0

وصیت نامه های شهدا

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

وصیت نامه شهید ولی صالحی

وصیت نامه شهید ولی صالحی
همیشه به اهل بیت توسل کنید دعا بخوانید زیرا دعا است که قلب را نورانی می کند  

بسم الله الرحمن الرحیم

الرحمن * علم القرآن * خلق الانسان * علیه البیان * الثمن و القر بحسبان * النجم و الشجر ییجدان * والسماء رفعها وضع المیزان * الاتظغوا فی المیزان * واقیموا الوزان بالقسط و لاتخسروا المیزان * والارض وضعها للانام * فیها فاکهه والنخل ذات الاکمام * والحب ذوالعصف و الرحیمان * فبای الا ربکما تکذبان *

سوره الرحمن آیه 1 الی 12  

براستی ای انسان با این همه نعمتها که خداوند برای تو آفریده باز هم خدا را تکذیب می کنی و شکر نمی گویی

پس بگو لا به ثبئی من الادک رب الکذب

حمد و سپاس خدایی را که مرا مسلمان و مرا شیعه آفرید و به من توفیق داد تا در جبهه برای اسلام بجنگم و مرا پیرو و مقلد امام خمینی (ره ) آفریدی خداوندا تو را شکر می کنم از این همه نعمت که به من دادی دوستانم  برادرانم من بنده ای گنه کار بودم و هر گنه کاری باید توبه کند زیرا خداوند توبه کنندگان را دوست دارد پس برایم دعا کنید که خداوند توبه مرا بپذیرد اگرچه خداوند توبه پذیر است برادرانم از پناه دوری کنید زیرا گناه قلب را میمیراند پنه کاران در روز قیامت عضاب سختی در پیش دارند دل به این دنیا نبندید دنیا جای ماندن نیست گذر گاهی است که تمام موجودات از آن عبور می کند ولی هر انسانی برای عبور از گذر گاه احتیاج به توشه دارد پس ماهم باید برای عبور از این گذر گاه احتیاج به توشه داریم .

همیشه به اهل بیت توسل کنید دعا بخوانید زیرا دعا است که قلب را نورانی می کند  زیرا اهل بیت سفینه نجات هستند در این زمان نسبت به امام مهربان باشید و در خط امام باشید برادران پایگاه پشت سر روحانیت حرکت کنید و گوش به حرف های دنیا پرستان نکنید زیرا تنها راه نجات اسلام از توتعه ابر قدرت ها خط روحانیت که همان خط اهل بیت است هر کس در شهر به روحانیت تهمت بزند منافق است .

در ضمن جبهه ها را فراموش نکنید که امروز تمام اسلام در ستیز با با تمام کفر استو همیشه خدا را شکر کنید زیرا که پیامبر و دیگر اهل بیت برای اسلام شمشیر زدند و جنگیدند و شما هم دارید برای اسلام میجنگید و هیچ خوف به دل راه ندهید که جنگیدن برای اسلام و رضای خدا ترس ندارد ، گردان سلمان برای شهر خود نگه دارید که این عضت و آبروی برادران حضب اللهی شهر است و خط گردان از گردان جدا نکنید .

پدر و مادرم من شما را خیلی دوست داشتم و دارم و هرگز شما را فراموش نمی کنم *** با امام خمینی میثاق بسته ام که که تا آخرین قطره خونم به این عهد وفا می کنم حتی اگر چندین بار مرا بکشند و دوباره زنده کنند من عهد شکن نیستم پس خداوند بدنم را با تیر پاره پاره گردان تا دشمنان اسلام بفهمند اگر چه روح مرا از جسم من بیرون کردند ولی نتوانستند اعتقاد و ایمان و دین مرا از من بگیرند .

1/10/65     مکان کسوه آبادان     موقع حرکت جهت اجرای عملیات

نگارنده : fatehan1 در 1392/5/15 11:39:43

پنج شنبه 5 شهریور 1394  10:30 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

مروری بر وصیت نامه شهید مریم فرهانیان

مروری بر وصیت نامه شهید مریم فرهانیان
در بین خطراتی که ما را تهدید می کنند هیچ خطری بالاتر از نفس نیست که گاه انسان را به انحراف می کشاند و خود انسان متوجه نمی شود. 
مطالعه وصیت نامه شهدا همواره از سوی بزرگان و علما توصیه شده است. امام خمینی درباره مطالعه وصیت نامه شهدا می فرمایند:"هرکدام از این وصیت نامه­ ها و خاطرات این جوانان را که انسان می­خواند، تصویری از انقلاب یک نفر آدم را در آن می­بیند و خودش منقلب کننده و درس دهنده است."

مقام معظم رهبری نیز به مطالعه وصیت نامه شهدا اهتمام ویژه ای دارند: " این وصیت‌نامه‌هایى که امام مى‌فرمودند بخوانید، من به این توصیه‌ى ایشان خیلى عمل کرده‌ام. هرچه از وصیت‌نامه‌هاى همین بچه‌ها به دستم رسیده - یک فتوکپى، یک جزوه - غالباً من اینها را خوانده‌ام؛ چیزهاى عجیبى است. ماها واقعاً از این وصیت‌نامه‌ها درس مى‌گیریم. این‌جا معلوم مى‌شود که درس و علم و علم الهى، بیش از آنچه که به ظواهر و قالب هاى رسمى وابسته باشد، به حکمت معنوى - که ناشى از نورانیت الهى است - وابسته است."

13مردادماه سالروز شهادت مریم فرهانیان است. متولد: 24 دی ماه 1342 ، محل تولد: آبادان در خانواده ای متوسط و مذهبی
وی
به مدت سه سال در بیمارستان آبادان به کار امدادگری مشغول بود و مدتی نیز در بنیاد شهید در کسوت امدادگر به سرکشی از خانواده شهدا می پرداخت. شهید فرهانیان سیزدهم مرداد ماه سال 1363 در مسیر گلزار شهدای آبادان مورد اصابت ترکش خمپاره قرار گرفت و به شهادت رسید. 
به بهانه سالروز شهادت این نماد مجاهدت بانوی ایرانی، وصیت نامه او را مرور می کنیم:

وصیتم را با نام خدا، این بزرگترین بزرگترها، آن یگانه مطلق، این فریادرس مستضعفان، این در هم کوبنده کاخ ستمگران و یزیدیان، این منجی حق و عدالت، این فرستاده ی قرآن، این شنونده غم ها، این مشکل گشای دردها و ... شروع می کنم.

اول از هر چیز از انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی به اندازه فهم خودم و وظایفم که بر دوش دارم بگویم، انقلابی که با دادن خون هزاران شهید و هزاران معلول به اولین مرحله پیروزی خود رسید. انقلابی که در آن مردم، اسلام را، این کامل ترین دین را مبنای کار خود قرار دادند و از آن الهام گرفتند و وحدتی را که به دست آورده بودند، با توجه به دین اسلام و رهبری قاطع امام آن را حفظ کردند.

قدر این رهبر را بدانید و همواره پشت سر او باشید. از امام پیروی کنید. به پیام ها و فرمان ها و دستوارت اسلامی امام توجه کنید و سعی کنید از هر کلمه امام درس بگیرید.

امام را تنها نگذارید. این هوای نفسی را که امام از آن صحبت و سعی می کند آن را از وجود ما بزداید، شما هم سعی کنید که در این راه موفق شوید. سعی کنید خود را بشناسید که اگر خود را بشناسید خدا را شناخته اید. در هیچ کاری خدا را از یاد نبرید. و همواره به یاد خدا باشید و با هم به مهربانی رفتار کنید.

امام زمان را از یاد نبرید. همواره به فکر امام زمان باشید. همواره در راه اسلام باشید و برای تحقق بخشیدن به آرمان اسلام بکوشید و به قدرت الهی توجه داشته باشید که بالاتر و با عظمت تر از تمام قدرت هاست. هیچ وقت قدرت خدا را از یاد نبرید و سعی کنید که هر چه بهتر تزکیه نفس کنید. چیزی را که امام اینقدر درباره اش تکیه می کنندکه تزکیه نفس کنید. و در بین خطراتی که ما را تهدید می کنند هیچ خطری بالاتر از این نفس نیست که گاه انسان را به انحراف می کشاند و خود انسان متوجه نمی شود.

قرآن بخوانید زیرا قرآن تمام دستورات زندگی را به شما می گوید. نهج البلاغه و صحیفه سجادیه هم همینطور.

مادر! اگر من سعادت شهادت را داشتم و شهید شدم، اصلاناراحت نباش. ما همه امانت هستیم و همه ما از دنیا می رویم، زیرا این دنیا آزمایشگاهی است که خداوند بندگان خود را در آن، مورد آزمایش قرار می دهد. این ما هستیم که باید سعی کنیم و از این امتحان که بالاترین امتحان هاست سربلند بیرون بیاییم و در قیامت پیش خدا سرافکنده نباشیم.

یادم هست که در آخرین جلسه گفتگویی که با برادر شهیدم داشتم، درباره معاد برایم صحبت می کرد و می گفت در فکر آخرت باشید و بعد از این جلسه بود که مقام شهادت را به دست آورد. از صمیم قلب به او تبریک می گویم و از خدا می خواهم صداقتی همانند شهیدان به من عطا کند و سعادت این را بدهد که تنها و تنها در راه او قدم برداریم و برای رضای او کار کنیم.

شهید کسی است که به آخرین مرحله کمال خود رسیده است و راهش را با آگاهی، ایمان و خلوص می پیماید و همیشه پیروز و جاوید است.

به ولایت فقیه ارج بنهیم و بدانیم که الان امام خمینی بر ما ولایت دارد و بدانیم تنها در این صورت در دنیا و آخرت موفق می شویم که با همدیگر صمیمی باشیم و با دشمن مقابله کنیم. چه دشمنانی که در درون ما هستند و چه دشمنان بیرونی.

من هم مانند برادر شهیدم (مهدی) هر چه یادم آمد نوشتم و اگر در گفتارم اشتباهی هست، به بزرگی خودتان ببخشید

والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

مریم فرهانیان"

نگارنده : admin2 در 1392/5/26 13:14:29

پنج شنبه 5 شهریور 1394  10:31 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

وصیت نامه پاسدار شهید علی سالاری

وصیت من به خانواده ی  عزیزم این است که خدا را از یاد نبرید و بین خودتان محبت ومهر بانی را حفظ کنید تا از طرف دشمنان ضرری نر سد .

باسمه تعالی

وصیت من به خانواده ی  عزیزم این است که خدا را از یاد نبرید و بین خودتان محبت ومهر بانی را حفظ کنید تا از طرف دشمنان ضرری نر سد .

برای مال دنیا اختلاف نداشته باشید که شما  را از هدف اصلی دور می کند ،

با مادر خود نیکی روا دارید، تا خدا از شما به نیکی یاد کند. با دوستان خودتان دوست باشید تا خداوند شما را دوست داشته باشد. از غیبت جو یی بر دیگران  دوری کنید …

امام را دعا کنید تا دعای امام بر شما مستجاب گردد.

از اسراف اجتناب ورزید تا روزی شما زیاد گردد۰

راستگو باشید تا براه راست هدایت گردید.

پدر خود را دعا کنید،  تا خداوند شما را بیامرزد.

به برادر کوچک خود نیکی کنید تا با شما دل داده باشد. از توهین نسبت به همسر خود دوری ورزید تا خداوند شما را از بد گویان محافظت نماید.

با گمراهان نباشید تا بدنام نگردید.

سخن چین نباشید که مایه بدبختی انسان است.

از قول دیگران نقل قول نکنید که گناه دیگران بر دوش شما خواهد بود.

براهل قبور بگذرید تا شمارا به یاد مردن بیندازند.

مرگ را فراموش نکنید که مایه افتخار است

والسلام

علی سالاری مورخ ۲/۷/۶۲

نگارنده : fatehan1 در 1392/5/14 12:6:48

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید سید هادی نصرالله

وصیت نامه شهید سید هادی نصرالله
شهادت‌ می‌دهم‌ که‌ هیچ‌ خدایی‌ جز الله‌ نیست‌ و او، واحد است‌ وشریکی‌ ندارد 

بسم‌‌الله‌ القاصم‌ الجبارین‌
“رب‌ اشرح‌ لی‌ صدری‌ و یسرلی‌ امری‌ و احلل‌ عقده‌ من‌ لسانی‌ یفقهوا قولی‌”
صدق‌‌الله‌ العظیم‌

شهادت‌ می‌دهم‌ که‌ هیچ‌ خدایی‌ جز الله‌ نیست‌
و او، واحد است‌ وشریکی‌ ندارد
و شهادت‌ می‌دهم‌ که‌ گذر زمان‌ حق‌ است‌
و در ساعات‌ آینده‌ نیزهیچ‌ شک‌ و تردیدی‌ نیست‌.

درود و سلام‌ بر اشرف‌ مخلوقات‌ خدا، محمد و خاندان‌ مطهرش‌.
سلام‌ برتمامی‌ انبیاء و فرستادگان‌ و راست گویان‌ و اوصیاء خدا.
سلام‌ بر بانوی‌ بزرگوارم‌ حضرت‌ فاطمه‌ زهرا.
سلام‌ بر آقا و سرورم‌ اباعبدالله‌ و بر روح‌ مطهر فرزندان‌ و یارانش‌.
سلام‌ بر حضرت‌ قائم‌، حجت‌ منتظر (عج‌).
سلام‌ بر روح‌ مقدس‌ امام‌ خمینی‌.
سلام‌ بر امام‌ و رهبر بزرگ‌، سیدعلی‌ خامنه‌ای‌.
سلام‌ بر رهبر امت‌ حزب‌الله‌.
سلام‌ بر سید شهیدان‌ مقاومت‌ اسلامی‌، سیدعباس‌ موسوی‌
و شیخ ‌شهیدان‌ مقاومت‌، شیخ‌ راغب‌ حرب‌.
سلام‌ بر شهدای‌ اسلام‌ و شهیدان‌ مقاومت‌ اسلامی‌.
سلام‌ بر مجاهدین‌ و رزمندگان‌ دلیر.
سلام‌ بر اهالی‌ پایدار و مقاوم‌ جنوب‌ و بقاع‌ غربی‌ لبنان‌.
سلام‌ و رحمت‌ خداوند و برکات‌ او بر همه‌ شما.

حمد و ستایش‌ خداوند که‌ ما را بر دینش‌ هدایت‌ کرد
و از شیعیان‌ امیرالمؤمنین‌ علی‌ بن‌ابیطالب‌(ع‌)،
و از دوستداران‌ بانوی‌ کوثر، فاطمه‌ زهرا ـ که‌ برترین‌ درودها و سلام‌ها بر او باد ـ
و از پیروان‌ و دوستداران‌ قلبی‌ رسول‌خدا(ص‌)
و امام‌ حسن‌ و امام‌ حسین‌(ع‌)، جوانان‌ اهل‌ بهشت‌ قرار داد.
ازخداوند مسئلت‌ دارم‌ که‌ آنان‌ را شفیع‌ ما و همه‌ مسلمانان‌ در روز قیامت‌ قراردهد.

پس‌ از سلام‌ و درود، وصیت‌ نامه‌ خویش‌ را برای‌ شما می‌نویسم‌:

به‌ لطف‌ و یاری‌ پروردگار، اکنون‌ یکی‌ از مجاهدین‌ مقاومت‌ اسلامی ‌هستم‌
و با هدف‌ آزادی‌ و دفاع‌ از دین‌ خداوند متعال‌ و حفظ‌ حرمت‌ دین‌، به ‌این‌ جمع‌ پیوسته‌ام‌.
از خداوند طلب‌ می‌کنم‌ که‌ شهادت‌ در راهش‌ را روزِی‌ من‌ گرداند.

ستایش‌ خدایی‌ که‌ مرا موفق‌ گردانید تا پس‌ از کسب‌ رضایت‌ پدرم‌ مبنی ‌بر ترک‌ درس‌ و تحصیل‌، برای‌ پیوستن‌ به‌ واحدهای‌ مجاهدین‌ مقاومت‌اسلامی‌ به‌ این‌ سعادت‌ دست‌ پیدا کنم‌ و یکی‌ از رزمندگان‌ و جهاد کنندگان ‌امت‌ حزب‌الله‌ باشم‌.

خدا را شاکرم‌ که‌ مرا پذیرفت‌ تا به‌ این‌ سعادت‌ نائل‌ شوم‌ که‌ در ارتفاعات‌ و کوه‌های‌ عظیم‌ “ملیتا”، “صافی‌”، “عقماته‌” و “لویزه‌” از پرچم‌ دین‌ و ولایت‌ و امت‌ مسلمان‌ و از کودکان‌ و پیران‌ و همه‌ مردم‌ مظلوم‌ دفاع‌ کنم ‌و بتوانم‌ در برابر دشمنان‌ خدا و مردم‌، این‌ جرثومه‌ فساد ـ رژیم‌ صهیونیستی‌ ـ به‌ قیام‌ واجب‌ برخیزم‌ و از دو راه‌ پیروزی‌ِ با عزت‌ و شهادت‌ در راه‌ خدا، به‌ یکی‌ نائل‌ شوم‌.

پدر عزیزم‌!
آقا و سرورم‌، مولا و امینم‌، رهبر، استاد و مرشدم‌!
سلام‌ بر تو که‌ هم‌ پدرم‌ بودی‌، هم‌ سرورم‌، هم‌ رهبرم‌ و هم‌ امینم‌.
سلامی‌از صمیم‌ قلب‌ بر شما می‌فرستم‌.
سلام‌ بر تو از آن‌ هنگام‌ که‌ زاده‌ شدی‌، رشد کردی‌، قیام‌ کردی‌ و آن ‌هنگام‌ که‌ می‌نشینی‌ و آن‌ هنگام‌ که‌ قرائت‌ می‌کنی‌، هنگامی‌ که‌ سخن ‌می‌گویی‌ و خطبه‌ می‌خوانی‌، هنگامی‌ که‌ می‌خوابی‌ و هنگامی‌ که‌ برمی‌خیزی‌.
سلامی‌ از اعماق‌ وجودم‌ بر تو باد.
سلام‌ و اشتیاق‌ قلبی‌‌ام‌ بر تو که‌ عطر پیامبر از وجودت‌ به‌ مشام‌ می‌رسد.

پدرم‌!
همانا تو مرا تربیت‌ کردی‌، آموختی‌ و ارشادم‌ کردی‌؛
و ان‌‌شاءالله‌ با حسن‌ ظن‌ تو، در آینده‌ نیز همین‌ گونه‌ خواهم‌ بود.

پدرم‌!
شما را فقط‌ به‌ دعا سفارش‌ می‌کنم‌ و از شما درخواست‌ دارم‌ که‌ روز قیامت‌ شفیع‌ من‌ باشی‌؛
روزی‌ که‌ انسان‌ از پدرش‌، صاحب‌ و فرزندش‌ فرار می‌کند.
ملتمسانه‌ و خاضعانه‌ از شما خواهش‌ دارم‌ و برایتان‌ دعا می‌کنم‌.
دعا برای‌ حفظ‌ رهبری‌ مقاومت‌ اسلامی‌ و امت‌ حزب‌الله‌.
این‌ دعای‌ خاص‌ برای‌ مجاهدین‌ مقاومت‌ اسلامی‌، برپا دارندگان‌ مجد و عظمت‌ و پیروزی‌، برای‌ این‌ است‌ که‌ خداوند جهاد در راهش‌ را توفیق‌شان‌ داده‌.
همه‌ آنان‌ را سفارش‌ می‌کنم‌ و خواهش‌ دارم‌ و التماس‌ دعا دارم‌؛
دعایی‌ خالصانه‌ برای‌ ولی‌ امرمسلمین‌ حضرت‌ آیت‌الله‌ خامنه‌ای‌،
و سفارش‌ می‌کنم‌ که‌ همچنان‌ از اوحمایت‌ و پشتیبانی‌ معنوی‌، روحی‌ و جانی‌ داشته‌ باشید که‌ این‌ حمایت‌، نه ‌نیاز او، که‌ برای‌ خودتان‌ است‌.

پدر عزیزم‌!
از تو خواهش‌ می‌کنم‌ که‌ مرا ببخشی‌ و حلالم‌ کنی‌.
همچنان‌ التماس‌ می‌کنم‌ که‌ حلالم‌ کن‌، حلالم‌ کن‌، حلالم‌ کن‌! ای‌ مولا و سرورم‌.

مادر عزیزم‌! سلام‌ و درود خداوند باریتعالی‌ بر تو باد.
ای‌ کسی‌ که‌ سرپرستم‌ هستی‌ و هر روز صبح‌ برای‌ توفیقم‌ دعا می‌کنی‌!
ومرا ثبات‌ قدم‌ و ادب‌ آموختی‌.
از تو خواهش‌ می‌کنم‌ که‌ مرا حلال‌ کنی‌ و به‌ هیچ‌وجه‌ در سوگم‌ لباس‌ سیاه‌ بر تن‌ نکنی‌ و محزون‌ و غمناک‌ نشوی‌،
بلکه‌ برای‌ تمامی‌ شهدای‌ اسلام‌ سیاه‌ بپوشی‌.
به‌ شما وصیت‌ می‌کنم‌ که‌ صبور باشید و مهر و شکیبایی‌ خویش‌ را از یاد نبرید همان‌ گونه‌ که‌ شما را به‌ صله‌ رحم ‌وصیت‌ می‌کنم‌.

خواهر و برادران‌ عزیزم‌!
جواد، زینب‌ و محمد علی‌.
سلام‌ و رحمت‌ و برکات‌ خداوند بر شماعزیزان‌.

شما را به‌ تقوای‌ الهی‌ در کارهایتان‌ سفارش‌ می‌کنم‌
و این‌که‌ سعی‌ کنید که‌ بیش‌ از پیش‌ به‌ خداوند نزدیک‌ شوید
و به‌ اولیاء خدا و ائمه‌ اطهارش‌ ـ که ‌برترین‌ و بالاترین‌ درودها بر آنان‌ باد ـ توسل‌ جوئید.

از شما عزیزان‌ می‌خواهم‌ که‌ خالصانه‌ به درگاه‌ خدا دعا کنید که‌ معاصی‌، گناهان‌ و اعمال‌ غیرصالحتان‌ را ببخشد
و قلوب‌تان‌ را مطهر گرداند و در قلب‌تان‌عشق‌ خدا و تقوا را بکارد.
همگی‌ شما را هم‌ به‌ مداومت‌ بر تلاوت‌ قرآن‌ مجید،
و زیاد خواندن‌ زیارت‌‌نامه‌ انبیاء و پرهیزکاران‌
و همچنین‌ خواندن‌ زیارت‌ وارث ‌وصیت‌ می‌کنم‌.
بخصوص‌ زیارت‌ عاشورا را هر روز بخوانید که‌ در آن‌ منافع ‌بسیاری‌ نهفته‌ است‌.
زیارت‌ عاشورا را بخوانید و ثواب‌ آن‌ را به‌ ارواح‌ شهدای‌اسلام‌ و مقاومت‌ اسلامی‌ هدیه‌ کنید.

برای‌ آزادی‌ اسرای‌ اسلام‌ و پیروزی‌ و رستگاری‌ مستضعفین‌ روی‌ زمین‌،
و اعتلای‌ کلمه‌ حق‌ که‌ “لا اله‌ الاالله‌، محمد رسول‌ الله‌، علی‌ ولی‌ الله‌” است‌، دعا کنید.

از خداوند مسئلت‌ دارم‌ که‌ پدر همواره‌ از شما راضی‌ باشد
و اعمال‌ شما نیز در جهت‌ کسب‌ رضایت‌ او باشد،
خدایی‌ ناکرده‌ او را ناراحت‌ و عصبانی‌ نکنید که‌ پدرمان‌ نزد امام‌ قائد سیدعلی‌ خامنه‌ای‌ و امام‌ منتظر حضرت‌ قائم‌(عج‌)، جایگاهی‌ عظیم‌، شأنی‌ برجسته‌ و درجه‌ای‌ بسیار عالی‌ دارد.

در آخر همگی‌‌تان‌ را به‌ عمل‌ صالح‌ با نیّتی‌ خالص‌ برای‌ پروردگار توصیه‌ می‌کنم‌.

آشنایان‌ عزیزم‌!
سلام‌ و رحمت‌ و برکات‌ الهی‌ بر شما باد.
این‌ وصیت‌ نامه‌ را با هدف‌ حلالیت‌ طلبی‌ و عذر خواهی‌ از شما می‌نویسم‌.
شما را به‌ صبر و پرهیز از محرّمات‌ الهی‌ وصیت‌ می‌کنم‌
و این‌که‌ در تمامی‌مراحل‌ و زمینه‌های‌ زندگی‌، به‌ فقط‌ خدا متکی‌ باشید.
همگی‌ را به‌ دعا برای‌ مجاهدین‌ مقاومت‌ اسلامی‌ و پشتیبانی‌ از آنان ‌سفارش‌ می‌کنم‌؛ چرا که‌ آنان‌ در برابر استکبار متجاوز جهانی‌ قد علم‌ کرده‌، وسینه‌ سپر ساخته‌ و ایستاده‌اند.

به‌ همه‌تان‌ سفارش‌ می‌کنم‌ که‌ هر روز زیارت‌ اباعبدالله‌ الحسین‌ (ع‌) را بخوانید و همچنین‌ سفارش‌ می‌کنم‌ که‌ مجالس‌ عزا را برای‌ روح‌ اباعبدالله‌الحسین‌ در خانه‌‌های‌تان‌ برگزار کنید،
و این‌که‌ لباس‌ سیاه‌ بر تن‌ نکنید وغمگین‌ نشوید و به‌ هیچ‌ وجه‌ در سوگ‌ من‌ اشک‌ نریزید
و اگر گریستید، اشک‌های‌تان‌ فقط‌ برای‌ مصائب‌ اهل‌ بیت‌ (ع‌) و مصائب‌ حضرت‌ زهرا(س‌) باشد و بس‌.
بسیار ذکر خداوند را به جای‌ آورید و بر اولیاء و ائمه‌اش‌ توسل‌ جوئید و کلام‌ مقدس‌ آنان‌ را قرائت‌ کنید.
برای‌ مجاهدان‌ مقاومت‌ اسلامی‌، این‌ مردان‌عظیم‌ عصر، این‌ حاملان‌ پرچم‌ قمر بنی‌ هاشم‌ حضرت‌ اباالفضل‌ العباس‌(ع‌)، اینان‌ که‌ وارثان‌ شجاعت‌ امیرالمؤمنین‌ علی‌(ع‌) و مشت‌های‌ حسینی‌، پیشانی‌های‌ بلند و چشم‌های‌ پاک‌ با کلمات‌ حق‌ و روحیات‌ عالی‌ همچون‌ اهل‌ بیت‌(ع‌) هستند.

در آخر دست‌های‌ مطهرتان‌ را می‌بوسم‌
و از شما خواهش‌ دارم‌ که‌ مرا حلال‌ کنید و هر آنچه‌ را که‌ از جانب‌ من‌ بر شما بدی‌ رفته‌ است‌ ببخشید و از من‌ با خوبی‌، عمل‌ صالح‌ و نیکی‌ یاد کنید.

برادران‌ مجاهدم‌ در مقاومت‌ اسلامی‌:
برادران‌ مجاهد؛ بسیار زیاد از خداوند تمنا و خواهش‌ کردم‌ که‌ بتوانم‌ در کنار شما و در خدمت‌تان‌ باشم‌. در خدمت‌ شما مردان‌ الهی‌.

سلام‌ بر شما دلیر مردان‌، روزی‌ که‌ زاده‌ شدید و روزی‌ که‌ شهید می‌شوید.
سلام‌ بر خاک‌ مقدسی‌ که‌ قدم‌های‌ مبارک‌ شما بر آنجا نهاده‌ شد و از خون‌تان‌ سیراب‌ گشت‌؛
همچون‌ خاک‌ تشنه‌ کربلا که‌ از خون‌ اباعبدالله‌الحسین‌(ع‌) سیراب‌ شد
و دائماً ندا می‌دهد: “این‌ زمین‌ از خون‌ حسین‌ ویارانش‌ بود که‌ مقدس‌ و رستگار شد.”

ای‌ مردان‌، مردان‌ سازنده‌ مجد، عزت‌ و کرامت‌ امت‌، امت‌ محمد بن‌عبدالله‌، امت‌ علی‌ و زهرا.
و ای‌ برپا دارندگان‌ پرچم‌ عزت‌ و پیروزی‌ و پرچم‌ حق ‌و عَلَم‌ِ اسلام‌ ناب‌ محمدی‌.
فجر با صوت‌ گلوله‌های‌ شما،
و صبح‌ با ندای‌ خون‌ حسینی‌ِ شما طلوع‌ می‌کند،
و زمین‌ از خون‌ شما سیراب‌ خواهد شد.

نورانیت‌ خورشید، تلالوی‌ شماست‌ و زیبایی‌ طبیعت‌ از جمال‌ وزیبایی‌تان‌.
سلام‌ بر ارواح‌ مطهرتان‌ که‌ به‌ سوی‌ آسمان‌ و ملکوت‌ اعلی‌ عروج‌ می‌کند.
سلام‌ بر ارواح‌ مطهرتان‌ که‌ همچون‌ اهل بیت‌ پیامبر، عاشق‌ شهادتید.
ای‌ برپا دارندگان‌ مجد و پیروزی‌ امت‌ محمد و علی‌.
ای‌ حاملان‌ پرچم‌اسلام‌، بیرق‌ اباالفضل‌ العباس‌.
ای‌ پیروان‌ حیدر، و ای‌ فرزندان‌ علی‌ و حاملان ‌ذوالفقار.

ای‌ دلیر مردان‌!
به‌ شما می‌گویم‌ که‌ راه‌ ما طریق‌ پر خطر و خار و خاشاکی‌ است‌.
پر است‌ ازسختی‌ و مشکلات‌.
هیچ‌ ناراحت‌ و نگران‌ نشوید و کم‌ نیاورید که‌ شما برترین ‌هستید.
از شما خواهش‌ می‌کنم‌ بر آن‌چه‌ خداوند متعال‌ به‌ امت‌ ارزانی‌ داشته‌ وآن‌ عمل‌ صالح‌ است‌، پایدار بمانید
و دین‌ امت‌ را زنده‌ گردانید،
که‌ این‌ امت‌، دشمن‌ اسرائیل‌ و برپا دارندگان‌ پرچم‌ حق‌ و درهم‌ کوبندگان‌ و خوار کنندگان ‌پرچم‌ ذلت‌، ننگ‌ و ظلم‌ و استکبار هستند.

همچنان‌ با روحیه‌ای‌ عالی‌ پیش‌ بروید و همواره‌ صالحانه‌ راه‌ را ادامه ‌بدهید
و دشمنان‌ غاصب‌ و متجاوز را خوار گردانید؛
دشمنی‌ که‌ به‌ کوچک‌ وبزرگ‌ رحم‌ نمی‌کند.
بر عمل‌ جهادی‌ و مبارزه‌ خویش‌ پایدار بمانید که‌ با این ‌اعمال‌، روحیات‌ شما بالا می‌رود و معنویت‌ و اخلاق‌ را برای‌ مردم‌، و صبر واستقامت‌ را همچون‌ کوه‌ها برای‌شان‌ به‌ ارمغان‌ می‌آورد.

برزمید و استوار باشید و در قله‌های‌ افتخار بر مواضع‌ دشمن‌ صهیونیستی‌ هجوم‌ ببرید.
نکند قدرت‌ سلاح‌شان‌ شما را بترساند و مرعوبتان ‌سازد؛
چرا که‌ شما سلاح‌ “الله‌ اکبر” دارید و قدرت‌ ذوالفقار در کف‌تان‌ است‌.

از شما عزیزان‌ می‌خواهم‌ که‌ با وجود تمامی‌ مشکلات‌ و سختی‌ها، این‌طریق‌ الهی‌ را ترک‌ نکنید و خدایی‌ ناکرده‌ با دیدن‌ مصائب‌ و مشکلات‌، از این ‌کار حسینی‌ دوری‌ بجوئید.
همگی‌ شما برادران‌ مجاهد را به‌ صبر و بردباری‌ سفارش‌ می‌کنم‌.
شما خوب‌ می‌دانید که‌ اگر شما سختی‌ می‌کشید، همه‌ برادران‌تان‌ این‌ درد رامی‌کشند،
پس‌ دست‌های‌تان‌ را ملتمسانه‌ رو به‌ آسمان‌ بالا برید و فریاد زنید:
“یافاطمة‌الزهرا”.

ای‌ برادران‌!
با وجودی‌ که‌ این‌ راه‌ بسیار صعب‌ و پر خطر است‌، ابداً آن‌ را ترک‌ نکنید
وهمواره‌ از کودکان‌، پیران‌ و همه‌ مظلومان‌ دفاع‌ کنید.
به‌ شما توصیه‌ می‌کنم‌، که‌ سخنان‌ و کلام‌ رهبر حزب‌الله‌ را به‌ خوبی‌ گوش‌ کرده‌ و به‌ آن‌ عمل‌ کنید،
واز تکلیفی‌ که‌ حضرت‌ امام‌ خامنه‌ای‌ و دبیر کل‌ حزب‌الله‌ لبنان‌ جناب‌ سیدحسن‌ نصرالله‌ بر دوش‌تان‌ گذاشته‌اند، به‌ خوبی‌ مراقبت‌ و حمایت‌ کنید،
که‌ اطاعت‌ شما از آنان‌، اطاعت‌ از امام‌ حجت‌ مهدی‌ منتظر است‌.

شما را به‌ مداومت‌ در عمل‌ صالح‌ و خالصانه‌ برای‌ خداوند سفارش‌ می‌کنم ‌و این‌که‌ با توسل‌ به‌ او یا ائمه‌ اطهار مخصوصاً حضرت‌ زهرا(س‌)، به‌ آن‌ نزدیک‌ شوید.
به‌ شما سفارش‌ می‌کنم‌ که‌ زیارت‌ عاشورا، زیارت‌ وارث‌ و بعضی‌ آیات‌ خاص‌ قرآن‌ را هر روز و یا در حد توان‌ خود بخوانید
و ثواب‌ آن‌ را به‌ روح‌ شهدا بفرستید، آنانی‌ که‌ دوست‌شان‌ داشتید و یاران‌ این‌ راه‌ بودند.
آنانی‌ که‌ هیچ گاه ‌قلب‌های‌مان‌ فراموش‌شان‌ نخواهد کرد؛
حتی‌ با گذر ایام‌ و حتی‌ اگر سختی‌ها و دوران‌ سیاه‌ بر شما فائق‌ آید.

از شما خواهش‌ دارم‌ که‌ مرا حلال‌ کنید
و عذر می‌خواهم‌
و التماس‌ دارم‌ که‌ در دعاهای‌ خویش‌، مرا فراموش‌ نکنید.

ابوحسن‌
سیدهادی‌ نصرالله

نگارنده : fatehan1 در 1392/5/14 12:4:46

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید اسلام سردار عبدالمجید کردونی

وصیت نامه شهید اسلام سردار عبدالمجید کردونی
ای امام عزیز وای پیر جماران وای امید مستضعفان جهان بدان که اگر هزاربار مارا بکشند،ودوباره زنده کنند عشق شما از دل این رزمندگان جبهه توحید بیرون نمیرود 

(بسم رب الشهداءوالصدیقین ولاتحصبن الذی قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاءعند ربهم یرزقون)
تاریخ شهادت22بهمن سال62

اللهم صل علی محمدوآل محمد واسمع دعائی اذا دعوتک واسمع ندائی اذا نادیتک واقبل علی اذا ناجیتک لقد هویت الیک ووقفته بین یدیک مستکینا لک مستضرعا الیک واجبا اما لدیک ثوابی

ای امام عزیز وای پیر جماران وای امید مستضعفان جهان بدان که اگر هزاربار مارا بکشند،ودوباره زنده کنند عشق شما از دل این رزمندگان جبهه توحید بیرون نمیرود،خدایا میدانی که چه میکشیم پنداری که چون شمع ذوب میشویم ما از مردن نمی هراسیم اما میترسم، بعد از ما ایمان را سر ببرندواگر سوزیم هم روشنائی میرود وجای خود رادوباره به شب می سپارد پس چه باید کرد ،از یکسو باید بمانیم تا شهید آینده شویم وازدیگرسو باید شهید شویم تا آینده بماندهم باید امروز شهید شویم تا فردا بماند وهم باید بمانیم تا فردا شهید نشود، عجب دردی چه می شد امروز شهید می شدیم وفردا زنده می شدیم تا دوباره شهید شویم ،آری همه یاران سوی مرگ رفتند در حالی که نگران فردا بودند،وما با جان ودل ازآن نگهداری کردیم ومن امروز میروم در حالی که از شما انتظار دارم نگهدار فردا باشید.
پدرم!
 خدا تورا اجری بی پایان عطا کند، که پس پدری مهربان ومذهبی از برای من بودی ونه تنها جلوی رفتنم را به جبهه نمی گرفتی همیشه مرا تشویق می نمودی همواره خوشحال باشید،اگر خدا امانتش را خواست، از دست شما گرفته همواره برایم دعا کنید که دعای پدر برای پسر مستجاب است .
اما شما مادرم از همین جا دستت را می بوسم واز خدا می خواهم که شما را وپدر را وهمه خانواده مان را در بهشت در کنارهم جای دهد،مادرم فراموش نمی کنم آن زحمتهایی را که برایم کشیدی ومن نتوانستم حق تورا ادا کنم برایم دعا کنید وشیرتان رابرمن حلال کنید.مادرم خواهش از شما دارم وآن این است که اولا گریه نکنید والگوی صبر از برای دیگران باشید، ثانیا صورت خود را وهمه اقوام وخویشان که نزد شما نشسته اند خراش ندهید ولباس پاره نکنید،امیدوارم که وقتی شهید می شوم شما آمادگی شنیدن آن را داشته باشید وبی صبری نکنید وهمچنین از خواهرانم وتمام دوستانم التماس دعا دارم.

پدر شهید:حاج علی کردنی:
(برادران عزیز ورزمندگان توحید، پاسدار شهید عبدالمجید کردونی فقط سه شب وروز داماد بود. روز چهارم خبر شهادت اورا که 22بهمن سال62 مصادف با روز جمعه براثر مین ضد تانک دو کیلو ونیم  گوشت با قیمانده از جسم مطهرش را بما تحویل دادند که با تابوت دفن  کردیم واز خداوند تعالی تشکر دارم که شهادت را نصیب فرزندم نمود.)

نگارنده : fatehan1 در 1392/5/14 13:5:54

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید علی اکبر (محسن) حماصیان

سلام بر آن کس که در دلها نور ایمان و محبت و امید و عشق به شهادت آفرید سلام بر امام غایب امید مستضعفان حجت ابن الحسن صاحب الزمان

بسمه الله الرحمن الرحیم

دل آرامگیرد با یاد خدا

و لا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله اموتا بل احیاء عند و بهم یرزقون

هرگز نپدارید آنان که در راه خدا…

خدایا چگونه زیست را به من بیاموز، چگونه مردن را خود خواهم آموخت

سلام بر آن کس که در دلها نور ایمان و محبت و امید و عشق به شهادت آفرید سلام بر امام غایب امید مستضعفان حجت ابن الحسن صاحب الزمان

سلام بر نایب بزرگوار آن حضرت و حسین زمان خمینی عزیز سلام بر امت همیشه در صحنه شهید پرورمان سلام بر شهیدان بر خون غلطان سلام گرمم خدمت همه شما اکن.ن که یک بار دیگر توفیق رزم در راه الله نصیبم شد آخرین پیامهایم را با چجشم گریان تقدیمتان کمی دارم که امید دارم با مرگم در راه هدفم به آنها جامع عمل پوشانده شود آخرین پیامهایم که درد است نه درد من بلکه درد جامعه است می گویم و توفیق همه تان را از خدای بزرگ خواستارم.

———————————–

ای خدای مهربان: این بنده ی رو سیاهت را بپذیر.ای معبود من که نور عشق و ایمان در دلهامان روشن کردی زبانم از شکر این همه نعمتهایت والطافت عاجز است.خدایا به من بیاموز که چگونه از این دریای محبت و بخشش و بزرگی شکرگزاری کنم و در این دم های آخر به بزرگی و جلالت گناهان این بنده ی خاطی و روسیاه را بریز.

———————————–

ای امام زمان : ای امید همه ی درد مندان ای ویرانگر کاخ های ظلم و ستم بیا بیا که جهان مستضعف در انتظار تست.ای صاحب الزمان به ندای فریاد عاشقانت پاسخ ده ای امام زمان بیا تا پرچم اسلام را در سر تا سر گیتی به اهتراز درآوری.

———————————–

ای خمینی بزرگ : ای حسین زمان ای که ندایت ندای حق است و کلامت خدایی ای شیر پیر زمان که با فریادت پشت ابر جنایت کاران را لرزاندید عمرم فدای لحظه های عمرت باد

هان ای جنایت کاران شرق و غرب آیا هنوز نفهمیده اید که این همه قدرت از کجا سر چشمه گرفته است؟

نه از زور است و نه سر نیزه بدانید که این وحی خداست و قدرت ایمان است و آگاه باشید که تا این کلام حق است شما باطلین گرگ صفت همچنان خوارید و ذلیل.خدایا خدایا تا انقلاب مهدی خمینی را نگهدار.

———————————–

ای دولت مردان عزیز : ای نمایندگان این امت شهید داده مستضعف شما هم پیش ار پیش بکوشید و بیش از این اجازه ندهید این همه مستضعف داشته باشید تا کی باید شاهد این همه اختلاف طبقاتی باشیم؟ به خدا دل من خون بود از اینکه می دیدم که پیرمردی در کنار بساطش در خیابان منتظر است تا بلکه کسی از او خرید کند. به خدا قسم دلم به درد می آمد وقتی که میدیدم که تمام سرمایه یک انسان تعدادی کیک و نان و کلوچه داخل زنبیل کهنه ای در کنار خیابان است. گاهی اوقات از خدا می خواستم تا به اینها کمک می کردم اما جز دعا هیچ کاری نکردم ای مسئولین مملکتی میدانم که از درد جامعه مان با خبرید می دانم که این جنگ دست شما رو هم تنگ کرده اما شما را به خدای بزرگ که به این طبقه بیشتر برسید اجازه ندهید آن پیرمرد برای روزی دادن به خانواده اش چشم بدوزد تا کسی از او کلوچه ای بخرد و ۲ ریال و ۵ ریال استفاده کند. آنوقت در کنارش مغازه های چند دهنه و… که با فروش یک جنس استفاده ای را که از آن کوخ نشین در طول سالها نمی برد ببرد. هرگاه که این صحنه های درد آورد را می دیدم دلم به درد می آمد و اشکم جاری اما امیدوار بودم چنانچه خدای بزرگ وعده داده و نرید ان نمن علی الذین…

———————————–

ای پدر گرامیم  : من همانجایی رفتم که خدای بزرگ وعده داده بود. جایی نا قابل داریم که آخر باید بدهیم چه بهتر که در این راه باشد..ای پدر با ایمان و مهربانم مبادا ذره ایسست شوی , مبادا اشک بریزی من که از این همه شهیدان عزیزتر نبودم. ای پدر بزرگوارم به درگاه خدا شکر کن که جانم در راه اسلام دادم.ای پدر زحمتکش و خوبم پدر جان بیست و چند سال زحمت کشیدی و به پایم رنج کشیدی تا به اینجا رسیدم.شرمنده ام که نتوانستم جبران این همه محبتها و تلافی این همه مشقتها و رنجها را بکنم.ای پدر عزیزم مرا ببخش مرا حلال کن که محتاج بخششت هستم تا آخرین دم حیات دوستت دارم پدر.

———————————–

ای مادر مهربانم : سلام ای مادر مهربانم.ای بهتر از جانم سلامت میدهم ای مادر خوبم حال وقت آن رسیده که قد بیارانی و سر بلند کنی و در پیشگاه خدا و امام عزیزمان افتخار کنی که تو مادر خوبم سهم خود را نسبت به اسلام ادا کردی ای مادر شهید داده مبادا به خاطر من گریه کنی من جایم خوب است.من پیش شهدا هستم مادر جان به خدا قسم به آرزویم رسیدم.آرزویی که به خاطرش چقدر اشک ریختم دعا کردم مادر جان تو هم به آرزویت رسیدی.آرزوییت این بود که من عروسی کنم مادر جان من عروسی کردم و چه شیرین بود عروسیم من با شهادت عروسی کردم.حجله مان سنگرم بود و شیرینی و نقلمان باران گلوله و ترکش بود.ای مادر مهربانم در خاتمه من با خون سرخم سند این عروسی را امضا کردم.مادر جان در میان آتش و دود و باروت و گلوله عروسیم انجام گرفت مادر خوبم ایمهن داشته باش که به زودی ثمره ی این وصیت خدایی را خواهی دید.فرزند ما آزادی است آزادی آزادی آزادی همیشه دوستت دارم و همیشه در یاد منی.

———————————–

برادران کوچم : سنگر کلاستان را حفظ کنید درس بخوانید به جامعه خدمت کنیدو هیچگاه از یاد خدا غافل نباشید.بکوشید تا در آینده بتوانید خدمتی به این جامعه اسلامی بکنید.بکوشید و راهم را ادامه دهید.

———————————–

ای خواهران مهربانم : از اینکه نتوانستم برادر خوبی برایتان باشم شرمنده ام من رفتم اما راه من ماند ای خواهران با ایمانم رسالت زینب وار خود را انجام دهید و از هیچ کوششی در راه اهداف عالیه اسلامی دریغ نکنید خدا یار و مددکارتان باشد.

———————————–

پدر و مادر عزیزم : ذره ای خم به ابرو نیاورید و همانند کوه استوار باشید و به دنبال خط امام باشید پدر عزیزم سلام مرا به حجت الاسلام خامنه ای برسانید و بخواهید از ایشان ما را دعا کنند از ایشان بخواهید که نزد امام که می روند ما را دعا کنند و امام دعا کنند که خدای بزرگ گناهان من روسیاه را ببخشد و در آن دنیا شفاعتمان کنند پدر و مادر عزیزم خواهران و برادران ارجمندم شما را به خدا می سپارم حلال کنید.پدر و مادر عزیزم برادران و خواهرانم دوستان و آشنایان و برادران دینی با ایمانم از همگی شما التماس دعا دارم.امیدوارم هر چه زودتر راه کربلا باز شود و انشاءالله که به زیارت امام حسین(ع) مشرف شوید و جای این حقیر زیارتی کنید و از اسشان آن بزرگوار برایم طلب بخشش کنید.این پیروزی را به همه امت شهید پرور تبریک و تهنیت می گویم وامیدوارم در دنباله این پیروزی سربازانی رشید برای لشگر امام زمان(عج) باشید هیچگاه فراموشتان نمی کنم و همیشه دوستتان دارم.خدا یارو نگهدارتان باد.

برادر کوچک همه ی شما علی اکبر (محسن) حماصیان

منبع: باتا

نگارنده : fatehan1 در 1392/5/14 11:57:54

پنج شنبه 5 شهریور 1394  10:32 AM
تشکرات از این پست
wikiumut
wikiumut
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 668

پاسخ به:وصیت نامه های شهدا

خدا رحمتشون کنه

تحصیل در فنلاند تحصیل در اسپانیا تحصیل در اتریش تحصیل در نروژ تحصیل در بلاروس تحصیل در ایتالیا تحصیل در هند
دوشنبه 16 شهریور 1394  6:42 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید محمد حسین کبیری پور

وصیت نامه شهید محمد حسین کبیری پور
                من به محمد رضا برادر عزيزم حسودی دارم چون فکر می کنم او راهی را طی کرده که معلوم نيست من هم می توانم آن را طی کنم يا خير. و اينطور فکر می کردم اول من شهيد می شوم و رضا مراسم مرا می گيرد ولی خير در اين بود که شد. 

بسم الله الرحمن الرحيم
رب اشرح لی صدری و يسر لی امری واحلل عقده من لسانی يفقهوا قولی
حمد و سپاس خدای را که نعمت اسلام را به ما ارزانی داشت و عبد صالح خويش محمد (ص) را راهنما و هادی و منجی بشريت و قائم رسولانش قرار داد. اوصياء و ائمه طاهرين عليهم السلام را پس از او هاديان انسانها ساخت و آنان ولايت وراهبری انسانها را عهده دار شدند.                                                                                      
حمد و سپاس خداوند را که نعمات بيکران و بی حد و مرزش را بر نوع بشر عطا فرمود، و از ميان اين همه نعمت، نعمت انقلاب اسلامی که دورنمايی از حکومت حضرت صاحب الزمان (عج) را برای ما انسانها نشان داد. البته اگر آنرا ببينيم و درک و فهم و شعور آنرا داشته باشيم. خداوندا هرچند که نمی توانيم از اين نعمت بس بزرگ قدردانی کنيم با اين وجود اميدواريم که در زمره طالبان حکومت مهدی (عج) باشيم و شاهد عزت اسلام و مسلمين و ذلت و نابودی کفر و منافقان و حاميان و پيروانشان باشيم. خدايا هرچندنتوانستيم ازاين نعمت بس بزرگ يعنی امام خمينی شکر گذاری کنيم و آنچنان که شايسته و بايسته  اوست قدرداني كنيم   ولی باز هم چشم اميد به تو داريم که اين نعمت را براي ما حفظ کرده و نعمات ديگر را از ما دريغ نداری. خدايا آنان که امام را يار وياورند، خودت آنها را ياری کن و آنان که او را دشمنند خوار و ذليل و نابودشان بگردان. واي دوستان و آشنايان ، برادران و خواهران عزيز هرچندشما مي توانيد امام عزيز را ياری کرده و انقلاب را محافظت نماييد، هر چند اين انقلاب خود صاحبی دارد و ما بايد برای اداي دين واجراي تکليف و عاقبت بخيری خودمان از انقلاب محافظت کنيم.                                                                                  
   آيامگراين نعمت انقلاب نبود که جوانانی را که داشتند به فساد شاهنشاهی آلوده می شدند هدايت کرده و بصورتی عوض شدند که با دعای کميل و ادعيه ديگر چشمانشان مرطوب شده و از خدا طلب عفو می کنند و برای رضايت خداوند به امت مستضعف کمك کرده و حتی خونهای پاکشان را در اين راه مي دهند. پس خدای را شکر کرده و مشکلات را کوچک بشماريم و اين را بدانيد در هر راهی خارهايی می باشد و برای رسيدن به مقصود بايد آن خارها را تحمل کرد. اگر آن موقع پيامبر گفت تمامی کفر در مقابل تمامی اسلام قرار گرفت و با قدرت خداوند به دست علی(ع) کفر سرنگون شد و اسلام پيروز شد، حال امام ما می گويد تمامی کفر در مقابل اسلام سر برداشته و اين را به چشم می بينيم که تمام ابر جنايتکاران حاميان خود را بسيج کرده و تمامی نيروهايشان را تجهيز کرده و با انقلاب به مبارزه برخاسته اند بنابر اين باز هم تاريخ تکرار شد و مبادا با بی توجهی فرصت به دشمن بدهيم و او استفاده کند و ما را يعنی اسلام و مسلمين را سرکوب کند و بعد افسوس بخوريم که چرا مبارزه نکرديم و در درگاه خدا مسئول باشيم. اگر توجه کنيد می بينيد در دنيا هيچ حکومتی و سازمانی نيست که از حق دفاع کند، مثلاً بمب بر سر مردم بی دفاع  می ريزند و سازمانهای حقوق بشری سکوت می کنند و حتی ما را محکوم می کنند پس وظيفه ما در اين برهه از زمان مقابله با کفر و ستمگران می باشد هر چند كه کسي به ما کمک نکند. و انشاء الله شما هم جزء خدمتگزاران به انقلاب اسلامی باشيد و خداوند به شما پيروزی و عزت عطا فرمايد و به امام امت طول عمر با عزت تا انقلاب مهدی (عج) عنايت فرمايد. والسلام علی عباد الله      الصالحين.                                                                                                                                                 
حال سخنی چند با خانواده ام:                                                                                      
      ان الله اشتری من المومنين انفسهم و اموالهم بان لهم الجنه . خدای را شکر که مرا پدر و مادری اينگونه عطا فرمود و در دامان اين خانواده رشد يافتم. هر چند که در عمل نتوانستم شکر اين نعمت بزرگ را بکنم و نسبت به پدر و مادرم خدمت کنم ولی از صميم قلب می گويم شما را دوست دارم و به شما احترام می گذارم ولی در زندگی خطاهايی داشته ام که انشاء الله مرا می بخشيد.                                                          
    پدر جان و مادر عزيزم اشکالات و اشتباهات مرا به پای بی ادبی من نگذاشته بلکه آنرا به پای کم عقلی من بگذاريد و مرا ببخشيد چون بهشت به زير پای پدر و مادر است و رضايت شما را می خواهد. پدر جان به سيد الشهداء(ع) تو را قسم می دهم از بديهای من درگذر و از من راضی باش و در درگاه خداوند برايم طلب مغفرت و آمرزش کن. و شما ای مادر عزيزم به فاطمه زهرا (س) تو را قسم می دهم شيرت را برمن حلال کن و از اشتباهات و بد اخلاقيهايم گذشت بنما و از خداوند بخواه مرا ببخشدومرا بيامرزد.                                                                                      
 شما ای پدر و مادر عزيزم خداوند به شما اجر عظيم عطا فرمايد هرچند که فرزند عزيزی همچون برادرم محمد رضا را از دست داده ايد که انشاء الله صحيح و سالم برگردد ولی مبادا در درگاه خداوند ناشکری کنيد، هميشه خدای را شکر کنيد،همچنان که شکر می کنيد. مثلاً اين حرف که می گوييد،                                                                      
 خدايا اگر رضا از دنيا رفته او را بيامرز و با سيد الشهدا محشور بگردان و اگر در دنيا می باشد سالم او را برگردان و کلاًً خير را در رضايت خداوند متعال می دانيد و مسلماً کل خانواده اينطوراست و صبر کنيد که خداوند اجر عظيمی به شما می دهد.                                                                                                                                 
من به محمد رضا برادر عزيزم حسودی دارم چون فکر می کنم او راهی را طی کرده که معلوم نيست من هم می توانم آن را طی کنم يا خير. و اينطور فکر می کردم اول من شهيد می شوم و رضا مراسم مرا می گيرد ولی خير در اين بود که شد. اما من درسی بس بزرگ گرفتم و شما را صبور يافتم و نتيجه گرفتم به جبهه بيايم ،حال اگر شهيد شدم باز هم شما صبر کنيد که خداوند به شما مزد آنرا می دهد و نمی گويم در عزايم گريه نکنيد ولی گريه شما دشمن شاد کن نباشد. برای من خيرات بکنيد و قرآن و ادعيه را بخوانيد و هديه برای برادرم رضاومن حقير بکنيد. راستی از برادرم حاج علی طلب رضايت می کنم و از خداوند می خواهم که هميشه در راه اسلام و انقلاب اسلامی گام بردارد و فرزندانی صالح برای انقلاب تربيت كند.وخواهرانم مرامي بخشند و مرا به بزرگواری خودشان عفو می کنند و سعی کنيد فرزندان خوبی برای اسلام و انقلاب اسلامی تربيت کنيد و از خانواده تان براي من طلب رضايت كنيد و برايم قرآن و دعا بخوانيد و پدر و مادر را خدمت کنید تا شايد کمبودهاي ما را جبران کنيد و از آنها بخواهيد صبر کنند.  دارائيهايم را در يک ورق نوشته ام، خمس آن را بدهيد و مسائل شرعی اگر دارد حل نماييد. و هر کس از من طلب کار است به او مسترد نماييد ولی فکر نمی کنم کسی باشد که طلب داشته باشد. يک ماه روزه و نماز برايم گرفته و بخوانيد و بقيه اگر داشت هر چه خواستيد بکنيد. و از تمام دوستان و آشنايان برای من رضايت بطلبيد. انشاء الله درکارهايتان پيروز باشيد.                                                                                                                                       ضمناً در مورد اجازه از سپاه برای جبهه آمدن اين را بايد بگويم که موافقت شد که به جبهه بيايم. و راستی اگر توانستيد دوستانم را دعوت کنيد در منزل يک دعای توسل يا کميل بخوانند و از آنها برای من طلب رضايت کنيد و مجلس را با شادی و لبخند تمام کنيد چون خيلی خوشحال می شوم به اين لبخند و شادی زيرا که دشمنان ناراحت می شوند.                                                                                                                                                       
   از شما پدر و مادر و کل خانواده ام می خواهم از کسی ناراحت نباشند و به کسی ايراد نگيرند و مرا در آخرت و در مقابل ديگران شرمنده نگردانند، بلکه خدا را شکر کنيد و اجر اين کارتان را از خداوند بخواهيد و باز هم صبر کنيد، ضمناً من خودم با رضايت خودم کارم را رديف کردم و به جبهه آمدم و راضی نيستم در مورد من به کسی خرده بگيريد.                                                                                                                    
فقط به دوستانم بگوييد حتماً از مسئولين کارم برای من رضايت بگيرند.
خدايا خدايا تا انقلاب مهدی خمينی را نگهدار

نگارنده : fatehan1 در 1392/6/18 12:5:34
جمعه 27 شهریور 1394  11:03 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

وصیتنامه شهید باقر کفاش

وصیتنامه شهید باقر کفاش
يك اخطاربه برادران پايگاه بسيج اين است كه فقط به 8  ساعت درشب نگهباني كردن اكتفا نكنند و آنچه فهم است وتذكرش لازم است، هريك ازبرادران درمرحله اول تزكيه نفس را فراموش نكنند دوما سطح كلاسهاي ايدئولوژي كه گذاشته مي شود حتما شركت واز اين نعمت بزرگ حداكثر استفاده را ببرند تا در جامعه تاثيربيشتري پيدا نمايد. 
بسم الله الرحمن الرحيم
ان الله اشتري من المؤمنين انفسهم واموالهم بان لهم الجنه
همانا خداوند خريداري مي كند جانها ومالها(ي مومنين) را به بهشت

درود فراوان به روان تابناك پيامبربزرگواراسلام كه پيمان جهاد نفس وجهادفي سبيل ا... رااستواربه حق واين دستورمقدس راوسيله بقاء نوع بشرقرارداد. اينك كه توفيق يافتم به جبهه هاي حق عليه باطل اعزام شوم اميدوارم كه اسلام وانقلاب برتمامي كفر پيروز گردد وپرچم اسلام درسراسرجهان به اهتزازدرآيد.وانشاءا... كه توفيق پيدامي كنم تادرراه حسين ابن علي عليه السلام درسنگرجهادومقاومت بدرجه شهادت نائل آيم واگرمن به شهادت كه آرزوي ديرينه ام هست رسيدم مرادرمزاركوچه بيوك بخاك بسپاريد.وبه برادرم بگوئيدكه حسين وارپيام شهدارابه اعماق اعصاروقرون فريادزندوبه جهانيان بفهماندكه شهادت راه ائمه هدي است. وخواهش مي كنم كه پدرومادروبرادرانم در(بر)مزارم گريه نكنند زيراكه راهم راه حسين است وپيامم خون. ومن جانم رافداي اسلام وقرآن وامام واستقلال ميهن اسلامي (فدا)كردم .اينك اي امت رشيد،اي خلق آزادخدا،اي ملتي كه نگاه رهبرمي گويدالهي شده ايد،قدرانقلاب رابشناسيدوآنراباتمام جان پاس داريد.

اي خداي متعال:
توشاهدي كه من چيزي عزيزترازجانم ندارم تافداي توواسلام وقرآنت كنم،پروردگاراتوخودت ياروياورامام امت خميني بت شكن باش و طول عمرامام راتا ظهورحضرت مهدي (ع)زيادكن وپيام من به برادران وخواهرانم اين است كه وحدت كه مايه شكست منافقين واستعمارگران است حفظ كنند ودرخط مستقيم كه خط الله است حركت كنند.
يك اخطاربه برادران پايگاه بسيج اين است كه فقط به8 ساعت درشب نگهباني كردن اكتفا نكنند وآنچه فهم است وتذكرش لازم است، هريك ازبرادران درمرحله اول تزكيه نفس رافراموش نكنند دوما سطح كلاسهاي ايدئولوژي كه گذاشته مي شود حتما شركت واز اين نعمت بزرگ حداكثر استفاده راببرند تادرجامعه تاثيربيشتري پيدا نمايد.
واينك مائيم واين خونهاي پاك ،مائيم واين ويرانيهاي جنگ ،مائيم واراده مصمم واستواردربرابر ناملايمات ،بكوشيم باوحدت آهنين خودهمراه باسازندگي وآباداني حكومت قانون رازيرلواي حكومت الله ورهبري فقيه عصر،امام خميني مستحكمترساخته وكشورمان راباابتكار وخلاقيت بخود كفايي برسانيم .

كفاش

نگارنده : fatehan1 در 1392/6/17 11:3:9

جمعه 27 شهریور 1394  11:04 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

وصیتنامه شهید محمدجواد مسعودی

وصیتنامه شهید محمدجواد مسعودی
اي برادركنون وقت جهاداست كه آنكس كه جهاد كند اگرزنده ماند همچون طفلي است كه تازه متولد شده واگرلياقت داشت وبه درجه رفيع شهادت رسيد چه سعادتي . 
 بسمه تعالي
"من المؤمنين رجال صدقوا ماعاهد الله عليه ومنهم من قضي نحبه ومنهم من ينتظر"
ازمؤمنين مرداني هستندكه صداقت دارند درعهدي كه باخداي خود بسته بودند ووفاكردند.پس ازآنها كساني هستند كه به قضاي پروردگارگردن نهادند،وازآنها كساني هستندكه منتظرند.

اي برادركنون وقت جهاداست كه آنكس كه جهاد كند اگرزنده ماند همچون طفلي است كه تازه متولد شده واگرلياقت داشت وبه درجه رفيع شهادت رسيد چه سعادتي .
همه آرزويمان اين است كه اي كاش به همراه حسين بوديم وشهيد مي شديم وبراي خدا دركنار اومبارزه مي كرديم واي كاش آنوقت بوديم كه حسين(ع)برسربدنهاي غرقه به خون يارانش رفت وگفت "هل من ناصرينصرني"ماجواب مي داديم"لبيك ياثارا..."ولي كنون نيزديرنشده است كه اكنون فرزنداو فريادكمك داردكه براي ياري دين خدا بشتابيدوبرادران بيائيدكه اين فرصتهاي گرامي كم پيدامي شود،پس بشتاب تارضايت خدارابااين كارخود جلب كني وحضرت مهدي را بااين كارخشنودكني.بشتاب درصف همرزمان وسربازان امام زمان كه پشتيبان اين مملكت الله است. 
  من هميشه آرزو داشتم كه اي كاش بودم كه همراه حضرت حسين (ع)بجنگم وبدانيدكه شهادت راه رسيدن به سعادت است.ماازمرگ نمي ترسيم ،آنانكه ازمرگ مي ترسند كفارند،من اميدم اين بود كه به(در) جبهه هاي نبرد شركت كنم كه اين آرزو باشهادت علي زارع بيشترشد.
ازمادرم مي خواهم درمرگ من نگريدوازمن راضي باشدكه باراضي شدن اوخداازمن راضي مي شود.ازبرادرم مي خواهم راهم راادامه دهد.ازاهالي محل بخواهيد اگر از من حقير كوتاهي وناراحتي ديده اند مرا ببخشند.   

نگارنده : fatehan1 در 1392/6/17 10:42:3

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید عنایت الله بازگیر

وصیت نامه شهید عنایت الله بازگیر
هيچ هدف و مقصودي از رفتن به جبهه جز انجام وظيفه شرعي و كسب رضايت الهي نتوانسته محرك من باشد و بايد عرض كنم كه سعي كرده ام كه فقط وفقط براي رضاي خدا  خشنودي او و اطاعت امر او به جبهه بروم و هيچ نيرو و عامل ديگري را در اين رابطه حتي براي يك مرتبه هم كه شده در آن راه ندهم. 
اولین وصیت نامه سردار دلاور فاتح فاو شهید عنایت الله بازگیر

ان الذين آمنوا و هاجروا في سبيل الله باموالهم و انفسهم اعظم درجه عندالله و اولئك هم الفائزون. بدرستيكه آنان كه ايمان آوردند و هجرت گزيدند و در راه خدا جهاد كردند والاترين مقام در نزد خدا دارند آنها هستند رستگار.
وصيت نامه ام را با نام خدا و با درود بر آقا مهدي (معشوق) جهان اسلام و فرمانده اصلي كل قوه (جهان) آغاز مي كنم
 خدا اي آفريدگار جهان آنچه دارم، آنچه در توان دارم بسيار ناچيز است كه بتوانم شكر نعمت تو را بكنم
. خدايا تو شاهد باش كه جز براي رضاي تو قدم نگذاردم.. خدایا هيچ چيز در اين دنيا ندارم مگر جانم كه در مقابل نعمتهاي بيكران تو بسيار ناقابل است. خدایا به سوي تو مي آيم مرا بپذير خدا

اما بعد فرمانده من مهدي جان من:
مهدي جان  : من آمده ام در دانشگاهي كه پدربزرگ تو حسين معلم آن دانشگاه است. مهدي به اميد ديدار تو مي آيم. تو در پيشگاه خدا عزيزی براي من طلب آمرزش كن    به اميد رضايت تو فرمانده و آقاي من
 وصيتم به پدر و مادر مهربانم،
 شما سالها زحمت كشيديد تا مرا به اينجا رسانديد شما حق بسيار بزرگي كه جبران ناپذير است به گردن من داريد همانطور كه امام صادق مي فرمايد: تا كسي حق پدر و مادر را ادا نكند نمي تواند حق خدا را ادا كند پس شمائيد كه مي توانيد مرا حلال كنيد وگرنه حق شما برگردن من بسيار بزرگ است
 چه كنم؟ كه امتحان خدا پيش آمده و نمي توانم حق شما را ادا كنم
 پدر و مادرعزیزم :
 همان طور كه شما هر روز شاهد یدكه دشمن خدا در مناطق و در جهان چگونه بر عليه اسلام و جمهوري اسلامي توطئه مي كنند پس اگر من و امثال من خون خود را فداي اسلام نكنند پس چه كسي و چه چيزي اسلام را نگهداري مي كند؟
براي شما بگويم به خدا قسم اگر خون اين شهدا نبودند الان مسئله اي به نام جمهوري اسلامي در جهان وجود نداشت و شايد اسلام هم وجود نداشت پس شما بايد خدا را شكر كنيد كه آنچه خدا به شمادادپس از زحمات بسيار باز پس گرفت. شما بايد فرزندان ديگرخود را هم بسازيد و آماده كنيدوبراي رضاي خدا و اسلام فدا كنيد
. همانطوري كه در قرآن آمده است.
ان الله اشتري من المؤمنين انفسهم و اموالهم بان لهم الجنه يقاتلون في سبيل الله فيقتلون و يقتلون = خدا جان و مال و ايمان را به بهاي بهشت خريداري كرده آنها در راه خدا جهاد مي كنند كه دشمنان دين را بقتل برسانند و يا خود كشته شوند كه در هر حال خود پيروزهستند.
پدر و مادرم نكند خداي ناكرده اگر من شهيد شدم گريه كنيد چرا که شهید گریه ندارد و اگر زياد ناراحت شدید براي رضاي خدا در نيمه شب بيدار شويد و گريه كنيد البته براي رضاي خدا و دورماندن از آتش دوزخ.
 پدر و مادر مهربانم و تمام اقوامان را وصيت ميكنم كه اگرخدا مرا صاحب سعادت قرار داد از پوشيدن لباس سياه خودداري
امام را دعا كنيد – امام را از ياد نبريد
وصيتم به خواهرانم- شما موظفيد كه حافظ خون شهيدان باشيد و در تربيت فرزندان خود مانند حضرت  زهرا  (س) بكوشيد و از فرمايشات امام امت اطاعت به تمام معنا نماييد.
وصيتم به برادران عزيزم:
 چه كنم كه شما میبایست از دست من بهره اي مي برديد ولي مجالی نیست.
مردم شریف كهگيلويه و بويراحمد:
 ضمن عرض سلام خدمت شماها برادران و خواهران عزیز
 بهوش باشيد. بيدار باشيد كه منافقين این دشمنان اسلام و كساني كه از اسلام ضربه خوردند در كمين هستند تا شما كوچكترين سستي از خود نشان بدهيد و آن وقت است كه آنها با اسلام كار دارند و جمهوري اسلامي. پس زنده بودن مسلمان در صورت نبودن اسلام چه ارزشي دارد؟
 در موقعيتي قرار داريم كه تمام جهان با هم متحد شده و براي سرنگوني نظام اسلامی پافشاري مي كنند. موقعيت بسيار حساس است. يك لحظه غفلت يك عمر پشيماني
 در جايي قرار داريد كه هر روز يكي از بهترين فرزندان شما به شهادت مي رسد كم جايي نيست كه شما بر آن قرار داريد
 پا گذاشتن روي زمين ايران عبادت است  چرا که در هر كجاي ايران برويد مكان شهيد است و مقام شهيد    و مقام شهيد بسيار بزرگ است و مسئوليت خون شهدا را برعهده گرفته ايد مسئوليت خون شهدا را حفظ كنيد مسئوليت گرفتن خون شهدا كار آساني نيست
 اگر در قبال خون شهدا عمل نكنيد در آخرت جلوي شما را شهدا خواهند گرفت و شهدا در دنيا ناظر بر اعمال شما هستند
.به اميد بيداري از خواب غفلت
از شما التماس دعا براي رسيدن به آرزو دارم.  والسلام

وصیت دوم شهید
بسم الله الرحمن الرحيم 

پس از حمد و سپاس خدا و درود بي پايان به پيشگاه حضرت اشرف الانبياء محمد مصطفي(ص) و پس از گواهي به وحدانيت خدا و رسالت و امامت انبياء و ائمه عليهم السلام وگواهی به وجود مقدس يگانه منجي انسانها و اميد منتظران حضرت صاحب الامر مهدي صاحب الزمان (عج ، اكنون كه مجدداً عازم جبهه هستم و مي روم تا به حسين زمان خود لبيك بگويم، ميروم در دانشگاه حسين دانشگاه انسان ساز لازم است تذكراتي چند را به عنوان وصيت نامه بعرض برسانم.

هيچ هدف و مقصودي از رفتن به جبهه جز انجام وظيفه شرعي و كسب رضايت الهي نتوانسته محرك من باشد و بايد عرض كنم كه سعي كرده ام كه فقط وفقط براي رضاي خدا  خشنودي او و اطاعت امر او به جبهه بروم و هيچ نيرو و عامل ديگري را در اين رابطه حتي براي يك مرتبه هم كه شده در آن راه ندهم.
 من كوشيده ام كه حتي شهادت را كه خود كمال بزرگي است و آرزوي متقيان در طول تاريخ بوده هدف من قرار نگيرد و به نظر من در اين برهه از زمان ومكان كه اسلام شديداً به ياري و حمايت احتياج دارد و نداي هل من ناصر ينصرني حسيني هرچه رساتر بلند است در چنين موقعيتي نه تنها شهادت بلكه حتي فكر به شهادت نيز فرصت طلبي است. پس من نه با عشق به شهادت و نه با هدف اينكه از زير بار مسئوليت شانه خالي كنم و نه به اين منظور كه به جبهه بروم و شهيد بشوم و از اين دنيا خلاص شوم و خود را از گرفتاري ها و بدبختيهاي آن آزاد كنم بلکه خدا خودش مي داند كه هميشه از او مي خواستم به من توفيق خدمت و اطاعت خالصانه و عبادت عطا بفرمايد و هرچه رنج و گرفتاري اين دنيا هست در صورتيكه انسان ساز و در جهت قرب به او و مايه تكامل و مسير الهي الله است و خلاصه هر رنج و زحمتي رضاي خداست از من دريغ نفرمايد كه بودن در اين دنيا و عبادت او و كشيدن رنج و درد در راه خدا بالاترين لذت را دارد البته از خدا مي خواهم كه مرگ شهادت در راه خودش قرار دهد، مرگم در بستر نباشند
آري همواره از خداي بزرگ مي خواستم كه در بستر نميرم بلكه كشته شوم و بخون خود بغلطم و حتي بسوزم و خاكستر شوم و از بين بروم تا بدنم حتي گوشه اي از اين دير فاني را اشغال نكند و با تمام وجود و با همه هستي و نيستي ام بسوي او پرگشايم. در هر صورت اگر از من جنازه اي باقي ماند مرا در كنار دوستان حسين و لبيك گويان او در قبرستان دهدشت بگذاريد.

لازم است چند جمله اي را در اين اواخر به عرضتان برسانم:

اينكه من براي هوي و هوس به جبهه نرفتم زيرا هوي و هوس جايش در دنياست و چيزي نيست كه با آمدن مسأله جان و زندگي همچنان بتوانند محركي باشد و لااقل براي من اينطور بود كه من جانم را بيشتر از اين دوست داشتم كه بخواهم در راه اميال و خواهشهاي نفساني از دست بدهم زيرا تا جاني نباشد ديگر هوي و هوسی در كار نيست.
 پدر و مادر عزيزم! مستحضر هستيد كه تنها راه تقاص خون من از طريق ادامه راهم كه همان حمايت از اسلام و جمهوري اسلامي و امام امت است مي باشد و لذا بدانيد كه هر در راه تقويت جمهوري اسلامي و پشتيباني رهبر انقلاب بيشتر كوشش كند پاسداري از خون مرا كه اطاعت از خداي باريتعالي است را بهتر انجام داده است. پس لحظه اي دست از حمايت اين نظام برنداريد و مردم را نيز به اين امر تشويق كنيد (كه البته خود آنها نيز به وظيفه خود آشنا هستند) و لحظه اي دست از مبارزه و كوشش و مجاهده در راه خدا كه همان منتظر واقعي امام زمان بودن است برنداريد به آن اميد كه روزي پرده ظلم زدوده شود و ديده جمالش منور شوند.
البته در كنار اين مبارزه و مجاهده در راه خدا و در جهت حمايت نظام جمهوري اسلامي موضوع مبارزه و مجاهده با نفس است فراموش نكنيد (كه نمي كنيد) انشاءالله
خواهران و برادرانم ! با بهره گيري از محيط سالم و پاك جمهوري اسلامي و استفاده از محضر امام امت و كتابها و نوشتجات ايشان و همچنين ساير معلمين اخلاق و با بندگي و اطاعت خدا و افزودن بر عبادات خود هرچه بيشتر در راه تهذيب و تزكيه كوشا باشيد. انشاء الله
مادر عزيز و بردبارم انشاءالله با تمسك بر تعاليم اسلام و عمل به آنهاو با بهره گيري از تقواي پروردگار كه در نتيجه رنجها و زحماتي كه در اين دنيا متحمل شده اید بدان دست يافته و مرا در اين دنيا در مقابل شهدا و صديقين سرافراز نمائید و با صبر و شكيبايي در مقابل مصائب، و با گذشت از خطاهاي من روح مرا شاد نمائيد(انشاءالله)
مادر عزيز رنج كشيده ام!
: تقاضايم از تو اين است كه در نظر داشته باشي كه اين دنيا گذرگاهي بيش نيست و هيچكس در اين دنيا جاويد نمانده بلكه اينجا كشتزاري است كه انسانها بذر جاودانگي در آن دنيا را مي پاشند. تو نيز بايد با دل كندن از دنيا و مظاهر آن خود را به خدا نزديكتر كني و فكر كن اين مادران قهرمان شهدا چقدر صبور هستند مثال بارز آن مادر شهيد دمساز همسايه ات و خود را تطبيق كن  
مي دانم كه چنين هستي و در قبال مرگ من كوچكترين عكس العملی از خود نشان نمي دهي چرا كه از پيروان مكتب زهرا(س) و زينب (س) جز اين انتظاري نيست، غمگين مباش و خوشحال باش كه بالاخره از دامن تو نيز بنده كوچكي در راه خدا قرباني شد و كمي از شرمندگي خانواده ما در مقابل خانواده هاي كه 4 الي 5 نفر از جگرگوشه هايشان شهيد شده کاسته خواهد شد.
انشاء الله
سلام مرا به مؤمنين و صالحان و تابعان ولايت فقيه برسانيد.
ربنا اغفر لنا ذنوبنا في امرنا و ثبت اقدامنا و نصرنا علي القوم الكافرين.

عنايت الله بازگير
20/6/62

نگارنده : fatehan1 در 1392/6/16 11:17:52

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید رحیم عزیزی

وصیت نامه شهید رحیم عزیزی
... اگر خوب شدم حتما به جبهه می روم، اگر شهید شدم خیالم راحت می شود... 
و لا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون . کسانی که در راه خدا کشته می شوند مرده مپندارید بلکه آنان زنده اند و نزد خدای خودشان روزی می گیرند .

انماالحیاه عقیده و الجهاد : همانا زندگی عقیده و جهاد است .

آری اینک وقت جهاد است ، در بحران حوادث قد علم کردن و از عشق سوختن ، سوی حق پرکشیدن و اسلام را زنده کردن و اوج گرفتن روز شرافت است ، روز شهامت است روز تابع بودن از ولی امر یعنی خمینی بت شکن پرچم دار اسلام که زنده کننده راه پیروزمند حسین (ع) است . من هم راهم را انتخاب کردم . راه عدالت و انسانیت راه خدا و اسلام . امام حسین ۱۳ قرن پیش فریاد می زد "هل من ناصر ینصرنی" و اکنون با صدای بلند فریاد می زنم لبیک لبیک ای ملت ای برادر و خواهر و هم سنگر به هوش باش به هوش . زیرکانه و عاقلانه بیاندیش . به سوی حق و به راه امام به پیش رو که راه عدالت است . دور از منافقین و چپ و راست و آمریکا و شوروی . ای آنکه هر دم می گویی "اهدنا الصراط المستقیم" یعنی خدایا مرا به راه راست هدایت فرما پس به راه راست که راه خمینی است پیش رو . و تنها وصیتم این است که امام را تنها نگذارید و مانند کوفیان نباشید که امام را تنها گذاشتند .

پدرم و ای برادرها و خواهرهایم!
برای من گریه نکنید و هرگز ناراحت نشوید، خطاب به خانواده ام می گویم: اگر من رفتم امام را که دارید به او افتخار کنید که چنین رهبری داریم ، پدر عزیزم من رفتم برای من گریه مکن برای اینکه من در راه اسلام جانم را از دست دادم و این از افتخارات بزرگ شماست .

پدرم نباید گریه بکنی ، و نباید ناراحت شوی باید خودت را قانع کنی از اینکه، من از علی اکبر که بالاتر نیستم . پدرم باید خوشحال شوی از اینکه من در راه اسلام جانم را از دست دادم یعنی در راه حق و حقیقت و یکتاپرستی . هیچوقت به شما تسلیت نگویند ، به شما تبریک بگویند از اینکه چنین فرزندی بزرگ کردی که او در راه اسلام جان خود را از دست داد .

برادرهایم باید دلیرانه در جلوی جنازه ام قدم بزنید و با مشتهای گره کرده خودتان بر دهان یاوه گویان بزنید و نه اینکه گریه کنید برای اینکه دشمن از گریه کردن شما سوء استفاده می کند .

بگفته امام خمینی ، ملتی که شهادت را سعادت می داند آن ملت پیروز است چه بکشند و چه کشته شوند . و خواهرانم زینب گونه در جلوی جنازه ام قدم بزنید و با مشت های گره کرده بر دهان یاوه گویان بزنید ، نه اینکه گریه کنید . دشمن از گریه کردن شما سوء استفاده می کند . وقتی که من شهید شدم مرا با لباسهای بسیج که بر تنم است دفن کنید . مرا در پائین محله دفن کنید و هر غروب به سر قبر من بیائید و یک فاتحه هم بخوانید تا مرا فراموش نکنید . ....

والسلام – سید رحیم عزیزی

وصیت نامه شهید رحیم عزیزی در بیمارستان امیرالمومنین ( ع ) تهران

سلام مرا به پدر و مادر و تمام برادران برسانید و بگوئید برای من غصه نخورند و راه انقلاب را پیش بگیرند و امام خمینی را تنها نگذارند ، که امام، امید امت است . به پدرم بگوئید که برایم گریه نکند من دیگر می روم خیالم راحت می شود .

پدر زیاد خسته شده خداوند انشاء الله او را اجر دهد . هیچوقت برایم گریه نکنید این همه شهید شده اند ، فقط همیشه مرا دعا کنید .

اگر خوب شدم حتما به جبهه می روم، اگر شهید شدم خیالم راحت می شود . بعد از شهادتم سر قبرم عکس امام را نصب کنید به همه بگوئید مرا ببخشند . به انجمن اسلامی محل بگوئید از من راضی باشند . شهید علی آرائی خوب جائی است ، دارد کیف می کند . من دیگر دارم می روم برایم اذان بگوئید . به خواهر و دامادم بگوئید سر نماز مرا دعا کنند . در نزدیکی شهرداری آمل در حالیکه داشتم سنگر درست می کردم از دست کفار تیر خوردم . چرا مردم را کشتید ای از خدا بی خبر ها ، ای بی همه چیزها . خدایا مرا ببخش .

والسلام 

نگارنده : fatehan1 در 1392/6/16 10:56:32

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

وصيت نامه شهيد محمد كاظم خان بيوكي

وصيت نامه شهيد محمد كاظم خان بيوكي
الان که وصيت نامه خودرامی نويسم بادلی سرشاراز محبت اسلام وجمهوری اسلامی ورهبرکبير انقلاب ودرحاليکه گروه بندی شده ايم، آماده انجام ماموريت که خدمت به اسلام است می باشم.                                 
بسم رب الشهداء
ان الله اشتري من المومنين انفسهم واموالهم بان لهم الجنه بدرستي كه خداوند مي خرد ازبندگانش جانها ومالهايشان راوهمانا ***بهشت است.بادرودفراوان به رهبركبير انقلاب وبنيانگذار جمهوري اسلامي امام خميني، بادرود به همه رزمندگان جبهه هاي حق عليه باطل وباسلام به همه شهداي اسلام ازهابيل تاحسين وازحسين تاشهيد ديارمان آيت الله صدوقي وازصدوقي تاشهداي جبهه هاي غرب وجنوب ايران كه براي فتح كربلا نبرد مي نمايند وخون گرم وجوشان آنها درسنگرها براي آبياري درخت اسلام ريخته مي شود.
الان که وصيت نامه خودرامی نويسم بادلی سرشاراز محبت اسلام وجمهوری اسلامی ورهبرکبير انقلاب ودرحاليکه گروه بندی شده ايم، آماده انجام ماموريت که خدمت به اسلام است می باشيم.ودرحالی که دعای توسل ودعای کميل ودعای ندبه که همانا دعااسلحه انبياء است مشغوليم.   
پدرومادر عزيزم نمی خواهم هرگزبرای من گريه کنيد چون افتخار کنيد که پسرشما درنبرد باکفار بعثی به درجه شهادت نائل گرديد.برادران وخواهران ،شماباصبرانقلابي همچون حسين وزينب، همچون كوه دربرابرمنافقين بايستيد. ديگروصيت نامه راتمام مي كنم بادرود فراوان به رهبركبيرانقلاب امام خميني ودرودبرتمام شهداي اسلام.
 پدرومادر8 روزه را من نشدم برايم بگيريد براي شما پدرومادرصبر انقلابي ازخداوند متعال خواهان وخواستارم .
والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته
شهيدمحمدكاظم خان بيوكي        

نگارنده : fatehan1 در 1392/6/16 10:2:59

جمعه 27 شهریور 1394  11:05 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

وصیتنامه شهید حسن اشرف زاده

وصیتنامه شهید حسن اشرف زاده
بنده قبل ازهرچيزخداراشكرمي كنم كه مرابه راه راست هدايت كردوبازهم خداراشكرمي كنم كه منافق نشدم وبازشكرخداي بزرگ راكه مرابه جمع رزمندگان اسلام، اين زمينه سازان ظهورحضرت مهدي(عج) هدايت كرد. 

بسم الله الرحمن الرحيم
ياايهاالذين امنوااصبروا وصابروا ورابطوا واتقواالله لعلكم تفلحون
اي اهل ايمان دركاردين صبورباشيدويكديگررابه صبر ومقاومت سفارش كنيدومهيا ومراقب كاردشمن بوده وخداترس باشيدتا پيروز ورستگارگرديد.(سوره آل عمران آيه ۲۰۰)
باسلام به حضرت مهدي (عج)وباسلام به نائب برحقش امام خميني اميد مستضعفان جهان وباسلام به امت شريف وشهيدپرور ايران وصيتنامه خودراآغاز مي كنم. بنده قبل ازهرچيزخداراشكرمي كنم كه مرابه راه راست هدايت كردوبازهم خداراشكرمي كنم كه منافق نشدم وبازشكرخداي بزرگ راكه مرابه جمع رزمندگان اسلام، اين زمينه سازان ظهورحضرت مهدي(عج) هدايت كرد. پدرومادرعزيزم بنده هميشه آرزويم پيش خدااين بودكه مراتوفيق دهددرجبهه ها شركت كنم والان خوشحالم كه به خواست خداوندمتعال توانستم باسپاه محمد(ص) عازم جبهه شوم وديگرازپدرومادرعزيزم مي خواهم اگرشهيد شدم برايم گريه نكنيدواگرهم گريه كرديدبراي آقايم (امامم)حسين(ع)باشدوحرف آخرم به خانواده عزيزم وامت شريف وشهيدپرور ايران اين است كه قدرامام عزيز رابدانيدكه وجوداين رهبرعزيزبرايتان ازطرف خدايك نعمت است پس هميشه طول عمروسلامتيش راازخداوندبزرگ بخواهيد.         

والسلام 

يزد-بلوار۲۲بهمن – خيابان كمربندي – هتل بهاره- كوچه مرتضي علي –پلاك۲۱۴

نگارنده : fatehan1 در 1392/6/16 9:56:23

تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید فخرالدین مهدی برزی

وصیت نامه شهید فخرالدین مهدی برزی
چه خوبست که زندگیمان را با قرآن تطبیق دهیم، قرآنی که از جانب پروردگار و خالق رئوف است، هر طور که او خواست، همانطور شویم و هر چه رضای او بود همان را انجام دهیم. 

«چه خوبست که زندگیمان را با قرآن تطبیق دهیم،قرآنی که از جانب پروردگار و خالق رئوف است،هر طور که او خواست، همانطور شویم و هر چه رضای او بود همان را انجام دهیم.»

وصیت نامه فخرالدین مهدی برزی

فرزند حسین، ش ش: ۸۱، متولد ۱۳۴۹

دین: اسلام، عضو بسیج

بسم الله الرحمن الرحیم و بسم رب الشهداء و الصدیقین

«وَلَنَبْلُوَنَّکُمْ بِشَیْءٍ مِّنَ الْخَوفْ وَالْجُوعِ وَنَقْصٍ مِّنَ الأَمَوَالِ وَالأنفُسِ وَالثَّمَرَاتِ وَبَشِّرِ الصَّابِرِینَ* الَّذِینَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِیبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعونَ*أُولَئِکَ عَلَیْهِمْ صَلَوَاتٌ مِّن رَّبِّهِمْ وَرَحْمَةٌ وَأُولَئِکَ هُمُ الْمُهْتَدُونَ*»*

«و البته شما را به سختیهایی چون ترس و گرسنگی و نقصان اموال و نفوس و آفات زراعت بیازماییم و بشارت ده صابران را* کسانی که وقتی به حادثه ناگواری دچار شوند صبوری پیشه کرده و گویند ما از خداییم و به سوی او بازگشت میکنیم* ایشانند که بر آنها درود از خدایشان است و ایشانند هدایت یافتگان»*

چه خوبست که زندگیمان را با قرآن تطبیق دهیم، قرآنی که از جانب پروردگار و خالق رئوف است، هر طور که او خواست، همانطور شویم و هر چه رضای او بود همان را انجام دهیم. اگر گفت بجنگید با کافران، ما هم بجنگیم، اگر گفت برای پایداری دین اسلام بمیرید و با خون خود آنرا استحکام بخشید، ما هم بمیریم البته نه در بستر بلکه در میدان جنگ با کفر، و اگر گفت بر این کشته شدنها صبر کنید که عروج در همین است، ما هم صبر کنیم و … خدایا به ما راضی بودن به رضای خودت را عطا بفرما و امید ما را تنها به رحمت خودت معطوف بدار و قرب خودت را شامل حال ما بگردان که جز این هدف هر هدفی فانی است.

میدانیم اما باید قبول کنیم که عاقبت  این تن و بدن و جسم دنیایی ما همهاش میرود زیر خاک و همه ما را تنها میگذارند و ما میمانیم و اعمالمان و خدایمان  و آنجاست که به این آیه میرسیم که کُلُّ نَفْسٍ بِمَا کَسَبَتْ رَهِینَةٌ «هر نفسی در گرو اعمال خویش است» و ما باید اینجا فکر کنیم که بقول یکی از شهدا: اگر قافله مرگ ما را همراه خود ببرد، ما چه توشهای در دست داریم. آیا میتوانیم در آن تاریکیها دست آقایی را ببینیم و بگیریم و به سوی نور رهنمایی شویم، من خودم الان اینها را مینویسم، میبینم که دستم جداً تهی است و واقعاً میخواهم الان بنشینم و از ته قلب ضجه بزنم و به حال زار خودم ساعتها اشک بریزم.

و نیز وقتی نگاه میکنم به کسانی که در راه خدا از همه چیزشان برای جهاد در راه خدا، این نعمت عظیم که نصیب هر قومی نمیشود گذشتهاند و برادران و دوستان و لذتهای دنیایی و … را در راه خدا داده و به جبهه میآیند و مخلصانه و غریبانه کار میکنند و در این راه خونین میروند، در مقابل اینان میبینم هیچ هستم و هیچ، ولی اینها را برای کسانی که در تهران ماندهاند هم بخوانید و بگویید که امام عزیزمان غریب است و دلش خون است. بگویید که این نعمت جنگ و جهاد هم روزی از دست میرود. بگویید که کاری نکنید که مانند قومهای پیشین عذاب خدا بر شمال هم نازل بشود و آن موقع حسرت بخورید که حسرت آنوقت دیگر سودی ندارد. از حالا به فکر باشید و جبهههای اسلام را خالی نگذارید.

بدانید که الان وامروز، روز عاشوراست و اگر آنروز امام حسین با ۷۲ تن تنها بود، الان امام ما با این عده بسیجیها تنهاست. اگر آنروز بک به یک یاران حسین شهید میشدند و از تعدادشان کاسته میشد، الان هم هر روز تعداد بسیجیها کم میشود و خون برخی بر زمین میریزد و این شما هستید که باید جایشان را پر کنید و مسئول این خونها شما هستید، خلاصه اگر عزاداری برای امام حسین میکنید و در سوگش بر سینه میزنید و گریه میکنید، سعی کنید راهش را هم ادامه بدهید و اشکتان تنها آبی نباشد که از چشمتان پایین میآید بلکه با تفکر و تعقل و تأمل در رفتار امام حسین همراه باشد و همیشه در مورد عزاداریها همین در نظر بوده و همین اجر دارد. اگر عزادارید و میخواهید خدا از شما راضی باشد، چنین کنید و الاّ خودتان میدانید و در انتخاب راه سعادت و شقاوت آزادید.

(از برادر عزیزم کاظم میخواهم که در مراسمم که اگر گرفتید صحبت و سخنرانی کند و در این موارد هم بگوید. «اجرک عندالله»)

در آخر چند جمله میگویم و وصیت خود را به اتمام میرسانم:

۱. در درجه اول سعی کنید هر کاری میکنید در راه رضای خدا باشد و کلاً تمام حرکات و سکنات خود را طوری انجام دهید که در آن رضای خدا را جلب کنید و خدا را همواره ناظر اعمالتان بدانید و بدانید این کار بسیار مشکل است و باید با حوصله و صبر فراوان با آن برخورد کنید و به سادگی دلزده نشوید.

۲. سعی کنید نمازتان را با حال فراوان بخوانید زیرا اگر نماز قبول شود تمام اعمالتان قبول خواهد شد و اگر هم قبول نشود اعمالتان امکان کم دارد که قبول شود زیرا من این را تجربه کردهام.

۳. قرآن زیاد بخوانید که مایه قرب خداست و باعث رقت قلب میشود و نوری میشود که مایه هدایت شما در این دنیا و راهنمای شما در آخرت و همراه شما در قبر است.

۴.سعی کنید هر نوع کاری که میکنید بعد از رضای خدا سبب تحکیم و نقویت انقلاب و دولت شود نه سبب تضعیف آن.

۵. به سخنان معصومین «ع» عمل کنید و از چشمه سرشار علم متصل به علم الهی آنها بهرهمند شوید.

۶. به سخنان امام و مسئولین عمل کنید و از این دولت که انشاءالله زمینهساز انقلاب مهدی «عج» هست تا پای جان حمایت کنید که چنین هم میکنید.

۷. در مورد لوازم و چیزهایی که برای آیندهام نگه داشته و در نظر گرفته بودید اگر خواستید آنها را در راههای خیر از قبیل صدقات و خیرات و خانوادههای بیسرپرست یا دخترانی که برای ازدواج از نظر خانوادگی فقیر هستند و احتیاج به کمک دارند و یا جنگ و جبهه مصرف کنید.

۸.مراسم ختم و دفن و قبر مرا ساده برگزار کنید و مرا بیشتر از آنکه بودهام جلوه ندهید، البته هدفم خیلی بزرگ بوده و در مورد آن میتوانید زیاد بگویید اما بدانید من در راه رسیدن به هدف خیلی سستی کردهام و طوری نشان ندهید که برخی خیال کنند که اعمالی که من انجام دادهام همهاش همجهت با رضای خدا بوده و خدای ناکرده اشتباه بروند.

۹. در خوردن و نوشیدن و خوابیدن و تفریح و غیره حد اعتدلال را رعایت کنید.

۱۰. ۲۰.۰۰۰ ریال از پولم را برای حق الناس (حق مظالم) بدهید و دو سال روزه و یکسال و نیم هم نماز قضا برایم به جا آورید. در آخر سخنان خود را با حدیثی از ائمه تمام میکنم.

امام جواد «ع»:

کسیکه بخواهد ایمان مستقر داشته باشد محتاج سه چیز است:

۱) توفیق از ناحیه خدا

(۲ واعظ از جانب خود

۳) پذیرش موعظه دیگران

والسلام علی عباد الله الصالحین

۱۳۶۶/۵/۲۰

خدایا ما را در دنیا از زیارت ائمه و در قیامت از شفاعتشان محروم مفرما

آمین

خدایا خدایا تا انقلاب مهدی «عج» حتی کنار مهدی «عج» خمینی را نگهدار

آمین

امام و رزمندگان را دعا کنید

گاهی برایم قرآن خصوصاً با معنی بخوانید

میخواهم که برادر محمد مهدی صاحبقرانی (اگر زنده بود) در مراسم ختم (اگر گرفتید) اذان بگوید و برادر محمود برنا (اگر زنده بود) قرآن بخواند و برادرم کاظم هم طبق وصیت نامه صحبت کند.

نگارنده : fatehan1 در 1392/6/13 9:51:14

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها