به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس،دلبر مشکین قلم يكي از راويان دوران دفاع مقدس اظهار کرد: با پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل بسیج مستضعفان در سال 58 با حضور در پایگاه مسجد حاج شهبازخان به عضویت این نهاد انقلابی در آمدم.
این بانوی ایثارگرخاطرنشان کرد: چند روزر در هفته را در این پایگاه به همراه سایر خواهران بسیجی حضور می یافتیم و آموزش های لازم را در زمینه آمادگی دفاعی و آشنایی با اسلحه می دیدیم.
وی با اشاره به شرکت در طرح های جهادی دوران دفاع مقدس، یادآور شد: به دلیل حضور برادران در جبهه های نبرد حق علیه باطل، نیاز مبرم به افراد داوطلب برای حضور در این طرح ها وجود داشت.
مشکین قلم ادامه داد: به یاد دارم که در یکی از این طرح ها در ماه رمضان به همراه بسیج مستضعفین در طرح درو دسته جمعی زمین های کشاورزی شرکت کردیم و با وجود روزه داربودن در ماه تابستان و مشقت جسمی، فعالیت های خود را در برابر رزمندگان اسلام کوچک می شمردیم.
این بانوی ایثارگر افزود: عشق به آرمان های امام (ره) و انقلاب اسلامی تنها نیروی انگیزه بخش ما بود و موجب می شد تا هرگونه سختی را در راه حفظ راه شهدا و ایثارگران وطن اسلامی خود تحمل کنیم.
وی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از خاطراتی که هیچگاه فراموش نخواهم کرد، شرکت در مراسم تشییع پیکر پاک شهدا و همراهی با مادران و همسران آنهاست.
این راوی دوران دفاع مقدس اضافه کرد: درآمد همسرم در دوران جنگ تحمیلی بسیار پایین بود اما با این وجود، پس انداز هایی را برای تهیه لباس رزمندگان داشتیم.
مشكين قلم در ادامه گفت: تلاش براي كمك به رزمندگان، هرچند كوچك از اصلي ترين دغدغهگهاي ما در دوران دفاع مقدس بود.
وي با بیان اینکه شرکت در فعالیت های سیاسی را همواره وظیفه ای برای خود می دانم، افزود: با وجود خطرات جانی بسیاری که در دوران دفاع مقدس وجود داشت اما نه تنها خود در این نوع فعالیت ها شرکت می کردم بلکه سایرین را نیز به مشارکت سیاسی تشویق می کردم.
این بانوی فعال بسیجی دوران جنگ تحمیلی گفت: مقابله با تهاجمات دشمن تنها به حوزه جنگ رو در رو خلاصه نمی شود و شرکت در انتخابات نیز یکی از حوزه های ایستادگی در برابر تبلیغات سوء دشمن است.
وی با اشاره به حمایت های خانواده همسرش، یادآور شد: فرزندانم در دوران جنگ تحمیلی صغیر بودند و اگر پشتیبانی های آنان در امر تربیت فرزندانم نبود، هرگز قادر به چنین فعالیت هایی در آن دوران نبودم.
مشکین قلم خاطر نشان کرد: جذب بانوان داوطلب در فعالیت های فرهنگی و سیاسی و اقدامات پشت جبهه شامل تهیه غذا و لباس برای رزمندگان در پایگاه های مساجد از سایر فعالیت هایی بود که به آن اهتمام داشتم.
این بانوی فعال دوران دفاع مقدس ادامه داد: بارها اتفاق می افتاد که فرزندانم را در خانه ترک گفته و با هدف کمک به نیرو های پشت جبهه در پایگاه های مساجد به منظور آماده کردن امکانات برای رزمندگان حضور می یافتم.
وی اضافه کرد: همسرم، فیض اله بریموندی، نیزعلاوه بر اینکه من را همواره به چنین فعالیت هایی تشویق می کرد، خود نیز سه سال مداوم نیز در جبهه های دفاع مقدس حضوردر داشت.
این راوی دفاع مقدس با بیان اینکه نماز جمعه یکی از عرصه های سیاسی مذهبی مقاومت در برابر دشمن است، اضافه کرد: بعد از پایان جنگ تحمیلی در تمامی مراسمات نماز جمعه شرکت کرده ام و اطرافیان را هم به حضور فعال در این عرصه دعوت میکنم.
مشکین قلم اضافه کرد: تهاجمات دشمن پایان نیافته و امروز استکبار جهانی با جنگ نرم به فرهنگ ایرانی-اسلامی ما حمله کرده و قصد تضعیف ریشه های فرهنگی ما را دارد.
وی ادامه داد: امروزه جوانان ایران اسلامی باید از آسیب های ماهواره آگاه باشند و بدانند که دشمنان ما قصد انحراف آنها از ارزش های انقلابی و اسلامی را دارند.
این بانوی فعال بسیجی دوران جنگ تحمیلی یادآور شد: حق شهدای بزرگوار و خانواده های معظم آنان تا ابد ادا نخواهد شد چراکه آنان در زمانی که کشور با مشکلات عدیده ای روبه رو بود، بدون هیچگونه چشمداشتی از جان عزیزشان گذشتند.
انتهای پیام/