0

طرز تهیه نان شکم پر با پنیر و گردو ویژه افطار

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

طرز تهیه نان شکم پر با پنیر و گردو ویژه افطار

تهیه نان شکم پر,طرز تهیه نان

مواد لازم برای خمیر:
 
آرد ۵۰۰ گرم

روغن ۳ قاشق غذاخوری

خمیر مایه فوری ۷-۶ گرم

نمک ۱ قاشق چایخوری

آب ولرم به مقدار کافی

زردچوبه به مقدار کم(برای خوش رنگ شدن خمیر)

زرده تخم مرغ برای روی نان ۱ عدد
 
مواد لازم برای داخل خمیر:
 
گردو به مقدار کافی

پنیر به مقدار کافی

طرز تهیه:
 
آرد را در ظرف بزرگی الک می کنیم. خمیر مایه، نمک و زردچوبه را اضافه کرده و با آرد مخلوط می کنیم. سپس روغن را اضافه کره و آب را به تدریج به آن اضافه می کنیم. خمیر را با دست خوب ورز می دهیم تا جاییکه خمیر یکنواختی شود و به دست نچسبد. روی خمیر را می پوشانیم و در حای گرمی برای ۲ ساعت قرار می دهیم تا حجم خمیر ۲ برابر شود.
 
در ظرفی پنیر صبحانه را با پشت چنگال له کرده و گردوی خرد شده را به آن اضافه می کنیم. مقداری از خمیر را برداشته در دست گرد می کنیم. وسط خمیر را باز کرده از پنیر داخل آن می گذاریم و انتهای خمیر را می بندیم.سپس خمیر را کمی فشار داده و پهن می کنیم. پس از درست کردن خمیر ها روی آنها با قلم مو زرده تخم مرغ می زنیم.
 
چند دقیقه قبل از پخت نان ها، اجاق گاز را روشن کرده شعله پخش کن را روی حرارت گذاشته و یک قابلمه یا ماهی تابه دردار روی آن قرار می دهیم تا گرم شود. سپس نان ها را داخل قابلمه می چینیم. در قابلمه را گذاشته و حرارت را خیلی کم می کنیم تا خوب پف کرده و بپزد. اگر حرارت زیاد باشد یا از شعله پخش کن استفاده نشود، نان ها می سوزد. بعد نان ها را بر می گردانیم تا طرف دیگرشان نیز برشته شود.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 6 تیر 1394  7:27 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها