0

7 خانه صنایع‌دستی در کشور راه‌اندازی شد

 
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1391 
تعداد پست ها : 35499
محل سکونت : گیلان

7 خانه صنایع‌دستی در کشور راه‌اندازی شد

با هدف حمایت از تولیدکنندگان   7 خانه صنایع‌دستی در کشور راه‌اندازی شد  

 

مدیرکل حمایت از تولید معاونت صنایع‌دستی سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گفت: خانه‌های صنایع‌دستی در کشور به‌منظور حمایت از این بخش راه‌اندازی شده و اکنون در هفت استان، خانه صنایع‌دستی داریم.

کامران سبزمیدانی بعد از ظهر امروز در حاشیه افتتاح خانه صنایع‌‌دستی مازندران که در خانه تاریخی رمدانی برگزار شد، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری اظهار کرد: مازندران با وسعت، قوت تاریخی و تولیدات قدیمی که دارد می‌تواند از قطب‌های صنایع‌دستی در کشور مطرح شود.

وی با اشاره به اینکه سفال شهرستان جویبار، جاجیم آلاشت، مصنوعات چوبی و حصیری و متکازین از رشته‌های صنایع‌‌دستی است که در مازندران حرف نخست را می‌زند، افزود: استادکارهایی در این زمینه در استان فعالیت می‌کنند که می‌توانند مازندران را به‌عنوان قطب صنایع‌‌دستی مطرح کنند.

مدیرکل حمایت از تولید معاونت صنایع‌دستی سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری با بیان اینکه دولت موظف به حمایت از صنایع‌دستی و هنرمندان این عرصه است، تصریح کرد: خانه‌های صنایع‌دستی در کشور به‌ منظور حمایت از این بخش راه‌اندازی شده و اکنون در هفت استان، خانه صنایع‌دستی داریم.

این مسئول با اشاره به اینکه البته این مرکز به‌عنوان خانه سیمرغ است و در عمارت دیگری در همین محله، خانه صنایع‌دستی هم آغاز به‌کار می‌کند، بیان کرد: خانه صنایع‌دستی به‌عنوان محل تجمع هنرمندان این عرصه و تبادل افکار این افراد است.

سبزمیدانی با بیان اینکه با راه‌اندازی این مراکز به‌دنبال بازار صنایع‌دستی هستیم تا بازدیدکنندگان و گردشگران آگاه باشند که مراکزی با این نام وجود دارد و فعالیت می‌کند، ادامه داد: با توجه به اینکه مازندران، منطقه گردشگری است و برندهای مختلفی از کالای خارجی در استان فرهنگ‌سازی شده، جای خالی برند صنایع‌‌دستی مازندران خالی است و این موضوع باید تعریف شود.

وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری در بازدید از نمایشگاه صنایع‌دستی در همدان تاکید کردند که صنایع‌دستی را جدی بگیریم، خاطرنشان‌ کرد: در اقتصاد مقاومتی، می‌توان از صنایع‌دستی به‌عنوان هنر ملی نام برد که ارزآوری دارد.مدیرک حمایت از تولید معاونت صنایع‌دستی سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری با بیان اینکه برخی فروشگاه‌های عرضه محصولات چینی به‌صورت گسترده در مازندران شعبه دارد اما چرا مراکزی برای معرفی صنایع‌دستی نداریم، بیان کرد: با توجه به صنعت‌گران و هنرمندانی که در مازندران حضور دارند توجه به صنایع‌دستی می‌تواند گره‌گشای مشکلات اشتغال و مسائل اجتماعی باشد.

این مسئول در پایان گفت: از استاندار مازندران تا مسئولان اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان انتظار داریم با تعریف برند بومی صنایع‌دستی مازندران، به صنایع‌دستی نگاه ویژه داشته باشند.

 

چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394  10:48 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها