به نظر شما طرح و شمایل شماره اول فصلنامه بهتر است یا نسخه آزمایشی ماهنامه؟
تقریبا هیچ کدوم. نه به سادگی شماره اول که هیچ کار گرافیکی روی اون انجام نشده بود و بعضا بهم ریختگی های متنی و چینشی داشت که باعث سردرگمی خواننده می شه، و نه به نسخه آزمایشی که تماما عکس های تمام صفحه و کیفیت پایین و کشیده شده، با متون ناخوانا که کاربر رو اذیت که هیچ، بیزار می کنه از خواندن متن ها.
به نظر شما ماهنامه به صورت متنی همانند نسخه اول فصلنامه منتشر شود یا مانند نسخه آزمایشی ماهنامه به صورت گرافیکی؟
نه تمام متن و نه تمام گرافیک و عکس. یک چیز نرمال و متعارف باشه. معمولا از تصاویر با خلاقیت خودتون و یا سایر کاربران راسخون استفاده بشه خیلی بهتره تا اینکه از تصاویر آماده اینترنتی.
به نظر شما ماهنامه حداکثر چند صفحه داشته باشد؟
تعداد صفحات به نظر من مهم نیست. مهم محتوا و طراحی هستش که کاربر و خسته نکنه و براش جذاب باشه. ممکنه 30 صفحه باشه ولی پر از مطالب جالب و جدید، ممکنه هم 100 صفحه باشه ولی با محتوای ضعیف و تکراری.
مجله در چه فرمتی منتشر شود؟
PDF
ماهنامه چندم هر ماه منتشر شود ( تاریخ انتشار ماهنامه)؟
فرقی نمیکنه. مهم اینه که سر موعد و تاریخ مشخص منتشر بشه. نه یک روز زودتر و نه یک روز دیرتر. بدترین چیز همین زمانبندی نادرست و تاخیرهاست. اما به نظر من اول هر ماه (روز اول) بهتره.
ماهنامه کدام طیف از مطالب را پوشش دهد؟(به ترتیب اولویت)
اگه بخوام موضوعات نسخه اول رو بچینم من به این ترتیب می چینم: فناوری و اطلاعات. دین و مذهب. زنگ تفریح. پزشکی و سلامت. نظامی. ایران شناسی
جوری باشه که بعد از هر بخش یه بخش سرگرم کننده باشه که کاربر خسته نشه.
هنوز جا برای گذاشتن بخش و مطلب زیاده. کافی نیست اینها.
آیا در ماهنامه صرفا از مطالب انجمن راسخون استفاده گردد یا از گستره اینترنت مطالب اخذ گردد؟
از گستره اینترنت. از خود سایت هم میشه. ولی مهم اینه و سعی بشه که مطالب تکراری نباشه.
آیا با انتشار مطالب دنباله دار موافقید؟(مانند آموزش ورد در چند جلسه و هر جلسه در یک نسخه از مجله یا داستان های دنباله دار)
100%
آیا با انتشار مسابقات و ارائه جواب در شماره بعدی موافقید؟
100%. همراه با جوایز باشه خیلی بهتره. مخصوصا سایت راسخون که از نظر جوایز مختلف دستش بازه. محصولات فروشگاه، امتیاز، محصولات فرهنگی و نرم افزار و پک و ...
به نظر شما مطالب ارایه شده در ماهنامه جامع و کامل باشند یا مفید و مختصر؟
مفید و مختصر. من خودم مطلبی که مثلا 3 صفحه باشه رو کمتر می خونم تا مطلبی که نصف صفحه باشه و منظور و هدف رو برسونه. اینو مدنظر داشته باشین که مردم بعضا الان کم حوصله شدن و وقت کم دارن. یه مطلبی که می خونن می خوان سریع بفهمند که آخرش چی میشه و منظورش چیه.
آیا با انتشار مجله در سایت های دیگر موافقید ؟(نمونه)
100%. صرف اینکه مجله در سایت خود راسخون باشه چون بعضا مطالب از خود سایت در مجله گذاشته شده برای کاربران همین سایت ممکنه تکراری باشه. ولی برای کسی که کمتر به این سایت میاد یا اصلا تا حالا نیومده ممکنه جالب و جدید باشه. یه پیشنهاد اینکه می تونید در مجله از مطالب سایت که کمتر بازدید شده و به نظر جذاب و جالب هست استفاده بشه.
اگر پیشنهاد و انتقاد دیگری دارید لطفا بیان نمایید.
مطالب گفته شده از دید یک طراح و برنامه نویس گفته شده. ممکنه بعضی موارد درست نباشه ولی چیزایی که خودم در کارهام مدنظر قرار میدم رو کم و بیش گفتم.
با تشکر