![](http://www.razefekr.com/images/thumbnails/images/stories/tulips-150x175.jpg)
عاقبت کسانی که کارهای زشت انجام دادند این شد که آیات خدا را تکذیب کردند و آن ها را مسخره می کردند.
خداونددر آیه 10 سوره روم میفرماید :
ثُمَّ کانَ عاقِبَةَ الَّذینَ أَساؤُا السُّواى أَنْ کَذَّبُوا بِآیاتِ اللَّهِ وَ کانُوا بِها یَسْتَهْزِؤُنَ
سپس عاقبت کسانی که کارهای زشت انجام دادند این شد که آیات خدا را تکذیب کردند و آنها را مسخره می کردند.
از توجه به معنی این آیه به این نکته میرسیم که انتهای انجام یک عمل زشت و ناپسند تمسخر سخنان الهی است.
پس از واقعه کمربلا هنگامی که یزید اسرا را به کاخ خود فرا خواند به آنها گفت :
شما کسانی بودید که بر ضد حکومت من و حکومت اسلامی قیام کردید و برخاستید
و حضرت زینب (س) در جواب آن ملعون این آیه را خواندند.
در اولین دفعه انجام ئدادن هرگناه بسیار سخت و دشوار است چون بین عقل و دل تضاد وجود دارد در این زمان است که وجدان وارد میشود و دعوت به نیکی میکند.
اما اگر این گناه تکرار شود ، وجدان هم عادت میکند
در اولین باری که هر عمل سوء مثل غیبت ، تهمت ، نگاه به چیزهای ناشایست و... انجام میشود وجدان شروع به اجرای وظیفه اش میکند اما در مراحل بعدی عمل ، وجدان کمرنگ شده و جملاتی از قبیل : این عمل بر روی من تاثیری نمیگذارد و . . . بهانه میشود.
و کسانیکه در این وادی پا نهادند به جایی رسیدند که آیات خدارا با اعمال و گفتارشان تکذیب و مورد تمخسر نهاده اند.
هر آیه امروز برای ما معنی ای دارد
به دنبال هر تصمیمی فکری است. و خواندن آیات قرآن سبب میشود فکرهای درست و عاقلانه ذهن مارا تشکیل دهد.
و در آخر میتوان گفت :
والله ولی الذین امنوا یخرجهم من الظلمات الی النور
آیات مشعلند مارا از تاریکیها نجات میدهند