بعضي وقت ها مي توان با مواد لازم يك غذاي معروف يك غذاي جالب و جديد درست كرد. گاهي مي توان از اصل و اساس، ساختمان يك غذا را به هم ريخت و يك غذاي ديگر كشف كرد. عصر ، عصر پيشرفت و تغيير است. ديگر بايد از غذاهاي تكراري و شام هاي هميشگي دست كشيد و طرحي نو برانداخت. مثلا مي توانيد سالاد ماكاروني خوشمزه و پرطرفدار را يك شكل ديگر درست كنيد. يا همبرگر خانگي تان شكم پر باشد يا يك پيتزاي سريع پنج دقيقه اي وقتي خيلي گرسنه هستيد روي ميز بگذاريد. اگر اهل تغيير و خلاقيت هستيد با ما باشيد تا با دستور پخت غذاي من در آوردي آشنا شويد.
1. 200 گرم ماكاروني فرم دار به دلخواه انتخاب كنيد. يك عدد كنسرو نخودفرنگي هم لازم داريد. يك عدد سينه مرغ پخته شده و يك عدد سيب زميني پخته شده و دو عدد هويج پخته و يك قاشق غذاخوري جعفري خرد شده و يك عدد فلفل دلمه اي قرمز نگيني شده و سه قاشق غذاخوري ماست و 5 قاشق غذاخوري سس مايونز هم لازم داريد. يك قاشق غذاخوري آبليمو وكمي نمك و فلفل سیاه هم داشته باشيد. ديگر بايد شروع كنيد.
2. اول از همه سس مايونز را با ماست و نمك و فلفل و آب ليمو مخلوط كنيد. ظرف تان بزرگ باشد تا بقيه مواد هم در آن جا بگيرد. جعفري خرد شده را هم بريزيد و هم بزنيد.
3. حالا به ترتيب ماكاروني آبكش شده، هويج های نگيني شده،فلفل دلمه اي خرد شده، سيب زميني نگيني شده و نخود سبز را درون ظرف سس و ماست بريزيد و هم بزنيد. در پايان هم سينه مرغ را اضافه كنيد.
4. حالا ورقه هاي ژلاتين را با يك فنجان آب سرد داخل ظرفي بريزيد تا نرم شود و بعد يك فنجان آب جوش به آن اضافه كنيد. ژلاتين كه خوب نرم شد آن را به بقيه موادتان اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.
5. در قالب مورد نظرتان كمي روغن زيتون بريزيد تا چرب شود. سالاد را درون قالب بريزيد و با قاشق آن را فشار دهيد تا خوب به خورد هم بروند و فشرده شوند.
6. قالب را براي سه ساعت درون يخچال بگذاريد و بعد كه آن را بيرون آورديد درون یک ظرف مناسب برگردانيد و با چاقوي اره اي مخصوص برش بدهيد تا سالاد ماكاروني ژله اي شما آماده شود.
نکته
به جاي سينه مرغ مي توانيد از تن ماهي استفاده كنيد. اگر مي خواهيد طعم متفاوتي به سالادتان بدهيد مي توانيد به جاي نخود فرنگي از خيارشور نگيني شده استفاده كنيد.