پاسخ به:اتاق چت راسخون
سلام آقای امیرحسین،قبول حق همچنین
خوب هستین شما؟ چه خبر؟
اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)
خوبم ممنون.شماخوبی؟ خبری نیس سلامتی
هر صبح پلک هایت فصل جدیدی را از زندگی ورق میزند
سطر اول همیشه این است:خدا همیشه با ماست
پس بخوانش با لبخند
الحمدالله خوبم؛ راستی پاسخ اون سوال شما چی شد؟
نمیدونم،انگارهیچکی جواب درست ننوشته.4تا از نمره ها اومده ولی هنوز نمره ریاضی نیومده.آخر هم باید از خود استاد سوال کنیم
پس بپرسید. اگر جای شما بودم همان روز از استاد پاسخ را می پرسیدم.
منم خیلی دوست داشتم بپرسم منتها اکثر استادا سر جلسه نمیان و من دیگه ندیدمش.با شماره موبایلش هم نمیشه پرسید باید ایمیل استادو پیدا کنم.
اُکی ، پس سخته. به هر حال موفق باشید.
البته بعدا هم تو کلاسای ضمن خدمت وقت هست واسه پرسیدنش.ممنونم
هر وقت پرسیدید به من اطلاع دهید. فعلا خدانگهدار
شما چه احتیاجی دارید به جوابش؟؟یعنی اینقد کنجکاو کرده شمارو؟؟ به هرحال باشه.خدانگهدارتون
سلام
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
سلام پسر گل چطوری سلطان شایعه
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست
مطمئنید این کلیدا ماله این درا هست؟؟؟یه در بذارید کارتی باشه
بله در ضد سرقت مجهر به کارت که فقط یه کارت دارد اونم ماله آجی سلما با کلید هم باز میشه این کلید ها هم ماله کسانی که تو اتاق چت رفت وآمد دارند که اگر در اتاق بهم خورد باز کنند وبیاند داخل .خخخ
بله دیشب من را سلطان شایعه راسخون از طرف امیر حسین لقب دادند .خخخ
تو چطوی من که عالیم
ثبت نام درس شیمی ام اوکی شد ،استعفایم هم چند دقیقه پیش تقدیم حاج آقا کردم وکلید در تالار وبلاگ هم تا فردا تقدیم سید حسین میر اکبری خواهد شد
بانوی دربار راسخون :آجی سلما
بانوی کودتا :آجی برخوار
بانوی آشوب :آجی نازنین
محبوب دلها :امیر علی
سلطان استعفا :امیر حسین
سلطان آهنگ ها وترانه ها :خدایی
سلطان وبلاگ سابق وسلطان جدید شایعه :حسین رضایی
سلطان شادیها :فرزاد اشرفی یا فرشون