0

مبحث 103 طرح صالحین: «عادت ها و رفتارهای خوب و بد اجتماعی»

 
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1393 
تعداد پست ها : 10952
محل سکونت : خراسان رضوی

مبحث 103 طرح صالحین: «عادت ها و رفتارهای خوب و بد اجتماعی»

 مبحث 103 طرح صالحین: «عادت ها و رفتارهای خوب و بد اجتماعی»

 

با عرض سلام و ادب؛

اگر کمی با نگاهی دقیق تر به حامعه ای که در آن زندگی میکنیم نظاره کنیم؛ متوجه عادت های خوب و گاهاً بدی میشویم که قطعاً علل و شرایط مختلفی در ایجاد و نشر آنها نقش داشته است.

در این مبحث طرح صالحین به این قصد که اِن شاء الله بتوانیم به قدر توان در اشاعه عادت های خوب اجتماعی خودمان و همچنین ریشه کنی یرخوردها و عادت های بد فردی و اجتماعی، گامی مؤثر برداریم، موضوع «عادت ها و رفتارهای خوب و بد اجتماعی» را به بحث میگذاریم: 

 

دوستان عزیز ضمن ابراز نظرات و ایده های خود در صورت تمایل می توانند به سؤالات ذیل نیز پاسخ دهند:

1. به نظر شما مهم ترین و بهترین رفتار اجتماعی و بدترین رفتار و عادت اجتماعی در جامعه ما چیست؟

2. به نظر شما ریشه عادت ها و رفتارهای خوب و بد اجتماعی چیست؟

3. تأثیر رفتار فردی در رفتار اجتماعی مؤثرتر است یا رفتار اجتماعی در زندگی فردی؟

 

با تشکر از شما عزیزان



 

شنبه 16 خرداد 1394  9:33 PM
تشکرات از این پست
ria1365 nargesza lovermohamad omiddeymi1368 shirdel2 liasam tachberdee sungift
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 7868

پاسخ به: مبحث 103 طرح صالحین: «عادت ها و رفتارهای خوب و بد اجتماعی»

سلام

با تشکر از اقا احسان بابت موضوع خوب این هفته

مثل همیشه قبل از ورود به بحث یک مختصر توضیحی درباره رفتار اجتماعی بدم بعدا به سایر مباحث بپردازم:

منظور از رفتار اجتماعي هر نوع رفتاري است كه متضمن كنش متقابل دو يا چند انسان باشد

فرد رفتاهاي اجتماعي خود را بر اساس عوامل گوناگونی از قبيل فرهنگ و هنجارهاي اعتقادي ، ارزشي و قانوني مورد قبول خود يا جامعه و همچنين نقش خود در اجتماع و هويتي كه بدست آورده تنظيم مي‌كند

در يك تقسيم بندي مي‌توان رفتار اجتماعي را به دو نوع تقسيم نمود :

رفتار جامعه پسند :آن دسته از رفتارهايي که كه مورد قبول جامعه بوده ، با قوانين و هنجارهاي جامعه مطابقت دارد اين نوع از رفتارها سازنده و در جهت پيشبرد اهداف يك گروه يا اجتماع هستند مثل  نوع‌دوستي  تواضع بخشش مهربانی

رفتار جامعه ستيز :  رفتار جامعه ستيز رفتارهايي منفي هستند كه با قوانين و معيارهاي جامعه مطابقت ندارن  مورد قبول افراد جامعه نيستند و اغلب پيامدهاي منفي اجتماعي را براي فردي كه مرتكب اين رفتارها مي‌شوند به همراه دارند مثل دروغ خشونت 

 

     Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

یک شنبه 17 خرداد 1394  10:28 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 shirdel2 liasam ehsan007060 nargesza
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1393 
تعداد پست ها : 10952
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به: مبحث 103 طرح صالحین: «عادت ها و رفتارهای خوب و بد اجتماعی»

سلام

چندتا از رفتارها و عادت های بد اجتماعی

1/ خداحافظی و سلام کردن با بوق ماشین

2/ عدم احترام به فوانین راهنمایی و رانندگی

3/ شایع شدن دروغ گویی و اغراق به اسم تبلیغ برای فروش اجناس و کالاها

4/چشم هم چشمی های گاها افراطی و....

 



 

یک شنبه 17 خرداد 1394  11:56 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 shirdel2 ria1365 nargesza
ahmadfarm
ahmadfarm
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1390 
تعداد پست ها : 7792
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به: مبحث 103 طرح صالحین: «عادت ها و رفتارهای خوب و بد اجتماعی»

1. به نظر شما مهم ترین و بهترین رفتار اجتماعی و بدترین رفتار و عادت اجتماعی در جامعه ما چیست؟

به نظر من در خيلي از قسمتهاي جامعه ما حق ديگران پايمال مي شود....يعني ياد نگرفته ايم كه به حقوق ديگران احترام بگذاريم. مثلا در رانندگي كردن كه همه سعي دارند از يكديگر سبقت بگيرند و هيچ وقت از خودگذشستگي نشان نمي دهند. 

2. به نظر شما ریشه عادت ها و رفتارهای خوب و بد اجتماعی چیست؟

در تربيت خانوادگي مي توان دنبال اين مسئله گشت اما بعضي اوقات هم فرزندانمان با ورود به عرصه هاي اجتماعي از جمله مدرسه عادات ناپسندي مي آموزند كه والدين بي خبرند. پس تمام خانواده هاي جامعه بايد با هم تلاش كنند تا فرزنداني نكو به جامعه تحويل دهند.

   

تنها امید خلق جهان یابن فاطمه   ای منتهای آرزوی اولیاء بیا

بالا گرفته ایم برایت دو دست را  ای مرد مستجاب قنوت و دعا بیا

                                     

           برای ظهورش صلوات........ اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

 
 
دوشنبه 18 خرداد 1394  11:33 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060 omiddeymi1368 shirdel2 nargesza
AMIN1995
AMIN1995
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 163
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به: مبحث 103 طرح صالحین: «عادت ها و رفتارهای خوب و بد اجتماعی»

نخستین قدم برای از بین بردن این نوع رفتارها، یافتن آگاهی در مورد آنها و پی بردن به اشتباه است. سپس، جایگزین کردن آن عادت با رفتاری دیگر است که هدف مشترکی را دنبال می کند. سرانجام، این رفتار به یک عادت خوب تبدیل می شود

b_0_0_0_10_images_1430636738136741_259.jpeg

همه ما عادت های بدی داریم که دوستشان نداریم. اما از بین بردن آنها چندان هم راحت نیست زیرا بیشتر این عادت ها را ناآگاهانه انجام می دهیم. بنابراین، نخستین قدم برای از بین بردن این نوع رفتارها، یافتن آگاهی در مورد آنها و پی بردن به اشتباه است. سپس، جایگزین کردن آن عادت با رفتاری دیگر است که هدف مشترکی را دنبال می کند. سرانجام، این رفتار به یک عادت خوب تبدیل می شود. البته راهکارهای دیگری نیز برای از بین بردن عادت های بد وجود دارند که ما تعدادی از آنها را در ادامه برایتان ذکر کرده ایم.
1.جویدن ناخن
اگر جزو افرادی هستید که همیشه دستان خود را قایم می کنید چون ناخن هایتان را تا گوشت جویده اید، زمان آن رسیده تا این عادت را ترک کنید. جیمز کلیبورن- یکی از نویسنده های کتاب «چگونگی از بین بردن عادت های بد و جایگزینی آن با عادت های خوب» در این رابطه می گوید، بهتر است ابتدا بدانید پیش از جویدن ناخن چه کاری می کنید. آیا به دنبال لبه های ناهموار و دندانه دار می گردید و سپس دستتان را به دهان می برید؟ پیش از آنکه دست خود رابه طرف صورتتان ببرید، مشت خود را گره گنید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که تمایل شما به جویدن ناخن ها از بین برود. زمانیکه که احساس کردید در این کار پیشرفت کرده اید و می توانید این عادت را ترک کنید، از ناخن هایتان به خوبی مراقب و آنها را مانیکور کنید و از زیبایی اش لذت ببرید.
2.شکستن بند انگشتان
شاید شما از شکستن بند انگشتان خود و شنیدن صدا تق آن لذت ببرید اما به دلیل اینکه این صدا برای دیگران چندان جالب نیست، می خواهید این عادت خود را ترک کنید. دکتر کلیبورن در این باره پیشنهاد می دهد از رفتارهای رقابتی استفاده کنید؛ به طور مثال، به جای شکستن بند انگشتان خود، کار دیگری انجام دهید. مشت کردن یک دست خود یا بیرون کشیدن انگشتان باعث می شود از شکستن آنها خودداری کنید. برای فرونشاندن احساس لذت حاصل از شکستن انگشتان، موفقیت های خود – وقتی توانستید یک رفتار دیگر را جایگزین این عادت بد خود کنید – و بازگشت هایتان به عادت بد را ثبت کنید. کشف کنید که ایراد کارتان کجاست و به این ترتیب می توانید به مرور این عادت بد را ترک کنید.
3.بادکردن آدامس
شاید شما از صدای ترکاندن  آدامس در دهان خود لذت ببرید، اما این صدا برای دیگران بسیار آزاردهنده است. دکتر کلییبورن در این باره می گوید باید ببینید آدامس جویدن چقدر برای شما مهم است و سعی کنید آن را ترک کنید. وقتی یک تکه آدامس داخل دهان شما قرار دارد، نترکاندن آن کار دشواری است. برای اینکه ترک حس خوب آدامس جویدن برایتان آسان تر شود، بهتر است نفس عمیق بکشید و کارهای آرام کننده انجام دهید. اگر آدامس را برای هضم غذا یا خوش بو کردن دهان خود می جوید، بهتر است به جای آن از قرص های نعناع استفاده کنید.
4.نشستن آرایش صورت هنگام خواب
شاید شب، هنگام خواب به قدری خسته باشید که صورت خود را نشویید. اما می توانید دستمال مرطوب را کنار تخت خود بگذارید تا حداقل با آن آرایش خود را تا حدی تمیز کنید. یا می توانید برای خود یک برنامه خواب ترتیب دهید که به واسطه آن صورت خود را با محصولات پاک کننده آرایش تمیز و با مرطوب کننده ماساژ دهید. باید بدانید که خوابیدن با صورت آرایش دار منجر به جوش زدن و ایجاد چروک در صورت و اطراف چشم ها می شود.
5.وسط حرف کسی پریدن
شاید دوست داشته باشید تفکرات خود را به دیگران بگویید، اما وقتی کسی در حال صحبت کردن است بهتر است زبان به دهان بگیرید و چیزی نگویید تا حرفش تمام شود. دکتر وارنادو می گوید، سعی کنید به حرف های دیگران با دقت گوش کنید. هر چه با علاقه بیشتری به حرف های طرف مقابل گوش کنید، کمتر دوست دارید تا وسط حرف او بپرید و نظر دهید. او همچنین می افزاید، اگر فرد صحبت کننده برای لحظه ای صبر کرد تا فکرش را جمع کند یا نفس بکشد، از این فرصت برای حرف زدن استفاده نکنید. در این لحظه، نفس عمیق بکشید، در ذهن خود از یک تا ده بشمارید و به حرف های مخاطب خود فکر کنید. در راه ترک این عادت می توانید از یک دوست نیز کمک بخواهید تا هرچندوقت یکبار هدفتان را برایتان یادآوری کند و موفقیت هایتان را با شما جشن بگیرد.
6.خوردن غذا با سروصدا
شاید خودتان هم متوجه شده باشید که هنگام خوردن غذا خیلی سروصدا می کنید، اما دلیلش را نمی دانید. صدای خود را هنگام خوردن غذا ضبط کنید تا ببینید چه صدایی می دهد. پیدا کردن صدای خاص، به شما کمک می کند تا راه حل مناسب را برای آن بیابید؛ اینکه چه زمانی و چگونه زبان خود را حرکت دهید، آرام تر بجوید، لقمه های کوچک تری در دهان خود بگذارید و هنگام جویدن غذا دهان خود را ببندید. وقتی همراه کسی غذا می خورید بهتر است همه این مسایل را رعایت کنید.
7. دیر کردن
نویسنده کتاب «قاتل احساسات شما» - کن لیندر – می گوید، فائق آمدن بر این عادت مستلزم یافتن دلیل برای سروقت حاضر شدن در جلسات و قرارهای ملاقات است. از خود چند سوال بپرسید: آیا به وقت دیگران احترام می گذارید؟ آیا دوست دارید آدم بی نزاکتی به نظر برسید؟ یا دوست دارید باملاحظه و حرفه ای دیده شوید؟ وقتی تصمیم خود را گرفتید، سعی کنید ساعت قرار ملاقات را 5 تا 10 دقیقه زودتر از آنچه هست در ذهن خود تجسم کنید. یا می توانید زمان جلسه را 15 دقیقه پیش از موعد واقعی آن برای خود یادداشت کنید.
8. یواشکی نگاه انداختن به کارهای دیگران
این کار در واقع تجاوز به حریم شخصی افراد است. تصور کنید فردی بخواهد یواشکی در کار شما فضولی کند. چه حالی به شما دست می دهد؟ یا حتی تصور کنید که طرف مقابل شما را برای این کار جلوی تعداد زیادی آدم سرزنش کند! تصور این نوع آبروریزی و خجالت می تواند شما را از انجام این عادت زشت بازدارد.
9.با صدای بلند با موبایل حرف زدن
یک لحظه فکر کنید، وقتی شما با صدای بلند با تلفن صحبت می کنید فردی سودجو آنها را در فیس بوک یا توئیتر پست کند یا استفاده نادرستی از آنها ببرد. آیا دوست دارید مشتری بزرگ خود یا دوستتان را از دست بدهید؟ وقتی در یک جمع بلند با تلفن صحبت می کنید، نمی دانید چه افرادی به مکالمه شما گوش می دهند و این مالکمه به کجا خواهد انجامید. دکتر ایندر می گوید، برای یادآوری به خود برای آرام صحبت کردن، کلمه یا عبارتی را بنویسید و آن را در جایی نصب کنید که همیشه می بینید.
10.ناآرام بودن
دکتر لیندر می گوید، حرکت کردن در اطراف در نتیجه اضطراب هایی که دارید، شما را آدم ضعیفی نشان می دهد. برای جلوگیری از این فکر، ببینید در موقعیت های مختلف با دستان خود چه کاری انجام می دهید. اگر ایستاده اید، دستان خود را در دو طرف بدنتان رها کنید و تصور کنید آنها به پهلوهای شما چسبیده اند و نمی توانید آنها را تکان دهید. اگر نشسته اید، دستان خود را روی زانوهایتان بگذارید. سعی کنید آنها را تا زمانیکه لازم نیست، حرکت ندهید.

با خدا باش پادشاهی کن   بی خداباش هرچه خواهی کن

کاش صداقت داشتی....

ARLUX

دوشنبه 18 خرداد 1394  12:11 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060 omiddeymi1368 shirdel2 nargesza
haj114
haj114
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 3991

پاسخ به: مبحث 103 طرح صالحین: «عادت ها و رفتارهای خوب و بد اجتماعی»

با سلام و احترام

1. به نظر شما مهم ترین و بهترین رفتار اجتماعی و بدترین رفتار و عادت اجتماعی در جامعه ما چیست؟

رفتارهای زیادی هست اما

بهترین: رفتاری که رنگ خدایی داشته باشه

بدترین: رفتاری که باب میل شیطان و نفس سرکش باشه

2. به نظر شما ریشه عادت ها و رفتارهای خوب و بد اجتماعی چیست؟

خانواده - همنشین و دوست - الگو برداری ( یا از غرب یا از سنت اهل بیت ع)

3. تأثیر رفتار فردی در رفتار اجتماعی مؤثرتر است یا رفتار اجتماعی در زندگی فردی؟

هر دو به نحوی موثرند ،رفتار فردی به مرور بر روی اجتمایی تاثیر دارد و به عکس.

  *  عَزیزٌ عَلَیَّ اَنْ اَرَی الْخَلْقَ وَلا تُری  *
********
سه شنبه 19 خرداد 1394  9:02 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 shirdel2 ehsan007060 ria1365 nargesza
haj114
haj114
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1391 
تعداد پست ها : 3991

پاسخ به: مبحث 103 طرح صالحین: «عادت ها و رفتارهای خوب و بد اجتماعی»

به نظر من

راضی نبودن به داده های خداوند ،الان یکی از معصلات عمده شده.

در این وضعیت ،تمام چیزاها رو فقط بر حسب میل و نفس ،و زیاده خواهی و چشم وهم چشمی در نظر میگیریم

و مشکلات این موضوع ،، فقر - قطع روزی - اضطراب - احساس بدبختی و .... هست.

که اگر در اینجا به رضای خداوند راضی باشیم زندگی به خوبی و با ذهنی آرام ادامه خواهد داشت.ان شاالله

سه شنبه 19 خرداد 1394  6:08 PM
تشکرات از این پست
shirdel2 omiddeymi1368 ehsan007060 ria1365 nargesza
tachberdee
tachberdee
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1391 
تعداد پست ها : 4133
محل سکونت : گلستان

پاسخ به: مبحث 103 طرح صالحین: «عادت ها و رفتارهای خوب و بد اجتماعی»

 

1. به نظر شما مهم ترین و بهترین رفتار اجتماعی و بدترین رفتار و عادت اجتماعی در جامعه ما چیست؟ بهترین رفتار اجماعی ما ایرانیان تلاشمون برای مودب بودنه ( که اکثرمواقع هم موفق هستیم ) ، بدترین اخلاقمون هم تجسس در زندگی افراد و سعی در پیا کردن نقطه ضعف از دیگرانه ( اگر نتونستیم چیزی پیدا کنیم ، یه حرفی از خودمون در میارم و به شخص مورد نظر نسبت میدیم ) البته بلانسبت!

2. به نظر شما ریشه عادت ها و رفتارهای خوب و بد اجتماعی چیست؟ اکثرا ریشه در فرهنگ و تربیت خانوادگی افراد دارن

3. تأثیر رفتار فردی در رفتار اجتماعی مؤثرتر است یا رفتار اجتماعی در زندگی فردی؟ تأثیر متقابله البته این بستگی به تعریف ما از اجتماع داره اینکه افراد به اجتماع  معنی میدن یا جامعه به افراد!


 

سه شنبه 19 خرداد 1394  6:46 PM
تشکرات از این پست
haj114 shirdel2 omiddeymi1368 ria1365 nargesza
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1387 
تعداد پست ها : 43957
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به: مبحث 103 طرح صالحین: «عادت ها و رفتارهای خوب و بد اجتماعی»

ماانسانهاچون اجتماعی آفریده شده ایم اعمال نیک وبدمون تاثیربسزایی درحیطه فردی برروی اجتماع می گذاردچه بسابخاطربرخی خطاهای فردی ،اجتماعی روزیرسووال ببرندبنابراین منحصرانمیشه گفت خطای فردی چون ماجزیی ازاجتماع هستیموسازنده جواجتماعی هستیم.باتشکر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 19 خرداد 1394  6:59 PM
تشکرات از این پست
kare_natamam haj114 shirdel2 omiddeymi1368 ria1365 ehsan007060 nargesza
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1393 
تعداد پست ها : 5535
محل سکونت : یزد

پاسخ به: مبحث 103 طرح صالحین: «عادت ها و رفتارهای خوب و بد اجتماعی»

بنام خدا

1. به نظر شما مهم ترین و بهترین رفتار اجتماعی و بدترین رفتار و عادت اجتماعی در جامعه ما چیست؟ برای پاسخ به این سوال باید گفت که رفتارها در جوامع مختلف فرق می کنند و ممکن هست یک رفتاری در یک جامعه ای خوب تلقی شود و در یک جامعه دیگر اینگونه نباشد اما به نظر بنده در جامعه ما که یک حامعه اسلامی است بهترین رفتار عمل به دستورات دین اسلام و قرآن مجید و پیامبران و امامان بعنوان فرستادگان ونمایندگان خدا برای راهنمائی ما میباشد.و بدترین رفتار اجتماعی هم عمل نکردن و یا بد عمل کردن دستورات دین بر اساس سلایق و عقاید شخصی میباشد.

2. به نظر شما ریشه عادت ها و رفتارهای خوب و بد اجتماعی چیست؟ آنچه مسلم است ریشه رفتار ها و عادت های خوب و بد به نوع تربیت افراد جامعه و فرهنگ و آموزش جامعه دارد و قطعا در این میان مسئولین هم میتوانند نقش عمده ای در نوع رفتار افراد جامعه داشته باشند چون رفتار اکثر مردم فقط با الگو گرفتن از سرپرستان یعنی پدر و مادر و در درجه بعد مسئولین خصوصا مسئولین دینی و مذهبی و فرهنگی بروز می کند و معمولا افراد کمتر بدنبال تحقیق در مسائل بر می آیند (البته استثناء هم هست).بعنوان مثال خود ما چون پدر و مادرمان مسلمان بوده اند مسلمان هستیم و بررسی و تحقیق زیادی در مورد ادیان دیگر نکرده ایم.اگرچه طبق آیات قرآن مجید دین اسلام بهترین و کاملترین دین خداست ولی لازم هست ما برای اینکه بتوانیم این دین را به ادیان دیگر بعنوان دین برتر معرفی کنیم ، ضمن مطالعه در ادیان دیگر با رفتار خودمان الگو باشیم برای دیگران و......که متاسفانه اینگونه نیستیم.

3. تأثیر رفتار فردی در رفتار اجتماعی مؤثرتر است یا رفتار اجتماعی در زندگی فردی؟قطعا مجموعه رفتار فرد فرد جامعه هست که تشکیل رفتار اجتماعی جامعه را میدهد ،بنابراین تاثیر رفتار فردی در رفتار اجتماعی بسیار موثر است و چنانچه ما بر اساس آموزه های دین اسلام و قرآن و پیامبران و امامانمان عمل نمائیم حتی اگر فقط خودمان تنها بمانیم باید از حق و حقیقت و رفتار خداپسندانه دفاع کرده و به آن عمل کنیم اما.........کجاست واقعیت و چقدر فاصله هست بین رفتار و عملکرد ما.شاید بتوان گفت تنها معصومین اینگونه بوده اند و از بین آنها هم حضرت علی (ع) بارزترین آنها در این مورد است.

ضمنا بنده با این ضرب المثل قدیمی که گفته:خواهی نشوی رسوا هم رنگ جماعت شو ، شدیدا مخالفم و بهیچ عنوان آن را قبول ندارم و گمان می کنم در اصل این ضرب المثل یا بگونه ای دیگر بوده و یا برای مورد خاصی مطرح شده و گرنه قابل قبول نیست که شما در هر جمعی و جامعه ای که میروی رنگ عوض کنی و همرنگ آن جامعه بشوی.اینگونه رفتار کردن را در دین رفتار منافق گونه می گویند.

                  

سه شنبه 19 خرداد 1394  11:39 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 haj114 ehsan007060 ria1365 nargesza
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1393 
تعداد پست ها : 5535
محل سکونت : یزد

پاسخ به: مبحث 103 طرح صالحین: «عادت ها و رفتارهای خوب و بد اجتماعی»

بنام خدا

از آنجائیکه ما انسانها دچار عادات خوب و بدی می شویم و گاهی این عادات که از نظر خودمان خوب است و یا به نفع ما هست مورد پسند جامعه نیست و لذا باید سعی نمائیم در جامعه بگونه ای رفتار نمائیم که اگر عادت بدی داریم باعث نشود دیگران هم آن عادت را یاد بگیرند و باعث بدعت شویم ،بلکه باید به مرور زمان عادات بدی که مورد پذیرش جامعه و دین نیست را ترک کنیم و لذا برای آنکه عادت‌های نابجا و ناخوشایند خود را تغییر دهیم، نکات زیرا را فراموش نکنیم:
۱- در مورد تغییر آن عادت جدی باشید؛ زیرا برای تغییر یک عادت نیاز به انرژی و تعهد است.

۲-افکار، احساسات و رفتارهای خود را در مورد عادت سابق و رفتار جدید خود یادداشت کرده و در مورد آنها فکر کنید. به مناسب‌ترین رفتار بیندیشید و آن را تمرین کنید.

۳- اگر به طور آنی متوجه شدید که دوباره در حال تکرار عادت قبلی هستید، بلافاصله خود را متوقف ساخته و رفتار جدید را انجام دهید.

۴- رفتار جدید را باید به مرور زمان و آهسته آهسته جایگزین رفتار قبلی خود کنید. در این کار نیاز به هیچ عجله‌ای نیست.

برای اینکه مطلب طولانی نشود لطفا ادامه مطلب را در پست بعدی مطالعه بفرمائید.....

                  

سه شنبه 19 خرداد 1394  11:56 PM
تشکرات از این پست
farhad6067 omiddeymi1368 haj114 shayesteh2000 ehsan007060 ria1365 nargesza
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1393 
تعداد پست ها : 5535
محل سکونت : یزد

پاسخ به: مبحث 103 طرح صالحین: «عادت ها و رفتارهای خوب و بد اجتماعی»

بنام خدا

ادامه مطالب پست قبل :

نکاتی که برا ی تغییر عادات نابجا و ناخوشایند نباید فراموش کنیم :


۵- حتما روی پشتیبانی و کمک دیگران حساب کنید و به آنها اطلاع دهید که مشغول کار روی این مساله هستید و از آنها توقع چه نوع کمکی دارید.

۶- از منفی‌بافی به شدت پرهیز کنید. منفی‌‌نگری موجب سردرگمی و ناامیدی خواهد شد.

۷- هرگز ناامید نشوید. اگر چند روش کارساز نبود، روش‌های دیگر را امتحان کنید. در صورت ناامیدی هرگز نخواهید توانست تغییرات لازم و مورد نظرتان را به وجود آورید. عادت‌ها به سختی تغییر می‌کنند و مسلما برای این کار به صرف زمان و انرژی زیادی نیاز است. برای آنکه بتوانید از تلاش‌های خود نتیجه بگیرید، کمی برنامه‌ریزی، نظم و عزم راسخ لازم است. تلاش، تلاش و تلاش کنید. تکرار یک رفتار جدید، تنها راه جایگزین کردن آن با یک عادت قدیمی است. برای آنکه مغز خود را به انجام یک کار جدیدی عادت دهید، لازم است روزها، هفته و حتی ماه‌ها آن را تکرار کنید.

 

                  

چهارشنبه 20 خرداد 1394  12:00 AM
تشکرات از این پست
farhad6067 omiddeymi1368 haj114 ehsan007060 ria1365 nargesza
farhad6067
farhad6067
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1393 
تعداد پست ها : 822
محل سکونت : رشت

پاسخ به: مبحث 103 طرح صالحین: «عادت ها و رفتارهای خوب و بد اجتماعی»

با تشکر و تصدیق سخنان جناب شیردل

ترک عادت زیاد هم سخت نیست!

اولش باید با تمام وجود قبول کنیم که این عادت من اشتباه است!! شاید سخت ترین قسمت و 90 درصد کار همین باشد!!

مرحله‌ی بعدی اینه که قبول کنیم باید یه عادت درست رو جایگزین اون کنیم و لذا اون عادت درست رو باید پیدا کنیم! البته توجه کنید که ایده آل گرا نباشیم!

مثلاً دانش آموزی رو در نظر بگیرید که فقط روزی یه ساعت درس میخونده و کارنامه میان ترمش رو که میگیره، میفهمه که کارش و عادتش اشتباه بوده! و تصمیم میگیره که عادت درس خوندنش رو عوض کنه!

اما نباید از خودش توقع داشته باشه، که یهویی بتونه روزی 7 یا 8 ساعت پشت سر هم دیگه درس بخونه!! این یه امر محاله! بلکه باید کم کم ساعت درس خوندنش رو زیاد کنه تا به اون هشت ساعت ایده آل برسه!

البته باید تمام تلاشش رو بکنه که هر چه زودتر به مقصد برسه اما استرسی هم نداشته باشه که دیر نشه و من نمیتونم و این حرفا!

چون خود این تفکرات، قسمتی از انرژی اون رو تلف میکنن!

از ی طرف دیگه، باید ببینه که اون ساعاتی که صرف درس خوندن نمیشده، صرف چه کارهای دیگه ای میشده! تا جای ممکن، اون غیر ضروریها و کمتر ضروریها رو حذف کنه و با درس خوندن جای اونها رو پر کنه!

ی کار دیگه هم که میتونه بکنه، مدام به خودش محاسن درس خوندن رو یادآوری کنه که ملکه ذهنش بشه و به ضمیر ناخودآگاهش منتقل بشه!

ی چیز دیگه، اینه که از محلهایی که حواس اونو از درس خوندن منحرف میکنن، دوری کنه و جایی بره که اونجا تمرکز داشته باشه روی درس خوندن!

نور و تغذیه مناسب هم بسیار در این راه به اون کمک میکنن!

علی الخصوص، خوراکیها و دم نوشهایی هستند که بر استفاده اونها تاکید شده که روی ذهن فرد برای درس خواندن مفید هستند! از اونها استفاده کنه!

از ورزش و فعالیت بدنی نباید غافل بود!

من با همین روش، خیلی از عادتهام رو ترک کردم! اوایلش شاید، یه خورده آدم اذیت بشه، تا به نظم جدید عادت کنه، اما بعدش سرعت آدم زیاد میشه و کار براش ساده تر میشه!

فقط باید باور کنیم: "ما میتوانیم"

فقط باید تصمیم بگیریم، و توکل بر خدا کنیم و همت کنیم.

ماشاالله این همتی که من از بچه های راسخون سراغ دارم، رو دست ما بلند میشن smiley

 

بزرگترین اشتباه زندگی ام اعتماد به تو بود

چه حماقتی :-(

سرابی بیش نبودی

چهارشنبه 20 خرداد 1394  12:25 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 haj114 sungift shirdel2 shayesteh2000 ehsan007060 ria1365 nargesza
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 7868

پاسخ به: مبحث 103 طرح صالحین: «عادت ها و رفتارهای خوب و بد اجتماعی»

در مورد سوال ۱ بهترین رفتار میشه مهربانی هم نوع دوستی و کمک کردن ب هم میشه باشه که در اجتماع ایران هم هست

بدترین مورد هم چشم و هم چشمی شک و گمان بد به هم خودمون رو بالاتر از دیگران دیدن 

     Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

پنج شنبه 21 خرداد 1394  7:39 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ehsan007060 shirdel2 nargesza
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1393 
تعداد پست ها : 10952
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به: مبحث 103 طرح صالحین: «عادت ها و رفتارهای خوب و بد اجتماعی»

یکی دیگه از عادتها و رفتارهای خوب اجتماعی و فردی مطالعه کردن است که متاسفاته خیلی کم شده!



 

پنج شنبه 21 خرداد 1394  8:57 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 shirdel2 nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها