0

تصمیم برای زندگی

masomezare4
masomezare4
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3091

تصمیم برای زندگی

عاقبت کسانی که کارهای زشت انجام دادند این شد که آیات خدا را تکذیب کردند و آن ها را مسخره می کردند.

خداونددر آیه 10 سوره روم میفرماید : 

ثُمَّ کانَ عاقِبَةَ الَّذینَ أَساؤُا السُّواى‏ أَنْ کَذَّبُوا بِآیاتِ اللَّهِ وَ کانُوا بِها یَسْتَهْزِؤُنَ

سپس عاقبت کسانی که کارهای زشت انجام دادند این شد که آیات خدا را تکذیب کردند و آنها را مسخره می کردند.

از توجه به معنی این آیه به  این نکته میرسیم که انتهای انجام یک عمل زشت و ناپسند  تمسخر سخنان الهی است.

پس از واقعه کمربلا هنگامی که یزید اسرا را به کاخ خود فرا خواند به آنها گفت :

شما کسانی بودید که بر ضد حکومت من و حکومت اسلامی قیام کردید و برخاستید 

و حضرت زینب (س) در جواب آن ملعون این آیه را خواندند.

در اولین دفعه انجام ئدادن هرگناه بسیار سخت و دشوار است چون بین عقل و دل تضاد وجود دارد  در این زمان است که وجدان وارد میشود و دعوت به نیکی میکند. 

اما اگر این گناه تکرار شود ، وجدان هم عادت میکند 

در اولین باری که هر عمل سوء  مثل غیبت  ، تهمت ، نگاه به چیزهای ناشایست و... انجام میشود وجدان شروع به اجرای وظیفه اش میکند اما در مراحل بعدی عمل ،  وجدان کمرنگ شده و جملاتی از قبیل : این عمل بر روی من تاثیری نمیگذارد و . . . بهانه میشود.

و کسانیکه در این وادی پا نهادند به جایی رسیدند که آیات خدارا با اعمال و گفتارشان تکذیب و مورد تمخسر نهاده اند.

هر آیه امروز برای ما معنی ای دارد

به دنبال هر تصمیمی فکری است. و خواندن آیات قرآن سبب میشود فکرهای درست و عاقلانه ذهن مارا تشکیل دهد.

و در آخر میتوان گفت : 

والله ولی الذین امنوا یخرجهم من الظلمات الی النور 

آیات مشعلند مارا از تاریکیها نجات میدهند
سه شنبه 5 خرداد 1394  10:04 AM
تشکرات از این پست
abolfazl_785
دسترسی سریع به انجمن ها