0

نوشیدنی ها

 
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 10707
محل سکونت : اصفهان

شماره 15

قهوه ترک با شیر

مواد لازم برای سه نفر:
 

قهوه ترک: 4 قاشق مربا خوری سر پر

شکر: 4 قاشق مربا خوری سر پر

شیر: سه فنجان سر خالی (اندازه فنجان باید به اندازه فنجان هایی باشد که در آن قهوه را می خواهید سرو نمایید)


طرز تهیه:
 

در یک شیر جوش کوچک قهوه ترک، شکر و شیر را ریخته و با قاشق مربا خوری به هم می زنیم تا کمی حل شود سپس آن را روی شعله گاز با حرارت بسیار کم می گذاریم و آرام آرام هم می زنیم. هنگامی که کمی قهوه داخل شیر مخلوط شد دست از هم زدن برمی داریم.

قهوه را  روی گاز رها نکنید زیرا ممکن است سر برود. زمانی که قهوه روی شیر کمی حالت پف کرده به خود گرفت ( نه مانند زمانی که می خواهد شیر سر برود بلکه قهوه روی شیر کمی حالت پف کرده به خود می گیرد) یعنی  قهوه آماده شده. شیرجوش را از روی گاز برداشته ولی قهوه را به هم نمی زنیم.

حال با قاشق مربا خوری به آرامی خامه قهوه (کف روی شیر قهوه) را بر می داریم و آن را بین فنجان ها تقسیم می کنیم.

سپس بقیه شیرقهوه را هم زده و در فنجان ها می ریزیم.

تقسیم بقیه شیر قهوه در فنجان ها

حال قهوه آماده سرو می باشد.

نکته: اگر می خواهید این نوع قهوه را برای تعداد بیشتر یا کمتری از افراد سرو کنید باید به ازای هر نفر یک قاشق مربا خوری سرپر قهوه و شکر  اضافه نمایید ولی به ازای هر سه نفر یک قاشق مربا خوری دیگر قهوه  و شکر اضافه نمایید یعنی اگر به عنوان مثال می خواهید این قهوه را برای 6 نفر درست کنید باید 8 قاشق قهوه و 8 قاشق شکر بریزید ولی اگر بخواهید برای دو نفر این قهوه را سرو نمایید باید دو قاشق قهوه و دو قاشق شکر استفاده نمایید.

نکته: این قهوه را می توان به جای شیر با همان میزان آب نیز تهیه نمود که البته طعم قهوه با شیر بسیار مطبوع تر می باشد.

 

یک شنبه 31 خرداد 1394  2:41 PM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 10707
محل سکونت : اصفهان

شماره 16

نسکافه کلاسیک

مواد لازم:

نسکافه کلاسیک= یک قاشق چای خوری
شکر=۵ قاشق چای خور
یخ=۸ قطعه
آب داغ =۴/۱ فنجان
بستنی وانیلی =نصف لیوان مورد نظر
نسکافه گلد =۲ قاشق چای خوری

 

طرز تهیه:

ابتدا نسکافه و شکر را با آب جوش حل می کنیم.
سپس آن را با یخ در میکسر میریزیم آنقدر میزنیم تا کف کند.
سپس بستنی را با قاشق جدا کرده و در لیوان پایه بلند مریزیم به طوریکه در آن فضای خالی وجود داشته باشد .
سپس مخلوط نسکافه را روی آن میریزیم و روی آن را با بستنی و نسکافه تزئین می کنیم.

 

دوشنبه 1 تیر 1394  2:29 PM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 10707
محل سکونت : اصفهان

شماره 17

شکلات داغ

روش‌های مختلفی برای درست کردن شکلات داغ وجود دارد.
یکی از 4 روش زیر را انتخاب کنید:

 

شکلات داغ ساده

ا قاشق سوپ‌خوری پودر کاکائو
یک قاشق سوپ‌خوری شکر آسیاب شده (یا پودر قند)
سه چهارم استکان آب
دو سوم استکان شیر
سه چهارم قاشق چای‌خوری وانیل
چند عدد شیرینی کوچک

 

طرز تهیه شکلات داغ ساده:
 

1- مخلوط کاکائو درست کنید. یک قاشق سوپ‌خوری پودر کاکائو و یک قاشق سوپ‌خوری شکر آسیاب شده را در کاسه‌ای مخلوط کنید. یک مقدار این دو را به هم بزنید تا خوب باهم ترکیب شوند.

2- سه چهارم فنجان آب را در کاسه یا ظرف دیگری بریزید. مطمئن شوید که این ظرف برای قرار دادن در مایکروویو بی‌خطر باشد.

3- آب را برای حدود یک و نیم دقیقه، در درجه بالای مایکروویو حرارت دهید تا بجوشد. | در صورت نداشتن مایکروویو، می‌توانید آب را روی گاز بجوشانید|.

4- مخلوط کاکائو را داخل آب داغ بریزید. مخلوط را به هم بزنید تا صاف شود.

5- دو سوم فنجان شیر غلیظ شده را در یک فنجان دیگر بریزید. حدود یک دقیقه در درجه حرارت بالا آن را در مایکروویو حرارت دهید. سپس شیر داغ را با آب و کاکائو مخلوط کنید.


6- سه چهارم قاشق چای‌خوری طعم‌دهنده وانیل به آن اضافه کنید. مخلوط را خوب به هم بزنید تا کاملاً مواد آن با هم ترکیب شوند. سپس چند شیرینی کوچک را در آن قرار دهید.


7- شکلات داغ را سرو کنید. از طعم این فنجان شکلات داغ و شیرینی لذت ببرید. در صورتی که می‌خواهید دوست خود را نیز به این نوشیدنی دعوت کنید، تنها کافی است مقدار مواد اولیه را دو برابر کرده یا این فرایند را از نو تکرار کنید.


شکلات داغ مکا

1 فنجان پودر کاکائو شیرین نشده
1 فنجان شکر
یک چهارم فنجان پودر اسپرسو فوری
1 قاشق چای‌خوری وانیل
دو فنجان مخلوط شیر و خامه (محصولی که از ترکیب برابر شیر و خامه درست شده است)

 

طرز تهیه شکلات داغ مکا
 

1- مواد اولیه را در یک قابلمه با هم مخلوط کنید. یک فنجان پودر کاکائو شیرین نشده، یک فنجان شکر، یک چهارم فنجان پودر اسپرسو فوری، یک قاشق سوپ‌خوری وانیل، یک مقدار نمک و یک فنجان آب سرد را در یک ماهیتابه یا قابلمه با هم مخلوط کرده و با حرارت ملایم حرارت دهید.


2- مواد اولیه را به سرعت هم بزنید. این کار را ادامه دهید تا زمانی که پودر کاکائو در مخلوط حل شده و مخلوط رنگ کرم به خود بگیرد.

3- آرام‌آرام شیر و مخلوط شیر و خامه را به هم بزنید. شش فنجان شیر و دو فنجان مخلوط شیر و خامه را به این مخلوط اضافه کرده و سریع به هم بزنید تا گرم شود. شیر و مخلوط شیر و خامه را به صورت یک فنجان شیر و یک چهارم فنجان مخلوط شیر و خامه در هر بار، به ترکیب اضافه کنید تا تمام آن‌ها به ترکیب اضافه‌شده و مواد کاملاً به خورد هم برود. مراقب باشید که این مخلوط نباید بجوشد.


4- سرو کنید. از مزه این ترکیب برای صبحانه یا هر زمان دیگری از روز لذت ببرید.
 

شکلات داغ تند

حدود 120 گرم شکلات شیرین نشده
دو و نیم فنجان شیر
نیم فنجان شکر
سه چهارم قاشق چای‌خوری دارچین
یک چهارم قاشق چای‌خوری پودر فلفل قرمز
یک عدد فلفل دلمه‌ای دانه گرفته و برش داده شده

 

طرز تهیه شکلات داغ تند
 

1- دو و نیم فنجان شیر را در یک قابلمه متوسط در دمای متوسط حرارت دهید. حرارت دادن را تا زمانی که شیر داغ شده ولی هنوز نمی‌جوشد ادامه دهید.

2- حدود 120 گرم شکلات قطعه‌قطعه شده و شیرین نشده را به همراه نیم فنجان شکر به شیر اضافه کنید. این مخلوط را به هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

3- سه چهارم قاشق سوپ‌خوری دارچین، یک چهارم قاشق سوپ‌خوری پودر چیلی (فلفل قرمز) و یک عدد فلفل دلمه‌ای قرمز و دانه گرفته را به مخلوط اضافه کنید. مخلوط را به جوش آورید.

4- قطعات فلفل دلمه‌ای را از ترکیب جدا کنید. مزه آن‌ها در شکلات داغ باقی خواهد ماند.

5- سرو کنید. از طعم این شکلات داغ در همه اوقات می‌توانید لذت ببرید.
 

شکلات داغ مکزیکی

حدود 4 بسته شیر غلیظ شده
4 قاشق چای‌خوری دارچین آسیاب شده
1 قاشق چای‌خوری عصاره وانیل
2 بسته شکلات نیمه شیرین
مقداری فلفل هندی (حدود یک هشتم قاشق چای‌خوری)
مقداری پودر کاکائو

 

​طرز تهیه شکلات داغ مکزیکی
 

1-  6 قوطی شیر غلیظ شده، 4 قاشق سوپ‌خوری دارچین آسیاب شده، یک قاشق سوپ‌خوری عصاره وانیل و یک قاشق سوپ‌خوری جوز هندی آسیاب شده را بر روی حرارت متوسط در یک قابلمه با هم ترکیب کنید.


2- دو بسته شکلات نیمه شیرین را به مخلوط اضافه کنید. ترکیب را به هم بزنید تا زمانی که کاکائوها آب شوند.


3- در قابلمه را روی آن قرار دهید و برای 5 دقیقه این ترکیب را با حرارت متوسط روی گاز حرارت دهید. این کار باعث ترکیب شدن هر چه بیشتر مواد اولیه می‌شود. پس از آن شکلات داغ را از روی گاز بردارید.


4- سرو کنید. مقداری فلفل هندی و پودر  کاکائو روی آن ریخته و از طعم عالی این شکلات داغ لذت ببرید.

 

سه شنبه 2 تیر 1394  2:25 PM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 10707
محل سکونت : اصفهان

شماره 18

قهوه عربی

مواد لازم :
 

نیم لیتر آب ( حدود ۲ لیوان )
قهوه  سه قاشق سوپخوری
شکر سه قاشق سوپخوری
دارچین ۱/۴ قاشق چایخوری
وانیل یک قاشق چایخوری


طرز تهیه :
 

تمام مواد بالا را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا زمانی که روی آن کف تشکیل شود . آماده میل کردن می باشد . توجه کنید که به هیچ وجه قهوه را صاف نکنید فقط زمان سرو کردن همبزنید.

 

چهارشنبه 3 تیر 1394  3:54 PM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 10707
محل سکونت : اصفهان

شماره 19

ناپلیتانا

مواد لازم
 

قهوه اسپرسو - نصف فنجان بزرگ قهوهخوري
پودر هات چاكلت صدف - يك قاشق مرباخوري
كافي ميت - يك قاشق مرباخوري
سس شكلات - يك قاشق غذاخوري
شيرگرم - نصف فنجان

 

طرز تهيه
 

نصف فنجان قهوه اسپرسو را آماده كرده و به نصف ديگر آن شير اضافه ميكنيم و با كافيميت، سس شكلات، پودر هاتچاكلت تزئين ميكنيم.

نكته: پودر هاتچاكلت صدف، پودر ميكس آماده با طعم شكلات معطر است.

 

پنج شنبه 4 تیر 1394  6:24 PM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 10707
محل سکونت : اصفهان

شماره 20

شیرکاکائو

مواد لازم

شیر یک لیوان
شکر 2 قاشق سوپخوری
پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

اندازه قاشق سوپخوری شیرینی پزی تقریبا با قاشق غذاخوری برابر است پس می توانید از قاشق های غذاخوری استفاده کنید. می توانید ابتدا 2 قاشق شکر و پودر کاکائو را در قابلمه ای که می خواهید شیر کاکائو درست کنید بریزید؛ و بعدا اگر خواستید این میزان را تغییر داده و به دلخواه تنظیم کنید.

مقداری شیر داخل قابلمه بریزید؛ در حدی که شکر در شیر حل شود و کاکائو خوب در شیر پخش شده و گلوله های خشک داخل شیر باقی نماند.

اجاق را روی حرارت ملایم روشن کنید.

قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مدام محتویات آن را هم بزنید.

زمانی که محتویات قابلمه کاملا مخلوط شدند و هیچ اثری از گلوله های خشک در آن نبود؛ مخلوط را داخل لیوان دلخواه تان بریزید.

کم کم لیوان را با شیر پر کنید و مدام هم بزنید.

اگر می خواهید شیرکاکائو را در ماکروفر درست کنید:
– شیر، شکر و کاکائو را در لیوانی که مناسب قرار دادن در ماکروفر است بریزید و 20 ثانیه داخل ماکروفر با قدرت بالا قرار دهید.
– لیوان را بیرون بیاورید و مخلوط را هم بزنید.
– یکی دو بار یا تا زمانی که توده های کاکائو در شیر مخلوط شوند این کار را تکرار کنید.
– بقیه شیر را به لیوان اضافه کنید.

 

جمعه 5 تیر 1394  11:15 AM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 10707
محل سکونت : اصفهان

شماره 21

قهوه دارچینی

مواد لازم:

قهوه :50گرم
آب: 2 ليوان
شير پاستوريزه: 2 ليوان
ساقه دارچين: 4عدد (هر ساقه 10 سانتيمتر)
شکر: به مقدار لازم
انرژي کل 300 کيلو کالري

روش تهيه:

قهوه را در قهوه جوش بريزيد. آب را به آن بيفزاييد و چند دقيقه حرارت دهيد تا قهوه در ظرف ته نشين شود.
شير را در ظرف مناسب بريزيد. ساقه دارچين را اضافه نماييد و روي حرارت قرار دهيد تا شير به جوش آيد. با قاشق ساقه دارچين را در شير نگه داريد تا طعم دارچين به شير منتقل شود. قهوه را پس از صاف کردن به شير بيفزاييد. سپس در فنجان بريزيد و در صورت تمايل، کمي شکر به آن اضافه کنيد و همراه با ساقه دارچين سرو نماييد.

 

شنبه 6 تیر 1394  10:48 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها