0

اینفوگرافیک: سگ‌ها چه می‌گویند

tachberdee
tachberdee
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4133

اینفوگرافیک: سگ‌ها چه می‌گویند

زمانی فردی ناشناس گفته است که اگر سگ‌ها می‌توانستند صحبت کنند، اکثر انسان‌ها با مشکل مواجه می‌شدند.

آیا می‌دانید سگتان با حرکاتش قصد دارد به شما چه بگوید؟ حیوانات نمی‌توانند با صحبت کردن و زبان ، مفاهیم موردنظرشان را به ما انتقال دهند اما تمام حرکات آن‌ها دارای معنای خاصی ست که اگر با این معانی به‌خوبی آشنا باشیم می‌توانیم با این حیوانات دوست شویم. البته در برخی مواقع هم اگر بدانیم که کدام حرکت‌ها به معنای تهدید و درخطر افتادن ما از سوی این حیوانات است بسیار برای ما سودمند خواهد بود زیرا سریعاً می‌توانیم از آن حیوان دور شویم و با این کار نه به آن حیوان آسیبی خواهد رسید و نه برای ما و اطرافیانمان مشکل خاصی رخ خواهد داد.

در اینفوگرافیکی که برایتان تهیه کرده ام می‌توانید به طور کامل با زبان سگ‌ها و مفاهیم پنهان در حرکات این حیوان وفادار آشنا شوید.

شنبه 23 خرداد 1394  1:35 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 mehdi0014
emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6316

پاسخ به:اینفوگرافیک: سگ‌ها چه می‌گویند

سلام راستش من خودم تو روستا زندگی میکنم اما صحت و سقم اینفو های بالا زیاد با وقعیت نمیخونه ولی خیلی از حالات دیگه رو جا انداختین

مثلا این تصویر که آماده کردم که حالا کمی ارفاق کنیم میشه به واقعیت نزدیک باشه بصورت دراز کش و دم در حال حرکت که بصورت زیر چشمی نگاه کنه آماده هست تا حمله کنه و یا شکار کنه

او خواهد آمد چه ما آماده باشیم چه نباشیم ، پس طوری باشیم که وقتی آمد شرمنده نشویم  
اللهم عجل لولیک الفرج
شنبه 23 خرداد 1394  7:13 AM
تشکرات از این پست
tachberdee mehdi0014
tachberdee
tachberdee
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4133

سلام خیلی ممنون بابت نظرتون،

بنده اطلاعات چندانی درباره سگ ها ندارم ، توی گشت و گذاری که توی یکی از وبسایت ها داشتم به این ایننفوگرافیک برخوردم و خیلی خوشم اومد ، گفتم ممکنه برای بقیه دوستان هم جالب باشه برای همین اینجا به اشتراک گذاشتم.

شنبه 23 خرداد 1394  11:34 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
ahmadfarm
ahmadfarm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7792

انسانها اگر اینجور چیزارو میفهمیدن خیلی خوب بود لااقل به حیوانات آزار نمیرسوندن.

تنها امید خلق جهان یابن فاطمه   ای منتهای آرزوی اولیاء بیا

بالا گرفته ایم برایت دو دست را  ای مرد مستجاب قنوت و دعا بیا

برای ظهورش صلوات........ اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

شنبه 23 خرداد 1394  12:18 PM
تشکرات از این پست
tachberdee mehdi0014
دسترسی سریع به انجمن ها