به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس به نقل از مهرخانه، عضو هیئت مؤسس جبهه متحد زنان اصولگرا اظهار داشت: امیدواریم بتوانیم در عرصه سیاسی نسبت به مسئله انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی توجه خاصی داشته باشیم، اما این مسئله برای ما زودهنگام است.
بتول محتشمی، گفت: اگرچه زنان به برکت انقلاب اسلامی، توانمندیهای بسیاری را بهدست آوردهاند، ولی در شرایط کنونی ضرورت توجه خاص به مسئله زنان بیش از پیش احساس میشود. علیرغم ظرفیتها و بسترهای مناسبی که توسط زنان ایجاد شده است، ولی احساس مسئولیت و دغدغه کافی نسبت به مسایل زنان در مسئولین جامعه وجود ندارد و همین امر میتواند موجب ازمیانرفتن انگیزه زنان و کمرنگشدن همدلی و همگرایی آنان شود.
عضو کمیته سلامت فرهنگستان علوم پزشکی با اشاره به وجود تشکلهای بسیار، اما پراکنده زنان در جبهه اصولگرا خاطرنشان کرد: این تشکلها علیرغم تعداد متعدد، نتوانستند تا حد مطلوب منشأ فعالیت در دفاع از مسایل زنان، خانواده و مشکلاتی که با آن دستبهگریبان هستند، شوند. از ابتدای انقلاب نیز معتقد بودیم که باید رویکرد و عملکرد این تشکلها تجمیع، بازنگری، واکاوی، آسیبشناسی و بازتولید شود.
دولت یازدهم حساسیت و دغدغه لازم برای پیگیری مسایل مغفولمانده زنان را ندارد
وی با بیان اینکه دولت یازدهم به دلیل مسایل و مشکلات خود و یا نوع نگرش به زنان، حساسیت و دغدغه لازم برای پیگیری مسایل مغفولمانده زنان را ندارد، افزود: خروجی کارها و فعالیتهای امور زنان در بخشهای دولتی دیده نمیشود. عدم پاسخگویی دستگاهها نسبت به خواستهها، مصوبات و نیازهای زنان و همچنین تشکیلات امور زنان در بخشهای دولتی در حوزه صف و ستاد، از دلایل مهم و اصلی راهاندازی جبهه متحد زنان اصولگرا بود.
پرهیز از افراطوتفریط در جبهه متحد زنان اصولگرا
عضو کمیته سلامت فرهنگستان علوم پزشکی ادامه داد: بهمنظور طرح مسایل زنان، همصدایی، همگرایی و انسجام زنان، تقویت جایگاه و امور زنان در عرصههای مختلف، تصمیم گرفتیم زنان اصولگرا با عقاید مشترک را علیرغم سلیقههای مختلف جمع کرده و بهدور از افراطوتفریط به بررسی شرایط و وظایف خود بپردازیم؛ ازاینرو جبهه متحد زنان اصولگرا تشکیل شد.
اولویت خانواده و رفع ظلم و ستم نسبت به زنان و حل مشکلات آنها
محتشمی به رویکردهای خاص جبهه متحد زنان اصولگرا اشاره کرد و افزود: تأکید ما بر اجرای منویات امام خمینی (ره) و نظریات مقام معظم رهبری بهعنوان یک گفتمان اسلامی در خصوص زنان است و اینکه فضایی دغدغهمند، هدفمند، مسئولانه و کارشناسی را در تشکلهای زنان ایجاد کرده و به بخشهای سیاستگذاری، قانونگذاری، اجرایی با اولویت خانواده و رفع ظلم و ستم نسبت به زنان و حل مشکلات آنها ورود پیدا کنیم.
اولویتهای کاری جبهه متحد زنان اصولگرا
عضو هیئت مؤسس جبهه متحد زنان اصولگرا تأکید کرد: این جبهه در نظر دارد از انفعال در تبیین مسایل زنان در غرب خارج و بهصورت فاعل و کنشمند برتری دیدگاه اسلامی نسبت به زن را در مبانی نظری و عملی نشان دهد. همچنین با توجه به ظرفیت و توانمندی تمامی زنان به دنبال تبیین گفتمان اسلام در داخل و مناسبات هستیم تا عملکرد نظام را در این زمینه نشان دهیم.
وی با اشاره اهمیت اسناد فرادستی و سند بیست ساله گفت: جبهه به اسناد فرادستی، سیاستهای مصوب شورای فرهنگی و اجتماعی زنان، شورای عالی انقلاب فرهنگی و برنامههای توسعه توجه ویژه دارد. امروزه در برخی عرصهها استاندارد کمی و کیفی زنان در بعضی از موارد نظیر سبک زندگی، مسایل فرهنگی، ازدواج جوانان، فرزندآوری، جمعیت، تغذیه و روابط زنان در خانواده و جامعه، مطلوب نیست و این مسایل در اولویتهای کاری ما قرار دارد. همچنین محرومیتزدایی از زنان بهویژه زنان بیسرپرست و سرپرست خانوار و وضعیت زنان در رسانهها با توجه به نقش الگویی آنان نیز در دستور کار قرار دارد.
امیدواریم بتوانیم در انتخابات مجلس شورای اسلامی ورود پیدا کنیم
محتشمی تأکید کرد: امیدواریم بتوانیم در عرصه سیاسی نیز به مسئله انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی توجه خاصی داشته باشیم، اما این مسئله برای ما زودهنگام است.
وی در پایان گفت: جبهه متحد زنان اصولگرا برنامههایی را تنظیم کرده است، ولی با توجه به اینکه زمان زیادی از هدفمندسازی، ساختارمندکردن، خطمشی و رویکردهای جبهه نگذشته است، این برنامهها در آینده اعلام خواهد شد.
انتهای پیام/غ