0

«بهنام صفوي» چهارمين آلبوم خود را منتشر مي‌کند

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

«بهنام صفوي» چهارمين آلبوم خود را منتشر مي‌کند

باشگاه خبرنگاران/ آلبوم جديد بهنام صفوي با حال و هواي آلبوم ابتدايي خود «عشق من باش» تا يک ماه ديگر به بازار مي‌آيد.

بهنام صفوي خواننده در خصوص آلبوم جديد خود گفت: اين آلبوم داراي 10 قطعه است که البته امکان کم يا زياد شدن آن هم وجود دارد.

مريم اسدي، محمد کاظمي و حميد فري زند ترانه‌سراهايي هستند که در اين اثر با ما همکاري داشتند.

وي در ادامه عنوان کرد: مضمون بخشي از ترانه‌ها اجتماعي و عاشقانه است و من سعي کردم ساختار اين آلبوم را به فضاي آلبوم اول و دوم خود نزديک کنم.

وي عنوان کرد: آهنگسازي اين مجموعه را علاوه بر چند قطعه که خودم بر عهده دارم، بهنام کريمي هم باقي قطعات را انجام داده است و در تنظيم آن کوشان حداد، مهران عباسي، معين راهبر، بهروز صفاريان و حامد برادران همکاري دارند.

صفوي تصريح کرد: اين آلبوم را به جهت زماني که صرف آن کرديم و نزديک بودن به آلبوم «عشق من باش» بسيار دوست دارم و مطمئنم که طرفداران خاص خود را پيدا خواهد کرد.

گفتني است، بهنام صفوي چهارمين آلبوم خود را بعد از «عشق من باش»، «آرامش» و «فوق العاده» اواخر تيرماه وارد بازار مي‌کند و هنوز نامي براي آخرين اثرش انتخاب نکرده است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 5 خرداد 1394  8:07 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها