0

وصیت نامه های شهدا

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

وصیت نامه شهید عبدالقادر سلیمانی

ای امت شهیدپرور ایران! از شما تقاضا دارم كه اتحاد خود را حفظ نموده و در جلسات مذهبی ای امت شهیدپرور ایران! از شما تقاضا دارم كه اتحاد خود را حفظ نموده و در جلسات مذهبی به ویژه دعاهای كمیل و توسل و نماز جمعه و جماعت شركت كرده و پشتیبان روحانیون و ارگانهای انقلابی باشید.

نگارنده : fatehan1 در 1391/06/26 10:43:34.

چهارشنبه 12 آبان 1395  10:38 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید حسین ثامنی

ای مسئولین توجه داشته باشید امروز مسئولیت حفاظت از خون شهیدان در درجه اول به عهده شماست مبادا بین صحبت و رفتارتان با این ملت شهیدپرور با مقامات بالاتر فرق كند

ای مسئولین توجه داشته باشید امروز مسئولیت حفاظت از خون شهیدان در درجه اول به عهده شماست مبادا بین صحبت و رفتارتان با این ملت شهیدپرور با مقامات بالاتر فرق كند. خود را عاقل و متعهد و حافظ اسلام و دیگران را بدخواه و جاهل ندانید، در خود بیشتر دقت كنید، مبادا جلوی خدمت مخلصان را بگیرید.

دقت كنید با نیروهای مخلص بسیج جزء با منطق و دلیل به هیچ زبان دیگر سخن نگوئید.

شرمنده دوستان شهیدم و درگه حق تعالی.

28/12/63

نگارنده : fatehan1 در 1391/06/26 10:38:45.

چهارشنبه 12 آبان 1395  10:39 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید محمدرضا رودسر ابراهیمی

شهادت، حد نهایی تكامل یك انسان است، شهادت بالاترین آرزوهاست. شهادت، حد نهایی تكامل یك انسان است، شهادت بالاترین آرزوهاست، چه زیباست لحظه ای كه تفنگ از زمین كنده می شود و به سوی دشمن نشانه می رود، چه زیباست لحظه ای كه دشمن را ذلیل و خوار به اسارت می گیرد و چه شیرین است آن هنگام كه در خون خود می غلتیم و با شهد شهادت سیراب می شویم. اگر من كشته شدم راهی بود كه با میل خود آمدم.....

نگارنده : fatehan1 در 1391/06/26 10:40:47.

چهارشنبه 12 آبان 1395  10:39 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید نادر پوربندری

بر شما جنگ و جهاد واجب شد در حالی كه این فرمان بر شما گران و سنگین و مورد كراهت شماست بر شما جنگ و جهاد واجب شد در حالی كه این فرمان بر شما گران و سنگین و مورد كراهت شماست، ولی بدانید كه چه بسا چیزی را كه ناگوار و مكروه می دانید در حقیقت به نفع شماست.بالعكس شما می پندارید كه شهیدان راه خدا مرده اند نه، بلكه زنده به حیات ابدی هستند و در نزد پروردگارشان متنعم خواهند بود.

نگارنده : fatehan1 در 1391/06/26 10:39:33.

چهارشنبه 12 آبان 1395  10:40 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید حمیدرضا زرچینی

حقیر حمیدرضا زرچینی (كربلایی) فرزند محمد، شماره شناسنامه 3467، متولد 1340 تهران ،هم اكنون این وصیت نامه را در كمال عقل و شعور به رشته تحریر درمی آورم حقیر حمیدرضا زرچینی (كربلایی) فرزند محمد، شماره شناسنامه 3467، متولد 1340 تهران ،هم اكنون این وصیت نامه را در كمال عقل و شعور به رشته تحریر درمی آورم و اعتقادات خود را به مبانی قرآن و سنت محمد (ص) و اهل بیتش و نظام جمهوری اسلامی ایران ابراز كرده و به دین اقرار می كنم:"اشهدان لا اله الا الله و اشهد ان محمد رسول الله و اشهد ان علیا ولی الله" نیز اعتقاد دارم به رجعت ... و هم اكنون در این برهه از زمان ،ندای هل من ناصر ینصرنی از زبان پیر عشق، تقوی مجسم ،ملكه در قالب انسان ،سالك جماران و به قولی كه بر حق هم گفته اند، ندای حسین زمان به گوش می رسد و جوانان حزب الله یا جندالله ،به این ندا لبیك می گوید .وصیت به پدر و مادرم و امت شهیدپرور و ایثارگر ایران، پدر و مادر عزیز و مهربانم! همانطور كه 20 سال پیش خدا مرا به شما به امانت سپرد و شما مرا بزرگ كردید و الحق كه از هیچ كوششی دریغ نكردید و درآن هنگام مرا با قنداق سفید بستید، هم اكنون صاحبش امانتش را می خواهد و شما با همان دستها مرا با پارچه سفید (كفن) به صاحب اصلیش بازگردانید.... اما امام، به والله قسم امام یك نعمت الهی است و ما حزب اللهیان تا آخرین قطره خون خود را ،در راه هدفش كه همان مكتب محمد (ص) است ،نثار می كنیم. او از سلاله پاك حسین (ع) و ابراهیم ثانی است، برادران و خواهرانی كه عاشق این مكتب هستید ،خود را با كتابهای اسلامی كه صدها فقیه و فیلسوف و عالم زحمت كشیده اند ،انس دهید و با آنها دست دوستی دهید. ...اطیعو الله و اطیعوالرسول و اولی الامر منكم،به تبلیغات عوامل خارجی شرقی و غربی گوش فرا ندهید و از سازمانهای بین المللی همچون سازمان ملل متحد صلح نوبل، عفو بین المللی و كلیسای واتیكان خوف به خود راه ندهید، چه پروندهای این سازمان همه تاریك و كثیف است .... وصیت می كنم بر سنگ قبرم نوشته شود:"عشاق اگر لقای تو را آرزو كنند، باید ز خون خویشتن اول وضو كنند"

نگارنده : fatehan1 در 1391/06/26 10:41:44.

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید احمد زاج شور

از تمامی برادران و خواهران می خواهم كه راه ولایت فقیه كه همان راه خداست را ادامه بدهند . از تمامی برادران و خواهران می خواهم كه راه ولایت فقیه كه همان راه خداست را ادامه بدهند . برادران در جبهه شركت كنید و نگذارید بعثیان برادران همخون ما را به شهادت برسانند و در راه اسلام با منافقان كوردل و از خدا بی خبر مبارزه كنید.

نگارنده : fatehan1 در 1391/06/26 10:42:49.

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید غلامرضا صادق زاده

به نام آنكه شكافنده شب می باشد و از میان تاریكی نور را می آفریند، توصیه ام را به تمام شاهدان حال و آینده تاریخ با آیه ای آغاز می كنم كه در آن با كسانی كه در راه خدا جهاد می كنند و كشته شوند وعده بهشت داده شد و آینده ای روشن برای آنان ترسیم شده است

به نام آنكه شكافنده شب می باشد و از میان تاریكی نور را می آفریند، توصیه ام را به تمام شاهدان حال و آینده تاریخ با آیه ای آغاز می كنم كه در آن با كسانی كه در راه خدا جهاد می كنند و كشته شوند وعده بهشت داده شد و آینده ای روشن برای آنان ترسیم شده است.كاش در خور لیاقت چنین مركی را می دیدم و می دانستم كه در راه خدا شهید خواهم شد..... توصیه اول و بزرگ من این است كه امت اسلامی ما به هیچ وجه دست از اسلام و قرآن و امامان و ولایت فقیه برندارند كه همانا عذاب عظیم خداوندی بر انان واجب خواهد شد. روحانیت پیرو ولایت فقیه را ارج گذارید كه در صورت تضعیف این پیروان و مروجان اسلام ضربه ای به اسلام خواهد خورد كه جبران آن بسیار سخت خواهد بود سعی تان این باشد كه انقلاب اسلامیمان را یاری كنید و به شعارهای میلیونی خود جامه عمل بپوشانید. پدرو مادر عزیز! امیدوارم در رفتن من نمونه كامل یك مسلمان معتقد به الله باشید كه هیچ گاه در اعاده امانت از خود بی تابی نشان نمی دهند. همسرم نیز بداند و می داند كه وظیفه سنگین زینب گونه بر دوش اوست كه اراه ای چون كوه می خواهد و عزمی پولادین تا ادامه راه ناتمام، ولی روشن مرا با دلیلی امام و همراهی از شهیدان زنده انقلاب خداوندا تمامی گناهان مرا كه خوب برآمدن واقفی و واقفم ببخش و از تو طلب مغفرت می كنم امیدوارم تا لحظه آخری كه در این دار فانی خواهم بود، دو جبهه حق و باطل را به خوبی تفكیك نمایم و ذره ای در ایمانم خلل وار نیاید، بیش از این در این مقال و این دهن كور نگنجد.

30/8/1360 - 9 صبح

نگارنده : fatehan1 در 1391/06/26 10:45:32.

چهارشنبه 12 آبان 1395  10:41 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید محسن عینعلی

پروردگارا، در این برهه از زمان در زیر آسمان عظمتت همراه با ارواح مقدس شهدا به سرپرستی امام (ره) وصیت نامه ای می نویسم، هرچه فكر می كنم به جز گناه و معصیت باقی نگذاشته ام، و هرچه غیر از این بیان كنم ریا می شود، چرا كه ندارم و اظهار می كنم، اما رحمت خدا مرا امیدوار نمود پروردگارا، در این برهه از زمان در زیر آسمان عظمتت همراه با ارواح مقدس شهدا به سرپرستی امام (ره) وصیت نامه ای می نویسم، هرچه فكر می كنم به جز گناه و معصیت باقی نگذاشته ام، و هرچه غیر از این بیان كنم ریا می شود، چرا كه ندارم و اظهار می كنم، اما رحمت خدا مرا امیدوار نمود. آنطور كه سعادت شركت در رزم با كفر را پیدا كردم، اصل وصیت من همین شهادتم است كه انشا ءالله خدا مرا می آمرزد تا بتوانم با خونم از ارزش های والای اسلام حراست كنم، با خونم از ولایت فقیه حمایت نمایم، با خونم از روحانیت همیشه مبارز و از قرآن و اهل بیت (ع) حمایت كنم، دنیای پست را بفروشم و به ارواح مقدس شهدا بپیوندم. ان شاء الله...

نگارنده : fatehan1 در 1391/06/26 10:47:14.

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

پيام من براي تمام خواهرانم اين است كه حجاب خود را رعايت كنند و زينب گونه باشند.....

پيام من براي تمام خواهرانم اين است كه حجاب خود را رعايت كنند و زينب گونه باشند.....
نام شهید سيّد محّمد رضا جليلي صدر  
نام پدر :سيّد فخرالدّين     
 محل تولد : همدان  
تاريخ تولد : 1/4/1348  
محل شهادت : شلمچه    
تاريخ شهادت : 17/1/66 

خواهرانم! حجاب را حفظ كنيد زيرا حجاب شما كوبنده تر از خون من است. زينب وار عمل كنيد و هر گز خدا را در هيچ كار ي فراموش نكنيد.از پسر عموهايم مي خواهم كه با اميد واري در راه اسلام و جمهوري اسلامي قدم بردارند و از امام و ياران او در همه جا دفاع كنند، زيرا راه امام راه حضرت محمّد(ص)و امامان است. از شما امّت اسلامي مي خواهم كه نگذاريد خون پاك شهدا پايمال شود.
خواهرانم! بعد از من سعي كنيدكه ايمانتان را قوي تر گردانيد تا دشمنان نتوانند بر شما تسلّط پيدا كنند.برادرم! بعد از من به پايگاه و مراكز ديني برو.از دوستان بد بپرهيز چون دوستان بد هستند كه انسان را رو به بدبختي مي برند. به حرف پدر مهربانمان گوش بده و از تو مي خواهم كه اين سخنان را فراموش نكني . اميدوارم كه من را حلال نماييد چون من شما را خيلي اذيّت كرده‌ام و زحمتتان را ناديده گرفته‌ام. شما مادر عزيزم! اميدوارم كه مرا حلال كنيد و برايم از خدا طلب آمرزش نماييد. مادر جان! مي‌دانم كه شما را زياد ناراحت كرده ام ولي شما در عوض به من محبّت كرده‌ايد و مي‌دانم كه دل شما را شكسته‌ام ! از شما مي‌خواهم كه مرا حلال كنيد و برايم « اي كاش» نگوييد! نمي‌خواهم بعد از من بگوييد:«كه براي چه رفت و چرا رفت؟» بلكه در برابر مردم افتخار كنيد و كاري نكنيد كه مردم فكر كنند كه ما با اين مصيبت‌ها عهد خودمان را با اماممان مي‌شكنيم. باز هم از شما مي‌خواهم كه مرا حلال كنيد. پدر جان! حتماً بعد از من از تمام دوستان و اقوام و به‌خصوص همسايگان حلالي بخواه .

شما اميدان انقلاب هستيد خدا نكند مقام پرستي و رياكاري بكنيد! مبادابراي رياست رو در روي هم قرار گيريد و وحدتتان را از دست بدهيد ! اگر چنين كنيد در برابر خون شهيدان مسؤوليد و واي به حالتان!!ان‌شاءالله كه ادامه دهندة راه شهيدان اسلام خواهيد بود.

نگارنده : admin در 1391/10/25 09:05:33.

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

فرازهایی از وصیت نامه شهید حسین امانی

((من المومنین رجال صدقوا ماعاهدوالله عافمنهم من‌ ینتظرو‌ما بدلوا ‌تبدیلا)) شک نیست که همه ما باید این راه را برویم وبه سوی حق وسرنوشت خویش بشتابیم ،سپاس پروردگار جهانیان را که ابتدای کار ماراسعادت وپایان کار مارا شهادت قرار داد.درودوسلام بر منجی عالم بشریت ونائب برحقش امام خمینی ودرودبر شهیدان گلگون کفن که باخون عزیزشان درخت این انقلاب را آبیاری نمودند.

((من المومنین رجال صدقوا ماعاهدوالله عافمنهم من‌ ینتظرو‌ما بدلوا ‌تبدیلا))

شک نیست که همه ما باید این راه را برویم وبه سوی حق وسرنوشت خویش بشتابیم ،سپاس پروردگار جهانیان را که ابتدای کار ماراسعادت وپایان کار مارا شهادت قرار داد.درودوسلام بر منجی عالم بشریت ونائب برحقش امام خمینی ودرودبر شهیدان گلگون کفن که باخون عزیزشان درخت این انقلاب را آبیاری نمودند.

سلام برخانواده‌‌ام که اینک هدیه ای تقدیم اسلام نمودند،پدرجان از اینکه نتوانستم دین خود را نسبت به شما اداءکنم شرمنده هستم ولی امیدوارم مرا ببخشید ومرا حلال کنید.

پدرعزیزم،صبرکن وخدا را شکر گذار وشما ای مادر:ای آرام بخش وجود،ای مهربان ،ای کسی که زبان من توان سخن گفتن درباره تورا ندارد،وهرچه سعی میکنم می‌بینم سخنی نمی‌توانم بگویم که باآن قدردانی از محبتهای بیدریغ تو بکنم.

مادرجان: ای فرشته خوبیها بعد از من چشمهای معصوم وپاکت را آلوده به اشک مکن،جامه سیاه مپوش ودر حجله دامادی فرزند خطا کار خود ماتم زده مباش وشیر پاکت را برمن حلال گردان وبرایم دعا کن،شاید خداوند از گناهانم بگذرد.

ای جوانان: مبادا دررختخواب ذلت بمیرید که حسین (ع) درمیدان نبرد شهید شد، ای جوانان مبادا درغفلت بمیرید که علی (ع) درمحراب عبادت شهید شد ومبادا در حال بی تفاوتی بمیرید که علی اکبر حسین در راه حسین (ع) وبا هدف شهید شد.

ای مادران: مبادا از رفتن فرزندانتان به جبهه جلوگیری کنید که فردا درمحضر خدا نمی‌توانید جواب حضرت زینب(ع) رابدهید که تحمل 72 تن شهید رانمود،استغفارودعا راازبین نبرید که بهترین درمانها برای تسکین دردهاست وهمیشه بیادخدا باشیدودرراه او قدم برداریدوهرگز دشمنان بین شما تفرقه نیندازندوشماراازروهانیت متعهد جدا نکنندکه اگر چنین کردند روزبدبختی مسلمانان و روز جشن ابرقدرتهاست ،حضورتان را در جبهه های حق علیه باطل ثابت نگهدارید ودر امام بیشتر دقیق شوید وسعی کنید عظمت اورا بیابیدوخودرا تسلیم او سازید وصداقت خود را همچنان حفظ کنید،امروز که دارم این وصیت نامه رامی‌نویسم دریکی از سنگرهای جبهه های جنوب بسر می‌برم ومنتظر دیدار با معشوقم میباشم ،آمده ام چون تشخیص داده ام که تنها جای دیدار با معبوداینجاست ،آمده ام شایدسهمی داشته باشم درریشه کن کردن ضد انقلاب وبیرون راندن متجاوزین ،آمده‌ام تا من نیز در احیاء دین مبین اسلام وبه ثمر رسیدن انقلاب شریک باشیم،در این لحظه خون دررگهایم می‌جوشد ونمیتوانم درست چیزی بنویسم چون مسئولیتی که به عهده گرفته‌ام بر دوشم سنگینی میکند،واز طرفی خوشحال هستم که شاید بتوانم به این صورت کمی ازمسئولیت سنگینی که بر دوشم است اداء کنم ودر پایان از پدرومادرم می‌خواهم که بر مزارم گریه نکنند واگر گریه می‌کنند طوری گریه کنند که دشمنان نفهمند واز پدر ومادرم می‌خواهم که صبور باشند مانند حضرت زینب که تحمل 72 تن شهید رانمود%

وسلام علیکم ورحمته الله وبر کاته      خدایا خدایا تا انقلاب مهدی خمینی را نگهدار 

تاریخ :3/10/1365

نگارنده : fatehan1 در 1391/07/02 14:35:42.

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید اكبر چاجی

وصیت نامه شهید اكبر چاجی

برای اسلام و انقلاب تبلیغات زیادی بكنید تا ندای اسلام و اسلام طلبی برای اسلام و انقلاب تبلیغات زیادی بكنید تا ندای اسلام و اسلام طلبی به اقصی نقاط جهان برسد در اشاعه و گسترش فرهنگ اسلامی تلاش لازم را بنمایید و از هیچ كوششی دریغ نكنید همیشه گوش به فرمان امام امت و مسئولین كشور باشید".

نگارنده : fatehan1 در 1391/06/26 10:37:51.

شنبه 15 آبان 1395  12:16 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

وصیت نامه پرویز خیامیان

وصیت نامه پرویز خیامیان

درود به رهبر عزیز ،قلب ملت ایران به نام الله در هم كوبنده ظلم و ستم. به نام خدائی كه به ما شعور داد تا خوب را از بد و زشت و پلید را از زیبا تمیز داده و یكی را انتخاب كنیم درود به رهبر عزیز ،قلب ملت ایران به نام الله در هم كوبنده ظلم و ستم. به نام خدائی كه به ما شعور داد تا خوب را از بد و زشت و پلید را از زیبا تمیز داده و یكی را انتخاب كنیم. تقاضا دارم دخترم (صفورا) تا كلاس ششم ابتدایی فقط و فقط درس اسلامی خوانده و بعد قرآن یاد بگیرد و كاملاً اسلامی تربیت شود كه این بزرگترین آرزوی من است. از همسرم و خانواده ام تقاضا دارم اگر در راه شهید شدم در مرگ من گریه نكنند بلكه شادی بكنند تا روح من شاد گردد، اگر شهید شدم جنازه مرا در اصفهان دفن كنید. فرزند مرا نزد امام امت رهبر كبیر انقلاب، پدر عزیزم خمینی بت شكن ببرید تا دست بركتش را به صورت او كشیده و برای آنها دعا نمایند، والسلام ،پایدار ارتش جمهوری اسلامی ایران، پاینده ایران، و برقرار باد جمهوری اسلامی ایران.

نگارنده : fatehan1 در 1391/06/26 10:37:10.

شنبه 15 آبان 1395  12:16 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید ولی الله چراغچی مسجدی

وصیت نامه شهید ولی الله چراغچی مسجدی

ی امت حزب اللهی! اسلام مكتب انسان سازی است و انقلاب اسلامی با رهنمودها و رهبری صحیح امام امت (خمینی بت شكن) می رود تا جهانی شود و تمامی ابرقدرت ها را نابود كند ای امت حزب اللهی! اسلام مكتب انسان سازی است و انقلاب اسلامی با رهنمودها و رهبری صحیح امام امت (خمینی بت شكن) می رود تا جهانی شود و تمامی ابرقدرت ها را نابود كند و انقلاب را به صاحب اصلی اش امام زمان (عج) تحویل دهد پس بر همه شما وظیفه شرعی است كه در هركجا كه باشید از اسلام و جمهوری اسلامی دفاع كنید..... از ولایت فقیه و روحانیت مبارز اطاعت و پشتیبانی كنید كه هردو ضامن پیروزی و پشتوانه اسلام هستند".

نگارنده : fatehan1 در 1391/06/26 10:32:30.

شنبه 15 آبان 1395  12:17 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

وصيت نامه شهيد ابراهيم يعقوبي

وصيت نامه شهيد ابراهيم يعقوبي

اينجانب ابراهيم يعقوبي يكي از بندگان گنهكار و روسياه خدا كه با چشم باز و آگاهي كامل به دستورات دين مبين اسلام كه به آن اعقتاد صد در صد دارم به جبهه آمده ام تا دشمنان را به زانو درآورم. بر ماست كه نگذاريد خون اين شهيدان و عزيزان مجروح و معلول پايمال شود..... اينجانب ابراهيم يعقوبي يكي از بندگان گنهكار و روسياه خدا كه با چشم باز و آگاهي كامل به دستورات دين مبين اسلام كه به آن اعقتاد صد در صد دارم به جبهه آمده ام تا دشمنان را به زانو درآورم. بر ماست كه نگذاريد خون اين شهيدان و عزيزان مجروح و معلول پايمال شود..... از جنگ حمايت كنيد كه اين جنگ سرنوشت اسلام و كفر است.مادرم! شما به زيارت كعبه رفتيد و من هم به زيارت خداي كعبه.صفا و مروه نموديد و من بين جبهه و قتلگاه.... شما با سنگ، رمي جمره، كرديد و من با فشنگ شيطانكهاي ملحد و منافقين را نشانه رفتم! شما با لباس سفيد محرم شديد و من با لباس رزم احرام كردم شما حجر الاسود را بوسه زديد و من ريگهاي تفتيده كربلاي غرب و جنوب را.

نگارنده : fatehan1 در 1391/06/25 13:17:40.

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

وصيت نامه شهيد مهدي يخچالي

وصيت نامه شهيد مهدي يخچالي

سفارش من به شما اين است كه پشتيبان ولايت فقيه باشيد و از امام حمايت نماييد. از روحانيت و دولت حمايت كرده و با كسي كه اين دو را تضعيف كند به شدت برخورد نماييد.

سفارش من به شما اين است كه پشتيبان ولايت فقيه باشيد و از امام حمايت نماييد. از روحانيت و دولت حمايت كرده و با كسي كه اين دو را تضعيف كند به شدت برخورد نماييد . 
به خدا قسم كه اگر دشمنان مرا بكشند و خونم را بر زمين ريزند در قطره قطره خونم نام مقدس خميني را مي بينند. اي برادران، خط آل محمد و علي را روش و منش خود قرار دهيد و مبادا از اين راه بيرون رويد كه شكست شماها در اين صورت حتمي است. اي خواهران، اين شعر را الگوي خودتان قرار دهيد . 
اي زن به تواز فاطمه اينگونه خطاب است 
ارزنــده ترين زينت زن حفـظ حجاب است

نگارنده : fatehan1 در 1391/06/25 13:18:39.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها