0

مبحث 100 طرح صالحین: «سربازی؛ چالش‌ها و راهکارها»

ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

به نام خدا

به صراحت می توان گفت موضوع سربازی یکی از چالش برانگیزترین بحث هر خانواده ایرانی بوده و یا خواهد بود! این موضوع وقتی جدّی تر می شود که یکی از فرزندان ذکور این خانواده سرباز و یا در شرف اعزام به خدمت باشد.

بنده بدون هیچ گونه قضاوتی در مقدمه و مطرح کردن قسمتهای مختلف این موضوع که همیشه موافقان و اکثراً مخالفانی دارد؛ در این هفته از مبحث صالحین قصد دارم بحثی مفید، سازنده، چالشی، منطقی و البته عالمانه داشته باشیم.

ضمناً این نکته یادآوری می شود که همه عزیزان در هر کِسوَت و سن و سالی که هستند نظرات شخصی خودشان را بیان کنند و در صورت تمایل به پاسخگویی به سؤالات ذیل بپردازند:

1. به نظر شما ضرورت وجود خدمت سربازی چقدر است؟

2. آیا سیستم خدمت سربازی باید به همین صورت (اجباری) ادامه پیدا کند؟

3. مهم ترین چالش های خدمت سربازی در حال حاضر چیست؟

4. به نظر شما در کل می توان دوره خدمت را برای افراد، مفید ارزیابی کرد؟ چرا؟

5. وجود معافیت های مختلف چقدر عادلانه است و آیا وجود این معافیت ها مورد نیاز است؟

6. برداشت خود و هر مطلبی که در این موضوع دارید بیان کنید.

تذکر: در حد امکان از مطالب کپی-پیست استفاده نشود و نظرات شخصی خود را بیان کنید.

با تشکر

دوشنبه 28 اردیبهشت 1394  12:15 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 Lovermohamad salma57 kordabadi liasam nargesza ahmadfarm shirdel2 mahderonaldo motahhari1991 shayesteh2000 farhad6067 ria1365 haj114 nargesi
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

پاسخ به:مبحث 100 طرح صالحین: «سربازی؛ چالش‌ها و راهکارها»

سلااااام

بخاطر احسان هم که شده خودم اول شروع میکنم!!!! گرچه احتمالاً نیّات شوم در سر داره ولی خُب، دلشو نمیشکنم، گناه داره!!!!

هِی روزگار...

اینقد در این خصوص حرف زدم که دیگه همه تقریباً منظورمو از عبارت فوق متوجه شدن!!!!

پس یه مرتبه دیگه همگی دسته جمعی، بلند و یکصدا، دختر و پسر، پیر و جوون، بگیم: "هِی روزگار"!!!!!!

اصلاً خوشم نمیاد و دیگر هیچ. توی همین جمله کلیدیِ من، هزاران پند و نکته نهفته هست!!!!! قبول دارین؟؟؟ نه خداییش قبول دارین؟؟؟!!! آفرین!

آقا اینایی که میگن برو سربازی، مرد میشی و از این حرفا... انگاری تا قبلش بچه شیر میدادیم توی خونه. والّا...

حالا باز بقیه عرائضم باشه برای بعداً...

حرف زیاد هست، سر فرصت إن شاء الله...

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

دوشنبه 28 اردیبهشت 1394  1:01 AM
تشکرات از این پست
hossein201273 salma57 Lovermohamad ehsan007060 siryahya liasam shirdel2 shayesteh2000
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

سپاس از این مبحث ،اول از همه باید عرض کنم تا دقایق وقت اضافه خدمت نمیرم ،تا موقعی که مجبور نشوم نمی روم ،اما در کل خدمت در این وضع اقتصادی ،در این اوضاع الم شنگه جامعه مان من نیازی نمی بینم ،من خودم قربانی یکی از معافیت های خدمت به نام سه برادری هستم وفقط به این جرم معاف نشدم چون متولد ۷۳بودم واگر متولد ۷۲بودم الان معافیت سه برادری تو دست هام بودم ،گذشت وسه تا برادرام رفتن واینم تقدیر ما تا این ساعت ،تا بعدشم خدا بزرگه ،ولی در کل اجباری بودن فایده ای ندارد ،مدت زمان خدمت زیاده ،اگر دوازده ماه بود همه باسر می رفتند واین قدر غصه نمی خوردند ولی نیست که نیست ،اگه همچین میگن میری خدمت مرد میشی انگار ما از تو شکمه ننمون به غیر از مرد متولد شدیم .خخخخخ،اگه قراره با خدمت مرد بشم ،می خوام صد سال سیاه نشم،خخخخ/خدمت را تو دهه نود و تو این اوضاع نمی پسندم /بقیش هم بعدا بررسی می کنیم

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

دوشنبه 28 اردیبهشت 1394  2:40 AM
تشکرات از این پست
salma57 Lovermohamad ehsan007060 omiddeymi1368 kordabadi liasam shirdel2 shayesteh2000
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

با تشکر از دوست عزیز اقا احسان گل بابت این مبحث

به نظر من سربازی خیلی خوبه ومیتونه بهترین دوره زندگی هرکسی از هرلحاظی باشه این واژه مرد شدن هم چون کلیشه ای شده خیلی از شنیدنش هنگ میکنن ولی اکثر دوستانی که مخالف با سربازی هستند اکثرا کسانی هستند که سربازی نرفتند و به قولی شیون قبل از مرگ میکنن(دورازجناب دوستان مثل بود)

در کل به نظرمن سربازی خوبه وباید باشه ودلایلم هم کم کم در پستهای بعدیم میزارم

البته خواه یا ناخواه هرچیزی که در جهان هستی وجود داره نکات مثبت ومنفی داره که باید با در نظر گرفتن هردوجنبه منفی ومثبت درباره اش قضاوت کرد

💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
دوشنبه 28 اردیبهشت 1394  8:44 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060 omiddeymi1368 salma57 liasam shirdel2 shayesteh2000 ria1365 lovermohamad
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1

سلام

حالا که قرار شده آروم آروم وارد بحث بشیم منم فقط یک نکته در مورد مرد شدن میگم

قطعا این حرف شامل خیلی از پسرهای حتی این دور و زمونه نمیشه!

بنظرم اساس این حرف برا کسانی بوده که از اول عمر تا دم خدمتشون! تو ناز و نعمت بودن و به قول معروف آفتاب و مهتاب ندیدن! حالا قراره جایی بروند که ی خورده سختی بکشند کمی هم پخته بشوند! خب  میشه واژه مرد شدن در سربازی! البته با اغماض در موردشون به کار برد

پس لطفا شما ناراحت نشید! چون از قبلا هم مرد بودید!!!

دوشنبه 28 اردیبهشت 1394  9:03 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 salma57 liasam shirdel2 shayesteh2000
namebaran
namebaran
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4155

در دین اسلام تا به امروز توجیه و استنادی در اجباری بودن خدمت سربازی بخصوص در دوران صلحمطرح نشده است. کتاب تفسیر موضوعی نهج البلاغه، اثر مصطفی دلشاد تهرانی (صفحات ۸۷ الی ۸۹) به پاسداشت آزادی در حکومت امیر مومنان(ع) اشاره نموده و در قسمتی از آن به نقل از اندیشمند برجسته معاصر، جناب جرج جرداق نوشته است: "برای علی بن ابی طالب در جنگ، یاران و همراهانی لازم و ضروری بود، ولی علی هیچ یک از دوستان و یاران و نزدیکان خود را بر جهاد و پیکار مجبور نساخت، و با اینکه حق ولایت و حکومت داشت، و قدرت و نفوذ هم در دست وی بود، و می توانست در جنگ با قاسطین تبهکار، مردم را در پهلوی خود نگه دارد، ولی او هیچ کس را به این کار وادار نکرد."

توجه کنید که امام حتی در دوران جنگ هم مردم و یارانش را اجبار به خدمت نظامی نمی کرده چه رسد به دوران صلح.

جدا از استدلال شرعی، استدلال عقلی (که مطمئنا شرع از عقل جدا نیست) خدمت سربازی اجباری در دوران صلح هم مورد اشکالات جدی است. با نگاهی به کشورهایی که خدمت اجباری ۱۸ ماه یا بیشتر دارند می توان فهمید که چنین سیاستی در بین چه نوع کشورهایی مرسوم می باشد. بورکینافاسو، ارمنستان، تاجیکستان، ترکمنستان، کره شمالی، کنگو، کوبا، گینه، لیبی، مصر، سودان، سوریه، سومالی و ... خدمت وظیفه ۱۸ ماه یا بیشتر دارند. البته در این کشورها هم حقوق سربازان معادل یک کارمند بوده و به نظر نمی رسد در هیچ کدام جوانان کشورشان را به صورت تقریبا رایگان بکار بگیرند.

مسئله دیگر اینکه به گفته مسئولین نظام وظیفه، تنها ۴۰ درصد مشمولین تهرانی به خدمت نظام وظیفه رفته و با بررسی سربازان مرزی، متوجه می شویم که اکثرا شهرستانی و از اقشار ضعیف می باشند. به عبارت دیگر رویه فعلی کاملا ناعادلانه و با خلاهای قانونی نسبتا بالا عمل می کند.

از طرفی مسئولین نظام وظیفه کشور در توجیه خدمت نظام وظیفه اجباری، استدلال هایی می آورد که منطقی و قابل دفاع می باشند. برای مثال 
به گفته جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح، سربازی حرفه‌ای نیروهای مسلح را از حالت مردمی خارج و به قشری تبدیل می‌کند که در این صورت نیروهای مسلح از انعطاف‌پذیری خارج می‌شود. ایشان همچنین بر این عقیده است که وسعت یک کشور نیز امری تاثیرگذار در چگونگی سربازگیری است، در برخی از کشورها به دلیل وسعت کوچکی که دارند، به راحتی می‌توان سربازان را در کوتاه‌ترین زمان ممکن از نقطه‌ای به نقطه‌ دیگری منتقل کرد، در حالی که در کشور ما به دلیل وسعت زیاد چنین امری ممکن نیست. سردار احمدی مقدم به بُعد دیگری اشاره میکند مبنی بر اینکه سربازی گلوگاه و تونل اجباری برای همه مردان کشور است که از آن عبور کنند و به معنای واقعی مرد شوند و به سربازی نباید تنها نگاه نیاز دفاعی داشت چرا که امروز برای استحکام اجتماعی نیز سربازی امری ضروری است. استدلال اساسی دیگر این است که با توجه به تهدیدهای امنیتی، آموزش نظامی آحاد جامعه یک ضرورت است تا در مواقع ضروری از آنها استفاده گردد.

همه استدلال های فوق کاملا منطقی و درست می باشند و از اینرو طرح جایگزین نه جذف کامل خدمت اجباری که خدمت اجباری کوتاه مدت می باشد که به نظر می رسد تمام نکات مورد اشاره فوق را تامین نماید. در چنین حالتی هم آموزشهای نظامی فرا گرفته می شود، هم جوانان از گذرگاه مردانگی عبور میکنند، هم نظم و انضباط را می آموزند، هم در دوران جنگ نیروی آماده به خدمت مردمی در دسترس می باشد و ... و از طرف دیگر، هم جوانان زودتر ازدواج می کنند، هم زودتر به بازار کار می روند و هم از علم روز دنیا که در دانشگاه کسب کرده اند دوسال عقب نمی افتند. تقریبا تمامی نکاتی که مسئولان برای دفاع از خدمت نظام وظیفه اجباری به طول دوسال به آن اشاره می کنند، با پیشنهاد خدمت شش ماهه تامین میگردد. فقط یک محدود عملی وجود داشته و آن تامین نیروی انسانی لازم است که به نظر می رسد کمترین کاری که دولت تدبیر و امید می تواند انجام دهد جذب نیروی پیمانی و آزاد کردن دو سال از بهترین سالهای عمر جوانان این مملکت است.

چشم برندار ازم می پاشه زندگیم

دوشنبه 28 اردیبهشت 1394  11:38 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060 omiddeymi1368 salma57 shirdel2
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول hossein201273

سپاس از این مبحث ،اول از همه باید عرض کنم تا دقایق وقت اضافه خدمت نمیرم ،تا موقعی که مجبور نشوم نمی روم ،اما در کل خدمت در این وضع اقتصادی ،در این اوضاع الم شنگه جامعه مان من نیازی نمی بینم ،من خودم قربانی یکی از معافیت های خدمت به نام سه برادری هستم وفقط به این جرم معاف نشدم چون متولد ۷۳بودم واگر متولد ۷۲بودم الان معافیت سه برادری تو دست هام بودم ،گذشت و سه تا برادرام رفتن و اینم تقدیر ما تا این ساعت ،تا بعدشم خدا بزرگه ،ولی در کل اجباری بودن فایده ای ندارد ،مدت زمان خدمت زیاده ،اگر دوازده ماه بود همه با سر می رفتند واین قدر غصه نمی خوردند ولی نیست که نیست ،اگه همچین میگن میری خدمت مرد میشی انگار ما از تو شکمه ننمون به غیر از مرد متولد شدیم .خخخخخ،اگه قراره با خدمت مرد بشم ،می خوام صد سال سیاه نشم،خخخخ/خدمت را تو دهه نود و تو این اوضاع نمی پسندم /بقیش هم بعدا بررسی می کنیم

سلام. حسین جون حرفاتو عین چی قبول دارم. اصلاً باید با آب طلا بنویسی، برام بفرستی تا بزنم توی اتاقم.

مخصوصاً عاشق این جملتم:

اگه قراره با خدمت مرد بشم، می خوام صد سال سیاه نشم.

حسین میبینی چقد با هم تفاهم داریم؟؟!!! ولی هِی تو درستو بهانه میکنی!!!!!!!!!!!!!!!!

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

دوشنبه 28 اردیبهشت 1394  2:44 PM
تشکرات از این پست
salma57 kordabadi liasam ehsan007060 shirdel2 manager_fromblog shayesteh2000
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول namebaran

در دین اسلام تا به امروز توجیه و استنادی در اجباری بودن خدمت سربازی بخصوص در دوران صلحمطرح نشده است. کتاب تفسیر موضوعی نهج البلاغه، اثر مصطفی دلشاد تهرانی (صفحات ۸۷ الی ۸۹) به پاسداشت آزادی در حکومت امیر مومنان(ع) اشاره نموده و در قسمتی از آن به نقل از اندیشمند برجسته معاصر، جناب جرج جرداق نوشته است: "برای علی بن ابی طالب در جنگ، یاران و همراهانی لازم و ضروری بود، ولی علی هیچ یک از دوستان و یاران و نزدیکان خود را بر جهاد و پیکار مجبور نساخت، و با اینکه حق ولایت و حکومت داشت، و قدرت و نفوذ هم در دست وی بود، و می توانست در جنگ با قاسطین تبهکار، مردم را در پهلوی خود نگه دارد، ولی او هیچ کس را به این کار وادار نکرد."

توجه کنید که امام حتی در دوران جنگ هم مردم و یارانش را اجبار به خدمت نظامی نمی کرده چه رسد به دوران صلح.

جدا از استدلال شرعی، استدلال عقلی (که مطمئنا شرع از عقل جدا نیست) خدمت سربازی اجباری در دوران صلح هم مورد اشکالات جدی است. با نگاهی به کشورهایی که خدمت اجباری ۱۸ ماه یا بیشتر دارند می توان فهمید که چنین سیاستی در بین چه نوع کشورهایی مرسوم می باشد. بورکینافاسو، ارمنستان، تاجیکستان، ترکمنستان، کره شمالی، کنگو، کوبا، گینه، لیبی، مصر، سودان، سوریه، سومالی و ... خدمت وظیفه ۱۸ ماه یا بیشتر دارند. البته در این کشورها هم حقوق سربازان معادل یک کارمند بوده و به نظر نمی رسد در هیچ کدام جوانان کشورشان را به صورت تقریبا رایگان بکار بگیرند.

مسئله دیگر اینکه به گفته مسئولین نظام وظیفه، تنها ۴۰ درصد مشمولین تهرانی به خدمت نظام وظیفه رفته و با بررسی سربازان مرزی، متوجه می شویم که اکثرا شهرستانی و از اقشار ضعیف می باشند. به عبارت دیگر رویه فعلی کاملا ناعادلانه و با خلاهای قانونی نسبتا بالا عمل می کند.

سلام. ممنونم از مطلب خوبتون. (این هم از مطالب کپی-پیست بدرد بخور!!!)

نکات مهم رو مشخص کردم.

در خصوص چند جمله اول مشخص شده در متن فوق باید بگم: اگر در کشور تمامی مردم و مسئولین بر مبنای قرآن و نهج البلاغه عمل میکردن، نه تنها ایران بلکه به جرئت میتونم بگم کلّ دنیا گلستان میشد، فقط یدک کش اسم قرآن و اهل بیتیم و این یعنی سوء استفاده.

نکته بعدی: هدف فقط بیگاری کشیدن و عقده خالی کردنه و بس! مرد شدن و عبور از گلوگاه و این قبیل حروف فقط شعاره.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

دوشنبه 28 اردیبهشت 1394  3:11 PM
تشکرات از این پست
liasam shirdel2
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول namebaran

از طرفی مسئولین نظام وظیفه کشور در توجیه خدمت نظام وظیفه اجباری، استدلال هایی می آورد که منطقی و قابل دفاع می باشند. منطقی؟؟؟ خیلی

برای مثال به گفته جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح، سربازی حرفه‌ای نیروهای مسلح را از حالت مردمی خارج و به قشری تبدیل می‌کند که در این صورت نیروهای مسلح از انعطاف‌پذیری خارج می‌شود.

چقد واضح...احسنت احسنت

اینو 14 بار به نیّت 14 تن خوندم، ولی چیزی نفهمیدم. خدایا...

ایشان همچنین بر این عقیده است که وسعت یک کشور نیز امری تاثیرگذار در چگونگی سربازگیری است، در برخی از کشورها به دلیل وسعت کوچکی که دارند، به راحتی می‌توان سربازان را در کوتاه‌ترین زمان ممکن از نقطه‌ای به نقطه‌ دیگری منتقل کرد، در حالی که در کشور ما به دلیل وسعت زیاد چنین امری ممکن نیست.

حالا این چه ربطی داشت به ماجرای فتح مکه؟؟؟!!!!  خدایا...

سردار احمدی مقدم به بُعد دیگری اشاره میکند مبنی بر اینکه سربازی گلوگاه و تونل اجباری برای همه مردان کشور است که از آن عبور کنند و به معنای واقعی مرد شوند و به سربازی نباید تنها نگاه نیاز دفاعی داشت چرا که امروز برای استحکام اجتماعی نیز سربازی امری ضروری است. استدلال اساسی دیگر این است که با توجه به تهدیدهای امنیتی، آموزش نظامی آحاد جامعه یک ضرورت است تا در مواقع ضروری از آنها استفاده گردد.

اصلاً هم این طور نیست. باز هم جا داره از کلام شریف حسین جون استفاده کنیم و بگیم: اگه قراره با خدمت مرد بشیم، می خوام صد سال سیاه نشیم.

همه استدلال های فوق کاملا منطقی و درست می باشند.

آره کاملاً، همینجور منطق داره تراوش میشه از این مطالب!!!! من یکی که باید سرمو بکوبم به دیوار.

ما که مِن حیث المجموع چیزی نفهمیدیم از این گفتارهای به اصطلاح منطقی!!!! اگه کسی چیزی متوجه شد، به ما هم بگه.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

دوشنبه 28 اردیبهشت 1394  3:19 PM
تشکرات از این پست
liasam ehsan007060 shayesteh2000
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1

نقل قول omiddeymi1368

نکات مهم رو مشخص کردم.

در خصوص چند جمله اول مشخص شده در متن فوق باید بگم: اگر در کشور تمامی مردم و مسئولین بر مبنای قرآن و نهج البلاغه عمل میکردن، نه تنها ایران بلکه به جرئت میتونم بگم کلّ دنیا گلستان میشد، فقط یدک کش اسم قرآن و اهل بیتیم و این یعنی سوء استفاده.

نکته بعدی: هدف فقط بیگاری کشیدن و عقده خالی کردنه و بس! مرد شدن و عبور از گلوگاه و این قبیل حروف فقط شعاره.

سلام برادر امید!

اینکه بگیم فقط هدف بیگاری کشیدن وعقده خالی کردنه بنظرم از بحث منطقی خارج میشیم! یک بخش کار ماهیتا اینطوری است چون محیط نظامی ایجاب میکنه ....

بخش دیگه هم مشکل از سیستم سربازی ماست که حالا چون باید شما دو سال در خدمت نظام باشی ی جوری باید سرتو گرم کنن! حالا شده آبدارچی بشی....شاید اگر بحث سربازی حرفه ایی جدی دنبال می شد الان این قضیه تا حد زیادی حل می شد

اینکه بگیم هدف عقده خالی کردنه ی جوری توهین به همه نظامی ها هم میشه!

ادامه شو بعدا......

دوشنبه 28 اردیبهشت 1394  5:30 PM
تشکرات از این پست
shirdel2 shayesteh2000 liasam
ahmadfarm
ahmadfarm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7792

1. به نظر شما ضرورت وجود خدمت سربازی چقدر است؟    خودمونيمو خيلي از آقايون سربازي نرن مرد نميشن..... قدر چيزهايي رو كه در زندگي دارن نمي دونن..... قدر وقت و زمان.

2. آیا سیستم خدمت سربازی باید به همین صورت (اجباری) ادامه پیدا کند؟ اگر به صورت اجباري ادامه پيدا نكنه هيچ پدر و مادري حاضر نميشن فرزندشون به سربازي بره......

3. مهم ترین چالش های خدمت سربازی در حال حاضر چیست؟ دقيقا در جواني وقت آدم رو ميگيره..... كاش يجوري بود كه بعدش مي رفتيم پيش دانشگاهي و اينجوري بيشتر قدر درس خواندن رو مي دونستيم.....

4. به نظر شما در کل می توان دوره خدمت را برای افراد، مفید ارزیابی کرد؟ چرا؟ مفيد است اما وقت گير..... اما گاهي نيازي نيست مثلا فردي كه تحصيل كرده پس از هفت سال حالا بايد بره سربازي.....

5. وجود معافیت های مختلف چقدر عادلانه است و آیا وجود این معافیت ها مورد نیاز است؟ به نظر من در بعضي موارد اجحاف ميشه و با انصاف نيست.....

يكم دولت توجه كنه ممنون ميشيم. يه برادر خانم دارم كه الان داره فوقش تمام ميشه و يه دختر دوساله داره و الان تو اين فكره كه در دوران سربازي از كجا بياره زندگي كنه! اونم با خرجهاي الان....... مسيولين رسيدگي كنن..... مخصوصن اونهايي كه جوونا رو به ازدواج تشويق ميكنن. البته ازدواج در حين تحصيل نه اينكه هر بچه اي بره ازدواج كنه كه از سربازي فرار كنه......

تنها امید خلق جهان یابن فاطمه   ای منتهای آرزوی اولیاء بیا

بالا گرفته ایم برایت دو دست را  ای مرد مستجاب قنوت و دعا بیا

برای ظهورش صلوات........ اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

دوشنبه 28 اردیبهشت 1394  6:18 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060 shayesteh2000 liasam
manager_fromblog
manager_fromblog
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 132

نقل قول omiddeymi1368

نقل قول hossein201273

سپاس از این مبحث ،اول از همه باید عرض کنم تا دقایق وقت اضافه خدمت نمیرم ،تا موقعی که مجبور نشوم نمی روم ،اما در کل خدمت در این وضع اقتصادی ،در این اوضاع الم شنگه جامعه مان من نیازی نمی بینم ،من خودم قربانی یکی از معافیت های خدمت به نام سه برادری هستم وفقط به این جرم معاف نشدم چون متولد ۷۳بودم واگر متولد ۷۲بودم الان معافیت سه برادری تو دست هام بودم ،گذشت و سه تا برادرام رفتن و اینم تقدیر ما تا این ساعت ،تا بعدشم خدا بزرگه ،ولی در کل اجباری بودن فایده ای ندارد ،مدت زمان خدمت زیاده ،اگر دوازده ماه بود همه با سر می رفتند واین قدر غصه نمی خوردند ولی نیست که نیست ،اگه همچین میگن میری خدمت مرد میشی انگار ما از تو شکمه ننمون به غیر از مرد متولد شدیم .خخخخخ،اگه قراره با خدمت مرد بشم ،می خوام صد سال سیاه نشم،خخخخ/خدمت را تو دهه نود و تو این اوضاع نمی پسندم /بقیش هم بعدا بررسی می کنیم

سلام. حسین جون حرفاتو عین چی قبول دارم. اصلاً باید با آب طلا بنویسی، برام بفرستی تا بزنم توی اتاقم.

مخصوصاً عاشق این جملتم:

اگه قراره با خدمت مرد بشم، می خوام صد سال سیاه نشم.

حسین میبینی چقد با هم تفاهم داریم؟؟!!! ولی هِی تو درستو بهانه میکنی!!!!!!!!!!!!!!!!

ما که نمی تونیم با مسوولین مربوطه سازمان نظام وظیفه کشور مبارزه کنیم:به نظر من هرچی خواست خداوند هست همان تقدیرمان شود ان شالله ....

اگه همین فردا اعلام کنند با گرفتن زن ومتاهل شدن کارت معافیت تقدیم می گردد با سر میرم خواستگاری برای زن گرفتن .خخخخ

به امید روزهای زیبا

دوشنبه 28 اردیبهشت 1394  6:21 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060 omiddeymi1368 shayesteh2000 liasam
mahderonaldo
mahderonaldo
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1610

سربازی واسه ما اشه خالست به پامون نوشتن یا امسال یا دو سال دیگه باید برم

به نظر من خوبه به قوله دوستان اگه یه سال بود خیلی بهتر بود بیشتر از یه سال اختیاری باشه

واسه پسرا خوبه از این جهت که برن سربازی قدر خونه رو متوجه میشن

دوشنبه 28 اردیبهشت 1394  6:32 PM
تشکرات از این پست
manager_fromblog ehsan007060 omiddeymi1368 shayesteh2000 liasam
mrrasool
mrrasool
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 156

1. به نظر شما ضرورت وجود خدمت سربازی چقدر است؟

خدمت سربازی برای رفع نیازهای کشور و تا حدودی آشنا کردن افراد با مشکلات موجود ضروری به نظر می‌رسد.

2. آیا سیستم خدمت سربازی باید به همین صورت (اجباری) ادامه پیدا کند؟

خیر، واضح است که نحوه خدمت یک مهندس، دکتر، ورزشکار، هنرمند و ... کاملاً متفاوت با دیگری است و هر یک به نحو متفاوتی می‌تواند به جامعه خدمت کند.

3. مهم ترین چالش های خدمت سربازی در حال حاضر چیست؟

مرتبط نبودن نحوه‌ی خدمت با تخصص افراد

4. به نظر شما در کل می توان دوره خدمت را برای افراد، مفید ارزیابی کرد؟ چرا؟

با وضعیت فعلی  ۵٪

با وضعیت اصلاح شده به صورت خدمت حرفه‌ای و احقاق حقوق افراد می‌تواند مفیدتر باشد.

5. وجود معافیت های مختلف چقدر عادلانه است و آیا وجود این معافیت ها مورد نیاز است؟

به هیچ عنوان عادلانه نیست. به عینه وضعیت اینگونه افراد را در جامعه مشاهده می‌کنیم.

خدمت باید حرفه‌ای باشد. به این صورت که دست هر کس یه کلاشینکف میدهند و صبح تا شب به رژه و نگهبانی و حمالی پرداختن برای جامعه بدون فایده و برای افراد مضر است. اگر بعد نظامی را هم ببینید. اگر بین ایران و آمریکا جنگی بگیرد، افراد باید چه بکنند؟ کجا بروند؟ واضح است که در این نوع جنگ‌ها، جنگ متخصصان و تجهیزات پیشرفته است. لذا با کلاشینکف و نگهبانی و حمالی کاری نمی‌توان کرد.

با سپاس از توجه شما

50 امتیاز طرح صالحین شماره 100 )94/5/5

دوشنبه 28 اردیبهشت 1394  10:49 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 liasam
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول ehsan007060

نقل قول omiddeymi1368

نکات مهم رو مشخص کردم.

سلام برادر امید!

اینکه بگیم فقط هدف بیگاری کشیدن وعقده خالی کردنه بنظرم از بحث منطقی خارج میشیم! یک بخش کار ماهیتا اینطوری است چون محیط نظامی ایجاب میکنه ....

بخش دیگه هم مشکل از سیستم سربازی ماست که حالا چون باید شما دو سال در خدمت نظام باشی ی جوری باید سرتو گرم کنن! حالا شده آبدارچی بشی....شاید اگر بحث سربازی حرفه ایی جدی دنبال می شد الان این قضیه تا حد زیادی حل می شد

اینکه بگیم هدف عقده خالی کردنه ی جوری توهین به همه نظامی ها هم میشه!

ادامه شو بعدا......

آقا احسان، اینکه گفتم هدف عقده خالی کردنه، حرف تمام مردمه. عین روز هم روشنه. آیا چیز دیگه ایه؟؟؟ میدونم خودت هم قبول داریف ولی نمیدونم چرا جبهه میگیری. ضمناً توهینی هم در کار نبود، اصلاً و ابداً. نظامیّون هم مثل سایر اقشار و شاغلین، محترمن. فاز منفی نده خواهشاً. ممنون.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

سه شنبه 29 اردیبهشت 1394  12:09 AM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 ehsan007060 liasam
دسترسی سریع به انجمن ها