0

⭐ برتري اهلبيت عليهم السلام بر انبياء⭐

lovermohamad
lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

⭐ برتري اهلبيت عليهم السلام بر انبياء⭐

برتري اهلبيت عليهم السلام بر انبياء

معمر بن راشد گويد: شنيدم امام صادق عليه السلام مي فرمود: يك يهودى خدمت پيغمبر آمد و تند به آن حضرت نگاه مي كرد، پيغمبر فرمود: اى يهودى چه حاجت دارى؟ عرض كرد: تو برترى يا موسى ابن عمران پيغمبر، كه خدا با او سخن گفت و تورات و عصا به او داد و دريا را برابرش شكافت و با ابر بر سرش سايه انداخت؟

پيغمبر فرمود: چون آدم گناه كرد توبه اش اين بود كه گفت خدايا تو را به حق محمد و آل محمد خواهش كنم مرا بيامرزى و خدايش آمرزيد و چون نوح سوار كشتى شد و از غرق ترسيد گفت خدايا از تو خواهم به حق محمد و آل محمد كه مرا از غرق نجات دهى و خدا او را نجات داد و چون ابراهيم را به آتش افكندند گفت خدايا به حق محمد و آل محمد مرا از آن نجات ده و خدا آن را بر او سرد و سلامت كرد و چون موسى عصا افكند و از آن ترسيد گفت خدايا از تو خواهم به حق محمد و آل محمد كه مرا امان دهى و خداى جل جلاله فرمود مترس.

اى يهودى اگر موسى مرا ادراك مي كرد و به من ايمان نمي آورد ايمانش سودى نداشت و نه نبوتش. اى يهودى از ذريه من است آن مهدى كه چون ظهور كند عيسى ابن مريم براى ياريش فرود آيد و او را پيش دارد و پشت سرش ‍ نماز گذارد.

امالي صدوق مجلس 39 ح 4

💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
دوشنبه 25 خرداد 1394  8:34 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
ahmadfarm
ahmadfarm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7792

پاسخ به:⭐ برتري اهلبيت عليهم السلام بر انبياء⭐

تنها پيامبري كه به امامت رسيده اند حضرت ابراهيم بوده اند.

تنها امید خلق جهان یابن فاطمه   ای منتهای آرزوی اولیاء بیا

بالا گرفته ایم برایت دو دست را  ای مرد مستجاب قنوت و دعا بیا

برای ظهورش صلوات........ اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

سه شنبه 28 مهر 1394  8:19 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh lovermohamad
دسترسی سریع به انجمن ها