مواد لازم:
برنج – 2 پيمانه
سيب زميني – 2 عدد متوسط
مواد براي داخل:
روغن مايع – 2قاشق غذاخوري
پياز خرد شده – 2 عدد متوسط
گوشت چرخ کرده – نيم کيلوگرم
پودرکاري – يک قاشق چاي خوري
گالينابلانکا – 2عدد
کشمش – 2قاشق غذاخوري
گردوي خرد شده – 3قاشق غذاخوري
شويد خرد شده – يک چهارم پيمانه
روغن براي سرخ کردن – به مقدار لازم
طرز تهيه:
برنج را با آب کافي بپزيد.
سيب زميني را آبپز کنيد.
برنج و سيب زميني را با هم مخلوط کنيد و در غذاساز به صورت پوره در بياوريد.
در ماهيتابه اي پياز را سرخ کنيد، گوشت چرخ کرده را اضافه کنيد و تفت دهيد. گالينابلانکا، پودرکاري، کشمش و گردو را به مواد اضافه کنيد و خوب هم بزنيد. سپس بگذاريد خنک شود.
دست ها را کمي مرطوب کنيد و هر بار مقداري مواد به اندازه کتلت، برداريد و در دست باز کنيد و با مواد گوشت پر کنيد و ببنديد تا مواد تمام شود.سپس در روغن داغ سرخ کنيد.
اگر مواد هنگام سرخ شدن از هم باز شد، کمي آرد را با آب حل کنيد و کاملا روي هر کدام از کتلت ها بماليد، سپس سرخ کنيد.