طرز تهیه کیک برونی کاپوچینو
مواد لازم برای 25 تکه :
پوره قهوه اسپرسو فوری: یک قاشق غذاخوری
چیپس شکلاتی نیمه تلخ : یک پیمانه
کره : 113 گرم
آرد : یک پیمانه
شکر : یک پیمانه
تخم مرغ : 2 عدد
وانیل : کمی
بکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری
نمک : یک چهارم قاشق چای خوری
مواد رویه :
پودر اسپرسو فوری : یک قاشق چای خوری
شیر : 2 تا 3 قاشق غذاخوری
پودر قند : 2 پیمانه
کره نرم : یک چهارم پیمانه
مواد شکلات تزئینی :
چیپس نیمه شیرین : یک سوم پیمانه
کره : نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه :
فر را روی 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
قالب مناسب را چرب کنید و کنار بگذارید.
یک قاشق غذاخوری پودر اسپرسو را در آب جوش بریزید و هم بزنید تا حل شود.
یک پیمانه چیپس شکلاتی و 113 گرم کره را روی حرارت کم، درحالی که مرتب هم می زنید، ذوب کنید سپس از روی حرارت بردارید، مخلوط شکر، اسپرسو و وانیل را اضافه کنید. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید.
آرد، بکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.
مواد را در قالب پهن کنید و به مدت 33 تا 38 دقیقه در فر قرار دهید.
برای تهیه رویه یک قاشق چای خوری پودر اسپرسو را در 2 قاشق غذاخوری شیر حل کنید، پودر قند و یک چهارم پیمانه کره را اضافه کنید و روی حرارت کم هم بزنید و به اندازه غلظت دلخواه به آن شیر اضافه کنید. برونی ها که سرد شد ، مواد رویه را بریزید.
یک سوم پیمانه چیپس شکلاتی و کره را روی حرارت کم حل و روی کیک را تزئین کنید.