0

فن آوری وعلوم نظامی + ماه مبارک

Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

فن آوری وعلوم نظامی + ماه مبارک

سوالات  ماه پربرکت رمضان تالار فن آوری وعلوم نظامی

با سلام و آرزوی قبولی طاعت و عبادات همه دوستان گل

راسخونی نظر شخصی خودتان را درباره موضوعات زیر با

همه دوستان به اشتراک بگذارید .

نظر شما درباره روزه خواری در ملأعام ونقش نیروی انتظامی درباره

آن و اینکه آیا اصلا باید برخوردی شود یا چه برخوردی شود چیست؟

₪خودشما ایا این کار را میکنید اگر روزه نباشید یا مسافر باشید واگر

شما با یک روزه خوار  برخورد کنید عکس العمل شما چیست؟

₪به نظر شما فن آوریهای جدید میتواند نقشی در سهولت و یا سختی

روزه دار شود هر نظری دارید بگویید حتی اگر یک ایده باشد؟

به امید اینکه خداوند متعال همه خطاهای ریز و درشت ما را به برکت

این ماه وبخشندگی وکرم خویش ببخشاید ودر این ماه عزیز ما را غرق

در رحمت بیکران خویش نماید وعاقبت همه ما را ختم به خیر فرماید.

آمین...

💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
جمعه 5 تیر 1394  7:38 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon shirdel2 salma57 shayesteh2000 alirezaHmzezadh farshon farnaz_s parseman_110 ria1365 sayyed13737373 khodaeem1 mehdi0014 ehsan007060 Nakhsaz
amin5530
amin5530
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1258

پاسخ به:🌹سوالات ماه پربرکت رمضان تالارفن آوری وعلوم نظامی🌹

روزه خواری در ملاعام اگر به عمد باشه نیروی انتظامی باید یه روانشناسی خوبی داشته باشه و بتونه باهاش صحبت کنه و اون رو متقاعد کنه که کار درستی انجام نمیده .

ولی اگه غیر عمد باشه که با یک تذکر کوچیک میشه برطرفش کرد

YEMEN

تالار قرآن کریم

۩۩ ¤ هر روز آشنایی با یکی از سوره های قرآن کریم ¤ ۩۩

amin.bidar@gmail.com

من در پی تو هستم و مردم پی بهشت .... ایمان شهر ، کفر مرا در می آورد

جمعه 5 تیر 1394  3:11 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 shirdel2 alirezaHmzezadh lovermohamad ria1365 sayyed13737373 khodaeem1 salma57 ravabet_rasekhoon Nakhsaz
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6168

سلام وعرض احترام وقبولی طاعات ...

واقعا آدم میمونه که چه عکس العملی باید نشون بده تا برخی که غافل هستند رو بیدار کنه ....یعنی من تو این چند روزه به وفور دیدم مردایی رو که راحت از سوپر با سیگار روشن میان بیرون و با یه افتخاری  این عمل رو انجام میدن که توهین هست به ماه رمضان و روزه داران ....

به نظرم تذکر دادن اگر برای هدایت طرف باشه که هدایت کردن فردی با عناد در مدت کوتاه و با تذکر که امکان پذیر نیست مگر صاحب نفس باشیم ....

ولی اگر تذکر صرفا برای احترام به ماه مبارک و روزه داران باشه ،باید تذکر صورت بگیره و جامعه بدونن که احترام به اسلام و مسلمین در مملکت اسلامی وظیفه و قانون هست ....

یکی از آسانگیری های بیجای  قانون در همین زمینه هست که قوانین شرع رو اجرا نمیکنه و مردم هم احساس آزادی بیحد و حصر دارند ..در حالی که روزه خواری در ملا عام حد داره و چون این موضوع خیلی صورت نگرفته ،برای برخی هم مهم نیست ....

با این حرف هم موافقم که ابتدا تذکر زبانی با لحن خوش  باشه و در مراحل بعدی اجرای قانون

یاطبیب القلوب heart

جمعه 5 تیر 1394  3:27 PM
تشکرات از این پست
shirdel2 lovermohamad ria1365 khodaeem1 salma57 ravabet_rasekhoon Nakhsaz
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6168

مسافر هم که باشیم باید رعایت قانون اسلام و شرع رو بکنیم ....فرقی نداره که ..روزه خواری در ملا عام نباید باشه ...گناه به خودی خود یه زشتی داره ولی اگر قبحش بریزه بدتر هست ..از بین رفتن حرمت هست

من به شخصه که جرات نمیکنم تذکر بدم ،وتا به حال خیلی کم دیدم خانمی این کار رو انجام بده ولی اگر شرایطش جور باشه شاید یه اشاره  یا تذکری  به خودش داشته باشم ....

یاطبیب القلوب heart

جمعه 5 تیر 1394  3:33 PM
تشکرات از این پست
shirdel2 lovermohamad ria1365 khodaeem1 ravabet_rasekhoon Nakhsaz
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

بنام خدا

نظر شما درباره روزه خواری در ملأعام ونقش نیروی انتظامی درباره  آن و اینکه آیا اصلا باید برخوردی شود یا چه برخوردی شود چیست؟

همانگونه که مستحضرید روزه خواری در حضور عموم از نظر اسلام گناه محسوب می شود و از نظر قوانین جمهوری اسلامی ایران هم جرم بحساب می آید.در اینکه روزه خواری چگونه باشد ،آیا به عمد و یا به سهو مطالب زیادی میتوان نوشت که در این بحث از آن می گذریم اما اولا برای تمامی مسلمانان رعایت دستورات اسلام لازم و واجب است.ثانیا،برای تمامی مردم کشور رعایت قوانین کشور ضروریست.

بنابراین اگر فردی بخودش اجازه بدهد که بدون توجه به دستورات اسلام و قوانین کشور(البته از روی عمد) خلافی را انجام بدهد ،نه تنها نیروی انتظامی خاص(افرادیکه دوره های امر به معروف را گذرانده باشند) باید طبق قانون با مجرم برخورد نمایند، بلکه تمام مسلمانان بعنوان یک وظیفه دینی (امر به معروف و نهی از منکر) موظفند در چارچوب دستورات دینی تذکر داده و در صورت تکرار و سماجت از طریق ماموران نیروی انتظامی برخورد نمایند.

امام حسين عليه السلام :
لايَحِلُّ لِعَينٍ مُؤمِنَةٍ تَرَي اللَّهَ يُعصي فَتَطرِفَ حَتّي تَغَيِّرَهُ
بر هيچ چشم مؤمني روا نيست كه ببيند خدا نافرماني مي‏شود و چشم خود را فرو بندد ، مگر آن كه آن وضع را تغيير دهد.

(الأمالي ، طوسي ، ص ۵۵ )

جمعه 5 تیر 1394  3:43 PM
تشکرات از این پست
lovermohamad ria1365 shayesteh2000 khodaeem1 ravabet_rasekhoon Nakhsaz
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1

بنام خدا

در پاسخ به بخش دوم سوال خودشما ایا این کار را میکنید اگر روزه نباشید یا مسافر باشید واگر  شما با یک روزه خوار  برخورد کنید عکس العمل شما چیست؟

اگر مسلمانیم و اعتقاد راسخ به دین خود داریم باید دستورات دینی را در حد توان(نه بیشتر و نه کمتر) انجام دهیم.بهر حال اگر مسلمانی بدلایلی خاص نتواند روزه بگیرد و یا مسافر باشد و یا.... اجازه ندارد در ملاء عام روزه خواری کند و بنده هم اینکار را نخواهم کرد(حتی اگر ضرورتی داشته باشد در یک گوشه و خارج از دید دیگران باید انجام شود).

اما در مورد بخش دوم همین سوال که پرسیدید اگر با روزه خوار برخورد کنید عکس العمل شما چیست؟باید بگویم بنده در حد وظیفه و برای رعایت دستور امر بمعروف و نهی از منکر به اینگونه افراد تذکر داده و میدهم و با وجودیکه شرایط جامعه بگونه ای هست که متاسفانه بعضی ها گوششان بدهکار به تذکر نیست ولی وظیفه داریم اینکار را انجام بدهیم.البته ضروریست که برای انجام اینکار مراحل امر به معروف و نهی از منکر را بدانیم و در مواردیکه ممکن است تذکر ما باعث سماجت فرد شده و یا باعث خطر جانی برایمان شود ضروریست از طریق قانون مورد پیگیری شود و در هر صورت نباید خلاف قانون و دستورات دینی اقدامی کرد.

امام علي‏ عليه السلام :
أمَرَنا رَسوُلُ اللَّه‏ صلي الله عليه وآله أن نُلقِي أهلَ المَعاصِيَ بِوُجُوهٍ مُكَفَّرَةٍ
رسول خداصلي الله عليه وآله به ما فرمان داد كه با اهل گناه با چهره‏اي درهم كشيده روبه رو شويم.

(الكافي ، ج ۵ ، ص ۹۵ )

جمعه 5 تیر 1394  3:59 PM
تشکرات از این پست
ria1365 shayesteh2000 khodaeem1 salma57 ravabet_rasekhoon
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 353

باسلام

قطعا و شدیدا باید برخورد شدید بشود چرا که امروز جلوگیری نشه فرادا همه گیر میشه !

چه بخواهیم و نخواهیم این وظیفه ای که بر دوش ما گذاشته شده و اصلا این منطقی نیست که نافرمانی خدا بشه و ما هیچ کاری نکنیم پس امر به معروف و نهی از منکر چه شده که متاسفانه این اواخر در جامعه داره کم رنگ تر میشه

بنده موافق موافق موافق باید شدیدا برخورد بشه اصلا روش استالینی رو در ماه رمضان علیه روزه خوارا باید اعمال بشه

جمعه 5 تیر 1394  4:05 PM
تشکرات از این پست
ria1365 shayesteh2000 khodaeem1 salma57 ravabet_rasekhoon Nakhsaz
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1

بنام خدا

سوال سوم:به نظر شما فن آوریهای جدید میتواند نقشی در سهولت و یا سختی روزه دار شود هر نظری دارید بگویید حتی اگر یک ایده باشد؟

به نظر بنده فن آوری جدید میتواند برای سهولت در امر روزه داری خصوصا در این روزه های گرم تابستان که ساعات روزه هم زیاد و طولانی هست کمک خوبی باشد.بعنوان مثال اگر سیستم و برنامه های الکترونیکی درست و سالم باشند و در اختیار همه قرارگیرد مثل اینترنت پر سرعت خیلی از کارهای روزانه را میتوان بدون رفتن به خیابان و گرما خوردن و یا باعث ترافیک و شلوغی شدن انجام داد و در جهان پیشرفته این موارد معمولا انجام می شود و البته در ایران هم تا اندازه ای شروع شده و حتی فروشگاههای اینترنتی و بانک های اینترنتی راه اندازی شده اما زیر ساخت ها هنوز برای اینکار مناسب نیستند.از طرفی بحث امنیت هم خیلی برای مردم و اشخاص مهم است که با عنایت به اینکه اکثر پایگاهها از کشورهای خارجی تغذیه می شوند فعلا باید با احتیاط با آنها رفتار کرد تا اینکه یک شبکه ملی با امکانات داخلی خوب راه اندازی شود.

جمعه 5 تیر 1394  4:14 PM
تشکرات از این پست
lovermohamad ria1365 shayesteh2000 khodaeem1 salma57 ravabet_rasekhoon
lovermohamad
lovermohamad
کاربر طلایی1

نقل قول aligoharsamimi

باسلام

قطعا و شدیدا باید برخورد شدید بشود چرا که امروز جلوگیری نشه فرادا همه گیر میشه !

چه بخواهیم و نخواهیم این وظیفه ای که بر دوش ما گذاشته شده و اصلا این منطقی نیست که نافرمانی خدا بشه و ما هیچ کاری نکنیم پس امر به معروف و نهی از منکر چه شده که متاسفانه این اواخر در جامعه داره کم رنگ تر میشه

بنده موافق موافق موافق باید شدیدا برخورد بشه اصلا روش استالینی رو در ماه رمضان علیه روزه خوارا باید اعمال بشه

من که مخالف صد در صد برخورد کردن هستم در این مدت هم با اینکه مغازه هستم بجز یه مورد با کسی برخورد نکردم با این که اکثر مشتریام مسافر هستند اون یه مورد هم خیلی دوستانه بهش گفتم ماه رمضونه وبه نظرت درسته یه روزه دارببینه تورو که خودش شرمنده شد وگفت میرم یجای خلوت منم ادرس یجای خوش منظره رو دادم بهش در حالیکه اگر من باهاش برخورد خوبی نمیکردم مطمئنم هم پیش من از لجش روزه خواری میکرد هم تا اخر ماه رمضون تو ذهنش میموند واگر نمیخواستم باز میومد تو جمع روزه خواری میکرد ..متاسفانه ما اصلا امربه معروف بلد نیستیم وبجای اینکه ابروش رو درست کنیم در اکثر موارد میزنیم چشم وکور میکنیم
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

جمعه 5 تیر 1394  8:34 PM
تشکرات از این پست
ria1365 shayesteh2000 khodaeem1 salma57 ravabet_rasekhoon Nakhsaz
lovermohamad
lovermohamad
کاربر طلایی1

نقل قول shayesteh2000

مسافر هم که باشیم باید رعایت قانون اسلام و شرع رو بکنیم ....فرقی نداره که ..روزه خواری در ملا عام نباید باشه ...گناه به خودی خود یه زشتی داره ولی اگر قبحش بریزه بدتر هست ..از بین رفتن حرمت هست

من به شخصه که جرات نمیکنم تذکر بدم ،وتا به حال خیلی کم دیدم خانمی این کار رو انجام بده ولی اگر شرایطش جور باشه شاید یه اشاره  یا تذکری  به خودش داشته باشم ....

اون کسی که بخواد روزه خواری کنه میکنه در هرصورتی ولی کسی که کمی درک داشته باشه حتی مسلمونم نباشه اینکارو نمیکنه شاید دیده باشید اکثر کسایی که روزه خواری میکنند از قشر جوون هستند ویا با دوستاشون واز روی غرور وجلب توجه اینکارو میکنند که اگر یه برخورد درست باهاشون بشه تا اخر عمر تو ذهنش میمونه ولی متاسفانه دیدم نیروی انتظامی با برخورد خشن باعث شده جوون جریح تر بشه در حالیکه با یه امر به معروف وشاید یه عکس العمل درست بدون حرف میشه راه درست را به کسی نشون داد نه درباره روزه خواری بلکه درباره خیلی چیزهای دیگه ...
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

جمعه 5 تیر 1394  8:39 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 khodaeem1 salma57 ravabet_rasekhoon
lovermohamad
lovermohamad
کاربر طلایی1

نقل قول shirdel2

بنام خدا

سوال سوم:به نظر شما فن آوریهای جدید میتواند نقشی در سهولت و یا سختی روزه دار شود هر نظری دارید بگویید حتی اگر یک ایده باشد؟

به نظر بنده فن آوری جدید میتواند برای سهولت در امر روزه داری خصوصا در این روزه های گرم تابستان که ساعات روزه هم زیاد و طولانی هست کمک خوبی باشد.بعنوان مثال اگر سیستم و برنامه های الکترونیکی درست و سالم باشند و در اختیار همه قرارگیرد مثل اینترنت پر سرعت خیلی از کارهای روزانه را میتوان بدون رفتن به خیابان و گرما خوردن و یا باعث ترافیک و شلوغی شدن انجام داد و در جهان پیشرفته این موارد معمولا انجام می شود و البته در ایران هم تا اندازه ای شروع شده و حتی فروشگاههای اینترنتی و بانک های اینترنتی راه اندازی شده اما زیر ساخت ها هنوز برای اینکار مناسب نیستند.از طرفی بحث امنیت هم خیلی برای مردم و اشخاص مهم است که با عنایت به اینکه اکثر پایگاهها از کشورهای خارجی تغذیه می شوند فعلا باید با احتیاط با آنها رفتار کرد تا اینکه یک شبکه ملی با امکانات داخلی خوب راه اندازی شود.

کاملا درسته شیردل عزیز ولی کشور ما با از نظر تکنولوژی به روز است ولی امکاناتی که در اختیار مردم هست خیلی از تکنولوژی روز عقبه که با عث خیلی مشکلات برای مردم شده ودست خیلی ها را برای سوء استفاده ودزدی هم باز گذاشته مثل شرکتهای تامین کننده اینترنت که روز به روز زیادتر میشن وخدماتشون ضعیفتر ... چرا وچگونه اش واینکه چرا کشور ما اینجوری باید باشه .را نمیدانم خیلی دنبال جواب گشتم ولی چیزی پیدا نکردم؟!!!
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

جمعه 5 تیر 1394  8:43 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 khodaeem1 salma57 ravabet_rasekhoon Nakhsaz
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

با سلام

1- به نظر من همه باید به این ماه احترام بگذارند و روزه خواری در ملأعام یک نوع توهین می باشد به بقیه و باید برخورد صحیح و درست انجام گیرد .

3- بدون شک فناوری تاثیر بسزایی داشته به طوری که شما بدون این که حتی از خانه بیرون بروید می توانید اکثر کارهایتان مانند خرید و کارهای بانکی و... را انجام بدید .

که با این درد اگر در بند در مانند درمانند
aseman_parvaz10@yahoo.com
شنبه 6 تیر 1394  11:44 AM
تشکرات از این پست
Lovermohamad shayesteh2000 khodaeem1 salma57 ravabet_rasekhoon Nakhsaz
aligoharsamimi
aligoharsamimi
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 353

نقل قول lovermohamad

نقل قول aligoharsamimi

باسلام

من که مخالف صد در صد برخورد کردن هستم در این مدت هم با اینکه مغازه هستم بجز یه مورد با کسی برخورد نکردم با این که اکثر مشتریام مسافر هستند اون یه مورد هم خیلی دوستانه بهش گفتم ماه رمضونه وبه نظرت درسته یه روزه دارببینه تورو که خودش شرمنده شد وگفت میرم یجای خلوت منم ادرس یجای خوش منظره رو دادم بهش در حالیکه اگر من باهاش برخورد خوبی نمیکردم مطمئنم هم پیش من از لجش روزه خواری میکرد هم تا اخر ماه رمضون تو ذهنش میموند واگر نمیخواستم باز میومد تو جمع روزه خواری میکرد ..متاسفانه ما اصلا امربه معروف بلد نیستیم وبجای اینکه ابروش رو درست کنیم در اکثر موارد میزنیم چشم وکور میکنیم

باسلام

بله درست می فرمایید ،امر به معروف باید منطقی باشه و اول خودمون رو ببینیم که چند مرده  حلاج هسیم و بعد نباید خودمون رو از شخص گناهکار بالا بدونیم اما بیشتر مواقع  امر به معروف باعث میشه که طرف روی کارش اصرار بیشتری کنه که به قول شما به جای ابرو درست کردن چشم طرف کور میشه

شنبه 6 تیر 1394  12:21 PM
تشکرات از این پست
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

سلام و تشکر از سوالات

در مورد برخورد نیروی انتظامی و توسل بزور اینکار درست نیست و نیروی انتظامی صلاحیت برخورد فیزیکیرو به هیچ وجه نباید داشته باشه ولی میتونه بلحاظ تذکر امر بمعروف و نهی از منکر توسط کارشناسانشان دلایل اینکه چرا نباید در ملا عام این کار قبیح رو بکنن رو بگه تا طرف متقاعد بشه و حتی بروزه گرفتن تشویق بشه چون اگر روزه خواز رو بزور از وردنش واداشت بنظرتون نتیجش چی میتونه باشه؟ 

سوال دوم:

در دین اسلام حکم امر بمعروف و نهی منکر هست به این طریق میشوه با مراحل امر بمعروف که فقط لسانیش برا مردم عادیه بگم که اینکارو نکنن چون باعث جریحه دار شدن روزه دارا میشه و ممکنه با کار شما اونم روزشو بشکنه و‌گناهش گردن شما بیفته

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

شنبه 6 تیر 1394  9:01 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

به نام خدای یگانه عالم هستی.

بهترین کار برخورد ملایم و دام مردم و بعدش نیروی انتظامی است.

ابتدا مردم خودشون به روزه خوار تذکر بدند اگر به سهو باشه حتما ترک میکنه اگر به عمد باشه جواب میده که در این موقعیت نیروی اننظامی باید باهاش برخورد کنه چرا ه اون شخص از نظر روانی مریض هستش و وجود یک روان پریش در جامعه بین مردم خطرناکه

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

شنبه 6 تیر 1394  9:10 PM
تشکرات از این پست
Lovermohamad shayesteh2000 khodaeem1 salma57 Nakhsaz
دسترسی سریع به انجمن ها