0

دعای روز ششم ماه مبارک رمضان

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

ماه رمضان بستری گرم برای خودسازی ، توبه و راز ونیاز با خالق خویش است . ماه مبارک رمضان ماه شستشوی باطنی و تزکیه عملی و پالایش وجود است .

جهت بهره مندی همراهان ارجمند از لحظه های سراسر نور و معرفت ماه مبارک رمضان، دعاهای هر روز این ماه پرفضیلت در این تاپیک قرا داده می شود. ضمن استفاده از دعاهای مذکور برداشت های شخصی و نظرات خود را با توجه به دعای آن روز  به صورت یک جمله یا یک یک موضوع یا یک تصویری که در ارتباط با دعای آن روز باشد  ارسال فرمایید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

سه شنبه 2 تیر 1394  10:42 AM
تشکرات از این پست
salma57 aftabm nargesza amirhossein1392 namebaran ali_kamali
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

پاسخ به:دعای روز ششم ماه مبارک رمضان

شرح فرازهای دعا

«اَللّهُمَّ لا تَخْذُلْنی فیهِ لِتَعَرُّضِ مَعْصِیَتِکَ»

هر انسانی هنگامی که معصیت پروردگار خویش را می‌نماید یقیناً با اصرار بر آن معصیت، روزی، خوار و ذلیل خواهد شد چرا که معصیت نمودن ذات اقدس الهی، به جنگ برخاستن با اوست. به طوری که خداوند امر به عملی می‌نماید و در مقابل بنده‌ای از آن سرپیچی می‌نماید که در آن هنگام است که آن بنده در مقابل قدرت پروردگار عالمیان خوار و ذلیل خواهد شد. اما آن رئوفیت و رحمانیت خداوند است که از بندگان خویش به سرعت راضی گشته و آن‌ها را عفو می‌نماید به طوری که در دعای ابوحمزه ثمالی می‌خوانیم که ”انت الهی وسع فضلا و اعظم حلما من ان تقایسنی بفعلی و خطیئتی و فالعفو، العفو، العفو”‌(1) ”(خدایا) تویی معبود من، فضل تو گسترده‌تر و حلم تو بزرگ‌تر از آن است که مرا با عمل و خطایم بسنجی پس (از تو طلب عفو و بخشش دارم) مرا ببخش، مرا ببخش، مرا ببخش”‌ پس در این روز ما هم از خداوند می‌خواهیم که ما را به واسطه گناهانی که در هر لحظه از عمرمان انجام می‌دهیم خوار و ذلیلمان ننماید و گناهان ما را بیامرزد.”‌

اهل گناه ولو اگر تحصیلات عالی رتبه دانشگاهی هم داشته باشد و لباس‌های فاخر به تن کند، باز هم خوار است. اما بندگی خدا را کردن باعث می‌شود تا محبت آن شخص به مقدار بسیار زیادی در دل دیگران باشد.

: قرآن می‌گوید: «إِنَّ الَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَیَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا»‌ یعنی هر که ایمان بیاورد و عمل صالح بکند، ما هم دوستی‌اش را در دل مردم می‌افکنیم. مردم اهل عمل را دوست دارند.

اهدنا الصراط المستقیم ”‌(خدایا) ما را به راه راست هدایت نما، صراط الذین انعمت علیهم غیر المغضوب علیهم ولضالین”‌‌ ”‌راه کسانی که بر آنان انعام فرموده‌ای نه راه کسانی که بر آنان غضب نموده‌ای و نه گمراهان”‌‌

تازیانه عذاب، نتیجه گناه انسان است

«وَلاتَضْرِبْنی بِسِیاطِ نَقِمَتِکَ»

”چه زمانی قهر خداوند انسان را می‌گیرد؟”‌

خداوند بالاتر از آن است که ما بخواهیم در مورد صفات او صحبتی کنیم اما این را باید بدانیم هنگامی انسان مورد قهر الهی قرار می‌گیرد که دائماً به سرپیچی از دستورات الهی پرداخته و معصیت او را انجام دهد و ما این را باید در نظر داشته باشیم که خداوند هیچ نیازی به اطاعت و فرمان برداری بندگانش ندارد چرا که او بی نیازترین بی نیازان است ”الله الصمد”‌(2) ”خداوند بی نیاز است”‌ و قهر الهی برای این است که انسان خود را شناخته و به سیر کمالات و خودسازی بپردازد تا به درجات عالی انسانی برسد چرا که اگر انسان رها گذاشته می‌شد تا به هر کاری که می‌خواست دست زند، آنگاه بود که دیگر هیچ انسانی با انسانیت در روی زمین زندگی نمی‌کرد. ”ولولا فضل امه علیکم و رحمته لکنتم من الخاسرین”‌(3) ”واگر فضل و رحمت خداوند شامل حال شما نبود هر آینه از زیان کاران بودید”‌ و نباید این را فراموش کنیم که خداوند، ما را برای اینکه نافرمانی او را کنیم نیافریده است بلکه ”وما خلقت الجن والانس الا لیعبدون”‌(4) ” و ما خلق نکردیم جن و انس را مگر ما را به یکتایی پرسش کنند”‌ پس انسان جاهل و نادان چگونه از پروردگار خویش که بر مصلحت تمام بندگانش آگاه است سرپیچی نموده و به معصیت او مشغول می‌گردد، پس در این روز ما از خداوند می‌خواهیم که ما را جزء کسانی که قهر او بر آنان واجب گشته، قرار ندهد یعنی ما را از اطاعت کنندگان و فرمان برداران دستوراتش قرار دهد نه از نافرمانان و سرپیچی کنندگان...

الان این گرفتاری‌هایی که گریبان عالم بشریت را فراگرفته  است هر روز خبر از آمدن سیل و طوفان است ، همه تازیانه عذاب است.

جمله ذرات زمین و آسمان / لشگر حقند گاه امتحان

سیل و رانش زمین، لشگر خدا هستند که برای عذاب بندگان مأمور هستند و برای جلوگیری از آن‌ها نباید گناه کنیم.

«وَزَحْزِحْنی فیهِ مِنْ مُوجِباتِ سَخَطِکَ

خدایا من را از موجبات سخطت دور گردان، چیزهایی که موجب سخط توست. روایتی است که برخی گناهان خدا را به غضب می‌آورد و آنگاه خدا قسم می‌خورد که به عزت و جلال خودم دیگر تو را آمرزش نمی‌کنم.

حدیث هست که هفتاد گناه جاهل را می‌آمرزند قبل از آنکه یک گناه عالم را بیامرزند.

در سوره حمد می‌خوانیم: اهدنا الصراط المستقیم ”(خدایا) ما را به راه راست هدایت نما، صراط الذین انعمت علیهم غیر المغضوب علیهم ولضالین”‌ ”راه کسانی که بر آنان انعام فرموده‌ای نه راه کسانی که بر آنان غضب نموده‌ای و نه گمراهان”‌.

نماز شب هفتم ماه رمضان

چهار ركعت درهر ركعت حمد و سیزده مرتبه «قدر».

انعمت علیهم چه کسانی هستند؟

جواب آن را که خداوند به چه کسانی نعمت داده است را می‌توانیم با یک آیه بیان نماییم:

”و من یطع الله و الرسول فاولئک مع الذین انعم الله علیهم من النبیین و الصدیقین و الشهداء و الصالحین و حسن اولئک رفیقا”‌(5) یعنی ”و آنان که خداوند و رسول را اطاعت کنند البته آنان (یعنی اطاعت کنندگان از خدا و رسول) با کسانی که خداوند به آنان انعام (لطف و عنایت کامل) فرموده یعنی با پیامبران و صدیقان و شهیدان و نیکوکاران محشور خواهند شد و ایشان در بهشت چه نیکو رفیقانی خواهند بود”‌.

مغضوب علیهم و ضالین چه کسانی هستند؟

کسانی که خداوند بر آنان غضب می‌فرماید کسانی هستند که از شیطان پیروی می‌کنند به طوری که خداوند در قرآن گفته شیطان را چنین بیان می‌فرماید: ”لعنه الله و قال لا تخذن من عبادک نصیبا مفروضا”‌(6) خداوند او را لعنت نمود (و از رحمت خود دور ساخت) و (شیطان در جواب) گفت: من از بندگان تو قسمتی را زیر بار اطاعت خود خواهم کشید”‌ ”ولا ضلنهم ولا منینهم...”‌(7) یعنی ”آنان را گمراه کنم و به آرزوهای دور و دراز در افکنم.”‌ پس کسانی که پیروی از شیطان نموده و از دستورات خداوند سرپیچی کنند، مستحق خشم و غضب الهی می‌گردند.

خدا به شعیب پیامبر فرمود، می‌خواهم صد هزار تن از قومت را عذاب کنم. 40 هزار تن افراد بد و 60 هزار تن از افراد خوب. خطاب رسید که چرا خوب‌ها بیشترند، فرمود: برای اینکه خوب‌ها هم با بدها خوش و بش کردند

زیرا از گمراهان خواهند بود چنانچه خداوند در قرآن می‌فرماید: ”اولئک ماواهم جهنم ولایجدون عنها محیصا”‌(8) یعنی ”ایشان را (یعنی شیطان و پیروانش را) منزل و جایگاه، جهنم است و از آن، مفر و گریزگاهی نخواهند یافت”‌ پس ما در این روز از ذات اقدس پروردگار می‌خواهیم ما را از چیزهایی که موجب خشم و غضب او می‌گردد (یعنی پیروی از دستورات شیطان) دور گرداند. ان شاءالله که تابع باشیم .

در مساجد هنگام خواندن دعا معانی آن نیز بیان شود

ای کاش در مساجد که این دعاها خوانده می‌شود، معنی آن نیز بیان شود تا مردم وقتی دعا می‌کنند، با حضور قلب این دعاها را بخوانند و در خودشان بیان کنند. به مردم بگویند که به خاطر گناه عذاب می‌شوند و این حادثه‌ها در سراسر جهان و برخی شهرهای تهران به خاطر گناه است.

خدا به شعیب پیامبر فرمود، می‌خواهم صد هزار تن از قومت را عذاب کنم. 40 هزار تن افراد بد و 60 هزار تن از افراد خوب. خطاب رسید که چرا خوب‌ها بیشترند، فرمود: برای اینکه خوب‌ها هم با بدها خوش و بش کردند.

نماز شب هفتم ماه رمضان

چهار ركعت درهر ركعت حمد و سیزده مرتبه «قدر».

منابع : سایت مفاد

بیانات آیة الله مجتهدی طهرانی

سه شنبه 2 تیر 1394  10:45 AM
تشکرات از این پست
salma57 aftabm nargesza amirhossein1392 ali_kamali
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

سه شنبه 2 تیر 1394  10:47 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

۱-هر انسانی هنگامی که معصیت پروردگار خویش را می نماید ،یقینا با اصرار بر آن معصیت، روزی، خوار و ذلیل خواهد شد چرا که معصیت نمودن ذات اقدس الهی، نوعی به جنگ برخاستن با اوست.

۲- سرپیچی از اوامر الهی و پیروی از شیطان سبب خوار و ذلیل شدن ابدی انسان می گردد.

۳- انسان هنگامی مورد قهر الهی قرار می گیرد که دائما به سرپیچی از دستورات الهی پرداخته و معصیت او را انجام دهد.

۴- قهر الهی برای این است که انسان خود را شناخته و به سیر درکمالات و خودسازی بپردازد تا به درجات عالی انسانی دست یابد.

۵- کسانی که خداوند بر آنان غضب می فرماید، کسانی هستند که ازدستورات و وسوسه های شیطان پیروی می کنند.

سه شنبه 2 تیر 1394  10:52 AM
تشکرات از این پست
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

از مهم‌ترین عواملی که غضب الهی را فعال می‌کند یعنی ما را از خدا دور می‌کند، ناامیدی از رحمت و بخشش خداست.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

سه شنبه 2 تیر 1394  10:55 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh aftabm nargesza amirhossein1392 ali_kamali
salma57
salma57
کاربر طلایی1

در زیارت جامعه‌ی کبیره می‌فرماید: یکی از مواردی که باعث فعال شدن غضب الهی می‌شود این است که انسان آگاهانه نسبت به حقوق ولایی اهل بیت بی اعتنایی کند.

الآن ما امام زمان (عج) داریم که حاضر و ناظر بر ماست و ما منتظر ظهور او هستیم. اگر من رابطه‌ام را با امام زمان درست کردم این‌ها در تعامل من با دیگران هم اثر دارد.

سه شنبه 2 تیر 1394  10:56 AM
تشکرات از این پست
salma57
salma57
کاربر طلایی1

بداخلاقی‌ها را رها کنیم

یکی دیگر از موارد، بد اخلاقی‌ها است که غضب الهی را فعال می‌کند. بگو مگوها، بددهانی‌ها، فحاشی‌ها. می‌بینید که در محیط خانواده، اعضای خانواده با ادبیات زیبا با هم صحبت نمی‌کنند.

پیامبر فرمود: با فحش و ناسزا با هم صحبت نکنید. خدا ادبیات زشت و بد را در خانواده قبول نمی‌کند و غضب الهی این است.

امام کاظم علیه السلام فرمود: دو طائفه هستند که نباید در مورد آن‌ها غضب کرد، یکی بچه‌ها و یکی خانم‌ها. زیرا این‌ها نمی‌توانند پرخاش را تحمل کنند. 

سه شنبه 2 تیر 1394  10:58 AM
تشکرات از این پست
salma57
salma57
کاربر طلایی1

از خدا ناامید نباشیم. حتی‌المقدور حقوق اهل بیت را رعایت کنیم. ارتباط ولائی مان را با امام زمان علیه السلام در همه‌ی اجزای زندگی احساس کنیم. حقوق برادران و خواهران از داخل خانواده گرفته تا محیط بیرون را رعایت کنیم. اساس برخوردهای مان را حُسن خلق قرار بدهیم.

زندگی روزمره را در فضای از بندگی خدا قرا بدهیم اگر دنبال آرامش هستیم که این جز در راه بندگی خدا حاصل نمی‌شود. کسی که دنبال مسمومیت اخلاق‌ها و رفتارها می‌رود، او مثل معتادی که مواد مصرف می‌کند و می‌گوید که کِیف کردم، آیا واقعاً این کیِف است؟

کیف را آن جوانی می‌کند که سالم است و اعتیاد ندارد. خودمان را به گناه معتاد نکنیم و بعد بگوییم که لذت بردم. این‌ها لذت نیست. دنبال زیبایی زندگی، بندگی، آرامش و امنیت باشیم و بندگی خدا را بکنیم. قطعاً هم در دنیا و هم آخرت لذت می‌بریم و گرفتار جهنم هم نمی‌شویم.  

سه شنبه 2 تیر 1394  10:59 AM
تشکرات از این پست
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نگاهی به مغضوبان در دنیا

از مهم ترین گروه ها و افرادی که دچار غضب و عقاب الهی در دنیا شدند می توان به اصحاب سبت اشاره کرد که به شکل بوزینه و خوک در آمدند و در نهایت با چنین وضعیت فجیعی مردند.(مائده آیه ۶۰ و مجمع البیان ، ج ۳ و ۴ ، ص ۳۳۳)

سقوط بنی اسرائیل و آواگی آنان از دیگر نمونه هایی برجسته در این باره است که خداوند در آیاتی چون ۸۰ و ۸۱ سوره طه و ۶۱ سوره بقره و ۷۸ و ۸۰ سوره مائده و ۱۵۰ و ۱۵۲ سوره اعراف به آن توجه داده است.

سامری که خود از اهل بصیرت و دانایی بود و به سبب رهبری گمراهان به سوی گوساله پرستی به جای خداپرستی و توحید (اعراف آیه ۱۵۲ و طه آیات ۸۵ و ۸۶) فرعون (زخرف آیات ۵۱ و ۵۵) فرعونیان و قبطیان (همان) قوم ثمود ، عاد ، اصحاب ایکه و اهل مدین و قوم نوح و مانند ایشان از دیگر کسان و اقوامی بودند که دچار خشم الهی شدند.

سه شنبه 2 تیر 1394  11:01 AM
تشکرات از این پست
salma57
salma57
کاربر طلایی1

موجبات غضب الهی

اما علل و عواملی که موجب می شود تا خداوند بر موجودی چون انسان خشم گیرد و او را عقاب کند، عواملی است که می توان آن را رفتارهای بیرون از دایره عقل و شریعت دانست.

از جمله این عوامل می توان به کفر و تکذیب به خدا و آموزه ها و آیات الهی اشاره کرد که خداوند در آیاتی چون ۶۱ و ۹۰ سوره بقره و هم چنین ۱۱۲ سوره آل عمران و ۱۰۶ سوره نحل و ۷۰ و ۷۱ سوره اعراف به آن توجه داده و از مومنان خواسته است تا از چنین اعتقادی دست بردارند و نسبت به آیات الهی کفر نورزند.

در همین رابطه در آیاتی چون ۷۰ و۷۱ و ۱۵۲ سوره اعراف و ۶ سوره فتح به شرک و بت پرستی اشاره می کند و آن ها را از موجبات خشم و غضب الهی بر می شمارد که عذاب انتقام و عقاب را بر سر مشرکان و بت پرستان فرو می ریزاند. ارتداد و پرستش غیر خدا نیز در همین راستا مورد توجه قرار می گیرد و هشدارهای لازم در باره آن داده می شود تا آدمی از چنین اعتقادی اجتناب ورزد و در مسیری گام بر ندارد که خشم الهی را بر می انگیزاند.(اعراف آیات ۱۵۰ و ۱۵۲ و نحل آیه ۱۰۶ و طه آیه ۸۶)

اما در حوزه رفتاری، اموری که خشم الهی را سبب و موجب می شوند، اموری چون اسراف در خوردنی ها(طه آیه ۸۱) حرام خواری (همان) اطاعت و پیروی از شیطان و فریب های او (محمد آیات ۲۵ و ۲۸) افترا به خدا(اعراف آیه ۱۵۲) جدال در آیات الهی (غافر آیه ۳۵)، حسادت و رشک ورزی(بقره آیه ۹۰ و مجمع البیان ، ج ۱ و ۲ ، ص ۳۱۴)، رابطه با کافران (مائده آیات ۷۹ و ۸۰)، خیانت کاری (آل عمران ، آیات ۱۶۱ و ۱۶۲) زنا کاری (نور آیه ۹) سکوت در برابر منکرات(مائده آیات ۷۹ و ۸۰) سوء ظن و بدگمانی به خدا(فتح آیه ۶) ، شکنجه و آزار مومنان (بروج آیات ۱۰ و ۱۱)ظلم و تجاوز به حقوق دیگران (بقره آیه ۶۱ و آل عمران آیه ۱۱۲) علم بی عمل (صف آیات ۲ و ۳) قتل مومنان و پیامبران (بقره آیه ۶۱ و نساء آیه ۹۳) کفران نعمت (طه آیه ۸۱ ) و نفاق (محمد آیه ۲۸) و در یک کلمه گناه و عصیان (بقره آیه ۶۱ و آل عمران آیه ۱۱۲) می باشند. این ها تنها مصادیقی از اموری هستند که موجبات خشم و غضب الهی می شوند و انتقام و عقاب الهی را به دنبال می آورند؛ زیرا چنان که گفته شد، هر گونه عقاید و رفتاری که برخلاف حکم عقل مستقل و شریعت و آموزه های الهی باشد، می تواند خشم الهی را سبب شود.

آثار خشم الهی به شکل آتش دوزخ در آخرت بروز می کند (طه آیه ۸۱ و بروج آیات ۱۰ و ۱۲) چنان که خشم و غضب الهی در زندگی دنیوی نیز به شکل انحطاط بشر ظاهر می شود و مایه سقوط آدمی از منزلت خویش می شود به گونه ای که از سیر کمالی و رشد و بالندگی باز می ماند و فرصت هایش را از دست می دهد(مائده آیات ۵۹ و۶۰ و طه آیه ۸۱)

غضب الهی هم چنین موجب حبط عمل انسان می شود و هر آن چه را که پیش از این ساخته و پرداخته از میان بر می دارد و چیزی ذخیره آخرتش نمی شود.(محمد آیه ۲۸)

آیه ۱۵۲ سوره اعراف تبیین می کند که خشم و غضب الهی مایه ذلت و خواری انسان در دنیا می شود و از عزت و سربلندی در میان مردم فرو می افتد و پست و فرومایه می شود؛ چنان که گمراهی نیز از دیگر آثاری است که خداوند در آیه ۶۰ سوره مائده به آن اشاره می کند.

خداوند در آیه پیش گفته به عقوبت سخت بشر به عنوان بازتاب ابتلای وی به خشم الهی اشاره می کند و در آیات ۲۷ و ۲۸ سوره محمد(ص) نیز عذاب گناهکاران به هنگام مرگ را نمودی از خشم الهی بر آنان می داند.

البته این گونه نیست که عذاب الهی و عقوبت سخت وی تنها در آخرت و قیامت باشد، زیرا برخی از امت ها و مردمان که در گرایش به رفتارهای انحطاطی پافشاری و اصرار کردند در همین دنیا به عقوبتی سخت چون مسخ شدن به شکل بوزینه و خوک دچار شدند(مائده آیه ۶۰) و یا آن که به عذاب هایی سخت چون غرق شدن ، سنگباران شدن، صاعقه و مانند آن گرفتار آمدند(طه آیه ۸۱ و آیات بسیار دیگر)

خداوند به مومنان هشدار می دهد که نسبت به کسانی که گرفتار غضب الهی هستند، روابط دوستانه ایجاد نکنید که خود نیز دچار عذاب و خشم الهی می شوید.(مجادله آیه ۱۴ و۱۵)

ناگفته نماند که خشم وغضب الهی دارای مراتب و درجاتی است که در آیه ۹۰ سوره بقره با تکرار غضب بر غضب این معنا را مورد توجه و تاکید قرار می دهد.

سه شنبه 2 تیر 1394  11:11 AM
تشکرات از این پست
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

نقل قول salma57 

ممنون  از مطلب کامل قرآنی شما منبرامروز منم همین بحثه /

موارد زیر را در کشور و یا محیط خود چگونه  برآورد می نمایید.چه درصد ی را شما به هر کدام اختصاص می دهید هر کدام را از صد در صد تخمین بزنید؟

کفر و تکذیب به خدا و آموزه ها و آیات الهی /

5درصد

شرک و بت پرستی

ده درصد با عنوان های مختلف

اسراف در خوردنی ها

30 درصد

اطاعت و پیروی از شیطان و فریب های او 

20 درصد

افترا به خدا

1 درصد 

جدال در آیات الهی 

1 درصد

حسادت و رشک ورزی

80 درصد

رابطه با کافران 

نیم درصد

، خیانت کاری 

30 درصد

زنا کاری

آمار نمی توان داد ولی وجود دارد

سکوت در برابر منکرات

50 درصد

سوء ظن و بدگمانی به خدا

20 درصد

شکنجه و آزار مومنان

5 درصد

ظلم و تجاوز به حقوق دیگران

60 درصد 

علم بی عمل

40 درصد

قتل مومنان و پیامبران 

موضوعیت ندارد 

کفران نعمت

80 درصد

و نفاق 

75 درصد

سه شنبه 2 تیر 1394  11:52 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh salma57 nargesza amirhossein1392 ali_kamali
salma57
salma57
کاربر طلایی1

سلام و عرض ادب

درصدها رو از نظر خودم گفتم. 

5درصد

شرک و بت پرستی

20 درصد (بت پرستی در این زمان با گذشته فرق داره)

اسراف در خوردنی ها

80 درصد

60 درصد

افترا به خدا

1 درصد 

جدال در آیات الهی 

1 درصد

حسادت و رشک ورزی

80 درصد

رابطه با کافران 

20 درصد

، خیانت کاری 

40 درصد

زنا کاری

.........

سکوت در برابر منکرات

50 درصد

سوء ظن و بدگمانی به خدا

10 درصد

شکنجه و آزار مومنان

2 درصد

80 درصد 

علم بی عمل

90 درصد

قتل مومنان و پیامبران 

.....

کفران نعمت

80 درصد

و نفاق 

70درصد

سه شنبه 2 تیر 1394  12:31 PM
تشکرات از این پست
nargesza amirhossein1392 nazaninfatemeh ali_kamali
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?view=att&th=14e1eb44442ad033&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P98fejlQz2qGGwVp2_QvfDb&sadet=1435154506499&sadat=ANGjdJ9hJm6L0IleJQC79cea90X60pni4kZYmkWSpMSvGWH1Xtm6PMbQMLSdMLo&sads=Ebejyo7jvJ_K6cXm92dfUz1yE4c

پیام مهم در دعای روز ششم ماه رمضان: " اهتمام به دوری از معصیت " است.

برای اینکه انسان از معصیت دوری کند، باید معرفتش رشد یابد.

شخصی نزد امام حسین (ع) رفت و گفت: من مردی گناهکارم و از گناه پرهیز نمی کنم؛ مرا موعظه کن ( تا شاید در من مؤثر واقع شود ).

حضرت فرمود: با پنج شرط هرچه می خواهی گناه کن:

1-از رزق و روزی خدا استفاده نکن.

2- جایی را پیدا کن که خدا تو را به هنگام گناه نبیند.

3- از حیطه فرمان روایی خداوند خارج شو.

4- جان به عزرائیل نده.

5- اگر می توانی از رفتن به جهنم امتناع کنی، هرچه می خواهی گناه کن. ( تحف العقول، با اندکی تلخیص )

مقصود حضرت این است که چون نمی توانی چنین اموری را انجام دهی، پس گناه مکن. امام حسین (ع) این سخنان را برای افزوده شدن معرفت آن شخص بیان فرمودند.

سه شنبه 2 تیر 1394  2:41 PM
تشکرات از این پست
amirhossein1392 nazaninfatemeh ali_kamali
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

به نظر من

15درصد

شرک و بت پرستی

30 درصد (بت پرستی در این زمان با گذشته فرق داره)

اسراف در خوردنی ها

30 درصد ( با گرونی های جدید )

90 درصد

افترا به خدا

60 درصد 

جدال در آیات الهی 

70 درصد

حسادت و رشک ورزی

99 درصد

رابطه با کافران 

............

، خیانت کاری 

80 درصد

زنا کاری

.........

سکوت در برابر منکرات

80 درصد

سوء ظن و بدگمانی به خدا

50 درصد

شکنجه و آزار مومنان

80 درصد

95 درصد 

علم بی عمل

90 درصد

قتل مومنان و پیامبران 

.....

کفران نعمت

80 درصد

و نفاق 

70درصد

سه شنبه 2 تیر 1394  2:50 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ali_kamali
morteza237
morteza237
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1979

شرح دعای روز ششم ماه رمضان

اهل گناه ولو اگر تحصیلات عالی رتبه دانشگاهی هم داشته باشد و لباس‌های فاخر به تن کند، باز هم خوار است. اما بندگی خدا را کردن باعث می‌شود تا محبت آن شخص به مقدار بسیار زیادی در دل دیگران باشد.

: قرآن می‌گوید: «إِنَّ الَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَیَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا»‌ یعنی هر که ایمان بیاورد و عمل صالح بکند، ما هم دوستی‌اش را در دل مردم می‌افکنیم. مردم اهل عمل را دوست دارند.

اَللّهُمَّ لا تَخْذُلْنی فیهِ لِتَعَرُّضِ مَعْصِیَتِکَ

خدایا در این ماه به خاطر دست زدن به نافرمانیت خوارم مساز

وَلاتَضْرِبْنی بِسِیاطِ نَقِمَتِکَ

و تازیانه‌های عذابت را بر من مزن

وَزَحْزِحْنی فیهِ مِنْ مُوجِباتِ سَخَطِکَ

و از موجبات خشمت دورم بدار

بِمَنِّکَ وَاَیادیکَ یا مُنْتَهی رَغْبَةِ الرّاغِبینَ

با منت و بخششت بر من ببخشای ای نهایت آرزوی آرزومندان

خدایا چنان کن سرانجام کار                              تو خوشنود باشی و ما رستگار

سه شنبه 2 تیر 1394  9:51 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها