مواد لازم:
سينه مرغ کباب شده يا ران بدون پوست و استخوان – نيم کيلوگرم
ماست ساده – يک پيمانه
سرکه – يک چهارم پيمانه
نمک و فلفل – به اندازه کافي
آب يک عدد ليمو
مواد لازم براي سس:
تاهيني (ارده کنجد) – يک پيمانه
سير رنده شده – 2حبه
آب ليمو – يک چهارم پيمانه
ماست – دو قاشق غذاخوري
مواد داخل نان پيتا:
نان پيتا – 8 عدد
خيار نازک برش زده -به مقدار دلخواه
پياز نازک برش زده -به مقدار لازم
سماق – نصف قاشق چاي خوري
گوجه فرنگي نازک برش زده
جعفري خرد شده – نصف پيمانه
طرز تهيه:
مرغ را در مخلوط ماست، سرکه، نمک و فلفل و آب ليمو در يخچال به مدت 8 ساعت يا يک شب کاملا بخوابانيد.
مرغ را در قابلمه روي حرارت متوسط بگذاريد تا بپزد و نرم شود. در صورت خشک شدن، در طول پخت کمي آب به آن اضافه کنيد.
در زماني که مرغ در حال پخت است، مواد سس را با هم مخلوط کنيد و کنار بگذاريد.
روي پياز، گوجه، جعفري، خيار، سماق بپاشيد و کنار بگذاريد.
مرغ پخته را ريش ريش کنيد يا برش نازک بزنيد.
هر يک از نان ها را با سالاد، گوشت مرغ و سس پر و سرو کنيد.