0

فن آوری وعلوم نظامی + ماه مبارک

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:🌹سوالات ماه پربرکت رمضان تالارفن آوری وعلوم نظامی🌹

نظر شما درباره روزه خواری در ملأعام ونقش نیروی انتظامی درباره  آن و اینکه آیا اصلا باید برخوردی شود یا چه برخوردی شود چیست؟

به نظر من باید گردن افرادی که در ملا عام روزه خواری میکنن رو زد

₪خودشما ایا این کار را میکنید اگر روزه نباشید یا مسافر باشید واگر

اصلا و ابدا

شما با یک روزه خوار  برخورد کنید عکس العمل شما چیست؟

از اونجائی که ممکنه با طرف دست به یقه بشم هیچ عکس العملی نشون نمیدم cheeky

₪به نظر شما فن آوریهای جدید میتواند نقشی در سهولت و یا سختی

روزه دار شود هر نظری دارید بگویید حتی اگر یک ایده باشد؟

بعید میدونم فن آوری تاثیری در سختی روزه داشته باشه

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 7 تیر 1394  9:50 AM
تشکرات از این پست
lovermohamad ravabet_rasekhoon Nakhsaz
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

نظر شما درباره روزه خواری در ملأعام ونقش نیروی انتظامی درباره

آن و اینکه آیا اصلا باید برخوردی شود یا چه برخوردی شود چیست؟

به نظر من با روزه خوارانی که در ملاعام این کار را می کنند حتما باید برخورد شود

برخورد به این نوع که الان میشه فکر نمی کنم زیاد موثر باشه

بعضی ها می گن نباید برخورد بشه و باید آزادی باشه هر کی گرفت برا خودشه و هر کی نمی گیره باز برا خودشه 

ولی بنده با این سخنان کاملا مخالفم و حتما باید با این افراد برخورد بشه

یک شنبه 7 تیر 1394  10:41 AM
تشکرات از این پست
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 353

ما باید بدونیم منظور از روزه خواری چی هستش،فقط خوردن آشامیدن یا حفظ اخلاق ،شما یه بار فکر کن که چند درصد از روزه دارها روزه دار نیستند،در طول روز چی کار کرده،آیا من و تو هم روزه بی روزه هستیم...

البته این روزها به نظر من (حداقل اطراف من) روزه دار(صرف به معنای خوردن و آشامیدن) کم شد و این روزه خوار که بیشتر شد،البته جدااز برخودر فیزیکی یه روش یا یه رفتار خوب و عاقلانه می تونه کارساز باشه و بیشترین تاثیر رو بر فرد بگذارد و چه بسا تاثیر گذاری بیشتری نسبت به برخورد فیزیکی داشته باشد

مشکل روزه خواری به نطر من اینجاست که روزه خوار آرمانی برای خودش نداره در حالی که به نظر من آرمان و هدف  یه روزه دار تقویت تقوا و پاکی و پارسایی در همه ابعاد اخلاقی و انسانی هستش؟

یک شنبه 7 تیر 1394  11:04 AM
تشکرات از این پست
wikiumut
wikiumut
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 668

سلام و وقت بخیر من وقتی بیدار میشم مسواک میزنم اب هم گلوم نمیره آیا روزم باطل میشه ؟

درمان ریزش مو ریزش مو جلوگیری از ریزش مو خرید اینترنتی کیف خرید اینترنتی لباس خرید اینترنتی شلوار خرید اینترنتی لباس مجلسی خرید اینترنتی لباس بچه گانه فروشگاه اینترنتی لباس مجلسی خرید اینترنتی کیف مجلسی خرید اینترنتی کیف مارک خرید اینترنتی کیف مارک خرید اینترنتی تونیک فروشگاه اینترنتی لباس زنانه فروشگاه اینترنتی لباس مجلسی فروشگاه اینترنتی لباس بچه فروشگاه اینترنتی لباس بارداری فروشگاه اینترنتی پوشاک خرید اینترنتی کفش فروشگاه اینترنتی کفش مهدکودک مهد کودک Kredi Kartı Taksitlendirme Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme
یک شنبه 7 تیر 1394  11:29 AM
تشکرات از این پست
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 353

نقل قول wikiumut

سلام و وقت بخیر من وقتی بیدار میشم مسواک میزنم اب هم گلوم نمیره آیا روزم باطل میشه ؟

باسلام دوست عزیز مشکلی نداره ، ولی باید مواظب بود که رطوبت و مایع بلعیده نشه

آيت ا... العظمي سيستاني

مانعي ندارد ولي رطوبت آن را نبلعد.

-----------------------------------------------

آيت ا... العظمي صافي گلپايگاني

اگر آبي که از خمير دندان توليد شده يا آب خارجي وارد حلق نشود و آن را بيرون بريزد، اشکال ندارد. وا... العالم

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

آيت ا... العظمي علوي گرگاني

مسواک زدن جايز است ولي بايد مراقب باشد که آب و مايع مسواک به داخل حلق فرو نرود.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

آيت ا... العظمي مکارم شيرازي

مسواک کردن در حال روزه، مانعي ندارد. ولي اگر رطوبت پيدا کند و مسواک را بيرون آورده و به دهان بازگرداند و رطوبت آن در آب دهان مستهلک نشود، جايز نيست، و در صورتي که با خمير دندان مسواک کند، بايد دهان را بعد از آن کاملا بشويد.

درمان ریزش مو ریزش مو جلوگیری از ریزش مو خرید اینترنتی کیف خرید اینترنتی لباس خرید اینترنتی شلوار خرید اینترنتی لباس مجلسی خرید اینترنتی لباس بچه گانه فروشگاه اینترنتی لباس مجلسی خرید اینترنتی کیف مجلسی خرید اینترنتی کیف مارک خرید اینترنتی کیف مارک خرید اینترنتی تونیک فروشگاه اینترنتی لباس زنانه فروشگاه اینترنتی لباس مجلسی فروشگاه اینترنتی لباس بچه فروشگاه اینترنتی لباس بارداری فروشگاه اینترنتی پوشاک خرید اینترنتی کفش فروشگاه اینترنتی کفش مهدکودک مهد کودک Kredi Kartı Taksitlendirme Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme

یک شنبه 7 تیر 1394  12:42 PM
تشکرات از این پست
nakhsaz
nakhsaz
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 34

به نظرمن خودآدم بایدشعورداشته باش که بیرون روزه خواری نکنه توی خونه که هستی رعایت میکنی چه برسه بیرون نیروی انتظامی نمیخوادکه فهم و درک میخواد...
سه شنبه 9 تیر 1394  6:22 AM
تشکرات از این پست
Lovermohamad ravabet_rasekhoon Nakhsaz
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

نقل قول sayyed13737373

به نام خدای یگانه عالم هستی.

بهترین کار برخورد ملایم و دام مردم و بعدش نیروی انتظامی است.

ابتدا مردم خودشون به روزه خوار تذکر بدند اگر به سهو باشه حتما ترک میکنه اگر به عمد باشه جواب میده که در این موقعیت نیروی اننظامی باید باهاش برخورد کنه چرا ه اون شخص از نظر روانی مریض هستش و وجود یک روان پریش در جامعه بین مردم خطرناکه

بله سید بزرگوار درسته حرفتون ...البته یکسری که ازروی نداشتن درک این کار را میکنند که بخثشون جداست ولی من اکثر کسانی که میبینم اینکار را میکنند مسافر هستند ومجبورند چون جا ومکانی ندارند که نسبت به سالهای قبل خیلی کمتر شده در اجتماع روزه خواری ونردم خیلی رعایت میکنند ویا با یه تذکر دوستانه خیلی راجت قبول میکنند ولی علت اصلی این سوالم این بوده که یکی دوبار شاهد برخورد بد نیروی انتظامی بودم که با چند تا جوون کردند ومیخواستم نظر دوستانم را هم بدانم چون وقتی میشه با یک تذکر دوستانه کسی را راهنمایی کرد چرا باید برخورد بد بشه که طرف مقابل از لحاظ روحی جریحتر روحیبجای اینکه به راه درست هدایت بشه
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
سه شنبه 9 تیر 1394  6:36 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon Nakhsaz
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

نقل قول aligoharsamimi

ما باید بدونیم منظور از روزه خواری چی هستش،فقط خوردن آشامیدن یا حفظ اخلاق ،شما یه بار فکر کن که چند درصد از روزه دارها روزه دار نیستند،در طول روز چی کار کرده،آیا من و تو هم روزه بی روزه هستیم...

البته این روزها به نظر من (حداقل اطراف من) روزه دار(صرف به معنای خوردن و آشامیدن) کم شد و این روزه خوار که بیشتر شد،البته جدااز برخودر فیزیکی یه روش یا یه رفتار خوب و عاقلانه می تونه کارساز باشه و بیشترین تاثیر رو بر فرد بگذارد و چه بسا تاثیر گذاری بیشتری نسبت به برخورد فیزیکی داشته باشد

مشکل روزه خواری به نطر من اینجاست که روزه خوار آرمانی برای خودش نداره در حالی که به نظر من آرمان و هدف  یه روزه دار تقویت تقوا و پاکی و پارسایی در همه ابعاد اخلاقی و انسانی هستش؟

احسنت برتو به این طرز فکر باید افرین گفت ..درستش هم همیکه وهدف از روزه داری اصلا این نیست که چند ساعت چیزی نخوریم وهدف ان فقط تذهیب نفس و کنترل نفس هست که موجب نزدیکی به خداوند متعال میشه
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

سه شنبه 9 تیر 1394  6:40 AM
تشکرات از این پست
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

نقل قول nakhsaz
به نظرمن خودآدم بایدشعورداشته باش که بیرون روزه خواری نکنه توی خونه که هستی رعایت میکنی چه برسه بیرون نیروی انتظامی نمیخوادکه فهم و درک میخواد...

کاملا درسته دوست گرامی درک وفهم داشته باشی مشکل حله ... من دوروز پیش یه کلاسی داشتم که رفتم به شهر کناریمون ساری تو راه برگشت یه ماشین گذری سوار شدم راننده وکسی که جلو نشسته بود هردوسیگار روشن کردن من موندم یه لحظه چی بگم به راننده گفتم شما جوونا میخاید روزه مارو باطل کنید دیدم راننده سریع سیگاررش وپرت کرد بیرون وکلی معذرت خواهی کرد ولی اونی که جلو نشسته بود انگار نه انگار منم شروع به صحبت کردم با راننده که میدونم روزه گرفتن سخته ولی باید وقتی روزه نمیگیریم مراعات بقیه رو بکنیم وقتی تو اجتماع هستیم وبه قول گفتنی حسابی رفتم بالای منبر ولی خیلی دوستانه اون بنده خداهم سیگارش نصف نشده انداخت بیرون در حالیکه من اگه موضع میگرفتم شاید اصلا هیچکدومشون از لج سیگارشونم خاموش نمیکردن و به من حرفم میزدند .....
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

سه شنبه 9 تیر 1394  6:56 AM
تشکرات از این پست
alirezaHmzezadh
alirezaHmzezadh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2471

خودشما ایا این کار را میکنید اگر روزه نباشید یا مسافر باشید واگر

به نظر شما فن آوریهای جدید میتواند نقشی در سهولت و یا سختی

با سلام و عرض ادب خدمت مدير عزيز و محترم

خب نظر شخصي من اينه كه روزه خواري كار خيلي بديه مخصوصا اگر در ملاعام باشد و نيروي انتظامي وظيفه دارد كه با روزه خواران برخورد كند .حال اين برخورد بايد طوري باشد كه موجب رنجيدن شخص يا از بين رفتن آبروي او در ان نباشد مثل مشاوره.خود بنده اگر به هر دليلي روزه نباشم به هيچ وجه من الوجوه در ملاعام روزه خواري نمي كنم و نخواهم كرد. من وقتي يك روزه خوار را ديدم سعي ميكنم طوري با او رفتار كنم كه بفهمد بخاطر كاري كه در ملاعام انجام داده با او اينطور برخورد مي كنم .

خب صد در صد فناوري هاي جديد روزه داري را سهولت بخشيده است مثل كولر يا وسايل نقليه كه اگر با اين وسايل تردد كنيم خب كمتر خسته مي شويم.

اميدوارم همه روزه داران واقعي باشيم وروزه هايمان قبول درگاه حق تعالي قرار گيرد.

خداوندا من در کلبه حقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرشه کبریایی خود نداری! من خدایی چون تو دارم و تو چون خودی نداری!

تالار های اسلام شناسی وشیعه شناسی

چهارشنبه 10 تیر 1394  12:28 PM
تشکرات از این پست
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

نقل قول khodaeem1

نظر شما درباره روزه خواری در ملأعام ونقش نیروی انتظامی درباره  آن و اینکه آیا اصلا باید برخوردی شود یا چه برخوردی شود چیست؟

به نظر من باید گردن افرادی که در ملا عام روزه خواری میکنن رو زد

اصلا و ابدا

از اونجائی که ممکنه با طرف دست به یقه بشم هیچ عکس العملی نشون نمیدم cheeky

بعید میدونم فن آوری تاثیری در سختی روزه داشته باشه

خدایی جان یکم خونسرد باش چیکار داری تووو مگه جلادی میخای گردن بزنی اخه چقدر خشن برخورد میکنی پس حواسمون باشه خواستیم روزه بخوریم دورو برتو اینکارو نکنیم ...ووولاااا..( شوخی) چندتا چیز دیگم میخواستم بگم سانسورش کردم..ههه
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

پنج شنبه 11 تیر 1394  5:28 AM
تشکرات از این پست
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

نقل قول alirezaHmzezadh

خودشما ایا این کار را میکنید اگر روزه نباشید یا مسافر باشید واگر

به نظر شما فن آوریهای جدید میتواند نقشی در سهولت و یا سختی

با سلام و عرض ادب خدمت مدير عزيز و محترم

خب نظر شخصي من اينه كه روزه خواري كار خيلي بديه مخصوصا اگر در ملاعام باشد و نيروي انتظامي وظيفه دارد كه با روزه خواران برخورد كند .حال اين برخورد بايد طوري باشد كه موجب رنجيدن شخص يا از بين رفتن آبروي او در ان نباشد مثل مشاوره.خود بنده اگر به هر دليلي روزه نباشم به هيچ وجه من الوجوه در ملاعام روزه خواري نمي كنم و نخواهم كرد. من وقتي يك روزه خوار را ديدم سعي ميكنم طوري با او رفتار كنم كه بفهمد بخاطر كاري كه در ملاعام انجام داده با او اينطور برخورد مي كنم .

خب صد در صد فناوري هاي جديد روزه داري را سهولت بخشيده است مثل كولر يا وسايل نقليه كه اگر با اين وسايل تردد كنيم خب كمتر خسته مي شويم.

اميدوارم همه روزه داران واقعي باشيم وروزه هايمان قبول درگاه حق تعالي قرار گيرد.

ممنون علی جان ... کاملا درسته و با حرفت کاملا موافقم بهترین کار برخورد خوبه چون برگشتش هم خوبیه شاید در کوتاه مدت یا همون لحظه جواب نده ولی مطمئنا در درازمدت تاثیر مثبتی داره ..شک ندارم ....
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

پنج شنبه 11 تیر 1394  5:32 AM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

با سلام

نظر شما درباره روزه خواری در ملأعام ونقش نیروی انتظامی درباره  آن و اینکه آیا اصلا باید برخوردی شود یا چه برخوردی شود چیست؟

به نظر من این چندین سال اخیر نیروی انتظامی اصلا برخورد درستی با مردم نداشته و همیشه یا افراط یا تفریط و به گونه ای با اقشار جامعه برخورد میکنند که اصلا شایسته نیست، به نظر من برخورد فیزیکی وتند روی اصلا جواب نمیدهد و من دیدم که به خاطر همین بدرفتاری و رفتار اشتباه، افراد برای اعلام نارضایتی بعد از رفتن نیروی انتظامی در ملا عام روزه خواری و ... کردن

به نظر من به جای اینکه برخورد فیزیکی داشته باشن با توجه به اینکه الان شعور مردم به قدریه که اگه تفهیم بشه دیگه هیچ موقع اون کارو انام نمیده با دلیل و حرف منطقی و نه لزوما قلدر بازی نیروهای انتظامی میشه تو جامعه این مشکل رو حل کرد. 

البته کاش تنها مشکل جامعه ما همین روزه خواری بود ......

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

جمعه 12 تیر 1394  9:27 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

نقل قول Lovermohamad سلام و عرض ادب

سوالات  ماه پربرکت رمضان تالار فن آوری وعلوم نظامی

خب قطعا این کار جرم است و باید طبق قانون برخورد شود.// کسی هم که به هر دلیل روزه دار نیست بخوبی میداند که نباید در ملا عام چیزی  بخورد و فکر نمی کنم کار سختی باشد// اصلا در حالت عادی خوردن در ملا عام و کوچه و خیابان مکروه می باشد!

فناوری در این زمینه هم قطعا راه گشا بوده و هست و خواهد بود ، البته اگر بجا استفاده شود . مثلا در اعلام وقت سحر و افطار و صدها مثال دیگر در این موضوع!

آمین...

چهارشنبه 17 تیر 1394  11:34 PM
تشکرات از این پست
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:فن آوری وعلوم نظامی + ماه مبارک

سلام و عرض ادب

طاعات و عبادات شما قبول

ممنون بابت سوالاتتون.

در مورد فن آوری نمیدونم منظورتون کدوم فن آوری جدید هست.

اگر از اول اسلام بخواهید در نظر بگیرید از اون موقع تا الان رفاه انسان ها بیشتر شده.

الان سرما و گرما رو کمتر حس می کنند. قدیم در اوج گرما و سرما روزه می گرفتند، نه کولری بود و نه اسپلیت، نه شوفاژ و نه بخاری! البته باز برای سرما چاره بود ولی امان از گرما!

در حال حاضر امکانات رفاهی روز به روز بیشتر میشه.

با حضور فن آوری های جدیدتر دیگه لازم نیست برای دیدن فردی که کار ضروری باهاش داریم کل شهر رو بگردیم.

حتی اگه منزل نباشه شماره موبایلش رو می گیریم و از مکانش مطلع میشیم. و مشکلمون رو باهاش مطرح می کنیم.

البته بستگی به خود افرادهم داره که چطور از وسایلشون استفاده کنند. یکی موبایل و اینترنت رو فقط برای سرگرمی استفاده می کنه و یکی برای کسب درآمد.یکی هم برای کار ضروری و احوالپرسی با دوست و رفیق و آشنا. یکی از اینترنت فایل صوتی قرآن دانلود می کنه و میخونه و استفاده میبره، یکی هم.....

خلاصه اینکه بهره گرفتن از نعمت های خدا برای هر فردی متفاوته. یکی بهترین استفاده رو از تکنولوژی می بره و یکی زندگیش بخاطر استفاده نادرست به خطر میفته.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

سه شنبه 23 تیر 1394  5:24 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها