0

تمدید جشنواره سراسری وبلاگ‌نویسی قرآنی تبریز

shirani98
shirani98
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 483

تمدید جشنواره سراسری وبلاگ‌نویسی قرآنی تبریز

سومین دوره جشنواره سراسری وبلاگ‌نویسی قرآنی تبریز تا تاریخ 1394/04/20 تمديد گرديد.

مسئول دبیرخانه جشنواره وبلاگ‌‎نویسی قرآنی با اشاره به درخواست های مکرر وبلاگ نویسان محترم مبنی بر تداخل مسابقه با برگزاری امتحانات در ماه خرداد و استفاده از ظرفیت ماه مبارک رمضان و نظر شورای سیاست گذاری جشنواره ، زمان ثبت نام و پذيرش آثار را تا تاريخ 1394/04/20 تمديد کرد.

دوستان عزیز و و بلاگ نویسان محترم راسخونی میتوانند از این فرصت استفاده کنند و در این مسابقه شرکت نمایند.

لازم به ذکر است جوایز این دوره از جشنواره سراسری وبلاگ نویسی قرآنی تبریز به شرح زیر می باشد :   

نفرات اول در بخش(تبلیغی - علمی، پژوهشی -آموزش - اطلاع‌رسانی - وبلاگ‌های هنری  و ویژه)             14000000 ریال

نفرات دوم در بخش(تبلیغی - علمی، پژوهشی -آموزش - اطلاع‌رسانی - وبلاگ‌های هنری  و ویژه)             12000000 ریال  

نفرات سوم در بخش(تبلیغی - علمی، پژوهشی -آموزش - اطلاع‌رسانی - وبلاگ‌های هنری  و ویژه)             10000000ریال

نفرات چهارم در بخش(تبلیغی - علمی، پژوهشی -آموزش - اطلاع‌رسانی - وبلاگ‌های هنری)                    7000000ریال

نفرات پنجم در بخش(تبلیغی - علمی، پژوهشی -آموزش - اطلاع‌رسانی - وبلاگ‌های هنری)                      5000000ریال

نفرات ششم در بخش(تبلیغی - علمی، پژوهشی -آموزش - اطلاع‌رسانی - وبلاگ‌های هنری)                      3000000ریال

سایت مسابقه  :  http://quranblogging.ir

هنر وبلاگ نویس ، خلق محتواست نه تقلید آن

تماس با من : shirani98@yahoo.com

درباره من

سعی می کنم تا حد معقول از تجربیات دیگران استفاده کنم. حد معقول یعنی نکات مثبت هر تجربه؛ که باعث پیشرفت می شود. اگر با تمام وجود تلاش می کنید، هیچوقت به خود این تفکر را راه ندهید که پیشرفت نخواهید کرد.

سه شنبه 26 خرداد 1394  11:01 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 rasekhoon_weblog
دسترسی سریع به انجمن ها