0

ایام ماه مبارک درمحضر امام زمان (عج)

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

ایام ماه مبارک درمحضر امام زمان (عج)

سلام و درود بر میهمانان ماه خدا ، سلام بر ماه مبارک رمضان ، سلام به خوبترین زمان ها، سلام به کوتاه ترین فرصتها، وقتی پرتو نور ماه مبارک رمضان بر زمین می نشیند ، طراوت و رحمت الهی بر پهنه جهان هستی،گسترده تر می گردد ، بوی خوش بهشت بر مشام جان مستولی گشته ، سفره الهی باز شده و فقیر و غنی متنعم می گردند

بدینوسیله روابط عمومی راسخون ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان وآرزوی توفیق استفاده از برکات این ماه،از همه ی همراهان گرامی و کاربران عزیز دعوت می نماید سخنان گوهر بار(احادیث و روایات) امام زمان (عج) را درخصوص موضوع ماه مبارک رمضان و روزه  در این تاپیک ارسال نمایند.

نکته:

در این تاپیک صرفاً مطالب و سخنان امام زمان (عج) پیرامون ماه مبارک رمضان و روزه ارسال شود.

دوشنبه 25 خرداد 1394  4:59 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh namebaran nargesza shirdel2
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

پاسخ به:ایام ماه مبارک درمحضر امام زمان (عج)

در اين ماه عزيز، راز و نياز با خداوند بيشتر شده، دعا‌ها رونق خاصي مي‌يابند در هيچ يك از ماه‌هاي سال ،اين همه سفارش به دعا كردن ‏نشده است. در ادعية اين ماه به طور ويژه به امام زمان عجل الله تعالي فرجه الشريف عنايت شده است و در چندين مورد، ياد، نام و دعاي براي حضرت ‏مهدي عجل الله تعالي فرجه الشريف به چشم مي‌خورد؛ آنچه در اين ادعيه، نمايان است، آرزو‌ها و خواسته‌هايي است كه تا به حال، جامعة بشري به ‏خود نديده، فقط در عصر ظهور به آنها خواهد رسيد؛ بنابراين خواندن اين دعا‌ها و درخواست محتواي آن به‌گونه‌اي طلب نزديك‌تر شدن زمان ظهور است؛ به زبان ديگر، خلاصة اين دعاها، اين است: «اللَّهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِيِّكَ الْفَرَج».

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

پنج شنبه 25 تیر 1394  9:03 AM
تشکرات از این پست
nargesza shirdel2
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

امام مهدی علیه السلام فرمودند:

فیمَنْ أفْطَرَ یَوْماً مِنْ شَهْرِ رَمَضان مُتَعَمِّداً بِجِماع مُحَرَّم اَوْ طَعام مُحَرَّم عَلَیْهِ: إنَّ عَلَیْهِ ثَلاثُ کَفّارات؛

کسی که روزه ماه رمضان را عمداً با چیز یا کار حرامی افطار - و باطل - نماید، هر سه نوع کفّاره (60 روزه، اطعام 60 مسکین، آزادی یک بنده) بر او واجب می شود.

من لایحضره الفقیه، ج 2، ص 74

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

پنج شنبه 25 تیر 1394  9:23 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh nargesza shirdel2
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

بنام خدا

بنده چند ساعتی در کتابخانه های مختلف و احادیث امام زمان (عج) جستجو کردم ، اما بجز حدیثی که خواهرمان در پست قبلی نوشته اند حدیث دیگری از ایشان ندیدم اما با عنایت به وظیفه ای که داشتم این پست را گذاشتم و امیدوارم دوستان بتوانند احادیث ایشان را در مورد روزه و رمضان بدست آورند و برای بقیه دوستان در پست های خود بگذارند.ان شاءالله

پنج شنبه 25 تیر 1394  11:04 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها