به به آقای Lovermohamadمشتاق دیدار تان بودیم اندر تالار های دیگر نیافیمتان که ناگهان سر از تالار فن آوری و علوم نظامی درآوردم و شما را در سمت مدیر تالار دیدم،مبارکا گرچه که دیر به عرض تان رساندم.
خب دو تا انتقاد می کنم و اگه شد پیشنهاداتی هم میدم
خب اولین انتقاد نسبت به تالار فن آوری و عولم نظامی اینکه ،نسبت به سایر تالار ها خیلی خیلی خیلی کمرنگ تر هستش و در مقابل فعالیت دیگر تالارها چیزی به حساب نمیاد در حالی که حداقل مردم باید اطاعات عمومی رو در مورد مسائل نظامی بدونن تا که جلو تبلیغات منجلاقی(دوباره از خودم اصطلاح ساختم) غرب
یه چیزایی سر در بیارن.و تبلیغات تالار کمه
دوباره انتقاد اینکه اصلا تالار فن آوری و علوم نظامی محتوای تخصصی نداره و صرفا بازنشر هستش و
اصلا تخصصی کار نمی کنه و فقط به بازنشر مطالب می پردازه
و اصلا خبری از بحث های داغ نظامی نیستش.
خب با این تعاریف تالار فن آوری و علوم نظامی راسخون خیلی تنبل درمیاد
با توجه به این که شما مدیر این تالار هستید و به اصطلاح تالار رو باید بازسازی کنید و خوشحال شدم که شمارو اینجا دیدم من هم تا اونجا که در توانمه و می تونم ،و چون زیاد تو تالارهای راسخون نیستم،
میام تو این تالار تمرکز فعالیت ها مو اینجا میذارم
و یه جورایی رونق میدم.(البته من از بچگی علاقه زیادی نسبت به مسائل نظامی داشتم وقتی هم سن وسالام تو نقاشی هاشون کوه و درخت می کشیدن من توپ و تانک و تفنگ میکشم که به جون هم افتادن و معلمم به همین خاطر زیاد گیر می داد و نمره دلخوری نمی داد ) الان هم که به شکر خدا وارد گروه سایت ها کورگه پدیا شدم و ریاست سایت اطلاعات نظامی زرهی اوج ارمی رو برعهده دارم که تا چند روز دیگه رسما افتتاح میشه و در دسترس قرار میگیره و مقالات دست نویس خودم رو هم تو اوج ارمی می ذارم و هم تو تالار راسخون و خلاصه یه جورایی باید رونق داد دیگه ها.
اگه تایید می کنید که حاضرم حاضر
===========================
جواب مدیر تالار :
ممنون علی جان عزیز
با جان ودل شنونده نظرات وپیشنهادات وانتقادات دوستان گل راسخونی هستیم مخصوصا دوستانی
که مثل شما در زمینه نظامی اطلاعات و علاقه دارند منتظر پستها وایده های شما دوست گلم در
تالار فن اوری هستیم .
ان شاالله در اینده ای خیلی نزدیک با جمع بندی نظرات دوستان گلم تایپیکها ویژه برای تالار ایجاد خواهد شد تا تعامل بین دوستان در تالار همچنین بالارفتن اطلاعات همه ما در زمینه فن اوریهای جدید وتکنولوژی روز دنیا وهمچنین فن اوری نظامی در کشور عزیزمون وجهان بالا بره ....
منتظر همه دوستان گل هستم مخصوصا در
ماه رمضان که شروع فعالیت تالار فن اوری هست...
یا حق