برنج - 2 پيمانه
قارچ نصف يا چهار قاچ شده - يک پيمانه
سير رنده شده - يک حبه
پياز رنده شده - يک عدد، کوچک
فلفل دلمه اي و فلفل قرمز خرد شده - يک عدد کوچک
سس سويا - يک تا 2 قاشق غذاخوري
لوبيا سبز پخته وخرد شده - 4 تا 5 عدد
برگ تازه ريحان - 15 عدد
نمک و فلفل - به مقدار لازم
در يک تابه مقداري روغن بريزيد و پياز را به آن بيفزاييدو تفت دهيد تا نرم شود ولي رنگ آن تغيير نکند.سير و فلفل ريز شده را اضافه کنيد و تفت دهيد تا رنگ سير کمي تغيير کند.
- لوبيا سبز، فلفل دلمه اي و قارچ ها را اضافه کنيد و با حرارت ملايم تفت دهيد تا قارچ ها نرم شود. نمک، فلفل و سس سويا را نيز بيفزاييد و در آخر برگ هاي ريحان را اضافه و شعله را خاموش کنيد.
- برنج را به روش دلخواه خود بپزيد و دم کنيد.
- برنج را در ظرف بريزيدو مخلوط قارچ را به آن اضافه وسرو کنيد.