0

انتظارفرج، انتظار قدرت اسلام است/ زنان با آموزش باورهای اسلامی به فرزندان زمینه‌ساز ظهورند

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

انتظارفرج، انتظار قدرت اسلام است/ زنان با آموزش باورهای اسلامی به فرزندان زمینه‌ساز ظهورند

انتظارفرج، انتظار قدرت اسلام است/ زنان با آموزش باورهای اسلامی به فرزندان زمینه‌ساز ظهورند

یک استاد حوزه با بیان اینکه آموزش یکی از حوزه‌هایی است که زنان می‌توانند در آن نقش‌آفرین باشند، گفت: آنها می‌توانند از جنبه‌های مختلف فرزندان خود را با باورهای ناب و ارزنده اسلام آشناکنند و زمینه ظهور را فراهم سازند.

لیلا میرزاخانی، کارشناس مسائل دینی و استاد حوزه در گفت وگو با خبرنگار طنین یاس، در خصوص نقش زنان در مهدویت با اشاره به آیه ای از قرآن اظهار داشت: وَنُريدُ أنْ نَمُنّ عَلَي الّذينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الارْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أئمًّْة وَنَجْعَلَهُمُ الْوارِثينَ  (آیه 5 سوره قصص)، اعتقاد به دوران آخرزمان و انتظار (فتوریسم) عقیده ای است که در ادیان الهی نظیر  زرتشت ،یهود،مسیحیت و مدعیان نبوت عموماً و دین مقدس اسلام خصوصا به مثابه یک اصل مسلم مورد قبول واقع شده است تا جایی که  شور و التهاب انتظار موعود آخر زمان در تاریخ پر فراز و نشیب این ادیان موج می زند.

وی افزود: یهودیان ، مسیحیان ، زرتشتیان در سراسر تاریخ محنت بار خود هرگونه خواری و شکنجه را برخود هموارکرده اند برای روزی که "ماشیح" ، "مسیحا" و یا "سوشیانت" خواهد آمد، همه این ادیان معتقدند که نخست نجات بشریت به یاری خداوند به دست انسانی الهی صورت می گیرد و دیگر اینکه همه باید درانتظار منجی بشریت باشند و نهایتا منتظران نزد خداوند مقامی بالا دارند؛ در ادیان و مکاتب غیر الهی هم معتقد به آمدن منجی هستند، پیروان دین بودا اعتقاد به منجی دارند و معتقدند منجی شانبه اسم "ماتیریا" درآخر زمان برای نجات عالم ظاهر می شود.

این استاد حوزه در ادامه این مطلب افزود: بین متیرایی ها خود متیریا منجی می شود و دین  ویشو هندی نیز منجی دارد بنام ویشو.

میرزاخانی با بیان اینکه انتظارفرج انتظار قدرت اسلام است، افزود:  باید کوشش کنیم تا قدرت اسلام در عالم تحقق پیدا کند و مقدمات ظهور منجی موعود را فراهم کنیم ، تمام انسانها از مرد و زن باید زمینه ساز حکومت منجی باشند. وی در ادامه این مطلب تصریح کرد: زنان علاوه برنقش عمومی که همه انسانها عهده دار هستند، می توانند در مواردی به طور خاص ایفای نقش کنند و زمینه های ظهور را فراهم نمایند؛ این مسئله اهمیت نقش زنان را در زمینه سازی ظهور روشن می کند.

این کارشناس مسائل دینی ادامه داد: جایگاه و موقعیت زن به عنوان موجودی انسانی والا مورد اتفاق تمامی ملل وادیان می باشد، زنان به عنوان نیمی از اقشار جامعه ازجمله طبقات انکارناپذیر هر اجتماعی محسوب می شوند؛ درتکوین تمامی تمدنها و فرهنگ ها زنان مهمترین نقش را ایفا می کردند،

وی با بیان اینکه جایگاه زنان در عرصه حیات معنوی و اعتقادی جوامع، امری است که مورد تایید بسیاری از اندیشمندان و متفکران می باشد، گفت:  بسیاری ازحوادث و رویدادهای بزرگ تاریخی تحت تاثیر قدرت معنوی زنان صورت گرفنه است.

میرزاخانی بیان کرد: یکی ازحوزه هایی که زنان می توانند نقش آفرین باشند، حوزه آموزش است ، آموزش می تواند درجهت تربیت فرزندان باشد و از جنبه های مختلف فرزندان خود را با باورهای ناب وارزنده اسلام آشنا کنند و زمینه ظهور منجی بشریت را فراهم سازند.

وی گفت: دردوران غیبت حضرت مهدی (عج)  قشر زنان دارای رسالت و مسئولیت خطیری دارند و باید با تلاش و کوشش مضاعف زمینه شوق وعلاقه فرزندان خود را جهت درک ظهور امام مهربانیها دو چندان کنند.

 

این استاد حوزه در ادامه این مطلب افزود: نخستین  رسالت خودسازی است یعنی منتظر واقعی قبل از آنکه به فکردیگران باشد باید با احیای شاخصه های اصلی مولایش مزین به خصال نیک و اخلاق اسلامی شود و سپس این خود سازی را به فرزندان و دیگر اعضای خانواده خود منتقل کند و با اشاعه فرهنگ ناب مهدوی در میان منتظران عشق و علاقه آنان را به امام مهربانیها زیاد کرده و آنها را مشتاق و تشنه آمدن حکومت عصرنمایید.

میرزاخانی با بیان اینکه نقش زیر بنایی زن در تولد و رشد صاحب الامر( عج) مشهود است، گفت:  از هنگام تکوین و تولد ایشان آغاز و سپس با طی مراحل رشد ، زمینه های امامت  ایشان فراهم می گردد و نقش خانم نرجس خاتون و حمایتهای عمه بزرگوار امام زمان (عج) در زمینه های اعتقادی، معنوی و  پرورش بهترین گل بوستان ولایت و امامت بسیار قابل توجه است؛ این نکات بیان گر نقش اساسی زنان در مینه سازی و مقدمات ظهور منجی عالم بشریت است.

وی  بیان کرد: مسئله دیگر مسئله عطوفت زنان است که بانوان مزین به آن می باشند زیرا ایجاد ارتباط عاطفی با امام عصر(عج) در زنان آسانتر از مردان است چرا که زنان دربخش دل و قلب و گرایش و جذبه موفق تر از مردان هستند و این گوهر وجودی زن موجب می شود که مادران با محبتی که به امام عصر(عج) دارند این محبت را به فرزندان خود منتقل کنند و آنها را مشتاق  و با محبت به منجی عالم بشریت تربیت کنند.

این کارشناس مسائل دینی در ادامه این مطلب افزود: اگر این عطوفت همراه با موفقیت و تسلیم در مقابل حق باشد زیباترخواهد بود؛  نقش فردی زن درخانواده بسیارمهم وموثر است و بااصلاح خانواده، جامعه اسلامی نیز به رشد وتعالی مطلوب خواهد رسید.

وی ادامه داد: معرفت اجتماعی از  مهم ترین اموری است که رغبت  عمومی را تشکیل می دهد و چنانچه معرفت اجتماعی درباره حضور امام در جامعه ایجاد نشده باشد هم چنانکه ائمه معصومین  در زمان خود دچار غربت گشته و مردم آنها را تنها گذاشتند و یاری نکردند و این امر موجب غیبت امام عصر(عج) گردید باز هم موجب تداوم غیبت خواهد شد؛ معرفت اجتماعی مبنی بر اینکه ظهور انسان کامل موجب از بین رفتن بی عدالتی ها ، ظلم ها  و ستم ها و جایگزین شدن عدالت وامنیت می گردد.

میرزاخانی بیان داشت: در عصر کنونی لزوم این معرفت بیشتر به چشم می خورد چرا که دشمن به خوبی دریافته بهترین راه برای دستیابی به اهداف شوم خود تخریب زیر ساختها و بنیانهای زیرین جامعه که شامل خانواده ،زنان وجوانان است، می باشد.

وی در ادامه تشریح نقش زنان در ترویج فرهنگ مهدوی ، گفت: نقش اساسی زنان در ترویج فرهنگ مهدوی تبلیغات صحیح در باره فرهنگ مهدوی و جلوگیری از ترویج افکارو عقاید نادرست که تحت عنوان اسلام منتشر می گردد بسیار با اهمیت است چرا که  شناخت کیفیت انتظار راستین ، شناخت انجام تکالیف صحیح منتظرین واقعی را در پی خواهد داشت که افراد با شناخت وظایف فردی واجتماعی در صدد زمینه سازی برای ظهور حضرت مهدی (عج)بر آیند.

وی خاطرنشان کرد: زنان باید در این زمینه سازی ایفای نقش کنند وبه عنوان مربیانی که تربیت نسل منتظر را برعهده دارند از انجام این وظیفه غفلت نورزند.

انتهای پیام/ ح

 

چهارشنبه 13 خرداد 1394  10:04 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها