0

ایام ماه مبارک درمحضر امام جواد (ع)

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

ایام ماه مبارک درمحضر امام جواد (ع)

سلام و درود بر میهمانان ماه خدا ، سلام بر ماه مبارک رمضان ، سلام به خوبترین زمان ها، سلام به کوتاه ترین فرصتها، وقتی پرتو نور ماه مبارک رمضان بر زمین می نشیند ، طراوت و رحمت الهی بر پهنه جهان هستی،گسترده تر می گردد ، بوی خوش بهشت بر مشام جان مستولی گشته ، سفره الهی باز شده و فقیر و غنی متنعم می گردند

بدینوسیله روابط عمومی راسخون ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان وآرزوی توفیق استفاده از برکات این ماه،از همه ی همراهان گرامی و کاربران عزیز دعوت می نماید سخنان گوهر بار(احادیث و روایات) امام جواد (ع) را درخصوص موضوع ماه مبارک رمضان و روزه  در این تاپیک ارسال نمایند.

نکته:

در این تاپیک صرفاً مطالب و سخنان امام جواد (ع) پیرامون ماه مبارک رمضان و روزه ارسال شود.

دوشنبه 25 خرداد 1394  4:53 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh shirdel2 namebaran
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

پاسخ به:ایام ماه مبارک درمحضر امام جواد (ع)

بنام خدا

صلی أبو جعفر محمد بن علی الرضا ع صلاة المغرب فی لیلة رأی فیها هلال شهر رمضان فلما فرغ من الصلاة و نوی الصیام رفع یدیه فقال اللّهُمَّ یا مَنْ یَمْلِکُ التَّدْبیرَ وَ هُوَ عَلی کُلِّ شَیْ‏ءٍ قَدیرٌ، یا مَنْ یَعْلَمُ خائِنَةَ الاعْیُنِ وَ ما تُخْفی الصُّدُورُ، وَ تُجِنُّ الضَّمیرُ وَ هُوَ اللَّطیفُ الْخَبیرُ، اللّهُمَّ اجْعَلْنا مِمَّنْ نَوی فَعَمِلَ ، وَ لا تَجْعَلْنا مِمَّنْ شَقِیَ فَکَسَلَ، وَ لا مِمَّنْ هُوَ عَلی غَیْرِ عَمَلٍ یَتَّکِلُ. اللّهُمَّ صَحِّحْ أَبْدانَنا مِنَ الْعِلَلِ، وَ اعِنّا عَلی مَا افْتَرَضْتَ عَلَیْنا مِنَ الْعَمَلِ، حَتّی یَنْقَضِیَ عَنّا شَهْرُکَ هذا، وَ قَدْ ادَّیْنا مَفْرُوضَکَ فیهِ عَلَیْنا، اللّهُمّ اعِنّا عَلی صِیامِهِ، وَ وَفِّقْنا لِقِیامِهِ، وَ نَشِّطْنا فیهِ لِلصَّلاةِ، وَ لا تَحْجُبْنا مِنَ الْقَراءةِ، وَ سَهِّلْ لَنا فیهِ ایتاءَ الزَّکاةِ. اللّهُمَّ لا تُسَلِّطْ عَلَیْنا وَ صَباَ لا تَعَبا، وَ لا سُقْما وَ لا عَطَبا، اللّهُمَّ ارْزُقْنا الافْطارَ مِنْ رِزْقِکَ الْحَلالِ، اللّهُمَّ سَهِّلْ لَنا فیهِ ما قَسَمْتَهُ مِنْ رِزْقِکَ، وَ یَسِّرْ ما قَدَّرْتَهُ مِنْ امْرِکَ، وَ اجْعَلْهُ حَلالا طَیِّبا نَقِیّا مِنَ الاثامِ، خالِصا مِنَ الاصارِ وَ الاجْرامِ.

عبدالعظیم حسنی روایت کرده است که امام جواد (ع) بعد از نماز مغربی که هلال ماه رمضان را دید و قصد روزه کرد دو دستش را بلند نمود و فرمود: ای خدائی که تدبیر امور عالم به دست قدرت اوست و از اشاره به گوشه چشمها (خیانت دیده ها) و سر دلها و راز درونها آگاه است که او خدای نکته سنج دانای به تمام اسرار عالم است. ای خدا ما را از آن بندگان صالح گردان که چون نیت کنند در پی آن عمل نمایند و از آنان که به کسالت محروم از سعادتند و آنان که به کاری نکرده اعتماد کنند و پاداش خواهند مگردان. خدایا بدن ما را از امراض سالم دار و به ادای عملی که بر ما فرض کرده‏ ای یاری فرما تا آنکه چون این ماه تمام شود ما هم ادای واجبات تو را کرده باشیم. خدایا در این ماه ما را به روزه آن یاری کن‏ و برای قیام طاعت توفیق عطا فرما و در نماز نشاط کرامت کن و ما را از قرائت قرآن محجوب مساز و در این ماه ما را بر ادای زکات به آسانی موفق دار. ای خدا بر ما بیماری و رنج و درد و هلاک را مسلط مگردان. ای خدا افطار ما را از رزق حلال خود روزی گردان ای خدا در این ماه رزقی که قسمت ما فرموده ‏ای به آسانی برسان و هر چه نصیب و تقدیر ما کرده ‏ای به امر خود سهل فرما و حلال و دلپسند و پاکیزه از ظلم و گناه و خالص از خطا و زشتی گردان.

إقبال‏ الأعمال،سیدبن طاووس ص 22 ؛ مستدرک الوسائل،نوری،ج7ص444 ؛ مفاتیح الجنان، شیخ عباس قمی، ص 217 (اعمال مخصوص شب و روز ماه رمضان)؛

یک شنبه 21 تیر 1394  12:41 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh salma57
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

بنام خدا

« صلی أبو جعفر محمد بن علی الرضا ع صلاة المغرب فی لیلة رأی فیها هلال شهر رمضان فلما فرغ من الصلاة و نوی الصیام رفع یدیه فقال‏ اللهم یا من یملک التدبیر و هو علی کل شی‏ء قدیر یا من یعلم خائنة الأعین و ما تخفی الصدور و تجن الضمیر و هو اللطیف الخبیر اللهم اجعلنا ممن نوی فعمل و لا تجعلنا ممن شقی فکسل و لا ممن هو علی غیر عمل یتکل اللهم صحح أبداننا من العلل و أعنا علی ما افترضت علینا من العمل حتی ینقضی عنا شهرک هذا و قد أدینا مفروضک فیه علینا .... »

خدایا ای کسی که مالک تدبیری و بر هر چیزی توانایی ای کسی که خیانت دیده ها و هر آنچه سینه ها پنهان می کنند و درون می پوشاند را می دانی و اوست نکته سنج دانا. خدایا ما را از کسانی قرار ده که نیت می کند و عمل می نماید و ما را کسانی که بدبخت شد و تنبلی کرد قرار نده و نیز از کسانی که عمل نکرده تکیه می کنند. خدایا بدن هایمان را از بیماری ها سلامت بدار و ما را به آنچه بر ما از عمل واجب نمودی یاری کن تا اینکه این ماه تو پایان پذیرد و ما هم اعمالی که بر ما واجب گرداندی انجام داده باشیم.

الإقبال الاعمال،سید ابن طاووس ص22؛ مستدرک الوسایل،نوری،ج7،ص444 ؛ مفاتیح الجنان ، شیخ عباس قمی ، ص 217 (در اعمال مخصوص شب و روز ماه رمضان)

یک شنبه 21 تیر 1394  12:42 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh salma57
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

محمد بن اسماعیل الرازی عن أبی جعفر الثانی(ع): قلت له: جعلت فداک، ما تقول فی الصوم؟ فإّنه قد روی أنّهم لایوفّقون لصوم. فقال: اما إنّه قد اجیبت دعوة الملک فیهم. فقلت: وکیف ذلک، جعلت فداک؟ قال: إنّ الناس لمّا قتلوا الحسین، صلوات اللّه علیه، أمر اللّه تبارک و تعالی ملکا ینادی: ایتها الأمّة الظالمة القاتلة عترة نبیّها، لاوفّقکم اللّه لصوم ولا فطر!

محمّد رازی می گوید به امام جواد عرض کردم: فدایت شوم، در مورد روزه چه می گویی؟ چنین نقل شده که آنان موفق به روزه داری نمی شوند. امام گفت: آگاه باش که نفرین فرشته در آنان کارساز شده است. گفتم: فدایت شوم! چگونه؟ فرمود: هنگامی که مردم حسین صلوات اللّه علیه را کشتند، خداوند تبارک و تعالی دستور داد که فرشته ای ندا دهد: ای امت ستمکار و قاتل فرزندان پیامبرتان، خداوند شما را به روزه و افطار موفق ندارد!

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

یک شنبه 21 تیر 1394  6:17 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها