پاسخ به:اتاق چت راسخون
بفرمائید!!
هر صبح پلک هایت فصل جدیدی را از زندگی ورق میزند
سطر اول همیشه این است:خدا همیشه با ماست
پس بخوانش با لبخند
مراسم تودیع ومعارفه مدیریت تالار وبلاگ راس ساعت دوازده ظهر تا سه بعدازظهر روز چهارشنبه یازده تیرماه برگزار خواهد شد
ما که میشناسیمتون. به کی میخواین معرفی کنید؟ معارفه رو بذارید برای وقتی که گزینه های مدیریت تالار وبلاگ نویسی برای آقا سید فعال شد.
گزینه های رومیزی چهارنفره یاهشت نفره؟یامنظورتون گزینه های وای خدازیرمیزی منظورتونه.
خخخخ،راستی توافق هسته ای امشب انگار شب آخره باید توافق کنند درسته؟
نه توافق روزچهارشنبه همزمان باتوافق مدیران تالارهاست.
خخخخخ،از خنده روده بر شدم
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...
بله آجی 11 خوابید ...عزیزم ..کی میخوابه ؟
فعلا داره پارکینگ درست میکنه. نه تا ماشین آورده داره براشون جاده و پارکینگ میسازه. خندوانه تموم بشه میره میخوابه
ازطرفه من ببوسیدش آبجی بچه های شروررودوست دارم.خخخ
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
دستت درد نکنه آجی ...اینتم عکسش
من میگم اسمشو نیارین اجی شما رفتین عکسشو اوردین.دیگه واجب شد برم بخورم.خوبه خداروشکر لواشک دارما
خوش به حالت آجی نوش جونتون ...من وصف العیش میکنم که بشه نصف العیش ....
چه خبره ...به به //آجی مرسی چه خوشمزس شکلش ..دهنم آب افتاد
آجی کلی واسه خودم شکل سومیه رو فرض کرده بودم ..نگو منو نفر اول کشیدین ... جدی آجی ؟؟!!خوب شما سومی باش من اولی!!
چی عجب یکی اآبجیهاماروخجالت دادن
حالااول ازکدوم یکی شروع کنم؟
پس چرابهتعدادنیست؟
حسین بزارمن تاخطه وسط بخورم ته ماندش ماله تو
چه بامزه ..علایقش با محمد متفاوته ...البته از نظرفیلم دیدن وگرنه محمدهم عشق ماشین داره ...دوست داره از هر نمونه چندتا داشته باشه
آبجی فاطمه
محکم نشست وبرخواست نکنین سایزه عکس داره بهم میخوره
واقعاهم بااین زحماتیکه آبجی فاطمه کشیدن جای تشکروکلیدتشکرنیستخخخ
آجی یاد دوران بچه گی افتادم ..خنده ...نه سومی رو میبینم شما یادم میای خوبه ....خخ
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش
کلیدنقل قولم داره محومیشه
زوترچن تاپست بزنیددرست شه
آجی سلما تصویر آجی فاطمه سایزش بزرگه ..منم حواسم نبود نقل قولشو کوچیک نکردم ...دکمه ویرایش گم شده
بخاطر عکسا صفحه اینجوری شد؟؟؟؟