوبین آجی؟نماز و روزتون قبول باشه.
بسم الله روخوب اومدین اجی افرین
سلام به روی ماهت اجی گلم
فدات آجی.
انگار صد ساله ندیدمت.خوبی؟ چه خبررا؟آجی یاس نمیاد؟؟آجی طهمورس کجاس؟؟آجی زهرا؟؟آجی شایسته.
خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود
"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"
ممنون آجی ها. فکر کنم ما محاصره شدیم. ماشاءالله غیر از من و حسین اصلا داداش اینجا نیست. باید من و حسین بگیم أین الداداشیون؟
فکرکنم داروخونه پودر و قطره شو داشته باشه،البته شاید هم بشه گلو دم کرد گذاشت رو دندون
هر صبح پلک هایت فصل جدیدی را از زندگی ورق میزند
سطر اول همیشه این است:خدا همیشه با ماست
پس بخوانش با لبخند
سلام آجی عزیز،قبول باشه نمازروزه هاتون
در وا شد و گل اومد.. سوسن و سنبل اومد . آجی برخوار جون خوش اومد. سلاااااام آجی برخوار عزیز. طاعات و عبادات قبول. خوش اومدین
واااااااااای آجی خجالت ندین.نگوووو.ممنون. بهمچنین.چه خبرا؟چیکار میکنی؟انگار صدساله ندیدمت.