در این جلسه هم اندیشی، جنبه های مختلف تأثیرات گردشگری بر الگوی معیشت و سبک زندگی جامعه محلی مورد توجه قرار گرفته و نتایج این امر بر جایگاه و نقش زنان در معیشت خانواده جهت تدوین طرح مورد بررسی قرار گرفت.
تدوین گران این طرح معتقدند گردشگری پایدار با توجه به شرایط کنونی طبیعی و فرهنگی، مهمترین عامل بقا و پایداری زیست جامعه محلی در حفظ و توسعه معیشت با استفاده از منابع محیطی است و اجرای این طرح دارای جنبه های مختلفی هم چون ظرفیت سنجی محلی، توان افزایی بخشهای مختلف اجتماع محلی، شناسایی، حفظ و احیای میراث ناملموس به ویژه در حوزههای مرتبط با زنان، انتقال آموزشهای لازم به منظور حضور زنان در عرصه گردشگری و ... است.
همچنین مقرر شد برنامه ریزی و اقدام جهت تشکیل جلساتی با دیگر دستگاههای ذیربط جهت تقویت همکاریهای بین بخشی با توجه به مأموریت سازمانی دستگاههای مربوطه صورت گیرد.
پیش بینی میشود با جلب مشارکت بین بخشی و بهره گیری از ظرفیتهای موجود، طرح جامع ملی بتواند در خصوص بهبود وضعیت زندگی و معیشت زنان مؤثر واقع شود و سازمانهای مدنی مرتبط با این حوزه را تقویت نموده و ظرفیت این سازمانها را در تعامل با دیگر بخشها افزایش دهد.
انتهای پیام/ح