0

هیجان انگیزترین دیالوگ دوران مدرستونوبگویید

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

هیجان انگیزترین دیالوگ دوران مدرستونوبگویید

اول خودم شروع میکنم:

خیلی وقتهامیشدکه دبیرمون اشاره میکردبه شخصی ومیگفت توجوابه درس روبده که دوستان هم محبت می کردندآنقدراشاره هاروجابجامیکردن تامی رسیدبه من.خخخ

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 18 خرداد 1394  5:34 PM
تشکرات از این پست
nargesza shayesteh2000
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6168

پاسخ به:هیجان انگیزترین دیالوگ دوران مدرستونوبگویید

کلاس سوم دبستان  که بودم ..معلم داشت جدول ضرب پیشرفته بهمون  یاد میداد که رسید به  اینجا که 6 *100  گفت شش صدتا ؟؟ منم که احساس کردم بیشتر بقیه بلدم سریع گفتم (شونصدتا )معلممون خندش گرفت و گفت ششصدتا نه شونصدتا cool..منم در سکوت معناداری فرو رفتم ....wink..این خاطره رو هر وقت  یادم میاد خندم میگیره ...

یاطبیب القلوب heart

سه شنبه 19 خرداد 1394  1:06 PM
تشکرات از این پست
farshon
eshghehzahra
eshghehzahra
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 72

آقا اجازست داخا خودکار رو پوست پرتغل میکردیم مینداختیم سمت بچه ها یا معلم خودکار رو میزدیم سرمون روغنی میشد و بعد کاغذ رو برمیداشتیم ذره بین رو سمت شلوار بچه ها میکردیم میسوخت وای یادش بخیر

خرید اینترنتی کفش فروشگاه اینترنتی کفش درمان ریزش مو ثبت شرکت در ترکیه ریزش مو جلوگیری از ریزش مو آموزش زبان ترکی استانبولی خرید اینترنتی کفش خرید اینترنتی کیف ثبت شرکت در ترکیه اقامت ترکیه پاسپورت ترکیه ازدواج در ترکیه خرید خانه در ترکیه خرید اینترنتی لباس آموزش زبان ترکی استانبولی خرید اینترنتی شلوار خرید اینترنتی لباس مجلسی خرید اینترنتی لباس بچه گانه فروشگاه اینترنتی لباس مجلسی خرید اینترنتی کیف مجلسی خرید اینترنتی کیف مارک خرید اینترنتی کیف مارک خرید اینترنتی تونیک فروشگاه اینترنتی لباس زنانه فروشگاه اینترنتی لباس مجلسی فروشگاه اینترنتی لباس بچه فروشگاه اینترنتی لباس بارداری فروشگاه اینترنتی پوشاک فروش اینترنتی لباس خرید اینترنتی لباس زنانه فروشگاه اینترنتی لباس دخترانه فروشگاه اینترنتی لباس مردانه فروشگاه اینترنتی لباس مجلسی خرید اینترنتی لباس مردانه خرید اینترنتی کفش فروشگاه اینترنتی کفش مهدکودک مهد کودک
سه شنبه 19 خرداد 1394  1:46 PM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
farshon
کاربر طلایی1

یه دبیرزمین شناسی داشتیم آنقدرسخت گیربودکه می گفت هرکس درسروزرونخونده باشه همون اولش بگه که دردفترچه ایکه داشت برامون پااون منفی میزدبرعکس همون روزیکه درس نخونده بودم صدامی زندبیایندآقای اشرفی جهت درس پس دادن.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 20 خرداد 1394  6:29 AM
تشکرات از این پست
lovermohamad
lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

زنگ اخر جلوی در مدرسه منتظرتم مردی بیا,,,,
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
چهارشنبه 20 خرداد 1394  7:56 AM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
farshon
کاربر طلایی1

بذاریدببینم بقیه دانش آموزان نظرشون دراینموردچیه؟سوالی بودکه روزی دبیرزیست شناسیمون بعدازدست بلندکردنه بقیه هم کلاسیا ودست بلندنکردن بنده ازم پرسیدندویه صفرچهارگوش بدلیل یادنداشتن به سوال درسی گرفتم.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 21 خرداد 1394  5:27 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها