0

آجيل پلو

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

آجيل پلو

آجيل پلو
 

در بعضي مناطق آذربايجان در مهماني هاي رسمي شان، پلوي مخلوط و پروپيماني درست مي كنند كه به آجيل پلو معروف است. شما هم اين پلوي خوشمزه و پررنگ و لعاب را براي مهماني هايتان امتحان کنید.

غذاهای اعیانی برای مهمانان رودربایستی دار (1)

مواد لازم برای 4تا6 نفر

  • 500 گرم برنج
  • 500 گرم  مرغ بدون استخوان
  • 300 گرم  برگه زردآلو
  • 500 گرم  برگه قيسي
  • 200 گرم  خلال بادام
  • 200 گرم  خلال پسته
  • 300گرم  زرشك
  • 2عدد  پيازمتوسط
  • 1  ق چ زعفران سائيده شده
  •  كره به مقدار لازم
  •  نمك به مقدار لازم

طرز تهیه:

1.  ابتدا تكه هاي مرغ را بشوييد و داخل سبدي بريزيد تا آب اضافي آنها خارج شود. سپس آنها را خرد كنيد. برنج را هم از چند ساعت قبل خيس كنيد.

2. قابلمه اي حاوي آب روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا به جوش آيد. سپس برنج را همراه با نمك به آن اضافه كنيد و بگذاريد مغز آن نيم پز شود. بعد آن را آبكشي كنيد.

3. برگه هاي زردآلو را بشوييد و در كاسه مناسبي حاوي مقداري آب حدود 2ساعت خيس كنيد. زرشك را نيز پاك كرده و پس از شستن در سبدي بريزيد تا آب اضافي آن خارج شود. حالا قيسي ها را هم بشوييد و از وسط نصف كنيد. قيسي هاي نصف شده را در مقداري آب خيس كنيد.

4. در يك تابه مناسب مقداري كره بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد. سپس كمي زعفران به آن اضافه كرده و قيسي ها را در مخلوط كره و زعفران كمي تفت دهيد.از طرف ديگر يكي از پيازها را پوست گرفته و به صورت خلالي خرد كنيد. سپس در تابه ديگري مقداري كره بريزيد و پياز خرد شده را در آن سرخ كنيد. در اين فاصله برگه هاي زردآلو را نيز داخل سبدي بريزيد و بگذاريد آب اضافي آنها خارج شود. پس از آن، به پياز داغ اضافه كنيد و تفت دهيد. زرشك را هم به صورت جداگانه در كره يا روغن سرخ كنيد.
 

5. پياز ديگر را نيز به صورت خلالي خرد كنيد و در تابه ديگري حاوي كمي كره و زعفران تفت دهيد. پس از آن تكه هاي مرغ را همراه با نمک  اضافه كرده و سرخ كنيد.

6. در قابلمه مورد نظر مقداري روغن بريزيد و ته آن را با سيب زميني يا نان بپوشانيد. سپس برنج، مخلوط برگه زردآلو، قيسي، خلال بادام و پسته و زرشك را به صورت لايه لايه آنقدر بريزيد تا مواد تمام شود. بعد آن را به روش معمول دم كنيد.

یه جور دیگه

هنگام كشيدن برنج مخلوط، مقداري از تكه هاي سرخ شده مرغ را در لابه لاي مواد ريخته و مقداري را نيز در كنار بقيه مواد روي برنج بريزيد.

جمعه 25 اردیبهشت 1394  5:03 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها