پاسخ به:طنزروز
امروز پسر اوباما رو دیدم تو دانشگاه .. .. .. .. ترم تابستونی,اندیشه اسلامی برداشته
کارگاه آموزشی غدیر ( آنلاین)
مسابقه امتیازی سالار شهیدان
رفتم شلوار جین بخرم، اولی رو پرو کردم یه کم تنگ بود. فروشنده گفت: یه دوبار بپوشی جا باز میکنه! دومی رو پوشیدم یه کم گشاد بود. فروشنده گفت: چیزی نیست یه دو بار آب بخوره تنگ میشه لامصبا شلوارم هوشمند کردن!
دیروزکلیدمو تو ساختمون گم کردم امروز رفتم از سرایدارمون میپرسم که کلید پیدا نکرده کسی براتون بیاره؟ گفت مشخصات بده گفتم چند تا کلیده وصله به یه حلقه گفت: عه خودشه بیا بگیر
ﯾﻪ ﺭﻭﺯ ﺣﻮﺻﻠﻢ ﺳﺮ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﺑﻪ ﯾﻪ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﻧﺎﺷﻨﺎﺱ ﺍﺱ ﺩﺍﺩﻡ ﮔﻔﺘﻢ: ﻣﻦ ﺟﺴﺪ رﻭ ﻣﯿﺎﺭﻡ ﻫﻤﻮﻧﺠﺎ ﭘﻮﻟﻮ ﻣﯿﮕﯿﺮﻡ! ﻫﯿﭽﯽ ﻃﺮﻑ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ ﻗﺮﺍﺭﻣﻮﻥ ﻋﻮﺽ ﺷﺪ! ﺩﻓﻨﺶ ﮐﻦ ﻓﻘﻂ ﺩﺳﺘﺸﻮ ﻗﻄﻊ ﮐﻦ ﺑﯿﺎﺭ ﺑﺮﺍﻡ ﺗﺎ مطمئنن شم ﮐﺸﺘﯿﺶ کرک و پرم ریخت ﮔﻮﺷﯿﻢ ﺭﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﮐﺮﺩﻡ!
پاسخ منطقی اکثر پدرهای ایرانی در مقابل اجازه گرفتن فرزندانشان برای انجام کاری: ۱) اگر قبلا کسی آن کار را انجام نداده باشد: آخه کی تاحالا همچین غلطی کرده که تو میخوای بکنی؟ ۲) اگر قبلا کسی آن کار را انجام داده باشد: حالا هر کی هر غلطی کرد تو هم باید بکنی؟
زندگیم خوب بود… درسم خوب بود.. کارم رو برنامه بود… تو مهمونی ها تو جمع بودم… خوابم به موقع بود… تا اینکه یه از خدا بی خبری اومد گفت: واقعا گوشیت اینترنت نداره!؟
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
روزهایی پر از امید , سلامتی , شادابی , زیبایی , مهربونی و دوستی
.
. . از طرف شما برای خودم خواستارم...
معلمه پدرشاگردش رو احضار میکنه مدرسه... فرداش پدره میاد میگه چی شده؟مشکل چیه؟ معلمه میگه بچه ی شما خیلی خنگه..! پدر:یعنی چی؟ معلم:الان بهتون میگم..نگاه کنید... به شاگردش میگه برو ببین من تو حیاط مدرسه ام؟ پسره میره و میادمیگه نه خانم معلم توحیاط نبودید.. معلم میگه شایدتودفترمدیرم برو اونجا رو ببین پسره دوباره میره ومیاد میگه نه خانم اونجا هم نبودید... معلم به پدرپسره میگه ببینید..ببینیدچقدر بچتون خنگه... پدر میگه:خب شاید رفتی مرخصی ....!!!!
خواستگار اومده بابام میگه نمیدونم هر چی خودت میگی؟
منم گفتم نه! میگه تو غلط کردی مگه بحرف توئه !
میگه به خدا راست میگم. طرف میگه نه، اگه راست میگی بگو به جون مامانم!!