مجله زندگی ایده آل:
مواد لازم:
-
خامه صبحانه: 100 گرم
-
سینه مرغ: 200 گرم
-
پیاز: یك عدد
-
تره: یك دسته كوچك
-
نمك: به میزان دلخواه
-
شیر: یك لیوان
-
آب: سه لیوان
-
برنج: 150 گرم
-
كنسرو آرتیشو: یك قوطی
-
روغن زیتون: مقداری
-
زعفران: مقداری
-
لیموترش تازه: یک عدد
روش تهیه:
1. ابتدا مرغ را ریز خرد كرده و با پیاز كه آن را به چند قسمت تقسیم كردهایم داخل قابلمه با كمی روغن زیتون تفت میدهیم. به مرغ نمك و كمی زعفران اضافه میكنیم و همراه آب و برنج داخل قابلمه ریخته و اجازه میدهیم تا كاملا بپزند. در اواخر پخت مثلا نیمساعت بعد، آرتیشو را اضافه كرده و اجازه میدهیم تمام مواد با هم بجوشند.
2. وقتی تمام مواد با هم مخلوط شدند و پختند آنها را میكس میكنیم و تره ریز شده و شیر را به آن اضافه میکنیم و 15دقیقه با حرارت ملایم میجوشانیم. در نهایت خامه را به سوپ اضافه میكنیم و وقتی كه گرم شد سوپ را از روی حرارت برداشته و سرو میكنیم. این سوپ با آب لیموترش تازه سرو میشود.