0

اخبار انتظار

yoonos88213
yoonos88213
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 57

اخبار انتظار

گوینده: با اخبار ساعت 9 روز جمعه در خدمت شما هستیم.

امروز هم مثل همه جمعه های پیش امام زمان نیامدند. کارشناسان دلیل این امر را بی توجهی مردم به آن منجی یگانه می دانند. واینک توجه شما را به گزارشی از دوست خوبم آقای انتظاری جلب می کنم. آقای انتظاری سلام علیکم.

گزارشگر: سلام علیکم آقای کرامتی ما امروز به یکی از بازارچه های شهر اومدیم. برخلاف انتظار مغازه ها امروز هم باز هستند و همه به کسب و کار مشغولند. به سراغ یکی از بازاریون می ریم. ببخشید‌ آقا شما از امام زمان چیزی می دونید؟ آقا ببخشید با شما هستم. آقا.

ببخشید ظاهرا ایشون خیلی کار دارند به سراغ یک نفر دیگه می ریم. سلام آقا ببخشید شما امام زمان رو می شناسید؟

بازاری: دوربین مخفیه؟

گزارشگر: نه آقا این چه حرفیه جدی داریم حرف می زنیم.

بازاری : حالا اینی که می گید کی هست؟

گزارشگر : داریم وقتمونو تلف می کنم به سراغ یکی دیگه می ریم. ببخشیدآقا شما امام زمانو می شناسید؟

بازاری 2: بله آقا کیه که اونو نشناسه. آقا هممون سرکاریم. شما هم دلتون خوشه . تو این اوضاع تورم ول کردی چسبیدی به امام زمان. شما هم عقلتون پاره سنگ ورداشته ها.

گزارشگر: آقا این چه حرفیه می زنید؟ بینندگان عزیز ظاهرا ما چیزی اینجا پیدا نمی کنیم.

گوینده: آقای انتظاری تو این دنیای پر از گناه و کلک امیدی هم به چنین گزارشی نیست. با شما خداحافظی می کنیم. بینندگان عزیز توجهتون رو به کارشناس برنامه حاج آقای مهدوی جلب می کنیم.

آقای مهدوی لطفا نظر خودتون رو در رابطه با انتظار و منتظر بفرمایید؟

کارشناس: من ابتدا سلام  عرض می کنم به بینندگان برنامتون. بله آقای کرامتی متاسفانه توی شرایطی که ما هستیم همه مردم عملا امام زمان رو خرافه ای بیشتر نمی دونند. به خاطر همین هم هست که غیبت اینقدر طول کشیده. دلیل همه ی مشکلات مردم هم دوری از امام زمان خودشونه. همین مسئله باعث شده که دشمنان نیز برای غلبه بر قدرت شیعه حریص تر بشن.

گوینده: آقای مهدوی حالا راه حل شما برای این مشکل چیه؟

کارشناس: مستحضر هستید که علماء ما برای توجه به امام زمان راه های زیادی رو مطرح کرده اند. بنده فقط به یک مورد به عنوان نمونه اشاره می کنم. انجام واجبات و ترک محرمات یکی از مهمترین مسائل برای ایجاد توجه بیشتر به امام زمان است. به طور کلی تقوا شرط کلی برای این اتصال قلبی است.

گوینده: بینندگان محترم وقت برنامه ی ما به اتمام رسید. تا جمعه بعد که ما احتمال زیاد در خدمتتون باشیم شما را به خدای بزرگ می سپارم. به امید ظهور عزیز زهرا، خدانگهدار.

وبلاگ : wait.rasekhoonblog.com

یا علی مدد

دوشنبه 25 خرداد 1394  2:06 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها