0

حجاب میراث ارزشمند من

 
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1393 
تعداد پست ها : 5535
محل سکونت : یزد

حجاب میراث ارزشمند من

بنام خدا

حجاب میراث ارزشمند من

خسته و کلافه از گرمای هوا، وارد خانه شد. چادرش را دم در رها کرد و مقنعه اش را در مسیر اتاق از سرش کشید؛ مانتواش را با حرص درآورد و روی تخت رها کرد.
روز خوبی نداشت، گرما از یک طرف امانش را بریده بود و خستگی و دوندگی بی نتیجه از یک طرف. لبه تخت نشست و دستانش را روی صورت گر گرفته اش گذاشت و چند نفس عمیق کشید؛ هنوز با آرامش فاصله داشت. زیر لب غر زد: خدایا! آخه این انصافه؟ تو این گرما... با چادر... با اینهمه سختی... اون وقت دیگران... اه... اصلاً چرا من باید دختر باشم؟!

دلش پر بود، خیلی پر...
بلند شد تا آبی به دست و صورتش بزند، شاید از حرارتش کم شود.

مشت دوم آب را که به صورتش زد، خنکای آب که کمی آرامش کرد، صدای اذان بود که بلند شد. بی اراده صورتش را خشک کرد و این بار به نیت وضو، آب را به صورتش پاشید.
شربت خنکی که مادرش آماده کرده بود را که خورد، دیگر اثری از آن عصبانیت و کلافگی نبود؛ هرچه بود تنها خستگی بود. با خستگی که سر جانمازش ایستاد، آرام آرام بود!
حالا که خوب فکر می کرد می دید، همیشه لبخند خدا را وقتی محجوبانه و با عجله از کوچه ها می گذشت تا پیش از تاریکی هوا به خانه برسد، حس کرده است!
حالا که آرام تر شده بود، رضایت خدا را وقتی به خواست پدر روسری اش را عوض کرده بود و ساده تر پوشیده بود، درک می کرد!

حالا حتی می توانست حسرت ملائکه را برای دختر بودنش هم حس کند!
او دختر بود، میراث دار بانوی آب و آیینه، زهرای مرضیه سلام الله علیها؛ الگوی او زینب کبری سلام الله علیها است.
حال که می اندیشید، این چادری که امروز این قدر به نظرش آزاردهنده و عذاب آور شده بود، مسیر درازی را برای رسیدن به او طی کرده بود؛ مسیری که سخت تر از تمام سختی های امروز و روزهای گذشته زندگی او بود. فقط کافی بود در لحظه های سختی به یاد آوردشان.
به یاد بیاورد زهرای بتولی را که به دنبال حیدر در کوچه ها روان بود و چادرش بر سرش بود...
به یاد بیاورد عقیله بنی هاشمی را که در هنگامه عاشورا، در تکاپوی جمع آوری کودکان، در روزگار اسارت، در مجلس یزید و بر روی شتر بی زین هم حجابش، زینب گون بود!
به یاد بیاورد مادربزرگی را که از چندسال خانه نشینی، برای ایستادن در برابر حکم کشف حجاب رضاخانی می گفت!
به یاد بیاورد دخترک پرستاری که در خط مقدم جبهه، چادرش را نشان پایداری بر خون شهدا می دانست و بر زمین نمی گذاشت!
به یاد بیاورد شهیده حجاب، مروه شربینی را که ، در دادگاه فرانسه، در حالی که باردار بود، به دست کسی که به اتهام آزار او به دادگاه فراخوانده شده بود، در برابر نگاه قاضی و دادستان و... به قتل رسید!
و به یاد بیاورد هزاران هزار دختری را که با وجود تمام سختی ها و مشکلات، همچنان بر سر اصلی به نام حجاب ایستاده اند و بر آن اصرار دارند و پشیمان نیستند!
این بار، نه تنها خستگی اش هم از بین رفته بود که نگاهش هم رنگ گرفته بود و امید هم به باورهایش بازگشته بود. سر به سجده گذاشت و شاکرانه، خدا را به خاطر دختر بودنش، سپاس گفت!

منبع : بخش زیبایی تبیان -  اسماء جیران پور

 

                  

چهارشنبه 3 تیر 1394  3:39 PM
تشکرات از این پست
tachberdee nazaninfatemeh salma57 kordabadi ria1365 borkhar ravabet_rasekhoon
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1391 
تعداد پست ها : 35499
محل سکونت : گیلان

پاسخ به:حجاب میراث ارزشمند من

ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است      ارزنده ترین زینب زن حفظ حجاب است

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

شنبه 6 تیر 1394  11:38 AM
تشکرات از این پست
ria1365 borkhar ravabet_rasekhoon ali_akbar
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1391 
تعداد پست ها : 35499
محل سکونت : گیلان

پاسخ به:حجاب میراث ارزشمند من

پاسخ به:حجاب میراث ارزشمند من

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

شنبه 6 تیر 1394  11:45 AM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 ria1365 borkhar ravabet_rasekhoon
mosafr
mosafr
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مرداد 1392 
تعداد پست ها : 256
محل سکونت : تهران

پاسخ به:حجاب میراث ارزشمند من

خیلی ها به خاطر حفظ حجاب شهید شدن

شنبه 6 تیر 1394  6:15 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 ria1365 borkhar salma57 ravabet_rasekhoon
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1392 
تعداد پست ها : 19319
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:حجاب میراث ارزشمند من

می گفت نمی شود اصلا امکان ندارد... حجاب و ورزش؟حجاب و "کوهنوردی؟حجا ب " و فعالیت...؟ نه شدنی نیست....

افسران - می گفت نمی شود اصلا امکان ندارد...حجاب و ورزش؟حجاب و "کوهنوردی؟حجا ب " و فعالیت...؟نه شدنی نیست....

 

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

شنبه 6 تیر 1394  11:42 PM
تشکرات از این پست
salma57 ravabet_rasekhoon
ataallah
ataallah
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : فروردین 1394 
تعداد پست ها : 81
محل سکونت : قم

پاسخ به:حجاب میراث ارزشمند من

من خیلی دلم برا این بانوی مسلمان که تو دادگاه کشتنش میسوزه و همیشه براش دعا میکنم

مطلب بسیار زیبایی بود

 

روحمون تازه شد

احسنت

یک شنبه 7 تیر 1394  12:23 AM
تشکرات از این پست
salma57 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها