جوک های خنده دار غضنفر!!
یه غضنفر میمیره. شب اول قبر ۶۲ تا فرشته میان سراغش. ۲ تاشون سوال می کردن… ۶۰ تاشون حالیش می کردن!!!
پاسخ به:جوک های خنده دار غضنفر!!
غضنفر زنگ میزنه به مخابرات میگه: آقا ببخشید سیم تلفن ما خیلی بلنده، اگه میشه لطف كنید از اون طرف یه کم بكشیدش
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
پسر غضنفر تازه رفته بوده كلاس دوم، معلمش ازش ميپرسه: دو دو تا؟ پسره ميگه: چهارتا. معلمه ميگه: باريكلله.. بيا اينم چهار تا گردو جاييزت. حالا بگو ببينم، دو سه تا؟ پسره ميگه: يك گوني!
غضنفر میره تو داروخانه و می پرسه شما ” اسید استیل سالیسیلیک ” دارید؟ فروشنده میگه: منظورتوت آسپرینه؟ جواب میده : آره خودشه ؛ اسمش همش یادم میره .
تابلوی مغازه غضنفر: مکانیکی برادران مرادی به غیر از یحیی!!!!!
از غضنفر می پرسن مهمترین نکته فیلم ستایش چیه؟میگه راننده کامیون بشی اول بدبختیه!
غضنفر میره بالای پل عابر پیاده داد می زنه حالا من خر،من نفهم، آخه شما اینجا رودخانه می بینید که اومدین روش پل زدین
غضنفر میره تو صف نون وایی، شاطره میگه: نون تا اینجا بیشتر نمیرسه، بقیه برن. غضنفر میگه: ببخشید میشه جمعتر وایسین نون به ما هم برسه
به غضنفرمیگن با آدم و آمریکایی یه جمله بساز میگه: آدما ممکنه آمریکایی باشن ولى آمریکایی ها ممکن نیست آدم باشن!!!
غضنفر داش حیف نون رو میزد و میگف میکشمت اکبر! یکی رد شد گف نزن گناه داره.حیف نون گف بزار بزنه منکه اکبر نیستم!
یه آدمخوار غضنفرو دنبال میکنه، غضنفر میره بالای درخت.آدمخواره میگه: بیا پایین!غضنفر میپرسه: واسه چی بیام؟آدمخواره جواب میده: آخه من آدمخورم.غضنفرمیگه: اِ….حالا که موقع خوردن رسید ما آدم شدیم!!!؟
ﻏﻀﻨﻔﺮ ﺗﻮ اتوبوس ﺗﺎ ﻧﺸﺴﺖ ﯾﻪ ﭼﮏ ﺯﺩ
ﺗﻮ ﮔﻮﺵ ﺑﻐﻞ ﺩﺳﺘﯿﺶ!!!
ﯾﺎﺭﻭ ﮔﻔﺖ ﺩﯾﻮﻧﻪ ﭼﺘﻪ ﭼﺮﺍ ﻣﯿﺰﻧﯽ ؟؟؟
ﻏﻀﻨﻔﺮ:ﺭﺍﻩ ﻃﻮﻻﻧﯿﻪ ﮔﻔﺘﻢ ﯾﻬﻮ ﺯﺭ ﺯﺭ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﻧﮑﻨﯽ
غضنفر داداشش فوت میشه نمیدونه چطور خبرو به زن داداشش بگه
بهش میگه شوهرت سرت هوو اورده!!!!!
.
زن داداش:الهی جنازشو بیارن خونه!!
غضنفر : بچه ها جنازه رو بیارید تو حله !!
غضنفر از طبقه صدم یه ساختمون پرت میشه پایین،
به طبقه پنجاهم که میرسه
میگه: خب الحمدالله تا اینجاش که بخیر گذشت!
تو سیب سرخ کدامین درخت پرتقالی
که هر دانه انارت به سرخی گیلاس های درخت موز است
ای گلابی من .
(شاعر: غضنفر )